2014 ikiz anneleri

teşekkür ediyorum bnm sat 18 temmuz 14ünde olmam gerekiyodu değerim bugn 564.. çoğul gebeliklerde değerin çok yüksek olması gerekio mu ?

gözün aydın öncellikle.. normal gebelikler hakkında bir bilgim yok. sen ikiz mi istiyosun?
rabbim gönlüne göre versin

gözün aydın öncellikle.. normal gebelikler hakkında bir bilgim yok. sen ikiz mi istiyosun?
rabbim gönlüne göre versin

çok sağol teşekkür ederim ama bu değerlerle bazıları ikiz olabileceğini söylüyor haftasına göre ama Allahım hayırlısını versin ilki 3,5 aylıkken karnımda kalbi durdu o yüzden ikiz, kız, erkek hiç farketmez olduğuna şükrediyorum zaten Allah herkese nasip etsin

merhaba satım 18 temmuz 26.gün testte pozitifi gördüm 29.gün kann değerim 544 ilkbebeğimde ikiz gebelikti 28.günde kan değerim 173 tü acaba diyorum bunun da ikiz olma ihtimali var mı ki?

canım yanlış hatırlamıyorsam ilk 13.haftada yaptı sınırda dedi ikinci kontrolü 14.haftada yaptı 3.5cm olan uzunluk 3cme düşmüştü çok şükür serklaj yaptı yarın kontrolüm var bakalım neler olacak...rabbim güzel haberlerle gelmemi nasip etsin...

iğneli değil canımbence iğnelide yaptırma ve pahalı olsada güzellik salonu yerine hastane ortamını tercih et...Allahın izniyle bende doğumdan sonra tüm vücut için düşünüyorum...

HTML:
Birde yavaş yavaş neler almalı liste yapsak mı sanki ikizlerde ihtiyaç çok:26:

Ben aldım bile çoğu şeylerini:)süslü püslü şeyler almadım çok çabuk büyüyecekler zaten gerek yok şimdilik.bol bol pijama takımı zıbın aldım.zıbınları askılı değilde kısa kollu ve uzun kollu aldım.3,4 tane tulum aldım.hastane çıkışlarını aldım.çoraplarını bile aldım:)

canım hayırlısı olsun çok şükür iyiyiz rabbim sonuna kadar böyle götürsün...serklaja karar verilse bile hiç korkma benim içim daha rahat etti...en azından onu düşünmeyi dert etmeyi bıraktım...

Anladım canım.inş kontrolünde herşey normal olur.bi kucağımıza alsak kuzuları:)çok sabırsızlanıyorm

Ya maşallah ben kız olduklarını biliyorum ama formda bazen okuyorum sonradan yanlış öğrendim diyen var acele etmeyin dedim ama Her iki cinse uyan renklerden başlasam iyi olucak bu Perşembe dışarı çıkıcam bakıyım bir şeyler

Ocak annelerinden birisi liste hazırlamış aslında o listeyi not aldım. Peki beşik olarak ne düşünüyorsunuz ben hafta sonu park beşiklerine baktım hiç içime sinmedi Bir yerdede bir arkadaş katlanan beşik var onu beğendim ama yakından görmedim...

Sepet şeklinde ahşap beşiklerden alcaz biz çok gzl onlar:)cibinlikli falan

bende muhtemelen 2014 nisan ikiz annesiyım ay sonunda muayeneye gıdecem biri kaybolabılır demıstı doktor bakalım haftaya kesınlesecez yanı :))

kızlar ben cumartesi günü 12+4olcam acaba cinsiyet öğrenebilirmiyimki nedersiniz sizler nezman öğrendiniz ve bu gidişimde rahim genişlemesi olayınıda sorcam hatta sorcaklarımı not aldım inş sorabilirim

ben de park yatak düşünmüyorum. çok hışırdıyor. o sese çocuk uyanır. ben de oda yapmayı düşünüyorum. çilek'in baby safarisini almayı düşünüyorum
bende muhtemelen 2014 nisan ikiz annesiyım ay sonunda muayeneye gıdecem biri kaybolabılır demıstı doktor bakalım haftaya kesınlesecez yanı :))
hadi hayırlısı olsun canım
kızlar ben cumartesi günü 12+4olcam acaba cinsiyet öğrenebilirmiyimki nedersiniz sizler nezman öğrendiniz ve bu gidişimde rahim genişlemesi olayınıda sorcam hatta sorcaklarımı not aldım inş sorabilirim

benim dr genital nub' a bakarak 10. haftada söylemişti cinsiyetleri. ve gerçekten tuttu biliyo musun. 17. haftada kesin cinsiyetleri söyledi. erkek daha önceden belli ediyordu kendini de kız anca belli etti

Canım sen bilirsin ama oda yapmakta kararlımısın.minicikler daha kustukları zaman fln allah korusun nasıl göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…