- Konu Sahibi durudenizderya
-
Banada Demir multivitamin suda eriyen magnezyum verdi bizde doğuma kadar içeçekmişiz ama Allah var çok düzenli içmiyorum ama arasıra içiyorum sağlık Ocağı'da öyle tahlil falan demediSelam ikiz anneleri nasilsiniz?bayadir girmemisim.sukur bizde hersey yolunda ikili taramamiz gayet iyi hamdolsun. Cinsiyet göstermediler , saglikli olduklarini gorunce hic merak etmiyorum zaten.icerde savasiyorlar sanki biri digerini durtuyo ayagiyla cok guzel bisey yaa usg olsa film izler gibi seyrederdik ne güzel. Bi dahaki randevu 1 ay sonrabaya ozliycem kuzularimi.bu arada dr bana demir ve folik asit iceren bi hap birde magnezyum suda eriyen toz verdi bunlar doguma kadar devam dedi sizler kullaniyormusunuz bunlardan.ayrica tam kan sayimi 1 ay once yapildi dr tekrar istemedi ama saglik ocagi her ay kan vermemi kan degerimi takip ediceklerini söylüyor. Sizlerde bu durumlar nedir merak ettim.
birde kabizlik yasayanlar kayısı fln hikaye kuru erik harika bir ilac.deneyin mutlaka.
Zuzucuğum gebeliğimi öğrendim Dr gittim kalp atışı yoktu sonra biradaha gittim kalp atışını falan dinledik zaten midem de normaldi neyse bir gün ev temizliği yaptım bir güzel sonra kanamam oldu mide bulantılarım arttı hemen Dr gittim tabi 10 . Haftanın içindeyim bu arada Dr bakalım dedi bebeğe ama biraz karnımıda inceledi bir baktı aaa dedi Birtane daha var tabi ben şoktayım tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama geç öğrendiğim içinde ultrasonda tek mi çift mi olduğunu belirleyen zarı Dr göremedi ilk haftalar daha net görülürmüş bazen tek mi acaba diyor Bazende çok ince bir zar var gibi diyor :26:Artık bilemedim bende
Kızlar benim miniklerim bugün hareket etti:)))ilk defa bu kadar hissettim hatta gördüm:)karnımın bi tarafı sivrildi:)nasıl gzl bi duygu kızlar
Kızlar benim miniklerim bugün hareket etti:)))ilk defa bu kadar hissettim hatta gördüm:)karnımın bi tarafı sivrildi:)nasıl gzl bi duygu kızlar
arkadaşlar çok şükür dr kontrolümüz iyi geçti biri prens diğeri çok edepli bacaklarını kapamış ama dr kıza benziyor dedi...inşallah sizlerde bebeişlerinizde iyidirler...usg cihazını eve getirmek istedim yaaa...hareketlerini izlemek öyle güzelki ayyy bide hissetsem ne güzel olur...
Hadi bakalim iki prensmi veya 1 prens ve prensesmi olacak!
Rabbim hayirlisini versin! Bende o ciyazdan birtane istiyorumm ama malesef
Bizde 30 augostosta ögrenecegiz cinsiyetlerini sirf görmek icin günleri sayiyorum..
Iyi aksamlar hanimlar.benim akşamüstü lekelenmeler basladi cok asiri degil ama kahverengi leke oluyo pedimde.dr normal diyor ama tedirginim daha dun muayenede hersey yolundaydi
Arkadaşım başta bana da tek bebek dediler ama bende dediin gibi bir sağda bi de solda gerilmeler hissediyordum hatta eşime soruyordum acaba bebek yer değiştirir mi diye:)) ve sonuç ikiz bekliyorum rabbim gönlüne göre versin inşallah
Iyi aksamlar hanimlar.benim akşamüstü lekelenmeler basladi cok asiri degil ama kahverengi leke oluyo pedimde.dr normal diyor ama tedirginim daha dun muayenede hersey yolundaydi
Ben 10. Haftalarda öğrendim ama ondan önce mide bulantısından ölüyordum. Herkese diyordum bu gebelik çok farklı herkes bana her gebelik aynı olmaz diyordu Dr bile öyle dediAma çektiğimi bir ben birde Allah biliyordu test bir sefer yaptım onun için değerlerin ne olduğunu bilmiyorum ama tek bildiğim mide bulantısı, halsizlik ve kilo kaybı...
Galiba daha çok anlaşılıyo canım:)rabbim herkesin gönlüne göre versin.sen kaç haftalık oldun?çookkk sevindim :))) acaba ikizlerde hareket daha fazlamı anlaşılır tek bebege gore gercı daha ikisinide bılmıyorum ilk gebeliğim ve ikiz :))
Canim benimkilerde dün ilk kez bu kadar belli ettiler kendilerini..
Sol tarafimdaydilar ayni seninkiler gibi.. cok güzel bir duygu.. rabbim herkeze tattirsin :)
Bu arada hanimlar kilo aliminiz nasil gidiyor.. ????????
Ben bu ana kadar 3 kilo almissim... bence gayet iyi :) sizce???[/QUOTE
İyi heralde canım ya.7 eylülde gitcem bende bakalım durumlar ne.kiloyu değilde çatlakları kafaya takıyominş olmaz mustela krem kullanıyorum
iyi geceler anneler benim gibi baş ağrısı çeken var mı?
canım benim baş ağrısı yok ama bel ağrım çok fazla doktora sordunmu hamilelikte baş ağrısı olurmuymuş?iyi geceler anneler benim gibi baş ağrısı çeken var mı?
iyi geceler anneler benim gibi baş ağrısı çeken var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?