- Konu Sahibi durudenizderya
-
kızlar umarım hepiniz ve tüm ikizlerimiz iyidir. biz çok şükür iyiyiz. benm göbek şimdiden seninki kadar sedefcimhatta bugün iki gebe bluz ve bir gebe pantolon aldım.malum pazartesi iş başı. öğretmen ikiz anneleri 30. haftaya kadar çalışmayı düşünüyor musunuz?
kızlarrr dün gece çamaşırımda ıslaklık vardı bugün drumuz pazar olmasına rağmen hastaneye çağırdı gittik baktık herşey yolunda çok şükür sizlerdede oluyormu böle ıslaklık?
asıl büyük haber bi prensim ve bir prensesimin olacağı aayyy çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin yardımcımız olsun dr ocak 10 gibi alacağını söledi çok mutluyum rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın....
Kızlar vajina sızlaması varmı sizdede?tuhaf biraz ama benim sızlıyo
Kocaman göbeğim var ya:)5,6 aylık gibi.olsun27-28 haftadan sona dikkat etmek dinlenmek lazım kızlar erkenden alın doğum izninizi.bebekler ne kadar gec doğarsa o kadar iyi.keşke 35. Haftaya kadar durabilseler.
Canım ben 10. Haftada bırakmıştım doktorum öle istedi.doktorunu dinle bırak diyene kadar kullancnm hem geçmiş olsun hemde gözün aydın. süper yaaabenimde gönlümden geçen kız,erkek ama hayırlısını diliorum her zaman
bende yaşıyorum ve genelde crinone jelden sonra.ben ilaca bağlamıştım amakızlar siz jeli 12 hafta dolunca mı bıraktınız? benm yarın 12+0.bir hafta daha kullanmalımıyım sizce?
dururlar cnm allahın izniyle.benm hedefim 38bu arada göbeğin gayet güzel bence.ben göbüşümü çok seviyorum.
cnm hem geçmiş olsun hemde gözün aydın. süper yaaabenimde gönlümden geçen kız,erkek ama hayırlısını diliorum her zaman
bende yaşıyorum ve genelde crinone jelden sonra.ben ilaca bağlamıştım amakızlar siz jeli 12 hafta dolunca mı bıraktınız? benm yarın 12+0.bir hafta daha kullanmalımıyım sizce?
Canım ben 10. Haftada bırakmıştım doktorum öle istedi.doktorunu dinle bırak diyene kadar kullan
Aynen canım küvezde kalmalarına gerek kalmaz inş.göbüşe bende alıştım artık:)inş doğumdan sona hemencik toparlarım
Canım ben 10. Haftada bırakmıştım doktorum öle istedi.doktorunu dinle bırak diyene kadar kullan
Aynen canım küvezde kalmalarına gerek kalmaz inş.göbüşe bende alıştım artık:)inş doğumdan sona hemencik toparlarım
Merhaba hanimlar ben geldim ama canim cok sıkkın. Sabah agri ve kanamayla dr a gittim.bebislerin durumu iyi icerde hicbir terslik yok ama gel gelelim resmen adet görüyorum. Ilac igne aldin geldim igneyi vuruldum dr kesinlikle yaticaksin dedi.bakicak biri yoksa hastaneye yatisini yaptirayim dedi.korkuyorum Rabbim meleklerimi korusunDualarinizda benide unutmayin lütfen. ..
hoşgeldin canım öpüyorum bebişlerinide...Merhaba arkadaşlarrr
Bende ikiz anne adayıyım beni de alın aranıza lütfennnnn
Merhaba hanimlar ben geldim ama canim cok sıkkın. Sabah agri ve kanamayla dr a gittim.bebislerin durumu iyi icerde hicbir terslik yok ama gel gelelim resmen adet görüyorum. Ilac igne aldin geldim igneyi vuruldum dr kesinlikle yaticaksin dedi.bakicak biri yoksa hastaneye yatisini yaptirayim dedi.korkuyorum Rabbim meleklerimi korusunDualarinizda benide unutmayin lütfen. ..
Kızlar sizde nefes darlığı yaşıyomusunuz özwllikle yatarken??bide ben konserve balık varya ondan yiyorum bi zararı varmı acaba???
çok geçmiş olsun canımmm hiç kımıldama inşallah üzerine görme dedikleri şeyi yaşıyorsundur inşallahhh dualarım sizinle Rabbim yar ve yardımcınız olsunnnnMerhaba hanimlar ben geldim ama canim cok sıkkın. Sabah agri ve kanamayla dr a gittim.bebislerin durumu iyi icerde hicbir terslik yok ama gel gelelim resmen adet görüyorum. Ilac igne aldin geldim igneyi vuruldum dr kesinlikle yaticaksin dedi.bakicak biri yoksa hastaneye yatisini yaptirayim dedi.korkuyorum Rabbim meleklerimi korusunDualarinizda benide unutmayin lütfen. ..
sağol tatlımmmmm hoşbulduk yerimi bulduğumu hissettim sankihoşgeldin canım öpüyorum bebişlerinide...
çok geçmiş olsun cnm yaa..çok dikkatli ol tuanacım.bebişlerin iyiymiş çok şükür,allah sağlık versin.. bende hep bi korkuyla yaşıyorum. gerçekten zormuş bu işler:18::18:
rabbim hepimizi korusun.amin
ben de yatarken azıcık yorulunca ve de yürürken nefes darlığı yaşıyorum. konserve balıktan bir şey olmaz heralde
hoş geldin hayırlı olsun canımMerhaba arkadaşlarrr
Bende ikiz anne adayıyım beni de alın aranıza lütfennnnn
eşim bana ağır vasıta ismini koydu nefes nefese dolaşıyorum ortalıkta
Kızlar sizde nefes darlığı yaşıyomusunuz özwllikle yatarken??bide ben konserve balık varya ondan yiyorum bi zararı varmı acaba???
Konserve balıklar civa barındırıyormuş. Senin için değil ama bebek için tehlikeli canım.Derin su balıklarında midyede kalamarda da var.Bir araştır isgtersen cicanın tehlikesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?