- Konu Sahibi durudenizderya
-
Bu arada kesin gibi iki prenses geliyor
hayırlı olsun.darısı bizlere inşş..En geç 6.ayıa kadar ayırmayı düşünüyorum.bağımsızlıklarının gelişmesi için.3 yaşına kadar kullanabilecekleri parmaklıklı beşik alıcam 2 tane.ve reflü yatağı kesinlikle düşünüyorum.boğulmaları engellemek için.
Tek gibi dedi Dr bakalım hayırlısı seninkide tek mi çift mi pekiHayırlı olsun canım benim de 2 kızım olacak inşallah,tek yumurta mı çift yumurta mı belli oldu mu?
Tek gibi dedi Dr bakalım hayırlısı seninkide tek mi çift mi peki
kengocum gözün aydınBu arada kesin gibi iki prenses geliyor
Hanimlar hayirli aksamlar nasilsiniz? Biz iyiyiz cok şükür. Ama uykudan kafami kaldiramiyorum.oyle kisacik kestirme fln degil bi yattimmi gunduz 3-4saati buluyo neticede wc yuzunden uyaniyorum yoksa kac saat uyurum bilmiyorum.
Flufem bizim dr da 1 ay sonraya atti randevuyu 1 ay dolmadan ucret almıyor çünkü. Bizde esimle konustuk 15 gunde bir gidelim ucreti de bi verip bi vermeyiz oyle ayarlayalim dedik.zor yollardan gecip kavustum yavrularima simdi tedirginim kaybetme korkusu hep var zaten bide biseylere gec kalindigi icin bisey olursa kendim mahvolurum tabi o doktoruda yolarim ayri mesele.diger hanimlar sizde 1 ay arayla mi gidiyorsunuz kontrole?
Bugunde kan verdim kansizlik varmi diye şükür yok12.7 cikmis zaten dr hic baktiirmadan kan demir hapi verdi.kani saglik ocagindaki ebe her ay kontrol edicez dedigi icin verdim.
kengocum gözün aydın
canım 10. haftadan sonra benim ve bir çok kişinin kontrolü ayda 1 e düştü.
kızlar nasılsınız? kontrolden geldik.ense ölçümümüz iyi çıktı çok şükür.ikili test yaptırmamaya karar verdik. miniklerim kıpır kıpırdıayy çok heyecanlı. dr 1 ay sonra dedi kontrol için. ama çok uzun bi süre dedim herşey yolunda meraklanma dedi. nasıl geçer bu bir ay
Ama canım ikiz gebelik tek gebelik gibi takip edilmemeli bence.cunku biz riskli gebelik gurubuna giriyoruz en azindan 20 gunde bir kontrol etse.ben kanama oldugunu soyledigimde bile gayet sogukkanli bisey olmaz normal dedi gel muayene edelim fln yok 24 saat kanama kesilene kadar icim icimi yedi
canım ben oda takımı değil ama ikeadan çeşitli mobilyalar almayı düşünüyorum. bence çocuk mobilyasından anlıyorlar;kullanışlı ve sağlıklı ürünler. ayrıca ekonomik...cnm nerden almayı düşünüyosun beşiği ve yatağı benim park yatak düşüncem vardı da ...
Yatağı ve beşiği önerebileceğin site var mı?
inşallah tatlım. allah bizleri ve tüm bebişleri korusun. çoğunuz benden ilerisiniz ve benden önce doğum yapacaksınız.o günleri heyecanla bekliyorum:)İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız
canım gözün aydın...bende yaptırmadım ikili test sadece ense kalınlıklarına bakıldı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...benim dr 15 günde bir alacağını söyledi ama ben dayanamam bu yüzden bi kendi druma bide devlet hastanesine haftada bir gideceğim...usgnin zararlı olup olmadığını gittiğim bütün drlara sordum hepside zararlı değil dedi...
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canımcanım hayırlı olsun : )ne güzel bende hep iki kız düşünmüştüm rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
ah ayşem ben de senin gibi 3 düşük yaşadım, çok stresliydim bu gebelik başlayınca. sonra çok şükür rahatladım. bol bol dua edelim gerçektencanım ya sizler ikiz diye riskli diyorsunuz birde beni düşün hem ikiz hemde daha önce dört tane düşük yaptım psikolojim çok kötüydü çok şükür artık o kadar pinpirikli değilim...birbirimiz için bolbol dua edelim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
Ama canım ikiz gebelik tek gebelik gibi takip edilmemeli bence.cunku biz riskli gebelik gurubuna giriyoruz en azindan 20 gunde bir kontrol etse.ben kanama oldugunu soyledigimde bile gayet sogukkanli bisey olmaz normal dedi gel muayene edelim fln yok 24 saat kanama kesilene kadar icim icimi yedi
ah ayşem ben de senin gibi 3 düşük yaşadım, çok stresliydim bu gebelik başlayınca. sonra çok şükür rahatladım. bol bol dua edelim gerçekten
tuanacım kaygını anlamakla birlikte eğer o kadar riskli olsa çağırırlardı diye düşünüyorum. biraz rahat olmak, iyi şeyler düşünmek lazım. bir şey görseler zaten yapacakları bir şey yok. yurtdışında bu kadar bile çağırmıyorlar kontrole. bak ben minik minik kıyafetler almaya başladıkça çook rahatladım. benimle kalacaklar Allahın izni ile. ki ben de 2 ay raporluydum. baya kanamalar oldu. hala kusuyorum. pıhtılaşma sorunum var. önceki düşük öykülerim var.
Kızlar coraspin kullanıyomysunuz??kullanıyosanız kaç mg lık kullanıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?