2014 ikiz anneleri

Seninle dogum yapicagimiz tarihler ayni gorunuyor ama akalim nezamana kadar sabredebilcek bizim biciriklar ben subat basi yada ortasi gibi bekliyorum

herkesin bayramı kutlu olsun. bebişlerimizle ve babalarıyla geçireceğimiz nice mutlu bayramlar yaşarız inşallah...

ya arkadaşlar bugün dra gittik dr rahim ağzı boyunun 3.5cm olduğunu ve bayramdan sonra dikiş atılacağını söyledi bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

hepinizin bayramı hayırlı olsun arkadaşlar...rabbim bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

merhabalar herkesin bayramı kutlu olsun bebişlerimizle ilk bayramımız şükürler olsun 7 yıldır bayram hiç bukadar güzel gelmemişti .evde bebilerimle yalnızım ama şükürler olsun onlar benimle ya bu bana yeter ....Allah hepimizi yavrularımıza kazasız kavuştursun

selam kızlar hepinize tatlı bebişlerinizle birlikte mutlu bayramlar...

kızlar bişey sorucam. daha önceki hamileliğinde ya da bu hamileliğinde saç boyatan var mı?
benim korkunç beyazlarım var. Öğretmenim ve malum eylülde okul başlıyor.
doktoruma henüz sormadım ama boyatan da boyatmayan da bir çok kişi var.
siz neler yaptınız? boyadıysanız hangi boyayı kullandınız?
yardımcı olursanız çok sevinirim.

Biz dört kardeşiz annem hepimşzdede saçlarını boyatmış.allaha sükür hepimiz sağlıklıyız.bi sorun olcağını düşünmüyorum

herkese iyi geceler arkadaşlar bugün 11. haftamıza girdik ama bu mide kazıntısı beni öldürecek iştahım çok iyi değil ama yinede yemeğe çalışıyorum yedikten yarım saat sonra kazıntı devam ve çok halsiz düşüyorum hep böyle varmı benim gibi olan herkes böyle mi ya çok zorlanıyorum...

canım merak etme yalnız değilsin.
bahsettiğin şeyleri fazlasıyla ben de yaşıyorum. hiç bişey yemek istemiyorum.
zar zor bişeyler yiyorum, o da ancak 10 dk kalıyor midemde
acayip vicdan azabı yaşıyorum. gelişimlerini desteklemek için çok iyi beslenmemiz gerekirken
bunları yaşamak çok üzüyor beni..
12. haftaya kadar bizim depolarımızdan kullanıp, sonra yediklerimizden alırlarmış
inşallah 12. haftadan sonra bu bulantılar biter de adam akıllı besleniriz..
Allah yardımcımız olsun canım..

sağol canım hepimizin inşaallah bu haftaya kadar bir iki defa kusmam oldu ama özellikle sabahları çıkarttığım safranı saymazsak.bu kazıntı bambaşka birşey beni deli ediyo

geçmiş olsun ayşe. benim doktor bana gebeliğimin 7. haftasında söyledi 11. haftada yapabiliriz serklaj. bende korkuyorum. bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

merhaba kızlar nasılsınsınız
bayram bitti hadi artık topikinize gelin bebişlerimiz anlatalım neler yaşadığımızı sizi bekliyorum

merhaba. bende dün minik minik sancılar yaşadım. lekelenme falan yok ama yinede çok korktum. kontrole gidicem bugün :)çok heyecanlıyım.sen kasıklarında batma ve sancı yaşadın mı?

Canım korkulacak bişey değildir inş bendede oluyo çünkü.özellikle hapşırdığım zaman kasıklarım feci batıyo.sağa sola dönerken yatakta sancıyo kasıklarım

Canım korkulacak bişey değildir inş bendede oluyo çünkü.özellikle hapşırdığım zaman kasıklarım feci batıyo.sağa sola dönerken yatakta sancıyo kasıklarım

ayyy.inşallah öyledir canım. aynen dediğin şekillerde oluyor bende de. dr um rahim büyüyor normal desede gelde bana anlat:18:

Kızlar Dr gittim geldim bebeklerimin ikisinizde kız olduğunu söyledi şimdi ben ona göre yavaş yavaş bir şeyler alayım mı yoksa yanılma payı olurmu erken mi bu arada 16 haftalık olduk

Son düzenleme:
[/QUOTE]merhaba. bende dün minik minik sancılar yaşadım. lekelenme falan yok ama yinede çok korktum. kontrole gidicem bugün :)çok heyecanlıyım.sen kasıklarında batma ve sancı yaşadın mı?[/QUOTE]

kasıklarda batma sırtta ağrı bunları bizler daha şiddetli yaşıyoruz çünkü rahim diğerlerine göre daha çok büyüyo
benim çok ağrılı geçiyo gülüm birde kanamam çok oldu halada vajina verdiğim krem gri renk sen asıl korkuyo bende gör tuvalette gitmeye bile korkuyorum ben

Kızlar Dr gittim geldim bebeklerimin ikisinizde kız olduğunu söyledi şimdi ben ona göre yavaş yavaş bir şeyler alayım mı yoksa yanılma payı olurmu erken mi bu arada 16 haftalık olduk

Hayırlı olsun arkadaşım benimde kızlarım olucak dedi doktorum ama ben korkuyorum hiç bişey almıycam sağlıkla kucağıma alana kadar senin son adet nezaman?

merhaba. bende dün minik minik sancılar yaşadım. lekelenme falan yok ama yinede çok korktum. kontrole gidicem bugün :)çok heyecanlıyım.sen kasıklarında batma ve sancı yaşadın mı?[/QUOTE]

kasıklarda batma sırtta ağrı bunları bizler daha şiddetli yaşıyoruz çünkü rahim diğerlerine göre daha çok büyüyo
benim çok ağrılı geçiyo gülüm birde kanamam çok oldu halada vajina verdiğim krem gri renk sen asıl korkuyo bende gör tuvalette gitmeye bile korkuyorum ben[/QUOTE]

etrafımda benim gibi 2.tüp denemesinde ikiz hamile kalan olmadığı için kimle shbet etsem aman dikkat et,aa ben hiç öyle sorunlar yaşamadım vs vs vs...iyi ki burda ki paylaşımlarımız var sen 16. haftadasın maşallah... doğum anılarımızı konuşmak ta nasip olsun

hayırlı olsun canım kızların... bildiğim kadarıyla yanılma payı olabiiyor. gerçi ben daha 8. haftamda bir sürü şey aldım

Hayırlı olsun arkadaşım benimde kızlarım olucak dedi doktorum ama ben korkuyorum hiç bişey almıycam sağlıkla kucağıma alana kadar senin son adet nezaman?
Sağ ol canım tabiki en önemlisi o sağlıkla kucağımıza alalım yeter ama insan heveslinip bir şeyler almak istiyor en iyisi biraz daha sabretmek benim son adet tarihim 20 Nisan

dr dan yeni geldim.çok şükür miniklerim iyi. biri 9+4 ve 29mm diğeri 9+6 ve 32 mm.. sizin bebişlerde de fark var mı? ayrıca haftaya ense ölçümlerii yapılacak. birde claxena yı doğuma 1 hafta kalana kadar kullanmamı söyledi..varmı bu iğneyi kullanan?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…