2014 ikiz anneleri

Peki daha önce neden bilememişler ne dedi dr? Tek mı çift yumurta mı? Hayırlı olsun arkadaşım:)

günaydın fıstık

bir tarafa toplanıyolar gibi değilmi

ben öyle olduklarında eşime diyorum ki içerde kavga çıktı yada plan yapıyo kızlar toplandılar bir araya

günaydın fıstık

bir tarafa toplanıyolar gibi değilmi

ben öyle olduklarında eşime diyorum ki içerde kavga çıktı yada plan yapıyo kızlar toplandılar bir araya

Ewet ewt sol tarafım şiş hep:))bende diyorum eşime bak biri o tarafa gecti kardeşi korkmasın diye onuda yanına çağırdı diyorum:)bi doğsalar:)

Günaydın kızlar
ya ben hala tam olarak kabullenebilmiş değilim ikizi hala kaygılarım korkularım devam ediyor. Azaldı tabi, ilk günkü gibi değil ama yine var...inşallah tümüyle kurtulurum bu duygulardan...

henüz hiç kusmadım ama bulantılarım oluyor, acıkıyorum hatta bazen midem kazınıyor resmen ama yiyince de bulanmaya başlıyor bu sefer. sabahtan ziyade akşamları daha kötü oluyorum sanırım ben. inşallah daha kötüleşmeden bu kıvamda atlatırım bu haftaları.

ben de kabız oldum bu arada aslında demir hapı kullandığım sürece bağırsaklarım bozuk gibi oluyordu ve rahat tuvalaete çıkıyordum, ama son 1 haftadır hiç parlak değil durum. neyse hepsine katlanacağım mecburen...

Canım sen bilirsin ama oda yapmakta kararlımısın.minicikler daha kustukları zaman fln allah korusun nasıl göreceksin
gözün aydın canım. ben de sabah oğlumun tekmelerini bir yandan hissederken diğer yandan karnımın o tarafının hareket ettiğini gördüm. moralim bozuk ağlıyordum. ilaç gibi geldi
canım benim bulantılar genelde akşamları daha yoğun oldu. duyduğum kişilerin de genelde öyle oldu. bu arada 8.-10. haftadan sonra nasıl oluyor bilmem korkular azalmaya başlıyor

ay inşallah dediğin gibi olur tatlım yaa, bir yandan da çok kızıyorum kendime... o kadar istedin üzüldün, Rabbim iki tane verdi. daha ne istiyorsun diye... zamanla daha çok seveceğim inşallah onları

Bebiş annesinin ağlamasına kıyamamış bak

Bende düşünüyorum içimde iki tane inci tanesi var ama rüya gibi ikitane minicik can var ama içimde değil gibi
ilerleyen haftalarda belki daha çok hissedince var olduklarına inanırım ama şuan bir rüya görüyorum gibi geliyo siz nasıl hisediyosunuz kızlar

inan bana da rüya gibi geliyor ufaktan hissetmeye başlamama rağmen

Bende de aynı kuzu ya sertleştikleri zaman içimde bişeyler var biliyorum konuşuyorum ama rüya gibi

tek bişiy haya ediyorum ve o duyguyu çok merak ediyorum doğumdan çıkıpta kucağıma aldığımda hisedeceğim o duyguyu çok merak ediyorum

bende öyleyim ve çok takılıyordum buna.sizlerde öylesiniz demek ultrasonda çok duygulanıyorum benim onlar diyorum eve gelince tüm duygular gidiyooo

Kızlar benim miniklerim bugün hareket etti:)))ilk defa bu kadar hissettim hatta gördüm:)karnımın bi tarafı sivrildi:)nasıl gzl bi duygu kızlar

ayyyyyyy maşallah.ne güzel ve ne kadar erken. allah bizlerede nasip etsin.çok heyecan verici.

bu arada beslenme konusun da neler yapıyorsunuz. benim hergün yediğim yumurta ve içtiğim 2 bardak süt,ayrıca ceviz ve badem işkenceye dönüştü. tiksinerek yiyorum hatta yutuyorum.ama vicdanım rahatlıyo artık tavuk hiç yiyemiyorum. bol meyve yiyorum. sizin tiksindiğiniz şeler varmı?

Ayy beslenmeyi hiç sorma canım ya ben zaten kendimi bildim bileli yumurta yemem yine yiyemiyorum sadece sarısını yiyorum haşlayıp.2 bardak süt,yarım cay bardağı pekmez,aklıma gelirse ceviz fındık yiyorum...kırmızı et ve tawuktan bende soğudum 3 aydır ağzıma süremiyorum.

Zuzucuğum sana kaçıncı haftada ne dediler sonra kaçıncı hafta değişti bana 15 . Haftada Dr kız gibi gözüküyor dedi acaba değişiklik olur mu ki...

14. Haftada bir kuz bi erkek gibi dediler 16. Haftada 2 kız olduğunu öğrendik:) bence alışveriş için acele etme yada ortak renkleri al bence gönlünce olsun herşey

:26:y
Yumurtadan ben de tiksindim kızlar ama zorluyorum kendimi omlet yapıyorum artık haşlamanın yanından bile geçmiyorum ,tavuktan ziyade kırmızı et tüketmeye çalışıyorum fındık fıstık ceviz badem gibi şeyleri de balla muzla karıştırıp yiyebiliyorum şimdi bebişler için yememiz gerekiyor sıkın dişinizi;/

Arkadaşım senin neden 10. Haftaya kadar tek gebelik dediler anlamadım neden görememişler tek yumurta ikizi olduğu için mi?

Selam ikiz anneleri nasilsiniz?bayadir girmemisim.sukur bizde hersey yolunda ikili taramamiz gayet iyi hamdolsun. Cinsiyet göstermediler , saglikli olduklarini gorunce hic merak etmiyorum zaten.icerde savasiyorlar sanki biri digerini durtuyo ayagiyla cok guzel bisey yaa usg olsa film izler gibi seyrederdik ne güzel. Bi dahaki randevu 1 ay sonra baya ozliycem kuzularimi.bu arada dr bana demir ve folik asit iceren bi hap birde magnezyum suda eriyen toz verdi bunlar doguma kadar devam dedi sizler kullaniyormusunuz bunlardan.ayrica tam kan sayimi 1 ay once yapildi dr tekrar istemedi ama saglik ocagi her ay kan vermemi kan degerimi takip ediceklerini söylüyor. Sizlerde bu durumlar nedir merak ettim.
birde kabizlik yasayanlar kayısı fln hikaye kuru erik harika bir ilac.deneyin mutlaka.

Arkadaşım senin neden 10. Haftaya kadar tek gebelik dediler anlamadım neden görememişler tek yumurta ikizi olduğu için mi?
Zuzucuğum gebeliğimi öğrendim Dr gittim kalp atışı yoktu sonra biradaha gittim kalp atışını falan dinledik zaten midem de normaldi neyse bir gün ev temizliği yaptım bir güzel sonra kanamam oldu mide bulantılarım arttı hemen Dr gittim tabi 10 . Haftanın içindeyim bu arada Dr bakalım dedi bebeğe ama biraz karnımıda inceledi bir baktı aaa dedi Birtane daha var tabi ben şoktayım tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama geç öğrendiğim içinde ultrasonda tek mi çift mi olduğunu belirleyen zarı Dr göremedi ilk haftalar daha net görülürmüş bazen tek mi acaba diyor Bazende çok ince bir zar var gibi diyor :26:Artık bilemedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…