2014 ikiz anneleri

Banada Demir multivitamin suda eriyen magnezyum verdi bizde doğuma kadar içeçekmişiz ama Allah var çok düzenli içmiyorum ama arasıra içiyorum sağlık Ocağı'da öyle tahlil falan demedi

Hayırlısı olsun canım karışık bi durum inşallah Allah ım gönlüne göre verir

Kızlar benim miniklerim bugün hareket etti:)))ilk defa bu kadar hissettim hatta gördüm:)karnımın bi tarafı sivrildi:)nasıl gzl bi duygu kızlar

Canim benimkilerde dün ilk kez bu kadar belli ettiler kendilerini..
Sol tarafimdaydilar ayni seninkiler gibi.. cok güzel bir duygu.. rabbim herkeze tattirsin :)

Bu arada hanimlar kilo aliminiz nasil gidiyor.. ????????
Ben bu ana kadar 3 kilo almissim... bence gayet iyi :) sizce???

arkadaşlar çok şükür dr kontrolümüz iyi geçti biri prens diğeri çok edepli bacaklarını kapamış ama dr kıza benziyor dedi...inşallah sizlerde bebeişlerinizde iyidirler...usg cihazını eve getirmek istedim yaaa...hareketlerini izlemek öyle güzelki ayyy bide hissetsem ne güzel olur...

Hadi bakalim iki prensmi veya 1 prens ve prensesmi olacak!
Rabbim hayirlisini versin! Bende o ciyazdan birtane istiyorumm ama malesef
Bizde 30 augostosta ögrenecegiz cinsiyetlerini sirf görmek icin günleri sayiyorum..

Iyi aksamlar hanimlar.benim akşamüstü lekelenmeler basladi cok asiri degil ama kahverengi leke oluyo pedimde.dr normal diyor ama tedirginim daha dun muayenede hersey yolundaydi

Hadi bakalim iki prensmi veya 1 prens ve prensesmi olacak!
Rabbim hayirlisini versin! Bende o ciyazdan birtane istiyorumm ama malesef
Bizde 30 augostosta ögrenecegiz cinsiyetlerini sirf görmek icin günleri sayiyorum..

canım ya rabbim yardımcımız olsun ayrım yapmıyorum ama önlümden kız geçiyor : )10 günün kalmış çok heyecan verici...

Iyi aksamlar hanimlar.benim akşamüstü lekelenmeler basladi cok asiri degil ama kahverengi leke oluyo pedimde.dr normal diyor ama tedirginim daha dun muayenede hersey yolundaydi

canım kahverengiyse korkma ama progestan kullanıyorsundur inşallah birde proluton depot iğne var istersen hastaneye gidip yaptır ve serum bağlat...rabbim bizlere bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

bence devlet hastanesi aciline git özelden çok ilgileniyorlar...

ayy ağzın bal yesin inşallah :)) soldaki kasılmalar 2 gundur durdu, sağdaki tam gaz devam.. korkuyorum soldakine bısey oldu dıye .. ama umudumu kaybetmedim belki oluşmuştur kenara çekilmiştir falan gibi saçma dusuncelerle avutuyorum kendimi :)

çok normal sakın sıkma canını .. benım bı arkadasımın basına daha kotusu geldi neredeyse ilk 6 ayını lekelenerek geçirdi.. ama şimdi nur topu gıbı guzeller guzelı bır kızı var. o genetik diiyorlar annende ya da halanda da olmuştur kesin!
sakınn sakın oralini bozma ama koru kendını cok agır ıslerden kaçın.

henuz bende kasık kıvranması ve yorgunluk (inanılmaz yorgunluk) hariç hiç belirtim yok..he bir de idrara çıkma durumu..mide bulantılarım henuz baslamadı hele kilo kaybı hiç yok .. :S aksine fazlası var. Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklı sıhhatli..

çookkk sevindim :))) acaba ikizlerde hareket daha fazlamı anlaşılır tek bebege gore gercı daha ikisinide bılmıyorum ilk gebeliğim ve ikiz :))
Galiba daha çok anlaşılıyo canım:)rabbim herkesin gönlüne göre versin.sen kaç haftalık oldun?

buraya da yazayım dedim kızlar pazar günkü beta hcg değerim 564 bugünkü 696 sizce artış nasıl okudğum yerlerde hep 2 kat artış olması gerek diyo kafam akrıştı ama ilki özelde ikincisi devlette sizce etklier mi sonucu ?

İlk kez yazıyorum burda yeniyim 3 Yıllık uğraş sonucunda tüp bebek denemesiyle 7+5günlük ikizlerime hamileyimmmm ama son doktor kontrolünde 3. bir kese görüldü önceden görülen keselerimden kalp atışını düzenli alırken sonradan görülen keseden alınamadı doktor yüzde 99 canlanmaz dedi ama yinede çok korkuyorum 3. Bebek canlanırsa onu sonlandıracaklar Buda diğer bebeklere zarar verebilirmiş bu durumu yaşayan varsa lütfen bana yardım etsin stres yapmamaya çalışıyorum bebeklerim için ama elimde değil Allah herkese bebeklerini sağlıkla kucaklarına versin...

Herkese günaydın
Bende de baş ağrısı hat safhada akşamları daha çok ağrıyor malesef
ben 69 ile hamile kaldım tabi kilo kaybı yaşadım Şuan 65 kiloyum daha başladığım kiloya gelmedim ama ikizlerde kilo alımı çok oluyormuş ben kiloyu sorun etmiyorum sağlıklı olalımda ilk aylar çok çektiğim için gerisi önemli değil.
bir topik açarız 2014 ikiz anneleri zayıflama günlüğü diye veririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…