2014 ikiz anneleri

Kocaman göbeğim var ya:)5,6 aylık gibi.olsun27-28 haftadan sona dikkat etmek dinlenmek lazım kızlar erkenden alın doğum izninizi.bebekler ne kadar gec doğarsa o kadar iyi.keşke 35. Haftaya kadar durabilseler.

cnm hem geçmiş olsun hemde gözün aydın. süper yaaabenimde gönlümden geçen kız,erkek ama hayırlısını diliorum her zaman

Kızlar vajina sızlaması varmı sizdede?tuhaf biraz ama benim sızlıyo

bende yaşıyorum ve genelde crinone jelden sonra.ben ilaca bağlamıştım ama kızlar siz jeli 12 hafta dolunca mı bıraktınız? benm yarın 12+0.bir hafta daha kullanmalımıyım sizce?

Kocaman göbeğim var ya:)5,6 aylık gibi.olsun27-28 haftadan sona dikkat etmek dinlenmek lazım kızlar erkenden alın doğum izninizi.bebekler ne kadar gec doğarsa o kadar iyi.keşke 35. Haftaya kadar durabilseler.

dururlar cnm allahın izniyle.benm hedefim 38 bu arada göbeğin gayet güzel bence.ben göbüşümü çok seviyorum.

Canım ben 10. Haftada bırakmıştım doktorum öle istedi.doktorunu dinle bırak diyene kadar kullan
dururlar cnm allahın izniyle.benm hedefim 38 bu arada göbeğin gayet güzel bence.ben göbüşümü çok seviyorum.

Aynen canım küvezde kalmalarına gerek kalmaz inş.göbüşe bende alıştım artık:)inş doğumdan sona hemencik toparlarım

ya bu crinone jel bende vajinada ağı yaptı, iki gündür kestim kullanmıyorum, sormadım doktoruma da, şimdi bazen kuruyan parçalar geri geliyor. sanırım ağrıyı da onlar yaptı.

ben de erken doğumdan çok korkuyorum, inşallah bebekler 35ten sonra doğar ve gelişimleri tamamlanmış olur. küvez işi hakikaten zor. bebekler çok minik olursa bakımı da zor. Rabbim inşallah herşeyi gönlümüze göre verir. Bebeklerimiz sağlıklı olur.

bana 12 haftaya kadar kullan dedi.kutuda 6 tane daha var boşa gitmesin diye kullanaym diyorum.
ben hep bebeklerim en az 3 kilo olsun diye dua ediyorum.dr 2500 olsun bana yeter diyor:)hayırlısıyla

Merhaba hanimlar ben geldim ama canim cok sıkkın. Sabah agri ve kanamayla dr a gittim.bebislerin durumu iyi icerde hicbir terslik yok ama gel gelelim resmen adet görüyorum. Ilac igne aldin geldim igneyi vuruldum dr kesinlikle yaticaksin dedi.bakicak biri yoksa hastaneye yatisini yaptirayim dedi.korkuyorum Rabbim meleklerimi korusun Dualarinizda benide unutmayin lütfen. ..

Ah cAnım ya ne diyosun.kanamanın elbet sebebi vardır bişey sölemedimi doktor

Merhaba arkadaşlarrr
Bende ikiz anne adayıyım beni de alın aranıza lütfennnnn
hoşgeldin canım öpüyorum bebişlerinide...

çok geçmiş olsun cnm yaa..çok dikkatli ol tuanacım.bebişlerin iyiymiş çok şükür,allah sağlık versin.. bende hep bi korkuyla yaşıyorum. gerçekten zormuş bu işler:18::18:
rabbim hepimizi korusun.amin

çok geçmiş olsun canımmm hiç kımıldama inşallah üzerine görme dedikleri şeyi yaşıyorsundur inşallahhh dualarım sizinle Rabbim yar ve yardımcınız olsunnnn
sağol tatlımmmmm hoşbulduk yerimi bulduğumu hissettim sanki

Merhaba arkadaşlarrr
Bende ikiz anne adayıyım beni de alın aranıza lütfennnnn
hoş geldin hayırlı olsun canım

canım benim çook geçmiş olsun. var mı bakacak biri peki

Alp ve Arda Mumcu

kızlar buraya baksanıza. kadın ikiz hamile. dr alper mumcunun eşi. ve 16. haftadan itibaren her hafta göbeğin resmini çekmişler. bir de bebeklerin doğum fotoları falan da var çok duygulandım

Kızlar sizde nefes darlığı yaşıyomusunuz özwllikle yatarken??bide ben konserve balık varya ondan yiyorum bi zararı varmı acaba???

Konserve balıklar civa barındırıyormuş. Senin için değil ama bebek için tehlikeli canım.Derin su balıklarında midyede kalamarda da var.Bir araştır isgtersen cicanın tehlikesini.

Tuana tatlım noldu yaa.... Bebişler nasıl sen nasılsın? Aman canım yat sürekli. Benim bir iş arkadaşım var o da evde temizlik yapmaya kalkmış onda da kanama olmuş. Hep iğne vurulmuş şimdi bebeği 1 yaşında maşallah. İçini ferah tut doktorun ne derse yap.Yemek bile yapma yat tatlım hep.Haberdar et bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…