2014 ikiz anneleri

Kızlar hamileliğinizi nasıl gecşriyosunuz?carşı pazar geziyomusnuzben geziyorum ama korkuyorumda.ağır bişey taşımıyorum kendimi çoo yormuyorum.siz napıyosunuz?

Bildiğim kadarıyla eşinin ailesinde ikiz olması senin ikiz gebelik şansını arttırmıyor. İkizin senin ailende olması lazım. Çünkü çift yumurtluyor olman tamamen seninle ilgili bir durum tek yumurta ikizleriyle ilgili ise genetik yatkınlık önemli değilmiş. Aşağıdaki yazıyı bir oku istersen..

Bu arada benim de ailemde ikiz yok ama benimde gebeliğim ikiz :) Eğer istiyorsan öyle olur umarım. İnşallah Allah gönlüne göre verir :)

İkiz Gebelik Olasılığını Arttıran Faktörler
İnfertilite (kısırlık) tedavisi görme
Irk
Genetik yatkınlı (ailede ikiz olması veya önceden ikiz doğurmuş olma)
İleri anne yaşı
Önceden fazla doğum yapma
Hormonal denge
İkiz gebelikler için yukarıda sayılan risk faktörleri özellikle çift yumurta ikizleri için geçerlidir. Tek yumurta ikizleri hemen hemen tüm toplumlarda aynı sıklıkta görülür ve genetik yatkınlık özelliğini taşımaz.
[/U][/U]

Kizlar dayanamayip 4 kücük parca cig köfte yedim dün ve suan cok korkuyorum.. birsey olmaz demi

Artık çiğ köfteler etsiz çiğ köfte diye satılıyor. Birkaç tanesine de sormuştum daha önce, et kullanılmıyormuş. Ama yine de ben çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Yemesen iyi olur tabii ki ama çiğ et yoksa içerisinde (ki sanırım yoktur) çiğ etle birlikte geçen hastalıklardan korkmana gerek yok.

Merhaba kızlar bende geldim aranıza :)) 7 haftalık hamileim bi tane oğlum var 3.5 yaşında şimdide tek yumurta ikizlerine hamileim :)) cok büyük bi şok yaşadıktan sonra daha yeni yeni fikrine alıştım :) yanlız biraz kendi kendimi korkuttum nette cok olumlu şeyler yazmıor hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Kızlar hamileliğinizi nasıl gecşriyosunuz?carşı pazar geziyomusnuzben geziyorum ama korkuyorumda.ağır bişey taşımıyorum kendimi çoo yormuyorum.siz napıyosunuz?

ben eşimle çarşıya çıkıyorum ama fazla gezemiyorum. çok çabuk yoruluyorum. eşyaları eşim taşıyor. bir de 16. haftadan sonra karnımdaki büyüme atağa geçti. onun ağırlığına alışmaya çalışıyorum.

hoş geldin. hayırlı olsun canım

Kızlar Dr gittim geldim bebeklerimin ikisinizde kız olduğunu söyledi şimdi ben ona göre yavaş yavaş bir şeyler alayım mı yoksa yanılma payı olurmu erken mi bu arada 16 haftalık olduk

canım ya hayırlı olsun prenseslerin...benim dr 4.aydan önce tam birşey söyleyemem dedi...bence cinsiyeti takma sarı beyaz tulumlar vs alabilirsin...

benim adağım var bebişim olsun hiç kıyafet almıycam dedim...şimdi çok hevesleniyorum...

Arkadaşlar çok şükür serklajım yapıldı kanama çok az oldu dr clexanı kesmemi istedi kanama tamamen kesilince yapmaya başladım : )
annemlerde kalacağım artık evimden çook uzakta neyse bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil...

yüzüme lazer epilasyon yaptırıyordum şimdi yaptıramıyorum ve tüyler bayağı uzamaya başladı neyapcam bilemiyorum...

umarım hepiniz iyisinizdir...rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla sağlıcakla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin...

canım hayırlı olsun...
bir prens ve bir prenses rabbim bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
sağol canım Allah razı olsun

oy canım geçmiş olsun. sen ve bebekler iyi olun da. şunun şurasında ne kaldı ki doğurmamıza. tek gebeliklere göre önce doğuracağız

Geçmiş olsun canım serklaj için ne zaman alttak muayene yapıyo doktor.beni hiç alttan muayene etmedi daha.herkese yapılmıyo galiba serklaj demi.canım bide benim tedaviden sona yüzüm gögüs aram çok tüylendi doğumdan sona tüm vücut lazere gitmek istiyorum.iğneli lazermi yaptırıyosun normalmi?

bende bol bol geziyorum. sonuçta daha işe de başlıcaz. sancım yoksa pek yatmıyorum

canım çok geçmiş olsun. iyi olmanıza çok sevindim bakalım bana da yapılacak mı:18: perşembe ölçüm olacak...

Kızlaar ben 14. Haftadayım.bu durumda 3,5 aylıkmı hamile oluyorum???

öyle oluyorsun cnm.. şöyle 30. haftalarımıza gelsek ,zaman su gibi aksa...ahh ahhh

Aynen canım ya bi doğsalar.küçücük 4 adet el ayak dşününce içim kıpır kıpır oluyo:)

Bayanlar merhaba sanırım artık aranızdayım.6 yıl uğraştıktan sonra bir kızım olmuştu çok şükür.şimdi 9 yaşında ve ben kendiliğinden gelen ikizlerime hamileyim şu anda 7+3 haftalık hamileyim.ama 36 yaşındayım.çok endişeliyim çok tedirginim.ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilmiyorum.hem çok sevindim hemde yaşım ileri olunca her konuda kaygılanmaya başladım.nasıl taşıyıcam sağlıklı olacakarmı bakabilecekmiyim o kadar sabrım varmı diye.sizlerde benim gibimisiniz.ha bide kamu da çalışan bir anneyim.hadi rahatlatın beni o yollardan bizde geçtik deyin.inanın çok ihtiyacım var bunları duymaya......

ikiz anneleri merhaba size ilk hamileliğinizi öğrendiğinizde kan testinde beta hcg değerlerinizi haftalarıyla beraber sormak istiyorum hatırlayanlar cevap yazarsa çok sevinirim

merhaba hoş geldin. bence kaygılanmayın. genelde bizlerin ilk bebekleri ama siz deneyimlisiniz ve yaşınız da kritik bir durumda değil.inşallah rahat rahat taşırsınız da bende kamu da çalışıyorum. hem de yoğun bir iş gücü gerektiriyor. öğretmenim çünkü. allah hakkımız da hayırlısını yazsın.

ikiz anneleri merhaba size ilk hamileliğinizi öğrendiğinizde kan testinde beta hcg değerlerinizi haftalarıyla beraber sormak istiyorum hatırlayanlar cevap yazarsa çok sevinirim

slm. benim bebekler tüp ama yine de yazabilirim. sat: 4 haziran...
1 temmuz 55 (transferin 7. günü)
3 temmuz 220
5 temmuz 440
7 temmuz 770
9 temmuz 1486 sanırım değerlerimi doğru hatırlıyorum:)

teşekkür ediyorum bnm sat 18 temmuz 14ünde olmam gerekiyodu değerim bugn 564.. çoğul gebeliklerde değerin çok yüksek olması gerekio mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…