2014 ikiz anneleri

Alp ve Arda Mumcu

kızlar buraya baksanıza. kadın ikiz hamile. dr alper mumcunun eşi. ve 16. haftadan itibaren her hafta göbeğin resmini çekmişler. bir de bebeklerin doğum fotoları falan da var çok duygulandım

Amaannın kadının 27.haftadaki karnı nasıl büyümüş öle 9 aylık gibibizdemi böle oalacaz kızlar

Günaydın hanimlar.Allah razi olsun iyi dilekleriniz için. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun saglikla bizlere bağışlasın inşallah. Annemdeyim yatiyorum surekli sadece yemek yerken oturuyorum.kanamam hala var miktari biraz asalsada kirmizi renk olmasi beni korkutuyor.Rabbim korktuguma ugratmasin.

Balık konusunda dr uyarmisti büyük baliklarda civa icerir tuketme,kalamar midye bunlarda yeme demisti.ayrica konserve seyleri faydali bir gida barindirsa da kullanmayin.herseyin tazesi saglikli.meyve sularinda bile sakkaroz ve aspartam iceriyorsa kullanmayin.bunlar hep gida koruyucu şeyler.

resimlere bende baktim ve şaşırdım bu kadar bariz buyurmu göbek fotolar arasi 1hafta neticede. Ben 50 kiloyum o gobekle kendimi hayal ettim :) Allahim inşallah yavrularimi korur da bizde resimlerimizi cekeriz hatira için.

Aman yat canım anneciğin ilgilensin senle...kanama için ilaç iğne falan kullanıyomusun??konserve balık yememeye karar verdim canım:)kadının göbeği hakikaten şaşırtıcı:)ve hiç çatlak göremedim ben,dikkat ettimde:)ne kullandı acaba

Canim dun muayenede ikiside saglikli icerde hicbir sorun yok ama ben resmen adet gordum ve sancilarla hemde.progestan kapsül kullaniyorum gunasirida ignesi.ben cok sık dinleniyordum zaten is guc hicbisey yapmiyordum yemekleri annem gonderiyordu.tek yaptigim bisey yiyip icecegimde evdeki ufak gezinti hareketlerim cok dikkat ediyorum zaten.artik Rabbime emanet ben tedbirimi aliyorum Rabbim nasib etmediyse ignede ilacta tutamaz.Rabbime sığındım insallah sonunda yuzum güler. ..

Progestan igne gun asiri, progestan kapsul gunde 3 adet.Allahim büyük insallah bugunler gecicek saglikla yavrularimi sevicem.catlaklar dogumdan sonra belli olur canim.ben lierac kullaniyorum.bir anda hizli kilo almadikca catlaklar o kadar olmazmis.ben hala 1 kilo anca alabildigim icin cok catlamam herhalde.neticede hic dogum yapmayan bi arkadasim bi ara cok kilo aldi zayiflayinca gobek basen ve bacaklarda koca koca catlaklar belirdi.ben kilo almadim pek ama gobek baya belirgin onden gidiyor.esimde dalga geciyor yuruyusum degismis paytak paytak yuruyosun diyor.bi gobek yuruyusu bile etkilemiş.

Banada doktor ya lierac yada mustela kullan demişti catlak için.mustela aldım bende.53 le başladım bwnde hamileliğe.55 falan olmuşumdur şimdi.bendede bariz göbek büyümesi var.bebeklerimizi sağlıkla kucaklayalımda çatlaklar son konuşcağımız şey olsun

Alp ve Arda Mumcu

kızlar buraya baksanıza. kadın ikiz hamile. dr alper mumcunun eşi. ve 16. haftadan itibaren her hafta göbeğin resmini çekmişler. bir de bebeklerin doğum fotoları falan da var çok duygulandım
çok tatlılar ya...zaman aslında ne çabuk geçiyor
Öylemi canım hiç bilmşyodum bunu.haftaya doktorumada sorucam gittiğimde.o zaman taze yemek en iyisi
ben balığı sadece ekmek arası yiyebiliyorum sahilde süper oluyo...bu arada hatayda yaşayan varmı?

canım bebekler iyiymiş ya atlatırsın inşallah üzülme. gerçi korkmamak mümkün değil. rabbim yavrularımızı bize bağışlasın...

:34
Geçmiş olsun arkadaşım herşeyin hayırlısı umarım tez zamanda geçer fotoğraflardaki göbek beni de korkuttu çok büyük gerçekten:))

çok geçmiş olsun canım yaa, kanamanın azalmasına ve bebeklerin iyi olmasına sevindim. inşallah tamamen kesilir de seni korkutmaya devam etmez. dinleniyormuşsun zaten, ilaç da alıyorsun. dediğin gibi bundan sonrası tevekkül. Rabbim sağlık versin evlatlarına

Arkadaşım senin çift yumurta ikizi mi? Çift plesanta gördüler mi?

Arkadaşım senin çift yumurta ikizi mi? Çift plesanta gördüler mi?
dr çift yumurta dedi daha 8. haftada.ama plasenta hakkında bişi demediler:) benimkiler alt alta ilginç duruyolar.sizinde öylemi?

Taze ye tabi tatlım .Nerede yaşıyorsun yaşadığın yerde taze balık var mı o da önemli? Ben diyetisyene başladım. Yani o beni daha iyi yönlendirir heralde. :)

cnm neden diyetisyene başladın? kaç kilo aldın ki? bende 5,5 klo aldım dr şuan problem olmayacağını söyledi? sanırım 2014 ün en tombul ikiz annesi ben olucam 68,5 üm bile

benim 6. haftada tek kese göründü bir sonraki kontrolde çift göründü.. sağlıklı olsunlar da tek çift farketmez.. maşallah sizinkiler kocaman olmuşlar. bizede gelirmi ki o günler

Kızlar topik sahibi bacımız bi liste yapsa ne güzel olur aslında.topiğe sürekli gelenlerin isimlerini bebek cinsiyetlerini doğum tarihlerini yazsa çok gzl olur.inş okur bu yazımı:)doğumdan sonra burda birbirmize daha çook ihtiyacımız olacak

benim 6. haftada tek kese göründü bir sonraki kontrolde çift göründü.. sağlıklı olsunlar da tek çift farketmez.. maşallah sizinkiler kocaman olmuşlar. bizede gelirmi ki o günler

İnşallah sağlıklı ve sıhatli bir şekilde görürsünüz arkadaşım merak etme:) ben doçente gidiyordoum 6. Haftada kalp atışını duyduktan sonra beni 2.kez 11. Haftada çağırdı ilk hamileliğim olduğu içinde 8. Haftada gitmem gerektiğini bilemedim iki ayrı kesede oldukları kesin plesantada tek dediler hep tek yumurta ikizi gibi dediler 17. Haftaya kadar sürekli düfüzyon stresiyle yaşadım sonra çift plesanta birleşmiş oyüzden tek gözükmüş dediler biraz rahatladım çok şükür benim bu belirsizliklerle çok sıkıntılı geçti çift yumurtaysa riskler daha az senin daha kolay geçer merak etme) cinsiyetler belli mi

Kızlar nasılsınız
bende de nefes tıkanıklığı oluyor
Yeni gelen arkadaşımızda hoş gelmiş inşallah sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın
birde kızlar başım çok ağrıyor ne yapacağımı şaşırıyorum baş ağrısı yüzünden mutsuz um valla

İyi olur aslında gerçekten sağlıkla kucağımıza alalım sonrada buradayız inşallah

Kızlar ben de kısmet olursa Nisan annesi olacağım. Ben doktor araştırıyorum . İstanbul Avrupa yakasında olanlar hangi doktora gidiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…