2014 ikiz anneleri

selam arkadaşlar...inşallah bende nisan 2014 annesi olacagım.yalnız ikizmi tekmi muallakta..kan degerim 07/08/2013 te 30 du.. 13/08/2013 611,20 cıkmış.doktor ikiz olabilir dedi...kan degerim yuksek cıkmış..ultrasonda görünmedi cumartesi gel görelim dedi..acaba ikizmi...bilgisi olan varmı...bu arada bende ikizim..tek yumurta..eşimin ablaları kuzenleri ikiz :) yani bende çok yuksek ikiz olma ihtimali..

canım ikiliyi sordum ikiz gebeliklerde genelde yanlış sonuç verir ama istersen gel yapalım yinede dedi ama ben yaptırmaktan vazgeçtim inş 4'lüyü yaptırcam banada folbiol bitince decavite geçelim dedi folbiolde yarın bitiyo öbür gün decavite başlıcam inş buarada bendede akıntı çok ilk başlarda sorduğumda doktor normal demişti daha sonrada vajinal kullanmaya başlayınca progestandan diye düşünüyodum ama progestan bitti akıntı devam bembeyaz krem gibi akıntım oluyo hala ama niyeyse öenmsemiyorum çok fazla normaldir diye bide benim göbeğim sanki çıkmaya başladı sizce şimdiden çıkamaya başlarmı

arkadaşlar ikiz gebeliklerde karından ultrasonla ne zaman kalp atışlarını gördünüz

Son düzenleme:
Merhabalar bendede akıntı olayı var ama çok şükür kaşıntı falan yok hala miğde bulantılarım var Dr ilaç verdi ama sanki fayda etmiyor birde banada megnazyum,Demir birde multi vitamin verdi ayrıyetten günde bir tane maden suyu iç dedi bir de baş dönmelerim başladı halsizlik zaten var zor geçiyor gibi inşallah sağ salim kucağıma alınca hepsini unuturum.testlere gelince ben yaptırmadım hiçbir testi Dr umda ısrar etmedi sadece 2 hafta sonra detaylı ultrasona giricem inşallah test yaptırmama nedenim sonuç kötü çıkarsa Allah korusun müdahale edilemiyrmuş ki çocuğu alıyoruz dedi Dr bende kabul etmedim

kızlar nerdesiniz yahu ?

canım bizim anneler gelmiyoo pek çamaşır kurutma makinası kullanışlı gerçekten. benm yok ama arkadaşım çok memnun. zamandan tasarruf. artık bizim zamanı çok iyi kullanmamız gerekecek. ben hem yıkama hem kurutma olanını düşünüyorum. ev küçük olduğu için.

Kizlar dayanamayip 4 kücük parca cig köfte yedim dün ve suan cok korkuyorum.. birsey olmaz demi

umarım bi sorun yaşamazsın tatlım. bol bol süt iç, bişey olmaz inşallah... bir daha da yeme sakınnnn

merhaba hanımlar
ben de aranıza katılmış bulunuyorum... ikizden hep çok korkardım ve başıma geldi ne yapalım sağlıklı olsunlar da şükür...

ben biraz rahat bir hamileyim sanırım, doktoruma sormadan iğnenin birini kestim psikolojimi bozuyor diye geçen hafta tatildeydim, yayla yollarında arabada hoplaya zıplaya saatlerce yol gittim. bugün kontrole gittik ve şükür ikisi de sağlıklıymış babaları benden daha mutlu ben hala acayip kaygılıyım. bir de doktorum bugün 14-22. haftalar arası rapor veririm dinlenirsin dedi. o haftalar rahim ağzına baskı açısından açılma olması açısından riskliymiş. o yüzden rahim ağzı kapanana kadar dikkat edicez dedi. kan sulandırıcıyı kesti. şuan decavit ve gyno ferro sanol kullanıyorum. bir de bebe aspirini... benden haberber böyle

oooooo...hoşgeldin canım seni grdüğüme sevindimbiliyodum ikizden korktuğunu ama ikiz bebek beklemek çok daha farklı sanki. hayırlı olsun. bizde ilk gördüğümüzde çok şaşırmıştık ama şimdi çok mutluyuz. darısı sağ salim doğurup büyütmeye inşallah.

14-22.haftalarda rahim ağzı açılıyomuymuşki???doktorum öyle bişey demedi bana.sadece 5,6 aydan sonra kendini yormayacaksın dedi

Aramıza hoşgeldin
bende ilk öğrendiğimde çok korkmuştum ama şimdi seçilmiş bir anne olduğumu düşünüyorum....
birde bebe aspirini niçin kullanıyorsun merak ettim .

Kızar Dr Demir hapı verdi ve sabah aç karnına içmem gerekiyormuş ama onu içince bütün gün migdem bulanıyor içmediğim gün biraz daha rahatım sizler nasıl yapıyorsunuz?

Son düzenleme:

14-22.haftalarda rahim ağzı açılıyomuymuşki???doktorum öyle bişey demedi bana.sadece 5,6 aydan sonra kendini yormayacaksın dedi

sanırım rahim ağzı tam olarak 22. haftadan sonra kapanıyormuş. ondan sonra risk daha az dedi bana doktor. ama 4.5. ayda kayıplar olabiliyormuş Allah korusun. iyi takip edip alttan muayenelerle rahim ağzı uzunluğuna sık sık bakacağız dedi.

Aramıza hoşgeldin
bende ilk öğrendiğimde çok korkmuştum ama şimdi seçilmiş bir anne olduğumu düşünüyorum....
birde bebe aspirini niçin kullanıyorsun merak ettim .

hoşbuldum. vallahi tek bebeğe daha çok ilgi sevgi verilir ikiz bebekte bunlar daha zor diye de üzülüyorum, bebekleri tek başıma alıp dışarı bile çıkamam iki tane olunca. ama tek olsa istediğimi yapardım. hamilelik zaten daha zor, doğum sonrası da zor. nedense bir rahatlayamadım
ben kan sulandırıcı iğne kullanıyordum. onu kestiğim için kan sulandırıcı olarak verdi doktorum.

Kızar Dr Demir hapı verdi ve sabah aç karnına içmem gerekiyormuş ama onu içince bütün gün midem bulanıyor içmediğim gün biraz daha rahatım sizler nasıl yapıyorsunuz?

ben demir hapını hamilelik öncesinden beri içiyorum. benim bağırsaklarımı çok hareketlendiriyor, gaz yapıyor. o nedenle sabah değil gece yatarken içiyorum. doktorum özellikle sabah al falan da demedi. sadece c vitaminiyle birlikte almak daha faydalı onu biliyorum.

merhaba sdtive. hoş geldin. beni hatırladın mı bilmem. çeşitli topiklerde karşılaşmıştık. ilk sabredenler kulübü. Rabbim ikimize de ikiz nasip etti çook şükür. Allah hepimize sağlıkla yavruları kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…