- Konu Sahibi durudenizderya
-
vermez olurmu kuzum ben çalışıyorum birde azıcık krem gelse geri aklım kayıyo
biraz rahat bir dr sanırım. cnm benimkide fazla evhamlı galiba. her gittiğimde kan vermekten sıkıldım. folbiol ve kan ilacı kullanıyorum birde pazartesi decavit verdi. ama dr una kesin güvenmelisin. sonuçta aylarca ona emanetiz ve doğumuda o yaptırıcak. güvenebileceğin bir dr seçmelisin. ense ve burun ölçümü yapıldıysa şuan yapılacak birşey yok diye biliyorum.
selam güzel anne..kızlar geliyo ne güzel.hayırlı olsun. akıntı da sıkıntı verir psikolojik olarak. ama en kısa zamanda geçer inşallah.
ben evde oturmaktan çoook sıkıldım. bulaşık bile yıkamıyorum.eylülde işe başlıcam özledim valla sizde bu kadar kasıyo musunuz?
Ben 7 hafta da duydum ama o zamn ikiz olduğunu bilmiyordum 9.hafta ikiz olduklarını öğrendimarkadaşlar ikiz gebeliklerde karından ultrasonla ne zaman kalp atışlarını gördünüz
arkadaşlar siz kalp atışlarını ne zaman duydunuz
kızlar nerdesiniz yahu ?
Kizlar dayanamayip 4 kücük parca cig köfte yedim dün ve suan cok korkuyorum..birsey olmaz demi
merhaba hanımlar
ben de aranıza katılmış bulunuyorum... ikizden hep çok korkardım ve başıma geldine yapalım sağlıklı olsunlar da şükür...
ben biraz rahat bir hamileyim sanırım, doktoruma sormadan iğnenin birini kestim psikolojimi bozuyor diyegeçen hafta tatildeydim, yayla yollarında arabada hoplaya zıplaya saatlerce yol gittim. bugün kontrole gittik ve şükür ikisi de sağlıklıymış babaları benden daha mutlu ben hala acayip kaygılıyım. bir de doktorum bugün 14-22. haftalar arası rapor veririm dinlenirsin dedi. o haftalar rahim ağzına baskı açısından açılma olması açısından riskliymiş. o yüzden rahim ağzı kapanana kadar dikkat edicez dedi. kan sulandırıcıyı kesti. şuan decavit ve gyno ferro sanol kullanıyorum. bir de bebe aspirini... benden haberber böyle
merhaba hanımlar
ben de aranıza katılmış bulunuyorum... ikizden hep çok korkardım ve başıma geldine yapalım sağlıklı olsunlar da şükür...
ben biraz rahat bir hamileyim sanırım, doktoruma sormadan iğnenin birini kestim psikolojimi bozuyor diyegeçen hafta tatildeydim, yayla yollarında arabada hoplaya zıplaya saatlerce yol gittim. bugün kontrole gittik ve şükür ikisi de sağlıklıymış babaları benden daha mutlu ben hala acayip kaygılıyım. bir de doktorum bugün 14-22. haftalar arası rapor veririm dinlenirsin dedi. o haftalar rahim ağzına baskı açısından açılma olması açısından riskliymiş. o yüzden rahim ağzı kapanana kadar dikkat edicez dedi. kan sulandırıcıyı kesti. şuan decavit ve gyno ferro sanol kullanıyorum. bir de bebe aspirini... benden haberber böyle
Aramıza hoşgeldinmerhaba hanımlar
14-22.haftalarda rahim ağzı açılıyomuymuşki???doktorum öyle bişey demedi bana.sadece 5,6 aydan sonra kendini yormayacaksın dedi
Aramıza hoşgeldin
bende ilk öğrendiğimde çok korkmuştum ama şimdi seçilmiş bir anne olduğumu düşünüyorum....
birde bebe aspirini niçin kullanıyorsun merak ettim .
Kızar Dr Demir hapı verdi ve sabah aç karnına içmem gerekiyormuş ama onu içince bütün gün midem bulanıyor içmediğim gün biraz daha rahatım sizler nasıl yapıyorsunuz?
merhaba hanımlar
Kizlar dayanamayip 4 kücük parca cig köfte yedim dün ve suan cok korkuyorum..birsey olmaz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?