- Konu Sahibi durudenizderya
-
Oda yapma fikri güzel ama benim fazla odam yok kızımın oğlumun odası ayrı ayrı bebişlere oda yok büyüyünce kardeşlerinin yanına koymayı düşünüyorum birde ben tek bakacağım için mecbur yatak odamda olmalı en azından ilk altı ay
Peki bebekler için ana kucağı yani aynı zamanda oto koltuğu olanlardan almayı planlıyorum sizce kullanışlı olur demi? Ama ilk doğduklarında rahat ederler mi ki :18:
Ben tecrübeli anne sayılırım 13 yaşında kızım birde 7 yaşında oğlum var ama sanki ikiz olduklarından mı bilmiyorum çok heyecanlanıyorum sanki ilk bebeğim ne alıcım ne yapıcım sanki beynım dürüyor. Tatlı bir heyecan var günler bir geçsede kucaklarımıza sağlıkla bir alsak inşallah
Birde yavaş yavaş neler almalı liste yapsak mı sanki ikizlerde ihtiyaç çok:26:
Sepet şeklinde ahşap beşiklerden alcaz biz çok gzl onlar:)cibinlikli falan
bencede yapılmalı. hele de benim gibi panikler için. ben daha 8 haftalık hamileyken aldım bi sürü şey
bende sepet beşik düşünüyordum civil de çok güzel modeller var.ama vazgeçtim. çünkü 5. aydan sonra kullanmak zor. ben ikea mobilyadan bebek odası yapmayı düşünüyorum. en azından 3 yaşına kadar idare etsin. ben de 6 aya kadar ayrı oda kullanamıcam evim çok minik ve evi değiştiricem. offffff. bende ana kucağı-oto koltuğu alıcam.
kızlar ben 2 gündür şiddetli gaz ve kabızlık sorunu yaşıyorum. sizde var mı böyle biiişiii
Tatlım ben 15 haftadır kabızım nerdeysesöylemesi ayıp inş basur falan çıkmaz.
Anladım canım.inş kontrolünde herşey normal olur.bi kucağımıza alsak kuzuları:)çok sabırsızlanıyorm
eyvahhhh.bende kendimi dertli bilirdimvalla bende korkuyorum. tatlım çok acıyo ya nasıl dayanıyosun?
Tatlım ben 15 haftadır kabızım nerdeysesöylemesi ayıp inş basur falan çıkmaz.
canım çikolata ye iyii geliyor...
merhaba arkadaşlar,
belli belirtiler haricinde 1 gün sağ kasığım öbür gün sol kasığım ağrıyor... ikiz olduğuna işaret mi dersiniz?
bilen var mıdır acaba?
daha doktora gitmedim sadece belirtilerle hareket ediyorum şuan.
bu soruya evet diyen olursa dünyalar benim olur..
şimdiden teşekür ederim :)
merhaba arkadaşlar,
belli belirtiler haricinde 1 gün sağ kasığım öbür gün sol kasığım ağrıyor... ikiz olduğuna işaret mi dersiniz?
bilen var mıdır acaba?
daha doktora gitmedim sadece belirtilerle hareket ediyorum şuan.
bu soruya evet diyen olursa dünyalar benim olur..
şimdiden teşekür ederim :)
Valla bilemedimki canım inş gönlüne göre verir allah.ilk hamileliğinmi?
Rabbim gönlüne göre versin hayırlısını versin.Ağrıyı bilmem ama şunu çok net söyleyebilirim.ben 8 haftanın içindeyim.bu zamana kadar hep tek gebelik gördüler tek kalp atışı gördüler.ancak ben çok şüpheliydim çünkü bulantılarım ve baş dönmem fazlaydı.tabi beta hcg lerde yüksek çıkıyor normalden ama bana hep sormama rağmen tek gebelik dediler.fakaaaaattttt hem sağ hem sol kasığımda aynı anda seğirmeler hissettim bariz bir şekilde 1-2 gün ve 3.gün soluğu dr da aldım.evet ikiz gebeydim.e dr lardan önce ben bunu bliyordum.ama onlar göremediler.eğer istiyorsan ki öyle görünüyor inşallah ikizlerin olur.:))))))
Ben 10. Haftalarda öğrendim ama ondan önce mide bulantısından ölüyordum. Herkese diyordum bu gebelik çok farklı herkes bana her gebelik aynı olmaz diyordu Dr bile öyle dediyaa şuan ne kdr umutlandım anlatamam..:) nasıl neden bilmiyorum ama hep öyle hissediyorum. şimdiden "yavrularım" diye konusmaya başladım bile :) benim seğirme 1 kere oldu ıkısınde de aynı anda oldu.. sonra sancı gıbı olmaya basladı.yanı sıddetlı degıl ama sankı orada bısey oynuyor gıbı.bı bı tarafta oluyo bı bı tarafta.. Allah 'ım hayırlısını versin bakalım inşallah hepimizin gönlüne göre olsun.
kızlar ben cumartesi günü 12+4olcam acaba cinsiyet öğrenebilirmiyimki nedersiniz sizler nezman öğrendiniz ve bu gidişimde rahim genişlemesi olayınıda sorcam hatta sorcaklarımı not aldım inş sorabilirim
yaa şuan ne kdr umutlandım anlatamam..:) nasıl neden bilmiyorum ama hep öyle hissediyorum. şimdiden "yavrularım" diye konusmaya başladım bile :) benim seğirme 1 kere oldu ıkısınde de aynı anda oldu.. sonra sancı gıbı olmaya basladı.yanı sıddetlı degıl ama sankı orada bısey oynuyor gıbı.bı bı tarafta oluyo bı bı tarafta.. Allah 'ım hayırlısını versin bakalım inşallah hepimizin gönlüne göre olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?