- Konu Sahibi durudenizderya
-
Alp ve Arda Mumcu
kızlar buraya baksanıza. kadın ikiz hamile. dr alper mumcunun eşi. ve 16. haftadan itibaren her hafta göbeğin resmini çekmişler. bir de bebeklerin doğum fotoları falan da var çok duygulandım
Aman yat canım anneciğin ilgilensin senle...kanama için ilaç iğne falan kullanıyomusun??konserve balık yememeye karar verdim canım:)kadının göbeği hakikaten şaşırtıcı:)ve hiç çatlak göremedim ben,dikkat ettimde:)ne kullandı acabaGünaydın hanimlar.Allah razi olsun iyi dilekleriniz için. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun saglikla bizlere bağışlasın inşallah. Annemdeyim yatiyorum surekli sadece yemek yerken oturuyorum.kanamam hala var miktari biraz asalsada kirmizi renk olmasi beni korkutuyor.Rabbim korktuguma ugratmasin.
Balık konusunda dr uyarmisti büyük baliklarda civa icerir tuketme,kalamar midye bunlarda yeme demisti.ayrica konserve seyleri faydali bir gida barindirsa da kullanmayin.herseyin tazesi saglikli.meyve sularinda bile sakkaroz ve aspartam iceriyorsa kullanmayin.bunlar hep gida koruyucu şeyler.
resimlere bende baktim ve şaşırdım bu kadar bariz buyurmu göbek fotolar arasi 1hafta neticede. Ben 50 kiloyum o gobekle kendimi hayal ettim :) Allahim inşallah yavrularimi korur da bizde resimlerimizi cekeriz hatira için.
Tuana tatlım noldu yaa....Bebişler nasıl sen nasılsın? Aman canım yat sürekli. Benim bir iş arkadaşım var o da evde temizlik yapmaya kalkmış onda da kanama olmuş. Hep iğne vurulmuş şimdi bebeği 1 yaşında maşallah. İçini ferah tut doktorun ne derse yap.Yemek bile yapma yat tatlım hep.Haberdar et bizi
Aman yat canım anneciğin ilgilensin senle...kanama için ilaç iğne falan kullanıyomusun??konserve balık yememeye karar verdim canım:)kadının göbeği hakikaten şaşırtıcı:)ve hiç çatlak göremedim ben,dikkat ettimde:)ne kullandı acaba
Progestan igne gun asiri, progestan kapsul gunde 3 adet.Allahim büyük insallah bugunler gecicek saglikla yavrularimi sevicem.catlaklar dogumdan sonra belli olur canim.ben lierac kullaniyorum.bir anda hizli kilo almadikca catlaklar o kadar olmazmis.ben hala 1 kilo anca alabildigim icin cok catlamam herhalde.neticede hic dogum yapmayan bi arkadasim bi ara cok kilo aldi zayiflayinca gobek basen ve bacaklarda koca koca catlaklar belirdi.ben kilo almadim pek ama gobek baya belirgin onden gidiyor.esimde dalga geciyor yuruyusum degismis paytak paytak yuruyosun diyor.bi gobek yuruyusu bile etkilemiş.
çok tatlılar ya...zaman aslında ne çabuk geçiyorAlp ve Arda Mumcu
kızlar buraya baksanıza. kadın ikiz hamile. dr alper mumcunun eşi. ve 16. haftadan itibaren her hafta göbeğin resmini çekmişler. bir de bebeklerin doğum fotoları falan da var çok duygulandım
ben balığı sadece ekmek arası yiyebiliyorum sahilde süper oluyo...bu arada hatayda yaşayan varmı?Öylemi canım hiç bilmşyodum bunu.haftaya doktorumada sorucam gittiğimde.o zaman taze yemek en iyisi
Günaydın hanimlar.Allah razi olsun iyi dilekleriniz için. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun saglikla bizlere bağışlasın inşallah. Annemdeyim yatiyorum surekli sadece yemek yerken oturuyorum.kanamam hala var miktari biraz asalsada kirmizi renk olmasi beni korkutuyor.Rabbim korktuguma ugratmasin.
Balık konusunda dr uyarmisti büyük baliklarda civa icerir tuketme,kalamar midye bunlarda yeme demisti.ayrica konserve seyleri faydali bir gida barindirsa da kullanmayin.herseyin tazesi saglikli.meyve sularinda bile sakkaroz ve aspartam iceriyorsa kullanmayin.bunlar hep gida koruyucu şeyler.
resimlere bende baktim ve şaşırdım bu kadar bariz buyurmu göbek fotolar arasi 1hafta neticede. Ben 50 kiloyum o gobekle kendimi hayal ettim :) Allahim inşallah yavrularimi korur da bizde resimlerimizi cekeriz hatira için.
Günaydın hanimlar.Allah razi olsun iyi dilekleriniz için. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun saglikla bizlere bağışlasın inşallah. Annemdeyim yatiyorum surekli sadece yemek yerken oturuyorum.kanamam hala var miktari biraz asalsada kirmizi renk olmasi beni korkutuyor.Rabbim korktuguma ugratmasin.
Merhaba hanimlar ben geldim ama canim cok sıkkın. Sabah agri ve kanamayla dr a gittim.bebislerin durumu iyi icerde hicbir terslik yok ama gel gelelim resmen adet görüyorum. Ilac igne aldin geldim igneyi vuruldum dr kesinlikle yaticaksin dedi.bakicak biri yoksa hastaneye yatisini yaptirayim dedi.korkuyorum Rabbim meleklerimi korusunDualarinizda benide unutmayin lütfen. ..
Canim dun muayenede ikiside saglikli icerde hicbir sorun yok ama ben resmen adet gordum ve sancilarla hemde.progestan kapsül kullaniyorum gunasirida ignesi.ben cok sık dinleniyordum zaten is guc hicbisey yapmiyordum yemekleri annem gonderiyordu.tek yaptigim bisey yiyip icecegimde evdeki ufak gezinti hareketlerimcok dikkat ediyorum zaten.artik Rabbime emanet ben tedbirimi aliyorum Rabbim nasib etmediyse ignede ilacta tutamaz.Rabbime sığındım insallah sonunda yuzum güler. ..
çok tatlılar ya...zaman aslında ne çabuk geçiyor
ben balığı sadece ekmek arası yiyebiliyorum sahilde süper oluyo...bu arada hatayda yaşayan varmı?
canım bebekler iyiymiş ya atlatırsın inşallah üzülme. gerçi korkmamak mümkün değil. rabbim yavrularımızı bize bağışlasın...
Öylemi canım hiç bilmşyodum bunu.haftaya doktorumada sorucam gittiğimde.o zaman taze yemek en iyisi
dr çift yumurta dedi daha 8. haftada.ama plasenta hakkında bişi demediler:) benimkiler alt alta ilginç duruyolar.sizinde öylemi?
Arkadaşım senin çift yumurta ikizi mi? Çift plesanta gördüler mi?
Taze ye tabi tatlım .Nerede yaşıyorsun yaşadığın yerde taze balık var mı o da önemli? Ben diyetisyene başladım. Yani o beni daha iyi yönlendirir heralde. :)
dr çift yumurta dedi daha 8. haftada.ama plasenta hakkında bişi demediler:) benimkiler alt alta ilginç duruyolar.sizinde öylemi?
:)) sanırım başlangıçta benim de öyleydi ama şimdi kafa kafaya vermişler:) ben 6. Haftada gittiğimde tek bebek demişlerdi sonra ikiz olduğu anlaşıldı oyüzden tek mi çift mi bilemiyoruz hala:) size de başta tek demişler sanırım oyüzden dikkatimi çekti
:)) sanırım başlangıçta benim de öyleydi ama şimdi kafa kafaya vermişler:) ben 6. Haftada gittiğimde tek bebek demişlerdi sonra ikiz olduğu anlaşıldı oyüzden tek mi çift mi bilemiyoruz hala:) size de başta tek demişler sanırım oyüzden dikkatimi çekti
benim 6. haftada tek kese göründü bir sonraki kontrolde çift göründü.. sağlıklı olsunlar da tek çift farketmez..maşallah sizinkiler kocaman olmuşlar. bizede gelirmi ki o günler
İyi olur aslında gerçekten sağlıkla kucağımıza alalım sonrada buradayız inşallahKızlar topik sahibi bacımız bi liste yapsa ne güzel olur aslında.topiğe sürekli gelenlerin isimlerini bebek cinsiyetlerini doğum tarihlerini yazsa çok gzl olur.inş okur bu yazımı:)doğumdan sonra burda birbirmize daha çook ihtiyacımız olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?