2014 ikiz anneleri

Aslında 8. Haftada tek çift ayrımı yapılabiliyor diye biliyorum (keselerin arasındaki zarın kalınlığına göre) ama en önemlisi sağlıklı olmaları inşallah gönlüne göre olur canım

Bir dönem oluyo ve sıklık azalıyor merak etme arkadaşım:))

canım bende öyleydim o haftalar da.bebek mesaneye baskı yapıyormuş çünkü.ama 12.haftadan sonra bebek yukarı doğru çıktığı için azalıyormuş ki bende de azaldı:)
kızlar bugün kontrolüm var.yine çok paniğim:18::18: herşey yolundadır inşallah.

bebeklerimin cinsiyetleri sonunda kesinleşti biri kız biri erkek şimdi odalarında siz kaç aylıkken odalarını ayırmayı düşünüyorsunuz? bide nasıl bi beşik yada yatak düşünüyosunuz?

bebeklerimin cinsiyetleri sonunda kesinleşti biri kız biri erkek şimdi odalarında siz kaç aylıkken odalarını ayırmayı düşünüyorsunuz? bide nasıl bi beşik yada yatak düşünüyosunuz?

hayırlı olsun.darısı bizlere inşş.. en geç 6.ayıa kadar ayırmayı düşünüyorum.bağımsızlıklarının gelişmesi için.3 yaşına kadar kullanabilecekleri parmaklıklı beşik alıcam 2 tane.ve reflü yatağı kesinlikle düşünüyorum.boğulmaları engellemek için.

Eklentiler

• $z1.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 48

Canım bende parmaklıklı beşiklerden alcam 3 yaşına kadar rahat yatarlar onda. 1-1,5 yaşlarına kadarda odalarını ayırmam yanımızda yatarlar.

kızlar nasılsınız? kontrolden geldik.ense ölçümümüz iyi çıktı çok şükür.ikili test yaptırmamaya karar verdik. miniklerim kıpır kıpırdı ayy çok heyecanlı. dr 1 ay sonra dedi kontrol için. ama çok uzun bi süre dedim herşey yolunda meraklanma dedi. nasıl geçer bu bir ay

ya kızlar cok uzgunum bırsey soracagım.. bugun iş yerinde birine cok sınırlendım ve yumurtalılarımın ıkısı bırden adeta bıber gıbı yandı .. ilk defa boyle bısey gelıyor basıma.. nolur soyleyın bısey olmus mudur?
cok uzgunum

Canık birine kızınca niye yansınki olurmu öyle şey.başka bi rahatsızlığın vardır

Canık birine kızınca niye yansınki olurmu öyle şey.başka bi rahatsızlığın vardır

YA GERÇEKTEN SANKİ İÇİMDE BİRŞEY PATLADI BİRANDA İKİ YUMURTALIĞIMDA BİBER GİBİ YANMAYA BAŞLADI..ÇOK SİNİRLENDİM.. zaten normalde de sinirli bir yapım var üzülüyorum şuanda ne yapsam bilemedim.

canım 8 haftadayken oluyor sonra azalıyor. ama ben artık gece çok fazla çıkıyorum. hem sık hem miktarı fazla oluyor
aaa canım ne güzel gözünüz aydın. benimkilerin cinsiyeti ile aynı.

yok canım için rahat olsun bir şey olmamıştır

valla onunla ilgili bişey demediler ama hergun surulur mu yav bilmem sanmam her agdadan sonradır bence :44::44:
Canim bu tur urunler agda ile aldiginiz gun gece yatarken surulur.bu 3 gece devam eder.sonrasinda bir dahaki almaya kadar surulmez.gozenekler 3 gun ve ozellikle geceleri acik kalir.gunduz ve gunes goren bolgelerde kullanmamaya dikkat edin.

Hanimlar hayirli aksamlar nasilsiniz? Biz iyiyiz cok şükür. Ama uykudan kafami kaldiramiyorum.oyle kisacik kestirme fln degil bi yattimmi gunduz 3-4saati buluyo neticede wc yuzunden uyaniyorum yoksa kac saat uyurum bilmiyorum.
Flufem bizim dr da 1 ay sonraya atti randevuyu 1 ay dolmadan ucret almıyor çünkü. Bizde esimle konustuk 15 gunde bir gidelim ucreti de bi verip bi vermeyiz oyle ayarlayalim dedik.zor yollardan gecip kavustum yavrularima simdi tedirginim kaybetme korkusu hep var zaten bide biseylere gec kalindigi icin bisey olursa kendim mahvolurum tabi o doktoruda yolarim ayri mesele.diger hanimlar sizde 1 ay arayla mi gidiyorsunuz kontrole?
Bugunde kan verdim kansizlik varmi diye şükür yok12.7 cikmis zaten dr hic baktiirmadan kan demir hapi verdi.kani saglik ocagindaki ebe her ay kontrol edicez dedigi icin verdim.

Aynen bende canım ayda bir gidiyorum kontrole.günler geçmek bilmiyo resmen.7 eylülde kontrolüm benim:)

canım iyi olmanıza sevindim. şimdiye kadar hep 10 günde bir giderdim. benim ki tüp dr um değil tatlım. özelde 10 dün sonra tekrar ücret alıyorlar zaten ama gerek görmedi sanırım. güveniyorum aslında ona sadece çok özlicem bebişlerimi

Benimde tup dr degil canim.ben tup baska sehirde yaptirdim.simdi bulundugum yerde ozel dr a gidiyorum.1 ay dolmadan olan muayenede ucret almiyorlar.tup druma o kadar alismis guvenmisim ki o bana diger muayene 2 ay sonra dese hic tedirgin olmazdim cunku cok fazla güven verdi bana.yinede surekli tlfnda ne zaman arasam her derdime cvp veriyo dklarca sıkılmadan. Kapatirkende tembihliyor yine haber ver her durumdan diye.keske yakin olsaydi bebislerimin takibi dogumuda o yapsaydi.boyle iyi dr dan sonra biraz az ilgili birine denk gelince insan huzursuz oluyo.napalim bunada sukur cunku simdiki dr en ilgili sayilir gittiklerimin icinde.

Kızlar günaydın
dün Dr gittik çok şükür iyiler bebişler biri 150 gr biri 145 gr dedi Dr ayrıntılı ultrason için 1 ay sonra dedi bakalım artık hayırlısı yalnız biraz bizi bilgilendirdi iyi mi etti kötü mü bilmiyorum. İkiz gebeliklerde doğumun sezaryan olması planlı bir sezaryan olacağı anlamına gelmemeli dedi bakmışsın 7 aylık ken gelebilir hazırlıklı ol dedi muhakkak evine yakın bir devlet hastanesinde dosya açtır dedi ne olur ne olmaz gittiğim hastahane evime biraz uzak e birde istanbul trafiği her ihtimale karşı dosyan devlet hastahanesinde bulunsun dedi birde muhakkak yoğun bakım ünitesi güzel olan bir hastahane seçmelisiniz dedi gittiğim hastahanede yoğun bakım ünitesi var güzelde ama Dr aklında bulunsun buraya yetişemezsen altarnatif hastahane araştır falan dedi
bizde durumlar böyle kasılmaları falan sordum hepsi normal dedi bol bol dinlen ki erken gelmesinler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…