- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
- Konu Sahibi durudenizderya
-
Kızlar coraspin kullanıyomysunuz??kullanıyosanız kaç mg lık kullanıyosunuz?
kızlar çooook uzun zaman oldu giremedim nete ,bebişlerin cinsiyeti belli oldu bir erkek bir kız ayrıntılya girdik uzun uzun izledik onları oğlan çok yaramaz kardeşini eziyor heryer kendinin olsun istiyoranne karnında bile belli oluyor ......herkes yavrularına kazasız kavuşsun inşalahhhhhhhhhh
Ayy ne gzl:)ikiside bi arada çıkmış olacak:)artık daha fazla gel topiğe canım.kızlar çooook uzun zaman oldu giremedim nete ,bebişlerin cinsiyeti belli oldu bir erkek bir kız ayrıntılya girdik uzun uzun izledik onları oğlan çok yaramaz kardeşini eziyor heryer kendinin olsun istiyoranne karnında bile belli oluyor ......herkes yavrularına kazasız kavuşsun inşalahhhhhhhhhh
Ben tüple kLdım ikizlerime canım inş allah gönlüne göre verirbenım de ıkızım olsun ıstıyorum:)ıkız annelerı tup bebek mı(ıvf) yoksa spontan mı gebelıgınız merak ettım:)
günaydın kızlaar
gözün Aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlar çooook uzun zaman oldu giremedim nete ,bebişlerin cinsiyeti belli oldu bir erkek bir kız ayrıntılya girdik uzun uzun izledik onları oğlan çok yaramaz kardeşini eziyor heryer kendinin olsun istiyoranne karnında bile belli oluyor ......herkes yavrularına kazasız kavuşsun inşalahhhhhhhhhh
Benim ki doğal yolla oldubenım de ıkızım olsun ıstıyorum:)ıkız annelerı tup bebek mı(ıvf) yoksa spontan mı gebelıgınız merak ettım:)
Günaydın iyi pazarlargünaydın kızlaar
günaydın canım teşkkürler orkide ,Allah seninkileride hayırlı eylesin inş.bizim günümüzde senile aynı haydi hayırlısı bakalım doğum tahmini nezamn diyor doktor bana 22 ocak dedi,senin oğluşta efelik yapıyor demek kardeşineaa canım ben de seni merak ediyordum. hayırlı olsun. gözün aydın. bizim bebelerin cinsiyeti de bi kız bi erkek. aynen yaa oğlan böyle en güzel yeri kapmış, kız garibim orada aşalarda bi yer bulmuş. oğlan daha iri, iloku, önden gidiyor, kızım cılız geriden geliyor. dr ultrasonda oğlun kızına tekme atıyor diyor
Ayy ne gzl:)ikiside bi arada çıkmış olacak:)artık daha fazla gel topiğe canım.
Ben tüple kLdım ikizlerime canım inş allah gönlüne göre verir
Günaydın güzel anneler
günaydın jelybonsdf evet canım ikisi bir arada oldu şükürler olsun ama inan cinsiyetleri hiç önemli değil Allahım sağlıklı sıhhatli akıllı fikirli eylesin herkesin bebeğini,inş daha sık yazmaya çalışırım ama işten eve kendimi bir atıyorum uyuyup kalıyorum ,bir an önce doğum iznine ayrılmak istiyorum artıkgözün Aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim ki doğal yolla oldu
Günaydın iyi pazarlar
kengo günaydın canım Allah razı olsun teşekkürler sende sağlıkla sıhhatle al inş.bebişlerini kucağınagözün Aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim ki doğal yolla oldu
Günaydın iyi pazarlar
günaydın canım teşkkürler orkide ,Allah seninkileride hayırlı eylesin inş.bizim günümüzde senile aynı haydi hayırlısı bakalım doğum tahmini nezamn diyor doktor bana 22 ocak dedi,senin oğluşta efelik yapıyor demek kardeşineaynen benimkide öyle kızış altta kamış ,oğluşla konuştum kızdım ona kardeşine yer ver dedim
canım şu sıralar böyle rüyalar görmen çok normal.bu arada paşaların şimdiden hayırlı olsun uzun bi süre yoktum yeni gördüm.kızz benim kıza hangisini kertelim?:)))
Kızlar vajina sızlaması varmı sizdede?tuhaf biraz ama benim sızlıyo
bende sızlama değilde zonklama tarzı bir şeyler oluyor :26:Kızlar vajina sızlaması varmı sizdede?tuhaf biraz ama benim sızlıyo
Geçmiş olsun bebeklerinde sağlıkla kucağına alırsın inşallahkızlarrr dün gece çamaşırımda ıslaklık vardı bugün drumuz pazar olmasına rağmen hastaneye çağırdı gittik baktık herşey yolunda çok şükür sizlerdede oluyormu böle ıslaklık?
asıl büyük haber bi prensim ve bir prensesimin olacağı aayyy çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin yardımcımız olsun dr ocak 10 gibi alacağını söledi çok mutluyum rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?