2014 ikiz anneleri

cnm nerden almayı düşünüyosun beşiği ve yatağı benim park yatak düşüncem vardı da ...
Yatağı ve beşiği önerebileceğin site var mı?

Tek gibi dedi Dr bakalım hayırlısı seninkide tek mi çift mi peki

Benim ki çok karışık:)) önce 2 kese tek plesanta dediler sonra ayeıntılı ultrasonda 2 dr da 2 plesanta ama birleşmiş oyüzden tek plesanta gibi görünüyor dediler:) 2 plesanta 2 kese tek veya çift olduğunun kesin kanıtı değilmiş ancak cinsiyetin farklı olması ya da tek kese içindelerse kesin bişey söylenebiliyor doğumdan sonra anlayabilcez yani:/

İkiz annesi olmak demek ; herşeyden önce kendini iki melekle ödüllendirilmiş özel bir insan gibi hissetmek demektir.

İkiz annesi olmak demek ; "aaaa bunlar ikiz mi?" diye heryerde dikkat çekmek demektir.

İkiz annesi olmak demek ; "normal mi tüp bebek mi?" sorularına sürekli maruz kalmak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; bir ninniyi iki bebek için ayrı ayrı besteleyip gerekirse ikisine ortak bir şekilde söylemek demektir.

İkiz annesi olmak demek ; işe gelirken arkanızdan ağlayan 2 çocuk birden bırakmak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; gerekirse iki bebeğinizi aynı anda emzirmek demektir.

İkiz annesi olmak demek ; "o benim annem, hayır benim annem" diye kavga eden çocuklarınızı görünce gözünüze yaşlar dolması demektir.

İkiz annesi olmak demek ; yemeğini yemiyen bir çocuğunuzdan kahrolduktan sonra arkasından ikinci bir yemek yedirme savaşından da malup ayrılıp yemekleri çocuklarının başından aşağı dökmeyi istemek demektir.

İkiz annesi olmak demek ; yeni yeni tuvaletini söylemeye başlıyan bir çocuğunu iki damla çiş için binbir zahmetle ve oyunla klozete oturtmuşken diğer çocuğunun bir anda banyoya dalıp elini ayağını yıkamasına engel olmaya çalışmak bu arada klozette oturan çocuğunun yerinden kalkmaması için eline tuvalet kağıtlarını tutuşturmak ve kendisini mumyaya çevirmesine izin vermek akabinde elimi yıkayacağım diye ağlayan çocuğununa iyi hadi yıka bari demişken her yeri ıslatmasına ek olarak kayan taburesinden düşmesin diye müdahale etmek bu sefer de kakasını yapmış ama poposu daha yıkanmamış çocuğunun salona kaçmasına engel olmak ve sonrasında poposunu yıkamaya tam ikna etmişken diğer veledin taharet musluğunu sonuna kadar açmasından dolayı üstünün hatta hatta ağzının burnunun su içinde kalması ve sonrasında çöp kovasının üstüne basılarak etrafı mahvetmiş olan sifonu ben çekicem yarışı içindeki çocuklarına sabırla tuvalet eğitimi vermeye çalışmak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; evin içinde sürekli yapılan "o benim" kavgalarına iki tarafıda kırmadan müdahale etmek demektir.

İkiz annesi olmak demek ; bir çocuğunuzu başarısından dolayı överken diğer çocuğunuzun da başarısını bulup onu da övmek demektir.

İkiz annesi olmak demek; evde yalnızken aynı anda ağlayan iki bebeği birden susturmaya çalışmak sonra da n'den 4 tane elim yok ki diye üzülüp ağlamak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; bir çocuğunuzu uyuturken diğerinin kapıda ben de annemi istiyorum diye ağlamasına kahrolmak aynı zamanda da kahrolurken kucağınızda ki bebeği uyutmaya çalışmak ama kalbi sürekli yarım kalmak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; etrafa çil horozu gibi dağılan küçük çocuklarınızla tek başınıza parka, markete v.s. gidememek bundan dolayı da hep bir başkasına mahkum kalmak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; zorla uyuttuğunuz çocuklarınızdan birinin uyanıp ses çıkarıp da diğerini uyandırmaması için dua etmek demektir.

İkiz annesi olmak demek ; şöyle keyifle alayımda kuzucuklarımı sırayla yıkayayım dediğiniz vakit banyonun dışında kalan çocuğunuzun viyaklamalarına dayanamayıp yalap şalap sırayla ağlaşan çocuklarınızı yıkamak , ya da banyoda geçirilecek en az bir buçuk iki saati gözden çıkarmak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; oğlunuzla arabalarla oynarken sıkılmış küçük kızınızı eğlendirmek için acıkan arabalara kızınızın yaptığı çay servisinden içirmek demektir.

İkiz annesi olmak demek ; herşeyden 2 tane almak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; bir yavrunuzu kucağınıza almış öpüp koklarken, mahsunlanmış diğer yavrunuzu da kucağınıza alıp çifte mutluluk yaşamak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; beni kucağına al diye ağlıyan iki çocukla aynı anda nasıl başa çıkacağı çoktan çözümlemiş olmak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; birbiriyle oynayan çocuklarını gördükçe çok mutlu olmak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; çocuklarının birbirlerine sahip oldukları için çok şanslı olduklarını düşünüp sevinmek demektir.

İkiz annesi olmak demek ; çete oluşturmuş çocuklarına karşı guardı almak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; bir çocuğuyla içerde oyun oynarken diğeri gözünün önünden kaybolduğu zaman eyvah şimdi kimbilir n'yapıyor diğer odada diye telaşlanıp bir türlü tam konsantre olmuş vaziyette birebir oyun oynayamamak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; bir yere gezmeye gidileceği zaman çekilen çocuk giyindirip soyundurma alt değiştirme eziyetini 2 kere yaşayıp kan ter içinde kalma durumunun çarpı 2 olması demektir.

İkiz annesi olmak demek ; farklı çizgi filmler izlemek isteyen çocukları için yarımşardan bir çizgi film oluşturmak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; duyargalarının çifter çifter açık olması demektir.

İkiz annesi olmak demek ; arada bir tek çocuğum olsaydı n'kadar rahat olurdum diye düşündükten ve iç geçirdikten sonra vicdan azabından ölmek ve ayy ben böyle düşündüm ya çocuklarıma bir şey olursa şimdi ben n'yaparım diye de ağlamak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; ikiz annesi olmayan hiç kimsenin anlayamayacağı şekilde farklı bir yaşam farklı bir annelik yaşamak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; bu listenin hiç bitmemesi demektir.

Bu arada kesin gibi iki prenses geliyor
kengocum gözün aydın

canım 10. haftadan sonra benim ve bir çok kişinin kontrolü ayda 1 e düştü.

kengocum gözün aydın

canım 10. haftadan sonra benim ve bir çok kişinin kontrolü ayda 1 e düştü.

Ama canım ikiz gebelik tek gebelik gibi takip edilmemeli bence.cunku biz riskli gebelik gurubuna giriyoruz en azindan 20 gunde bir kontrol etse.ben kanama oldugunu soyledigimde bile gayet sogukkanli bisey olmaz normal dedi gel muayene edelim fln yok 24 saat kanama kesilene kadar icim icimi yedi

canım gözün aydın...bende yaptırmadım ikili test sadece ense kalınlıklarına bakıldı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...benim dr 15 günde bir alacağını söyledi ama ben dayanamam bu yüzden bi kendi druma bide devlet hastanesine haftada bir gideceğim...usgnin zararlı olup olmadığını gittiğim bütün drlara sordum hepside zararlı değil dedi...

canım ya sizler ikiz diye riskli diyorsunuz birde beni düşün hem ikiz hemde daha önce dört tane düşük yaptım psikolojim çok kötüydü çok şükür artık o kadar pinpirikli değilim...birbirimiz için bolbol dua edelim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

cnm nerden almayı düşünüyosun beşiği ve yatağı benim park yatak düşüncem vardı da ...
Yatağı ve beşiği önerebileceğin site var mı?
canım ben oda takımı değil ama ikeadan çeşitli mobilyalar almayı düşünüyorum. bence çocuk mobilyasından anlıyorlar;kullanışlı ve sağlıklı ürünler. ayrıca ekonomik...
İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız
inşallah tatlım. allah bizleri ve tüm bebişleri korusun. çoğunuz benden ilerisiniz ve benden önce doğum yapacaksınız.o günleri heyecanla bekliyorum:)

evet canım ses dalgası kullanılıyor sanırım usg de.o yüzden zararsız. walla dayanamzsam dr un kapısına dayanırım ,çocuklarımı görüp çıkıvericem derim yok demez herhal

ayrıca bir hafta sonra okullar açılıyo ve işe başlama kasveti çöktü bana. tembelliğe çok alışmıştım.gerçi o kuzularımıda özledim ama........

ah ayşem ben de senin gibi 3 düşük yaşadım, çok stresliydim bu gebelik başlayınca. sonra çok şükür rahatladım. bol bol dua edelim gerçekten

tuanacım kaygını anlamakla birlikte eğer o kadar riskli olsa çağırırlardı diye düşünüyorum. biraz rahat olmak, iyi şeyler düşünmek lazım. bir şey görseler zaten yapacakları bir şey yok. yurtdışında bu kadar bile çağırmıyorlar kontrole. bak ben minik minik kıyafetler almaya başladıkça çook rahatladım. benimle kalacaklar Allahın izni ile. ki ben de 2 ay raporluydum. baya kanamalar oldu. hala kusuyorum. pıhtılaşma sorunum var. önceki düşük öykülerim var.

ben halen tam rahatlamış değilim canım ya rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Kızlar coraspin kullanıyomysunuz??kullanıyosanız kaç mg lık kullanıyosunuz?

canım ben kullanıyorum kan pıhtılaşması nedeniyle daha önce düşük yaptım şimdi şimdi günde bir coraspin 100 mg ve clean 0.4 kullanıyorum...çok şükür bugünlere geldik rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…