2014 ikiz anneleri

kuzucuklarıma aldıklarımdan seçmeler. sizler ne yapıyosunuz kızlar, başladınız mı alışverişlere? ben almayayım diye dururken her gittiğimde dayanamayıp bir şeyler aldım. 0-3 ay için nerdeyse eksik kalmadı

Güzel günlerde giysinler inş:)mor takıma bayıldım kız eşyaları bi başka oluyo

Kızlar ben bebeklerimin çoğu kıyafetini intten aldım.butikbebe de çok gzl şeyler var bakın derim,sizinde bildiğiniz siteler varsa paylaşalım.prematüre tulum alcam bi kaç tane ama bulamadım

canım lekelenmenin bittiğine çok sevindim progestanı ihmal etme ben 17.hafta bitinceye kadar kullanacağım inşallah rabbim bizlere bağışlasın bebişleri sağlıkla kucağımıza alalım inşalllah...prolutonu dr son kontrolümde bırakabilirsin dedi elimde iki tane var ve haftada 1 yaptırmaya devam etmeye niyetliyim...bebeğe zararı yokmuş ikiz annelerine erken doğumu engellemek için zaten 20.haftadan sonra bir çok dr kullandırtıyor...

Kızlar ben bebeklerimin çoğu kıyafetini intten aldım.butikbebe de çok gzl şeyler var bakın derim,sizinde bildiğiniz siteler varsa paylaşalım.prematüre tulum alcam bi kaç tane ama bulamadım

canım bende sürekli butik bebeye bakıyorum parasını ben vermeyeceğim annemden olacak hayırlısıyla ama ürünler nasıl bilmediğim için tereddüt ediyorum...sen beğendinmi?birde kışa denk geliyor kış için uygunlarmı?

ayyyy canım ya gülegüle sağlıkla giysin kuzuların senin bir erkek bir kızdı değilmi?çok heves ettim : )bizede bolbol alırlar inşallah...rabbim bebişleri bizlere bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

canım hayırlı olsun bebişlerin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inşallah herşey yolunda gider...sen hamileliğinin tadını çıkar korkular yüzünden benim psikolojim bozuldu bu bebişleride etkiliyormuş...Allahın izniyle bebişlerin büyümelerinide burada birbirimizle paylaşacağız : )

İnşallah canım burdan birbirimizin hep güzel haberlerini alırız Allah seninde gönlüne göre verirde sağlıkla kucağına alırsın

Kaliteliler canım emin ol.ben 3 tulum daha sipariş ettim henüz gelmediler.pijama takımı almıştım çok kaliteli valla.fiytları zaten uygun...penyeleri ucuz dandik değil yani kışın iyi olur.bide ben zıbınlarını hiç askılı almadım kışın doğacakları için hep kısa yada uzun kol aldım..
hazır ağda olaylarına girmişken karınca yumurtası yağı sürsenize kızlar en azından 9 ayda kurtulmus olursunuz tum tuylerden..hata o kdr bıle surmez!

Canım ben ağdayla değilde bugün epilatörle aldım göbeğimi ondada fayda edermi bu yağ?

tabi tabii jilet olmasın yeter yani olay kökten alınması.. ve inanılmaz bir yağ.. hatta bebeklerımıze surersek hıc çıkmazmıs.. ona pek cesaret edemesem de kendımde denedım.. sonuc mukemmel.ınanmayarak yaptıgım ıcın sadece bacaklarmın on kısmına surmustum suan sdc arkada cıkıyor. bugun gıttım yenıden aldım heryerıme surup hatta yaga yatmayı planlıyorum

:)sanırım bu yağ hergün bi sefer sürüyosun demi.

bi ara butik bebe ve unnadodan da bir şeyler aldım ama, görüp almak daha eğlenceliymiş. idil baby de premature tulumlar vardı. ben de almayı düşünüyorum onlardan. oyuncak bebek kıyafeti gibi miniciklerdi
hazır ağda olaylarına girmişken karınca yumurtası yağı sürsenize kızlar en azından 9 ayda kurtulmus olursunuz tum tuylerden..hata o kdr bıle surmez!
bi zararı olur mu bu yağın acaba gebelik açısından:44:

sağol canım. evet bir kız bi erkek olacak inşallah. hepimz sağlıcakla kucaklarımıza alalım yavruşları

Peki daha önce neden bilememişler ne dedi dr? Tek mı çift yumurta mı? Hayırlı olsun arkadaşım:)

Teşekkür ederim arkadaşım.daha önce bilemediler lekelenmelerim olduğu için kanama alanı olduğunu söylediler.ama değilmiş:) dr çift yumurta ikizi büyük bi ihtimalle dedi .ama kesin bişey söylemek için erken dedi.ilerleyen zamanda görücez tek yum.mı çift yum. ikizimi.ama bence çift yum.ikizi.çünkü babamın çift yumurta ikizi kardeşleri var.

arkadaşlar ben çok sık tuvalete çıkıyorum.bazen nerdeyse yarım saatte bir.herhangi bir enfeksiyon falan yok.daha 8+0 haftalık hamileyim ikizlere.ama tuvalete gidince de azar azar yapabiliyorum ayıptır sölemesi sizler nasılsınız.ben şimdiden böylesem sonra nolur bilmiyorum.yatağımı banyoya taşırım herhalde.ya da klozette oturduğum yerde sabahlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…