2014 Haziran Gelinleri

istanbuldayım ben canım. nişanlım sakaryalı ama orda olcak düğünümüz. sakaryaya gidip gelmem sorun olur die burda diktirmeye karar werdik gelinliği. 1.000 tl ye diktircez. beyaz esyalarıda boschtan aldık canım.

merhaba arkadaşlar benim düğünüm de haziranda ama daha nikah işlemlerini başlatmadık. salona memur gelmicek ist.da olucak nikah. Şimdi sizin yazdıklarınızı okudum da geç kalmışım gibi hissettim kendimi nikah için yer bulabilirim herhalde di mi?

Fiyatı çok iyiymiş canım güle güle giy inşallah hayırlı olsun :)

Bulursun bulursun hiç tasalanma :)

Bizimde yer belli ama daha nikah işlemlerini yaptıramadık

beko, bosch , profilo, rowenta düşündüğüm markalar bekodan başlarım araştırmaya :) teşekkürler tavsiyeleriniz için inşalah hepimiz memnun kalırız aldıklarımızdan

rowentayı hiç tavsiye etmem canım biz daha önce onu kullandık 6 7 ay ancak dayandı yandı sonra tamir ettirmeye kalksak yenisiyle aynı paraydı nerdeyse bizde değiştirdik mecburen hiç bakma derim ben inşallah dediğin gibi hepsinden memnun kalırsız hep beraber :)

kızlar yatak odasını biz yapıyoruz benim herşeyim tamam yatak odası takımımı rapsodiden aldık beyaz eşyalarımı bekodan aldık(çamaşır mak bulaşık mak ankastre set ve buzdolabı)küçük ev aletlerimin çoğu homend nevresimler mutfakiçi hepsi tamam ben aksesuarlara başladım bile umarım sizlerde en kısa zamanda herşeyinizi alırsınız soğan patates sepeti bile aldım o derece:)

Merhaba kızlar bende haziran geliniyim 22 haziranda düğünüm.
şimdiye kadar düğün mekanını, süslemeleri, nikah işlemlerini, kına mekanını, balayını, fotoğrafçıyı, davetiyeleri hallettik.
Nikah şekerleri için orjinal bişey arıyoruz, gelinliğe bu hafta ve önümüzdeki hafta bakıp karar vericem inşallah, orkestra için araştırmalara devam ediyoruz.
Evimiz kiralık olacağı için bütün mobilyalarımızı ve beyaz eşyalarımızı evimizi göre alıcaz. çünkü baktığımız bazı evlerde ankastreler var o yüzden gereksiz yere fazladan beyaz eşya almak istemiyorum. Şu anda ev bakıyoruz kendimize uygun bitane bulursak hemen kiralıcaz çünkü içine özene özene yerleştirmek istiyoruz. Yeni evlerin salonları da yatak odaları da çok küçük beğendiğim mobilyalar oralara nasıl sığıcak hiç bilmiyorum. Şimdilik anlatacaklarım bunlar bi topiğimizin olmasına çok sevindim

Canimmm bizim de düğünümüz 22 haziranda:)
Ben de suana kadar balayini dugun yerini kina yerini beyaz esyalari ceyizlerimi hallettim. Elbette eksikler var. Hepsini tanamlamak gibi bir niyetim yok. Evimizle ugrasiyoruz bir yandan. Mutfak dolapları ayakkabilik giyinme odasına dolap falan derken zmn gecmis 5 ayimiz kaldı . Sira mobilyada gelinlikte damatlikta. O is daha zor benim icin. Umarim atlatiriz. Simdiden mutluluklar canimmm bitsin artik su kosturmaca coook gerildim çünkü

:) hoşgeldin inşallah güzel olur naptın peki çok eksiğin varmı canım

Tugcecim hosbuldum bu topigi yeni kesfettim ve araniza katilmak istedim. Dertlerimiz ayni. Dugunumuz 22 haziranda. Kina 21 haziranda. Uzun zamandir ceyiz almiyorum. Gecen sene baya bir almistim iyiki de almisim suan hic alamazdim sona yaklastikca masraflar artiyor Allahim hepimize altindan kalkabilmeyi nasip etsin. Hepimize yuvalarimizda mutluluk ve huzur versin inşallah

Hayırlı olsun canım istanbul da mısın?
insanın evinin olması güzel şey ya bizim de olsa da tek tek ilgilensek herşeyiyle ama maalesef istediğimiz evlerin fiyatları çok uçuk olduğu için o hayalimizi ileriki yıllara ertelemek zorunda kaldık. ee tabi ev olmayınca beyaz eşya da mobilya da alamadık. Ben kınayı düğünden bir hafta önce yapmayı planlıyorum çünkü iki gün üst üste çok yorgunluk oluyomuş

Bencede canim mobilya konusunda dikkatli secimler yap eviniz oldugunda size sıkıntı yaratmasin. Evler genelde kucuk. Buyuk esya alinca sikinti yasanabilir mesela. Bizim sansimiz perde hali mobilya eve gore alinacak. Sanssizligimiz ise hepsine kosturuyor olmak ve yetememek. Allahim buyuk insallah hallederiz. Mutlu mutlu yuvalarimiz olur. Bu arada ben izmirdeyim. Sen istanbuldami yasiyorsun canım

Evet canım ben İstanbul da oturuyorum. Amin canım inşallahh mutluluk huzur olsun geri kalanları sonra da yaparız hiç acelesi yok

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim canım. Hiç bir zaman gelinlik takıntım olmamıştı taa ki ilk gelinlik denememe kadar :) Ama şimdi en çok önem verdiğim şey oldu :) kendi kendime de gülüyorum yani her kızın hayali dediklerinde benim hiç hayalım değil derdim. Neyse ki nişanlım anlayışlı da durumu idare eder diye düşünüyorum. İnşallah hepimiz istediğimiz gibi gelinliklerle her şey yolunda olarak evleniriz. Senin gelinliğin de şimdiden hayırlı uğurlu olsun tatlım.

sende sağol canım. inan ilerde bugünlerimizi hatırlar güler geceriz. bak ne güzel nişanlımda anlayışlı diyosun herşey gönlünce olur iinş. canım.

amin canım inşallah benimkide 19unda haziranın aramızda üç gün varmış hayırlısı olur inşallah hepimiz için ben iki yıldır nişanlıyım hiç bişey almamıştım son dört ayda herşeyimi aldım hiç eksiğim kalmadı sende en kısa zamanda tamamlarsın umarım

Sağol canım. İnşallah ben de senin gibi tamamlayabilirim eksiklerimi. Neler var eksiklerin var mi hazırlıklar tamam mı
bugün biz de banyomuza dolap baktık daha karar veremedik yakın bir zamanda alacağız.

Sağol canım. İnşallah ben de senin gibi tamamlayabilirim eksiklerimi. Neler var eksiklerin var mi hazırlıklar tamam mı
bugün biz de banyomuza dolap baktık daha karar veremedik yakın bir zamanda alacağız.

nerdeyse çoğu tamam tatlım ufak tefek bi kaç bişey kaldı onlarıda alddımmı bitcek inşallah seninkide biter merak etme bi şekilde oluyo hepsi aksesuar almaya başlıcam artık yavaş yavaş sıra onlara geldi :)mobilyalarda dahil herşey bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…