- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
- Konu Sahibi durudenizderya
-
Kızlar ben bugün bacaklarımı alırken göbek kıllarımıda aldımçok kötü duruyolardı..doğumdan sonra azalcakmı acaba
kuzucuklarıma aldıklarımdan seçmeler. sizler ne yapıyosunuz kızlar, başladınız mı alışverişlere? ben almayayım diye dururken her gittiğimde dayanamayıp bir şeyler aldım. 0-3 ay için nerdeyse eksik kalmadı
Eki Görüntüle 782947 Eki Görüntüle 782948 Eki Görüntüle 782949 Eki Görüntüle 782950 Eki Görüntüle 782951 Eki Görüntüle 782954
valla dökülür diyorlar ama bakalım inşallah öyle olur. kıllı bir göbekte ben de var
Göğüs aram bile feci tüy dolduinş geçicidir bhnlar
Canim igne 12.ci hafta bitince usg hersey normal oldugu icin biraktik.progestan kapsülü bitince birak dedi fitil olarak aliyordum.dun lekelenmem var diyince gece yatarken 2 adet kullandim suan yok lekelenmem.
Insallah onemsizdir canim normalde ikiz gebelikte bi miktar kananmayi normal karsiliyorlar ama basa gelince gelde tedirgin olma.sukur devam etmedi.annem yasamamis hic kanama ki koyde o kadar agir işlerdeyken.nasib inşallah ikiside saglikli olsunlar.
Kızlar ben bebeklerimin çoğu kıyafetini intten aldım.butikbebe de çok gzl şeyler var bakın derim,sizinde bildiğiniz siteler varsa paylaşalım.prematüre tulum alcam bi kaç tane ama bulamadım
valla dökülür diyorlar ama bakalım inşallah öyle olur. kıllı bir göbekte ben de var
kuzucuklarıma aldıklarımdan seçmeler. sizler ne yapıyosunuz kızlar, başladınız mı alışverişlere? ben almayayım diye dururken her gittiğimde dayanamayıp bir şeyler aldım. 0-3 ay için nerdeyse eksik kalmadı
Eki Görüntüle 782947 Eki Görüntüle 782948 Eki Görüntüle 782949 Eki Görüntüle 782950 Eki Görüntüle 782951 Eki Görüntüle 782954
İlk kez yazıyorum burda yeniyim 3 Yıllık uğraş sonucunda tüp bebek denemesiyle 7+5günlük ikizlerime hamileyimmmm ama son doktor kontrolünde 3. bir kese görüldü önceden görülen keselerimden kalp atışını düzenli alırken sonradan görülen keseden alınamadı doktor yüzde 99 canlanmaz dedi ama yinede çok korkuyorum 3. Bebek canlanırsa onu sonlandıracaklar Buda diğer bebeklere zarar verebilirmiş bu durumu yaşayan varsa lütfen bana yardım etsin stres yapmamaya çalışıyorum bebeklerim için ama elimde değil Allah herkese bebeklerini sağlıkla kucaklarına versin...
İnşallah canım burdan birbirimizin hep güzel haberlerini alırız Allah seninde gönlüne göre verirde sağlıkla kucağına alırsıncanım hayırlı olsun bebişlerin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inşallah herşey yolunda gider...sen hamileliğinin tadını çıkar korkular yüzünden benim psikolojim bozuldu bu bebişleride etkiliyormuş...Allahın izniyle bebişlerin büyümelerinide burada birbirimizle paylaşacağız : )
Kaliteliler canım emin ol.ben 3 tulum daha sipariş ettim henüz gelmediler.pijama takımı almıştım çok kaliteli valla.fiytları zaten uygun...penyeleri ucuz dandik değil yani kışın iyi olur.bide ben zıbınlarını hiç askılı almadım kışın doğacakları için hep kısa yada uzun kol aldım..canım bende sürekli butik bebeye bakıyorum parasını ben vermeyeceğim annemden olacak hayırlısıyla ama ürünler nasıl bilmediğim için tereddüt ediyorum...sen beğendinmi?birde kışa denk geliyor kış için uygunlarmı?
hazır ağda olaylarına girmişken karınca yumurtası yağı sürsenize kızlar en azından 9 ayda kurtulmus olursunuz tum tuylerden..hata o kdr bıle surmez!
Kaliteliler canım emin ol.ben 3 tulum daha sipariş ettim henüz gelmediler.pijama takımı almıştım çok kaliteli valla.fiytları zaten uygun...penyeleri ucuz dandik değil yani kışın iyi olur.bide ben zıbınlarını hiç askılı almadım kışın doğacakları için hep kısa yada uzun kol aldım..
Canım ben ağdayla değilde bugün epilatörle aldım göbeğimi ondada fayda edermi bu yağ?
tabi tabii jilet olmasın yeter yani olay kökten alınması..ve inanılmaz bir yağ.. hatta bebeklerımıze surersek hıc çıkmazmıs.. ona pek cesaret edemesem de kendımde denedım.. sonuc mukemmel.ınanmayarak yaptıgım ıcın sadece bacaklarmın on kısmına surmustum suan sdc arkada cıkıyor. bugun gıttım yenıden aldım heryerıme surup hatta yaga yatmayı planlıyorum
bi ara butik bebe ve unnadodan da bir şeyler aldım ama, görüp almak daha eğlenceliymiş. idil baby de premature tulumlar vardı. ben de almayı düşünüyorum onlardan. oyuncak bebek kıyafeti gibi miniciklerdiKızlar ben bebeklerimin çoğu kıyafetini intten aldım.butikbebe de çok gzl şeyler var bakın derim,sizinde bildiğiniz siteler varsa paylaşalım.prematüre tulum alcam bi kaç tane ama bulamadım
bi zararı olur mu bu yağın acaba gebelik açısından:44:hazır ağda olaylarına girmişken karınca yumurtası yağı sürsenize kızlar en azından 9 ayda kurtulmus olursunuz tum tuylerden..hata o kdr bıle surmez!
ayyyy canım ya gülegüle sağlıkla giysin kuzuların senin bir erkek bir kızdı değilmi?çok heves ettim : )bizede bolbol alırlar inşallah...rabbim bebişleri bizlere bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
Peki daha önce neden bilememişler ne dedi dr? Tek mı çift yumurta mı? Hayırlı olsun arkadaşım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?