2014 ikiz anneleri

Gunaydin canım.bas agrisi erkek bebekte olur derler koca kari sozleri yani :) ikiz gebelikte kiloya dahada dikkat etmemiz lazim cunku duzensiz yada bi anda alınan kilo ile gebelik sekeri yükselmesi ve gebelik tansiyon yukselmesine sebep olabiliriz.cunku ikiz anneleri bu riskli 2 durumada daha yakin.benim dr karbonhidrattan uzak protein agirlikli beslen dedi.ki ben 48 kg ile hamile kaldim.3 ay bittigi gun 50 kg olmusum.zayifim kilo almamin ne zarari olur ki dedigimde bana yukarıda yazdiklarimi acikladi.bize kilo lazim degil dedi.hoss zaten cok zor kilo aliyorum.

Canim igne 12.ci hafta bitince usg hersey normal oldugu icin biraktik.progestan kapsülü bitince birak dedi fitil olarak aliyordum.dun lekelenmem var diyince gece yatarken 2 adet kullandim suan yok lekelenmem.

Insallah onemsizdir canim normalde ikiz gebelikte bi miktar kananmayi normal karsiliyorlar ama basa gelince gelde tedirgin olma.sukur devam etmedi.annem yasamamis hic kanama ki koyde o kadar agir işlerdeyken.nasib inşallah ikiside saglikli olsunlar.

Günaydın kızlar

akşam gazdan şiştim de şiştim hayır kocamın yanında çıkartamıyorum da neyse sabah rahatlamıştım, artık gece neler olduysa

bugün daha az bulantım var gibi, öyle olunca da acaba bebişler iyi mi demeye başladım kendi kendime. tam psikopata bağladım yani

canım endişelenme, bu kadar geç göründüyse bence de kaybolacaktır. 3 tane mi transfer edilmişti?

canım endişelenme, bu kadar geç göründüyse bence de kaybolacaktır. 3 tane mi transfer edilmişti?
Çok sağol canım benim bildiğim 2 tane transfer olmuştu embriyolog siz 1 tane biliyorsunuz ama biz 2 tane koyuyoruz dedi acaba koyulan yumurtalardan birisimi bölündü ama böyle olunca ayrı kesede görünürmü?

canım geçmiş olsun.canını sıkma.inşallah herşey yolunda gidecektir.

tuana geçmiş olsun.bol bol dinlen tatlım. ayy sen ne zayıfsın öylee.çtır anne ben 5 kilo aldım sanırım ohss etkili oldu. ama 8. haftadan beri gram almadım.68'im bile.puffffffff

aynı şeyi bende yaşadım benimki normal gebelikti 3. kese vardı ama canlanmadı 12.haftadayız hala görünüyor içi boş ama iyice küçülmüş artık..

İyidirler inşallah canım ona bakarsan benim hiç bulantım olmadı halada yok herkesin olacak değilya anneminde hiç olmazmış.bulantın geçtikçe bol ceviz fındık meyva ye depolar dolsun bebişler güzel güzel beslensinler

aynı şeyi bende yaşadım benimki normal gebelikti 3. kese vardı ama canlanmadı 12.haftadayız hala görünüyor içi boş ama iyice küçülmüş artık..
Evet canım senin durumu okumuştum sanada geçmiş olsun inşallah bende görürüm 12.haftayı ikimizde bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız senin doktor ne dedi benimki vücut ölü bebeği atmaya çalışırken diğer bebekleride atmaya çalışır çok riskli gebelik dedi iyice gözümü korkuttu böyle birşeyde direk söylenmezki dimi ama çok moralimi bozdu...

İnşallah canım benim inşallah hepimiz için güzel haberler alırız sen nasılsın nasıl gidiyor?

İnşallah canım benim inşallah hepimiz için güzel haberler alırız sen nasılsın nasıl gidiyor?

güzel düşünelim güzel olsun.saol tatlım bizde iyiyiz çok şükür. yarın ense ölçümü yapılacak ama bana erken gibi geldi.yarın biri 11+3 diğeri 11+1 olacaklar.heyecanlııyım:18::18:
kızlar siz ölçümü ne zaman yaptırdınız?

kendini hiç korkutma aynı şeyi benim dr da söyledi bol bol dinlen ayakta fazla kalma dedi şükürler olsun hiçbir şey olmadı sende rahat ol moralini bozma...dün kontrolüm vardı maşaallah herşey yolunda 3 eylüldede cinsiyet öğrenmeye gidicez :)

dün kontrolümüm vardı 11+4 dü dr ölçümler için 3 eylülde çağırdı 13+4 olucaz o zaman..

Çok sağol canım senin durumun bana moral verdi seni bilmiyorum ama ben bir kız bir erkek istiyorum Allah inşallah senin ve eşinin gönlüne göre verir tatlı bebişlerini kucağına alırsın bu arada bende 7+5 teyim senle aramızda 4 hafta var yakın doğum yapcaz :)))

Kizlar hamilelik döneminde cesitli sekillerde imtihan ediliyoruz..
Icimizdeki annelik hissi bize korkular, telaslar ve mutluluklar veriyor..
Bence hepsi normal.. Rabbim kuzularimiza yasama sansi verdikten sonra hicbirseyin aslinda önemi yok..
Bu dönemde korkudan ve stressten uzak duralim, birbirimize bu yönde destek verelim..
Internette cogu zaman negatif seyler yazilsada, bizler iyi düsünelim iyi seyler yazalimki bizim pesimizden gelenlerede bilgi ve moral olsun :)

Bu arada cinsiyetlerini ögrenenlere bir sorum olacak.. ögrenmeden önce rüyaniza girdimi hic?
Ben ve esim ayni cinsiyetleri gördük ve bu yüzden cok merak ediyorum dogru cikan varmi?????? Tabiki rabbim bilir ama bence anne babayada bir his bir rüya gelir demi??

Canım ya çok doğru söylüyorsun ne güzel yazmışın birbirimize ne kadar pozitif şeylerden bahsedersek o kadar moralimiz düzelir doktorlarda bizde elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ın taktiri stres ve üzüntü sadece bebeklerimize zarar veriyor bende o yüzden bol dua ediyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…