- Konu Sahibi durudenizderya
-
Rabbim gönlüne göre versin hayırlısını versin.Ağrıyı bilmem ama şunu çok net söyleyebilirim.ben 8 haftanın içindeyim.bu zamana kadar hep tek gebelik gördüler tek kalp atışı gördüler.ancak ben çok şüpheliydim çünkü bulantılarım ve baş dönmem fazlaydı.tabi beta hcg lerde yüksek çıkıyor normalden ama bana hep sormama rağmen tek gebelik dediler.fakaaaaattttt hem sağ hem sol kasığımda aynı anda seğirmeler hissettim bariz bir şekilde 1-2 gün ve 3.gün soluğu dr da aldım.evet ikiz gebeydim.e dr lardan önce ben bunu bliyordum.ama onlar göremediler.eğer istiyorsan ki öyle görünüyor inşallah ikizlerin olur.:))))))
günaydın fıstık
bir tarafa toplanıyolar gibi değilmi
ben öyle olduklarında eşime diyorum ki içerde kavga çıktı yada plan yapıyo kızlar toplandılar bir araya
Ewet ewt sol tarafım şiş hep:))bende diyorum eşime bak biri o tarafa gecti kardeşi korkmasın diye onuda yanına çağırdı diyorum:)bi doğsalar:)
gözün aydın canım. ben de sabah oğlumun tekmelerini bir yandan hissederken diğer yandan karnımın o tarafının hareket ettiğini gördüm. moralim bozuk ağlıyordum. ilaç gibi geldiCanım sen bilirsin ama oda yapmakta kararlımısın.minicikler daha kustukları zaman fln allah korusun nasıl göreceksin
canım benim bulantılar genelde akşamları daha yoğun oldu. duyduğum kişilerin de genelde öyle oldu. bu arada 8.-10. haftadan sonra nasıl oluyor bilmem korkular azalmaya başlıyorGünaydın kızlar
ya ben hala tam olarak kabullenebilmiş değilim ikizihala kaygılarım korkularım devam ediyor. Azaldı tabi, ilk günkü gibi değil ama yine var...inşallah tümüyle kurtulurum bu duygulardan...
henüz hiç kusmadımama bulantılarım oluyor, acıkıyorum hatta bazen midem kazınıyor resmen ama yiyince de bulanmaya başlıyor bu sefer. sabahtan ziyade akşamları daha kötü oluyorum sanırım ben. inşallah daha kötüleşmeden bu kıvamda atlatırım bu haftaları.
ben de kabız oldum bu aradaaslında demir hapı kullandığım sürece bağırsaklarım bozuk gibi oluyordu ve rahat tuvalaete çıkıyordum, ama son 1 haftadır hiç parlak değil durum. neyse hepsine katlanacağım mecburen...
gözün aydın canım. ben de sabah oğlumun tekmelerini bir yandan hissederken diğer yandan karnımın o tarafının hareket ettiğini gördüm. moralim bozuk ağlıyordum. ilaç gibi geldi
canım benim bulantılar genelde akşamları daha yoğun oldu. duyduğum kişilerin de genelde öyle oldu. bu arada 8.-10. haftadan sonra nasıl oluyor bilmem korkular azalmaya başlıyor
gözün aydın canım. ben de sabah oğlumun tekmelerini bir yandan hissederken diğer yandan karnımın o tarafının hareket ettiğini gördüm. moralim bozuk ağlıyordum. ilaç gibi geldi
canım benim bulantılar genelde akşamları daha yoğun oldu. duyduğum kişilerin de genelde öyle oldu. bu arada 8.-10. haftadan sonra nasıl oluyor bilmem korkular azalmaya başlıyor
Bende düşünüyorum içimde iki tane inci tanesi var ama rüya gibi ikitane minicik can var ama içimde değil gibi
ilerleyen haftalarda belki daha çok hissedince var olduklarına inanırım ama şuan bir rüya görüyorum gibi geliyo siz nasıl hisediyosunuz kızlar
Bende düşünüyorum içimde iki tane inci tanesi var ama rüya gibi ikitane minicik can var ama içimde değil gibi
ilerleyen haftalarda belki daha çok hissedince var olduklarına inanırım ama şuan bir rüya görüyorum gibi geliyo siz nasıl hisediyosunuz kızlar
Kızlar benim miniklerim bugün hareket etti:)))ilk defa bu kadar hissettim hatta gördüm:)karnımın bi tarafı sivrildi:)nasıl gzl bi duygu kızlar
bende öyleyim ve çok takılıyordum buna.sizlerde öylesiniz demekultrasonda çok duygulanıyorum benim onlar diyorum eve gelince tüm duygular gidiyooo
ayyyyyyy maşallah.ne güzel ve ne kadar erken. allah bizlerede nasip etsin.çok heyecan verici.
bu arada beslenme konusun da neler yapıyorsunuz. benim hergün yediğim yumurta ve içtiğim 2 bardak süt,ayrıca ceviz ve badem işkenceye dönüştü. tiksinerek yiyorum hatta yutuyorum.ama vicdanım rahatlıyoartık tavuk hiç yiyemiyorum. bol meyve yiyorum. sizin tiksindiğiniz şeler varmı?
Zuzucuğum sana kaçıncı haftada ne dediler sonra kaçıncı hafta değiştibana 15 . Haftada Dr kız gibi gözüküyor dedi acaba değişiklik olur mu ki...
Ayy beslenmeyi hiç sorma canım ya ben zaten kendimi bildim bileli yumurta yemem yine yiyemiyorum sadece sarısını yiyorum haşlayıp.2 bardak süt,yarım cay bardağı pekmez,aklıma gelirse ceviz fındık yiyorum...kırmızı et ve tawuktan bende soğudum 3 aydır ağzıma süremiyorum.
Ben 10. Haftalarda öğrendim ama ondan önce mide bulantısından ölüyordum. Herkese diyordum bu gebelik çok farklı herkes bana her gebelik aynı olmaz diyordu Dr bile öyle dediAma çektiğimi bir ben birde Allah biliyordu test bir sefer yaptım onun için değerlerin ne olduğunu bilmiyorum ama tek bildiğim mide bulantısı, halsizlik ve kilo kaybı...
Zuzucuğum gebeliğimi öğrendim Dr gittim kalp atışı yoktu sonra biradaha gittim kalp atışını falan dinledik zaten midem de normaldi neyse bir gün ev temizliği yaptım bir güzel sonra kanamam oldu mide bulantılarım arttı hemen Dr gittim tabi 10 . Haftanın içindeyim bu arada Dr bakalım dedi bebeğe ama biraz karnımıda inceledi bir baktı aaa dedi Birtane daha var tabi ben şoktayım tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama geç öğrendiğim içinde ultrasonda tek mi çift mi olduğunu belirleyen zarı Dr göremedi ilk haftalar daha net görülürmüş bazen tek mi acaba diyor Bazende çok ince bir zar var gibi diyor :26:Artık bilemedim bendeArkadaşım senin neden 10. Haftaya kadar tek gebelik dediler anlamadım neden görememişler tek yumurta ikizi olduğu için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?