- Konu Sahibi durudenizderya
-
teşekkür ediyorum bnm sat 18 temmuz 14ünde olmam gerekiyodu değerim bugn 564.. çoğul gebeliklerde değerin çok yüksek olması gerekio mu ?
gözün aydın öncellikle.. normal gebelikler hakkında bir bilgim yok. sen ikiz mi istiyosun?
rabbim gönlüne göre versin
ikiz anneleri merhaba size ilk hamileliğinizi öğrendiğinizde kan testinde beta hcg değerlerinizi haftalarıyla beraber sormak istiyorum hatırlayanlar cevap yazarsa çok sevinirim
Geçmiş olsun canım serklaj için ne zaman alttak muayene yapıyo doktor.beni hiç alttan muayene etmedi daha.herkese yapılmıyo galiba serklaj demi.canım bide benim tedaviden sona yüzüm gögüs aram çok tüylendi doğumdan sona tüm vücut lazere gitmek istiyorum.iğneli lazermi yaptırıyosun normalmi?
Birde yavaş yavaş neler almalı liste yapsak mı sanki ikizlerde ihtiyaç çok:26:
bende bol bol geziyorum. sonuçta daha işe de başlıcaz. sancım yoksa pek yatmıyorum
canım çok geçmiş olsun. iyi olmanıza çok sevindimbakalım bana da yapılacak mı:18: perşembe ölçüm olacak...
öyle oluyorsun cnm.. şöyle 30. haftalarımıza gelsek ,zaman su gibi aksa...ahh ahhh
canım yanlış hatırlamıyorsam ilk 13.haftada yaptı sınırda dedi ikinci kontrolü 14.haftada yaptı 3.5cm olan uzunluk 3cme düşmüştü çok şükür serklaj yaptı yarın kontrolüm var bakalım neler olacak...rabbim güzel haberlerle gelmemi nasip etsin...
iğneli değil canımbence iğnelide yaptırma ve pahalı olsada güzellik salonu yerine hastane ortamını tercih et...Allahın izniyle bende doğumdan sonra tüm vücut için düşünüyorum...
Birde yavaş yavaş neler almalı liste yapsak mı sanki ikizlerde ihtiyaç çok:26:
Ya maşallahBen aldım bile çoğu şeylerini:)süslü püslü şeyler almadım çok çabuk büyüyecekler zaten gerek yok şimdilik.bol bol pijama takımı zıbın aldım.zıbınları askılı değilde kısa kollu ve uzun kollu aldım.3,4 tane tulum aldım.hastane çıkışlarını aldım.çoraplarını bile aldım:)
Ocak annelerinden birisi liste hazırlamış aslında o listeyi not aldım. Peki beşik olarak ne düşünüyorsunuz ben hafta sonu park beşiklerine baktım hiç içime sinmediBir yerdede bir arkadaş katlanan beşik var onu beğendim ama yakından görmedim...
ikiz anneleri merhaba size ilk hamileliğinizi öğrendiğinizde kan testinde beta hcg değerlerinizi haftalarıyla beraber sormak istiyorum hatırlayanlar cevap yazarsa çok sevinirim
ben de park yatak düşünmüyorum. çok hışırdıyor. o sese çocuk uyanır. ben de oda yapmayı düşünüyorum. çilek'in baby safarisini almayı düşünüyorumOcak annelerinden birisi liste hazırlamış aslında o listeyi not aldım. Peki beşik olarak ne düşünüyorsunuz ben hafta sonu park beşiklerine baktım hiç içime sinmediBir yerdede bir arkadaş katlanan beşik var onu beğendim ama yakından görmedim...
hadi hayırlısı olsun canımbende muhtemelen 2014 nisan ikiz annesiyım ay sonunda muayeneye gıdecem biri kaybolabılır demıstı doktor bakalım haftaya kesınlesecez yanı :))
kızlar ben cumartesi günü 12+4olcam acaba cinsiyet öğrenebilirmiyimki nedersiniz sizler nezman öğrendiniz ve bu gidişimde rahim genişlemesi olayınıda sorcam hatta sorcaklarımı not aldım inş sorabilirim
ben de park yatak düşünmüyorum. çok hışırdıyor. o sese çocuk uyanır. ben de oda yapmayı düşünüyorum. çilek'in baby safarisini almayı düşünüyorum
hadi hayırlısı olsun canım
benim dr genital nub' a bakarak 10. haftada söylemişti cinsiyetleri. ve gerçekten tuttu biliyo musun. 17. haftada kesin cinsiyetleri söyledi. erkek daha önceden belli ediyordu kendini de kız anca belli etti
Canım sen bilirsin ama oda yapmakta kararlımısın.minicikler daha kustukları zaman fln allah korusun nasıl göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?