2014 ikiz anneleri

İnş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın:)çok zor olcak ama bi okadarda heyecan verici

kuzum ne yapıyon nasılsın görüşmeyeli,son durum ne cinsiyet artık belli olmuştur,sağlıkları nasıl?

İnş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın:)çok zor olcak ama bi okadarda heyecan verici

kuzum ne yapıyon nasılsın görüşmeyeli,son durum ne cinsiyet artık belli olmuştur,sağlıkları nasıl?

İyiym bitanem:)sen nerelerdesin.2 tane yakışıklı prens geliyo bana:)

Leyla....... Sedef
Nasilsiniz kızlar nasıl gidiyor hamislik bulantilariniz başladı mı bitti mı yoksa :)))
Bu arada gecmis kandiliniz mübarek olsun

İyiym canım sen nasılsın kuzun nasıl:)bulantım olmadıki hiç benimkusmadım hiç

Allah iyilikler versin cnm bende iyiyim cok şükür betüş hanımı uyutuyorum koyuyorum iki dakka sonra uyanıyor yine uyanmış babası kucağıma bıraktı gitti yine sil bastan uyutmaya çalış bakalım
Ohh ne güzel ya ben 5 ay ne çektim bulantilardan

Yok canım rahat geciyo şimdilik hamileliğim inş böle gider.betüşten iki tane düşün ben napcam:)

İyiym canım sen nasılsın kuzun nasıl:)bulantım olmadıki hiç benimkusmadım hiç

Yok canım rahat geciyo şimdilik hamileliğim inş böle gider.betüşten iki tane düşün ben napcam:)

Dusuncesi dahi yorucu ya Allah yardımcın olsun bu zamanda bebek buyutmekte yetistirmekte cok zor kolay bebekler olursa cok güzel ama birde zor olursa yandın cnm iste o vakit bir yardımcı gerekebilir tek basına yetişmek zor olabilir

ben de 12. haftada çatlak için lierac kullanmaya başladım canım. gerçekten pahalaı bu krem ve jeller. inşallah işe yararlar.

hoş geldin canııım. hayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah

merhaba fıstıklar
giremedim iki gündür nette eşimin amcası vefat etti cenazeye falan gittik
nur içinde yatsın yerine yerleştirdik

şu karın ağrısından bir türlü kurtulamadım yok doktora sorucam elimin altındada adım artık yeter diye bağırcak progestron devam açaba sormalıyım ne derki sanki adet olcakmışım gibi sızım sızım ağrıyo daha öncede kanamalar olduğu için korkuyorum ben çok

gözün aydın canım.. Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah..

valla ben hiç iş yapmıyorum desem yeridir..
memleket geziyoruz, Allah razı olsun kimse bana iş yaptırmıyor zaten..
arada bi kahvaltı hazırlıyorum, ufak tefek bulaşık yıkıyorum ama asla ev temizliği yapmıyorum.
bi arkadaşımın 5 yaşında ikizleri var
doktor herşeyden önemlisi ev süpürme, asla elektrikli süpürge kullanma, zorlarsın demiş..
bu mucizeleri çok bekledik, riske atmak istemiyorum ben..

canım bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim. darısı bizimkilere inşallah..
Rabbim sağlıkla zamanında doğmalarını nasip etsin inşallah..

Kızlar bana iki tane küçük prens geliyo:)

Gözün aydın canım.. bi yandan da Allah yardımcın olsun..
bebekken neyse de ilerde evde 3 erkek zorlayıcı olur gibi..

tatil başlayınca nete giremez oldum kızlar..
bi çoğumuz cinsiyet öğrenmiş bile maşallah.. darısı başımıza..

bu gün 8+1 olduk şükürler olsun.. 26 temmuzda kalp atışlarımızı duyduk..
iki mucizem de iyi şükürler olsun..

6. haftadan beri korkunç bulantım var. yediklerim 10 dk kalmıyor midemde..
ne hayaller kurmuştum halbuki..
balık, ceviz, süt, yoğurt..... hiç bişey yiyip içemiyorum.
en iyi gelen şey peynir, ekmek, domates üçlüsü
gelişimlerinde bi sıkıntı olur mu acaba?

normalde Antalya'da yaşıyoruz. tatil nedeniyle 20 gündür Konyadaydık.
Kalp atışlarımızı orda duyduk.Dr " iyi durumdalar 4 hafta sonra tekrar kontrol edilebilir dedi."
Şimdi Kayseri'deyiz. burda tekrar kontrole gitsem mi? kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz?
4 hafta beklemek zor gelecek gibi.. bir de yolculuk yapınca içim iyice huzursuz oldu..
iyiler mi çok merak ediyorum..

bir de sabaha karşı tüm kemiklerim ağrıyor 3-4 gündür.
sağdan sola dönemiyorum..sizlerde de bunu yaşayan var mı?
kime sorsam "normal, ikiz bebek, rahim genişliyor" cevabını alıyorum..
tamam biliyorum rahim genişliyor da, rahim genişlerken diz kapaklarım neden ağrıyor

günlük ne kadar su içiyorsunuz. bebişlerim transfer edildiğinde ödem oluşmaması için dr 5 lt iç demişti.
Antalya'da sıcaktan bunaldıkça içiyordum ama şimdi en fazla 3 lt içebiliyorum.sizce yeterli mi?

çok soru sordum biliyorum ama inanın Antalya dışında gittiğim doktorlar
beni hastası olarak sahiplenmediği için her sorumu geçiştiriyorlar..
yardımcı olursanız sevinirim

Hoşgeldin canim haziran topiginden hatirladim seni maşallah pitpitlar duyulmuş saglikla buyusunler artik.
Rabbim o kadar mükemmel ayarlamis ki her şeyi ilk 3 ay senin yedigin hicbirseyden beslenmiyor sadece kan ile besleniyor.senin kan sayimin demir ihtiyacin iyiyse bebiste rahat beslenir ama kan demir eksikligin varsa senin bunyen zayif düşer. Peynir domates zeytin bende suan en cok onlari seviyorum benim hic bulanti yada cikarmam olmadi ana bu yiyecekler midemi sisirmiyor o yuzden seviyorum.
4 hafta sonrasi kontrol normal cnm benim tup merkezide oyle onermisti ama ben burada dr secicegim icin bana biraz erken git 2 li tarama icin dr unu kesinlestir dedi.o yuzen 7+4 gitmiştim 9+4 tekrar gitmis oldum.bi dahaki ikili test icin 12+1 olucak.
Kemiklerin ağrısı eskisi kadar hareketli olmayisimizdan. Sık sık yatmakta agrilara sebep oluyor.gun icindeki hareketler egzersiz gibi olmuyor.zaten ikiz gebelikte egzersiz onerilmiyor hersey yolunda olsa bile.bende sürekli bel ve sirt agrisindan şikayetçiyim dr normal diyor.
Su icin drlar yazin 2, 5 -3 lt icin diyorlar antalyaya dondugunde 3lt altina inme orda kesinlikle daha cok su kaybin olur.ama suan Kayseri konya serin yerler yeterli iciyorsun bence.
Tum sorularıni bildigim kadariyla cavaplamaya calistim atladigim yoktur insallah.kendinize iyi bakin..

takip ediyorum sürekli topiği...bende haziran topiğindenim. bugün dr a gittim yine ve çok şükür büyümüş bebişlerim. 8+3 olduk bizde. tuana bende de sürekli bel ağrısı var. biraz fazla gezinsem belim kopuyo sanki. kızlar birde ben hep kaybetme korkusu yaşıyorum:18::18: sizde de durumlar aynı mı yoksa ben kafayı mı yiyorum

merhabalar bugün kontrolümüz vardı 9+3 olduk ve ilk defa kalp atışlarını duyduk allahım bunu bile duymak çok güzel bir duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin.bir dahaki randevumuz 11+4 te sizce cinsiyetlerini öğrenebilirmiyiz acaba aranızda bu haftada öğrenen var mı ?

Kizlaar bu topigi yeni kesfettim bende insallah ikiz annesi olucam cift yumurta ikizleri benimkiler 1senedir istiyorduk klomen kullaniyordum allahim cok sukur banada kismet etti bu muthis duyguyu rabbim hepimize rahat saglikli bi hamilelik gecirip meleklerimizi kucaklarimiza saglikli sihhatli almayi nasip etsin

çok sağol canım, epey aydınlattın beni.. transfer öncesi ve ilk beta HCG test günü tam kan sayımı yapılmıştı..
bana çıktı olarak vermediler ama kaç defa sordum "bi sorun yok" dediler..
olsa sanırım ilaç takviyesi yaparlardı..
konyada gittiğim doktora tahlil yapar mısınız dedim,
adam "sizinki tüp bebek, tüp bebek merkezleri işi şansa nırakmaz, tüm tahlillerinizi yapmışlardır" dedi..
bayram sonrası Kayseri'de tekrar gidicem kontrole.. o zaman Dr istemese de ben ısrar edicem tahliller için..
bu gün eşim ablamla konuşurken kulak misafiri oldum
normalde bebeklerimizle ilgili pek konuşmaz, hala şokta ve inanamıyor (benim gibi )
"o kadar uzun yoldan geldik, bi sıkıntı olmuş mudur, iyiler midir, kalp atışları devan ediyor mudur, kalpleri durabilir mi, bi sıkıntı olur mu .....vs..."

o da artık "BABA" olacağının farkında
Rabbim inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder

Son düzenleme:

günaydın kuzum peynir ekmek domates 3 lüsü benim tek yediğim şey ama onları bile arasıra çıkarıyorum ağzıma hiç tatlı koymuyorum kızlarım oluyo sendende kız haberi alıcaz gibi i
idrar rengin açık sarı olana kadar su içmen yeterli
ağrılar benimde 7 hafta çivarı başlamıştı hemen magnezyuma başlattı doktor
burarada benim kanamam çok oldu hep ben her hafta bazen hergün bile takip amaçlı gördüm kuzuları
ultarason ses dalgalarıyla olduğu için bir sakıncası yok kuzu

maşallah canım sorunsuz bir hamilelik diliyorum cümlemize tabiki.ben kilo olarakta zayıfım bununda etkisi var sanırım bel ağrısı şiddetli yaşıyorum.kaybetme korkusu 8.ci haftalarda başlıyor sonra azalıyor canım merak etme.kadınlar kulubu hamilelik takvimini takip ediyormusun gün gün tüm gelişmeler yazıyor http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hamilelik-takvimi ben buradan sık sık takip ediyorum içerde ne olup bitiyor bizde ne olup bitiyo herşey yazıyor.

canım Rabbim sonuna kadar sorunsuz bir hamilelikle yavrularını kucağına almak nasib etsin.bizim dr randevumuz 2li tarama zamanı 12+1 gidicez bana dediği eğer bebişler gösterirse cinsiyetlerini görebiliriz dedi.hayırlısı sağlıklı sıhhatli yavrular olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…