- Konu Sahibi durudenizderya
-
dr dan yeni geldim.çok şükür miniklerim iyi. biri 9+4 ve 29mm diğeri 9+6 ve 32 mm.. sizin bebişlerde de fark var mı? ayrıca haftaya ense ölçümlerii yapılacak. birde claxena yı doğuma 1 hafta kalana kadar kullanmamı söyledi..varmı bu iğneyi kullanan?
dr dan yeni geldim.çok şükür miniklerim iyi. biri 9+4 ve 29mm diğeri 9+6 ve 32 mm.. sizin bebişlerde de fark var mı? ayrıca haftaya ense ölçümlerii yapılacak. birde claxena yı doğuma 1 hafta kalana kadar kullanmamı söyledi..varmı bu iğneyi kullanan?
Ben bilmiyorum o iğneyi canım ne için
Maşallah canim her zaman drdan güzel haberler ile gelmek nasib olsun hepimize.benimkilerde 5 gun fark var aralarinda.dr cok normal dedi.igne kan sulandirici bir arkadasimda pıhtılaşma sorunu vardi.oda doguma aZ kalinca birakmisti.bizimde haftaya bugun kontrolumuz 12haftayi doldurmus olucam ense kalinligi burun kemigi fln olculecek.eger gosterirlerse cinsiyet ogrenebilirmi$iz ama nedense sagliklari iyi olmasi harici hic merak etmiyorum cinsiyeti :)
kan sulandırıcı canım iğne. tüp bbk dr um bırakabilirsin dedi ama doğum yapacağım dr um risk almayalım devam dedi...
inşallah canım. maşallah seninkiller büyümüş annesicinsiyetlerini ben çoook merak ediyorum ama babaları öğrenmeyelim sürpriz olsun diyor inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görücez.
geçmiş olsun ayşe. benim doktor bana gebeliğimin 7. haftasında söyledi 11. haftada yapabiliriz serklaj. bende korkuyorum. bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
merhaba. bende dün minik minik sancılar yaşadım. lekelenme falan yok ama yinede çok korktum. kontrole gidicem bugün :)çok heyecanlıyım.sen kasıklarında batma ve sancı yaşadın mı?
canım bugün yine dra gittik 3cm olmuş yarın serklaj yapılacak...Allah yardımcımız olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Kızlar akıntım çok benim ya sizdede öylemi.kızlar birde ben yüzümdeki tüyleri çoo taktım kafayabugün bi kaç telde sakal gördüm sizdede varmı tüylenme
evet akıntı sorunu bendede var tüylenmeyide göbeğimde yaşıyorum bu doğum çizgisi denilen çizginin üzerindekilerde çoğalma var anlamadım gitti...
bende sanırım artık burdayım
dün dr a gittim iki kese var bebekler oluşmaya başlamış dedi
umarım 10 gün sonra gittiğimde de kalp atışlarını duyarız
Kızlar akıntım çok benim ya sizdede öylemi.kızlar birde ben yüzümdeki tüyleri çoo taktım kafayabugün bi kaç telde sakal gördüm sizdede varmı tüylenme
HOŞGELDİN CNM. HAYIRLI OLSUN. DUYARSIN PITPITLARI DA HAYIRLISIYLA
BENİM SU GİBİ AKINTIM...AMA TÜYLENME BENDE DE ARTTI.ASLINDA HAMİLE KALINCA TÜYLERİN AZALACAĞINI DÜŞÜNÜRDÜMBEBİŞLERİMİZİN CANI SAĞOLSUN..HALLEDERİZ DOĞUNCA.
KIZLAR BANA GÜLMEYİN AMA ŞİMDİDEN DOĞUM ŞEKİLLERİNİ ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM. SPİNAL VEYA EPİDURAL İSTİYORUM AMA İKİ DOĞUM UZUN SÜRER....GENEL ANESTEZİNİN İİYİLEŞME SÜRECİ UZUN VE BEBEĞE GEÇME OLASILIĞI VAR.KORKUYORUM.. HER NASIL OLURSA OLSUN KESİN OLAN TEK ŞEY BABALARININ YANIMDA OLMASI:18:
AYŞE NASIL OLDUN CANIM?
günaydın arkadaşlar ay ben sizlerin yazdıklarınızı okuyunca endişeleniyorum çünkü hamile kalmaya çalıştığım zamandan beri doktor bulamadım bisürü doktora gittim hiçbirinden memnun kalmadım şimdi gittiğim doktorda ben söylersem aklına geliyo kontrole gittiğimde sadece bakıyo ultrasonla beebkleri ölçüyo kalp atışını dinliyo okadar mesela ikili testi ben sordum öyle söyledi hafta başında aradım sağlık ocağındaki hemşire 12. haftada hatta ikiz gebelik olduğu için daha erken bi dönemde kan ilacına başlaman gerekebilir demişti dedim olur başla ozaman dedi telefonda zorla bi kan hapı ismi aldım ve ben tiroidim olduğu için bi ilaç, folik asit ve coraspin kullanıyorum bide kan hapına başladım ve progestanda kullanıyodum geçen hafta itibariyle bıraktım çok şükür prognex diye bi iğne yaptırıyorum haftada bir 5tane iğneydi dün 3.yü yaptrıdım bu iğne progestan hapının iğnesiymiş proluton kullanıyodum onu kesti buna geçti anlamadım mesela rahim kontrolü (yani dikiş olayı) felan hiç bahsetmedide yapmadıda sizce doktorun şu dönemde yapması gereken bişey yokmu benmi pimpirikleniyorum yoksa ciddi ciddi ilgisizmi
günaydın arkadaşlar ay ben sizlerin yazdıklarınızı okuyunca endişeleniyorum çünkü hamile kalmaya çalıştığım zamandan beri doktor bulamadım bisürü doktora gittim hiçbirinden memnun kalmadım şimdi gittiğim doktorda ben söylersem aklına geliyo kontrole gittiğimde sadece bakıyo ultrasonla beebkleri ölçüyo kalp atışını dinliyo okadar mesela ikili testi ben sordum öyle söyledi hafta başında aradım sağlık ocağındaki hemşire 12. haftada hatta ikiz gebelik olduğu için daha erken bi dönemde kan ilacına başlaman gerekebilir demişti dedim olur başla ozaman dedi telefonda zorla bi kan hapı ismi aldım ve ben tiroidim olduğu için bi ilaç, folik asit ve coraspin kullanıyorum bide kan hapına başladım ve progestanda kullanıyodum geçen hafta itibariyle bıraktım çok şükür prognex diye bi iğne yaptırıyorum haftada bir 5tane iğneydi dün 3.yü yaptrıdım bu iğne progestan hapının iğnesiymiş proluton kullanıyodum onu kesti buna geçti anlamadım mesela rahim kontrolü (yani dikiş olayı) felan hiç bahsetmedide yapmadıda sizce doktorun şu dönemde yapması gereken bişey yokmu benmi pimpirikleniyorum yoksa ciddi ciddi ilgisizmi
MERHABA DÜNYANIN EN ÖZEL ANNELERİ
biz dün doktoro gittik (sanki doktordan çıktığın mı var diyceksiniz) bu sefer perinatolojiye gittik yahu cinsiyetleri kız kesin sağlıklı kuzucuklar birde şu kahverengi akıntım kesilse bende artık göğüsümü gere gere hamileyim diye gezsem ne olur neyse karın ağrıları devam ilaçlara devam sizler nasılsınız bakalım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?