- Konu Sahibi durudenizderya
-
Arkadaşlar günaydın:)) park yatak almayı düşünenler var mı alanlar hangi markayı tercih etti acaba?[/QUOT]
Bende park yatak düşünüyordum ama sonra beğendiğim bir yatak var daha yakından görmedim ama inşallah onu olmayı düşünüyorum ama olurda park yatak alırsam graco marka almayı düşünürüm bu markayı tavsiye eden çok gibi almayı düşündüğüm yatak ta şu istersen bak canım
BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi
Anladım canım kararsızım aslında önce park yatak kullanıp sonrada oda oluşturmayı düşüdüm :/Arkadaşlar günaydın:)) park yatak almayı düşünenler var mı alanlar hangi markayı tercih etti acaba?[/QUOT]
Bende park yatak düşünüyordum ama sonra beğendiğim bir yatak var daha yakından görmedim ama inşallah onu olmayı düşünüyorum ama olurda park yatak alırsam graco marka almayı düşünürüm bu markayı tavsiye eden çok gibi almayı düşündüğüm yatak ta şu istersen bak canım
BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi
Aynen benimde bu kadar ama biraz aşağıdaEki Görüntüle 786765
Sizin göbekler ne alemde kızlar:)
Kızlar Allah nasip ederse benim iki kız olacaklar şimdi kıyafet bakarken ben hep farklı alıyorum ama çevredekiler aynı al. Diyorlar ikiz oldukları için benimde farklı farklı giyerler diyorum aynı şeyden iki tane almak tuhaf geliyor benim gibi aynı cinsiyette olanlar nasıl alıyorsunuz kıyafetleri:26:
Sağ ol canım o zaman bende alıyım aynı şeylerden bir kaçtaneAynıda aldım ben farklıda.farketmez canım ya nolcak ama aynı şeyleri giymeleri daha bi sevimli oluyo:)
Sağ ol canım o zaman bende alıyım aynı şeylerden bir kaçtane
peki butik bebeden alışveriş yapan var mı aranızda bu gün güzel şeyler var nasıl güzel midir acaba güvenilir bir sitemi
Teşekkürler canım akşam eşim gelsin bakalım inşallahBen çoğu şeyi ordan aldımhatta en son kadife tulum aldım:)kaliteli bi yer ve güvenilir.emin ol.
Ben kullanıyorum canım ama şöyle yazın pek fazla kullanmıyorum gerek duymuyorum ama kışın kullanıyorum çokta memnunum benim ki yaklaşık 5 sene oldu Bosch markası memnunum ama eminim bebebişler Doğunca daha çok elim ayağım olacak ...Kızlar ben çamaşır kurutma mak almak istiyorum kullanan varmı??
Ben kullanıyorum canım ama şöyle yazın pek fazla kullanmıyorum gerek duymuyorum ama kışın kullanıyorum çokta memnunum benim ki yaklaşık 5 sene oldu Bosch markası memnunum ama eminim bebebişler Doğunca daha çok elim ayağım olacak ...
Şöyle söyleyim makinadan çıkarır çıkarmaz kurutmaya koyuyorum ama süre konusu belli olmuyor çünkü koyduğun çamaşır miktarına göre değişiyor ve eğer makinada sıkmanın devirini yüksek yaparsanda değişiyor ben bazen tek parça bile koyduğum oluyor acil lazım olan bir kıyafet için ama şöyle söyleyebilirim makinam 12kg kurutmam 8 kilo yaklaşık makinadan çıkardığım çamaşırı koyarsam tıka basa doluyor kurutma ve 2 saatte tam kurutuyor yani dolaba kaldırma kuruluğunda ama bornız havlu olursa bu süre uzu yor çünkü onlar daha ıslak kalıyor biraz karışık oldu ama inşallah anlatabilmişimdir:18:Bebişler için alcam bendebütün eşyalarım bosch benim memnunum.onuda bosch alırım zaten alırsam.kışın çamaşırlarımı yatak odamda kurutuyodum.geniş yatakodam.ama şimdi beşikler olunca yer kalmıycak.başka odamda yok serebileceğim..mecbur almam lazım.merak ediyorum.camaşır yıkarken olduğu gibi dolana kadar dolduruyomusun kurutma makinasınıda.çok pratik olmalı.kaç dk kurutuyo en az?
Şöyle söyleyim makinadan çıkarır çıkarmaz kurutmaya koyuyorum ama süre konusu belli olmuyor çünkü koyduğun çamaşır miktarına göre değişiyor ve eğer makinada sıkmanın devirini yüksek yaparsanda değişiyor ben bazen tek parça bile koyduğum oluyor acil lazım olan bir kıyafet için ama şöyle söyleyebilirim makinam 12kg kurutmam 8 kilo yaklaşık makinadan çıkardığım çamaşırı koyarsam tıka basa doluyor kurutma ve 2 saatte tam kurutuyor yani dolaba kaldırma kuruluğunda ama bornız havlu olursa bu süre uzu yor çünkü onlar daha ıslak kalıyor biraz karışık oldu ama inşallah anlatabilmişimdir:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?