2014 ikiz anneleri

Günaydın yazana kadar öğlen oldu kızceler :d

çocuk odası konusunda bende çok kararsızım bizim çocuk odamız küçük biz büyük ihtimal oturma odasını çocuk odasına döndürücez yatak konusunda biz istanbula kontrole gittiğimizde ikieaya gittiydik ordan alabilirim beşiklerini diye düşünüyorum kısmetse tabii

T

Kızlar Allah nasip ederse benim iki kız olacaklar şimdi kıyafet bakarken ben hep farklı alıyorum ama çevredekiler aynı al. Diyorlar ikiz oldukları için benimde farklı farklı giyerler diyorum aynı şeyden iki tane almak tuhaf geliyor benim gibi aynı cinsiyette olanlar nasıl alıyorsunuz kıyafetleri:26:

Son düzenleme:

Aynıda aldım ben farklıda.farketmez canım ya nolcak ama aynı şeyleri giymeleri daha bi sevimli oluyo:)

Kızlar ben çamaşır kurutma mak almak istiyorum kullanan varmı??
Ben kullanıyorum canım ama şöyle yazın pek fazla kullanmıyorum gerek duymuyorum ama kışın kullanıyorum çokta memnunum benim ki yaklaşık 5 sene oldu Bosch markası memnunum ama eminim bebebişler Doğunca daha çok elim ayağım olacak ...

Bebişler için alcam bendebütün eşyalarım bosch benim memnunum.onuda bosch alırım zaten alırsam.kışın çamaşırlarımı yatak odamda kurutuyodum.geniş yatakodam.ama şimdi beşikler olunca yer kalmıycak.başka odamda yok serebileceğim..mecbur almam lazım.merak ediyorum.camaşır yıkarken olduğu gibi dolana kadar dolduruyomusun kurutma makinasınıda.çok pratik olmalı.kaç dk kurutuyo en az?

Şöyle söyleyim makinadan çıkarır çıkarmaz kurutmaya koyuyorum ama süre konusu belli olmuyor çünkü koyduğun çamaşır miktarına göre değişiyor ve eğer makinada sıkmanın devirini yüksek yaparsanda değişiyor ben bazen tek parça bile koyduğum oluyor acil lazım olan bir kıyafet için ama şöyle söyleyebilirim makinam 12kg kurutmam 8 kilo yaklaşık makinadan çıkardığım çamaşırı koyarsam tıka basa doluyor kurutma ve 2 saatte tam kurutuyor yani dolaba kaldırma kuruluğunda ama bornız havlu olursa bu süre uzu yor çünkü onlar daha ıslak kalıyor biraz karışık oldu ama inşallah anlatabilmişimdir:18:

Yok canım güzel anlattın sağol.makinayı almaya gittiğimdede tüm ayrıntılarını öğrenirim

Iyi geceler ikiz annisleri nasılsınız?ben hala uykucuyum wc ve yeme icme icin uyanik kaliyorum suan bile uyku akıyor gözümden. Halbuki gündüz paso uyudum.anneme çektim sanirim bu konuda oda cok uyumak istermis ama koyde tarla takim işinden uyku anca geceleri görmüş. Ben onunda acisini cikariyorum sanırım:)

Bu arada gecenki yazimda kaybetmekten korktugumu belirtmistim.sizlerinde aci kayiplariniz olmuş Rabbim hicbirimize gostermesin oyle durumlar.saglikli sihhatli kucagimiza alalim yavrularimizi insallah.korkunun beni ve bebişlerimi uzmekten baska caresi yok.Rabbim nasib ettiyse ne olursa olsun korur onlari.sizlerinde aci kaybinizi hatirlatip uzduysem ozur dilerim.kanama gorunce cok korktum cunku zorlu bir tedavi yaklasik 6 ay ugras sonrasi sahip oldum bu guzel mutluluga.Rabbim herkese evlat hasreti cekmeden nasib etsin inşallah. Bebislerinizi ve sizleri öptük...

kızlar umarım hepiniz ve tüm ikizlerimiz iyidir. biz çok şükür iyiyiz. benm göbek şimdiden seninki kadar sedefcim hatta bugün iki gebe bluz ve bir gebe pantolon aldım.malum pazartesi iş başı. öğretmen ikiz anneleri 30. haftaya kadar çalışmayı düşünüyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…