- Konu Sahibi durudenizderya
-
selam kızlar hepinize tatlı bebişlerinizle birlikte mutlu bayramlar...
kızlar bişey sorucam. daha önceki hamileliğinde ya da bu hamileliğinde saç boyatan var mı?
benim korkunç beyazlarım var. Öğretmenim ve malum eylülde okul başlıyor.
doktoruma henüz sormadım ama boyatan da boyatmayan da bir çok kişi var.
siz neler yaptınız? boyadıysanız hangi boyayı kullandınız?
yardımcı olursanız çok sevinirim.
herkese iyi geceler arkadaşlar bugün 11. haftamıza girdik ama bu mide kazıntısı beni öldürecek iştahım çok iyi değil ama yinede yemeğe çalışıyorum yedikten yarım saat sonra kazıntı devam ve çok halsiz düşüyorum hep böyle varmı benim gibi olan herkes böyle mi ya çok zorlanıyorum...
canım merak etme yalnız değilsin.
bahsettiğin şeyleri fazlasıyla ben de yaşıyorum. hiç bişey yemek istemiyorum.
zar zor bişeyler yiyorum, o da ancak 10 dk kalıyor midemde
acayip vicdan azabı yaşıyorum.gelişimlerini desteklemek için çok iyi beslenmemiz gerekirken
bunları yaşamak çok üzüyor beni..
12. haftaya kadar bizim depolarımızdan kullanıp, sonra yediklerimizden alırlarmış
inşallah 12. haftadan sonra bu bulantılar biter de adam akıllı besleniriz..
Allah yardımcımız olsun canım..
ya arkadaşlar bugün dra gittik dr rahim ağzı boyunun 3.5cm olduğunu ve bayramdan sonra dikiş atılacağını söyledi bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
hepinizin bayramı hayırlı olsun arkadaşlar...rabbim bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
merhaba kızlar nasılsınsınız
bayram bitti hadi artık topikinize gelin bebişlerimiz anlatalım neler yaşadığımızısizi bekliyorum
geçmiş olsun ayşe. benim doktor bana gebeliğimin 7. haftasında söyledi 11. haftada yapabiliriz serklaj. bende korkuyorum. bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
merhaba. bende dün minik minik sancılar yaşadım. lekelenme falan yok ama yinede çok korktum. kontrole gidicem bugün :)çok heyecanlıyım.sen kasıklarında batma ve sancı yaşadın mı?
Canım korkulacak bişey değildir inş bendede oluyo çünkü.özellikle hapşırdığım zaman kasıklarım feci batıyo.sağa sola dönerken yatakta sancıyo kasıklarım
Kızlar Dr gittim geldim bebeklerimin ikisinizde kız olduğunu söyledi şimdi ben ona göre yavaş yavaş bir şeyler alayım mı yoksa yanılma payı olurmu erken mi bu arada 16 haftalık olduk
Kızlar Dr gittim geldim bebeklerimin ikisinizde kız olduğunu söyledi şimdi ben ona göre yavaş yavaş bir şeyler alayım mı yoksa yanılma payı olurmu erken mi bu arada 16 haftalık olduk
Sağ ol canım tabiki en önemlisi o sağlıkla kucağımıza alalım yeter ama insan heveslinip bir şeyler almak istiyor en iyisi biraz daha sabretmek benim son adet tarihim 20 NisanHayırlı olsun arkadaşım benimde kızlarım olucak dedi doktorum ama ben korkuyorum hiç bişey almıycam sağlıkla kucağıma alana kadar senin son adet nezaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?