- Konu Sahibi durudenizderya
-
Teşekkür ederim arkadaşım.daha önce bilemediler lekelenmelerim olduğu için kanama alanı olduğunu söylediler.ama değilmiş:) dr çift yumurta ikizi büyük bi ihtimalle dedi .ama kesin bişey söylemek için erken dedi.ilerleyen zamanda görücez tek yum.mı çift yum. ikizimi.ama bence çift yum.ikizi.çünkü babamın çift yumurta ikizi kardeşleri var.
arkadaşlar ben çok sık tuvalete çıkıyorum.bazen nerdeyse yarım saatte bir.herhangi bir enfeksiyon falan yok.daha 8+0 haftalık hamileyim ikizlere.ama tuvalete gidince de azar azar yapabiliyorum ayıptır sölemesisizler nasılsınız.ben şimdiden böylesem sonra nolur bilmiyorum.yatağımı banyoya taşırım herhalde.ya da klozette oturduğum yerde sabahlarım
arkadaşlar ben çok sık tuvalete çıkıyorum.bazen nerdeyse yarım saatte bir.herhangi bir enfeksiyon falan yok.daha 8+0 haftalık hamileyim ikizlere.ama tuvalete gidince de azar azar yapabiliyorum ayıptır sölemesisizler nasılsınız.ben şimdiden böylesem sonra nolur bilmiyorum.yatağımı banyoya taşırım herhalde.ya da klozette oturduğum yerde sabahlarım
bebeklerimin cinsiyetleri sonunda kesinleşti biri kız biri erkek şimdi odalarında siz kaç aylıkken odalarını ayırmayı düşünüyorsunuz? bide nasıl bi beşik yada yatak düşünüyosunuz?
bebeklerimin cinsiyetleri sonunda kesinleşti biri kız biri erkek şimdi odalarında siz kaç aylıkken odalarını ayırmayı düşünüyorsunuz? bide nasıl bi beşik yada yatak düşünüyosunuz?
bi zararı olur mu bu yağın acaba gebelik açısından:44:
ya kızlar cok uzgunum bırsey soracagım.. bugun iş yerinde birine cok sınırlendım ve yumurtalılarımın ıkısı bırden adeta bıber gıbı yandı .. ilk defa boyle bısey gelıyor basıma.. nolur soyleyın bısey olmus mudur?
cok uzgunum
Canık birine kızınca niye yansınki olurmu öyle şey.başka bi rahatsızlığın vardır
:)sanırım bu yağ hergün bi sefer sürüyosun demi.
canım 8 haftadayken oluyor sonra azalıyor. ama ben artık gece çok fazla çıkıyorum. hem sık hem miktarı fazla oluyorarkadaşlar ben çok sık tuvalete çıkıyorum.bazen nerdeyse yarım saatte bir.herhangi bir enfeksiyon falan yok.daha 8+0 haftalık hamileyim ikizlere.ama tuvalete gidince de azar azar yapabiliyorum ayıptır sölemesisizler nasılsınız.ben şimdiden böylesem sonra nolur bilmiyorum.yatağımı banyoya taşırım herhalde.ya da klozette oturduğum yerde sabahlarım
aaa canım ne güzel gözünüz aydın. benimkilerin cinsiyeti ile aynı.bebeklerimin cinsiyetleri sonunda kesinleşti biri kız biri erkek şimdi odalarında siz kaç aylıkken odalarını ayırmayı düşünüyorsunuz? bide nasıl bi beşik yada yatak düşünüyosunuz?
ya kızlar cok uzgunum bırsey soracagım.. bugun iş yerinde birine cok sınırlendım ve yumurtalılarımın ıkısı bırden adeta bıber gıbı yandı .. ilk defa boyle bısey gelıyor basıma.. nolur soyleyın bısey olmus mudur?
cok uzgunum
Canim bu tur urunler agda ile aldiginiz gun gece yatarken surulur.bu 3 gece devam eder.sonrasinda bir dahaki almaya kadar surulmez.gozenekler 3 gun ve ozellikle geceleri acik kalir.gunduz ve gunes goren bolgelerde kullanmamaya dikkat edin.valla onunla ilgili bişey demediler ama hergun surulur mu yav bilmem sanmam her agdadan sonradır bence :44::44:
Hanimlar hayirli aksamlar nasilsiniz? Biz iyiyiz cok şükür. Ama uykudan kafami kaldiramiyorum.oyle kisacik kestirme fln degil bi yattimmi gunduz 3-4saati buluyo neticede wc yuzunden uyaniyorum yoksa kac saat uyurum bilmiyorum.
Flufem bizim dr da 1 ay sonraya atti randevuyu 1 ay dolmadan ucret almıyor çünkü. Bizde esimle konustuk 15 gunde bir gidelim ucreti de bi verip bi vermeyiz oyle ayarlayalim dedik.zor yollardan gecip kavustum yavrularima simdi tedirginim kaybetme korkusu hep var zaten bide biseylere gec kalindigi icin bisey olursa kendim mahvolurum tabi o doktoruda yolarim ayri mesele.diger hanimlar sizde 1 ay arayla mi gidiyorsunuz kontrole?
Bugunde kan verdim kansizlik varmi diye şükür yok12.7 cikmis zaten dr hic baktiirmadan kan demir hapi verdi.kani saglik ocagindaki ebe her ay kontrol edicez dedigi icin verdim.
Hanimlar hayirli aksamlar nasilsiniz? Biz iyiyiz cok şükür. Ama uykudan kafami kaldiramiyorum.oyle kisacik kestirme fln degil bi yattimmi gunduz 3-4saati buluyo neticede wc yuzunden uyaniyorum yoksa kac saat uyurum bilmiyorum.
Flufem bizim dr da 1 ay sonraya atti randevuyu 1 ay dolmadan ucret almıyor çünkü. Bizde esimle konustuk 15 gunde bir gidelim ucreti de bi verip bi vermeyiz oyle ayarlayalim dedik.zor yollardan gecip kavustum yavrularima simdi tedirginim kaybetme korkusu hep var zaten bide biseylere gec kalindigi icin bisey olursa kendim mahvolurum tabi o doktoruda yolarim ayri mesele.diger hanimlar sizde 1 ay arayla mi gidiyorsunuz kontrole?
Bugunde kan verdim kansizlik varmi diye şükür yok12.7 cikmis zaten dr hic baktiirmadan kan demir hapi verdi.kani saglik ocagindaki ebe her ay kontrol edicez dedigi icin verdim.
Aynen bende canım ayda bir gidiyorum kontrole.günler geçmek bilmiyo resmen.7 eylülde kontrolüm benim:)
canım iyi olmanıza sevindim. şimdiye kadar hep 10 günde bir giderdim. benim ki tüp dr um değil tatlım. özelde 10 dün sonra tekrar ücret alıyorlar zaten ama gerek görmedi sanırım. güveniyorum aslında ona sadece çok özlicem bebişlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?