- Konu Sahibi durudenizderya
-
Kizlar,
Son haftalarda hic yemedigim kadar yesil biber yiyorum..
Sizdede varmi böyle seyler? Ve yesil biber bebislerim icin sagliklimi?
Cevaplarinizi bekliyorum..
:18::18::18::18:
Kizlaar bu topigi yeni kesfettim bende insallah ikiz annesi olucam cift yumurta ikizleri benimkiler 1senedir istiyorduk klomen kullaniyordum allahim cok sukur banada kismet etti bu muthis duyguyu rabbim hepimize rahat saglikli bi hamilelik gecirip meleklerimizi kucaklarimiza saglikli sihhatli almayi nasip etsin
aminn inşaallah..hayırlı olsun:) benim drm 3 aydan önce çift mi tek mi yumurta olduğu belli olmaz dedi size drunuz mu söyledi ?
aminn inşaallah..hayırlı olsun:) benim drm 3 aydan önce çift mi tek mi yumurta olduğu belli olmaz dedi size drunuz mu söyledi ?
Kızlar uzun zamandır giremedim . Mide bulantıları hala devam benimde Dr çift mi tek mi daha kesin bir şey demedi aradaki zarı tam olarak göremiyorum dedi benim kiler 14 haftalıkoldular birde benimkilerin arasında 5 günlük fark var dedi Dr sizinkiler arasında da fark var mı ? bizdeki durumlar böyle.... Hiç bir test te yapmadık sadece 18 veya 19 haftada detaylı ultrasona gireceğim
takip ediyorum sürekli topiği...bende haziran topiğindenim. bugün dr a gittim yine ve çok şükür büyümüş bebişlerim. 8+3 olduk bizde. tuana bende de sürekli bel ağrısı var. biraz fazla gezinsem belim kopuyo sanki. kızlar birde ben hep kaybetme korkusu yaşıyorum:18::18: sizde de durumlar aynı mı yoksa ben kafayı mı yiyorum
Kızlar korku olayı bende var sonra kendi kendime şeytanın vesvesi deyip tevekkül ediyorum. Çok zor hamilelik geçiriyorum daha hamilelerinin tadını bile çıkaramadım ama inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alıcaz bebişlerimizi
Benim zaten 9. Haftada ikiz olduğu anlaşıldı sağlıklı olusunlarda ne yapalım kısmettek yumurtamı çift yumurtamı olduğu asıl ilk haftalarda anlaşılıyor.zamanla bebeişler büyüdükçe incecik bir zar kalıyor aralarında çift yumurta ikizlerini ayıran onu görmekde oldukça zor.bnm 8 haftalıkken 2 ayrı kese vardı 12de gittik keseler birleşmiş gibi kalın bir zar vardı bu gidişimde büyük ihtimal ozarda belli olmaz.
Canınız ne3 istiyorsa yiyin,keyfinize bakın,
Ayrıca yeşil biber çok faydalı ve C Vitamini bakımından oldukça zengindir..
Şifa olsun
Kizlar,
Son haftalarda hic yemedigim kadar yesil biber yiyorum..
Sizdede varmi böyle seyler? Ve yesil biber bebislerim icin sagliklimi?
Cevaplarinizi bekliyorum..
:18::18::18::18:
Benimkilerin arasindada 1gun fark vardi ilk gittigim zamanlarda ve tam benim hesabimla ayni gidiyodu ama en son gittigimde benim hesabima gore 9+3 olmasi gerekirken doktor ikiside 9+1 dedi bende test yaptirmayi dusunmuyorum 16.haftadan sonra 4lu testi aptirmayi dusunuyorum yanlismi biliyorum bilmiyorum ama 2'li3'lu ve 4'lu testlerin hepsinde bir hormon testi daha yapiliomus yoksa ayniymis ve doktorum istersen aklinda kalmadin yapalim amaikizlerde yanlis sonuc verirdedi bende yaptirmamaya karar verdimsizler ne dersiniz bu konudaKızlar uzun zamandır giremedim . Mide bulantıları hala devam benimde Dr çift mi tek mi daha kesin bir şey demedi aradaki zarı tam olarak göremiyorum dedi benim kiler 14 haftalıkoldular birde benimkilerin arasında 5 günlük fark var dedi Dr sizinkiler arasında da fark var mı ? bizdeki durumlar böyle.... Hiç bir test te yapmadık sadece 18 veya 19 haftada detaylı ultrasona gireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?