2014 ikiz anneleri

Baş ağrım yok benim canım.ama bugün kasıklarım çok ağrıdı neden oldu anlayamadım.öyle oturduğum yerde ağrıdı.biraz uzanınca geçti.hayırlısıyla bi doğursak başka bişi istemiyorum

Selam kızlar
sizdede ödem oluşmaya başladımı el ayak şişmeleri
hatta yüzüğümü çıkarmak zorunda kaldım
bide sanki burnuşum şişti benim
benim de ilk kez bu hafta ayaklarım şişmeye başladı. ayakkabı biraz sıkıyor ve ayağıma vuruyor. bulantılarım sıklığı azalsa da hala devam ediyor.
canım benimki de biri sağda üstte diğeri solda altta

Video yu benim tablette açamadım .eminim güzeldir ama
ayak şişmesi bende de hafiften var ama ayakkabı içinde uzun süre kalırsa sıkıyor bu gidişle kışın terlikle sokağa çıkacağız

Geçmiş olsun inşallah yorucak bir iş mi yaptın acaba
bende evi süpürsem kasıklarım ağrıyor ve leklenme oluyor süpürgeye dokunmuyorum korkudan :18:

Video yu benim tablette açamadım .eminim güzeldir ama
ayak şişmesi bende de hafiften var ama ayakkabı içinde uzun süre kalırsa sıkıyor bu gidişle kışın terlikle sokağa çıkacağız
videoda ikizler var canım. babaları müzik açıyor, aynı anda verdikleri tepkileri falan gösteriyor.
bu arada ben 40 giyiyorum. artık kışa eşimin ayakkabıları giyerim
merhabalar kızlar bende ikiz anne adayıyım 2014 de mart ayında buyu ıhtımal dunyaya gelicekler inşallah..

hoş geldin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ne güzel ikizleriniz olucak :) allah hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin hepinize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarınız olsun.küçüklüğümden beri hep ikizlerim olmasını istemiştim ne güzel bi duygudur kimbilir.1 yıldırçocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor maalesef,sizden ricam benim için birer ayetel kürsi okurmusunuz hamilelerin duaları kabul olurmuş öle derler.şimdiden edenlerden allah razı olsun.
ismim buket

Son düzenleme:

Ederiz tabi canım etmezmiyiz.isminide söyle adınla okuyalım

baş agrısı çeken arkadaslar için,ben evımde doğal urunler kullanıyorum( yerli ürün),onun bı kremi var tum agrılara çok ıyı gelıyor malum ılac kullanamadımız için ayrıca grip ve iltihap söktürücü özelliği var,

Arkadaşım benim de 16. Haftada şiddetli baş ağrısı ve burun kanaması olmuştu 1-2 hafta sürdü sonra geçti:/ geçmiş olsun

okurum tabi rabbim inşallah sanda hayırlısıyla tattıracak dualarım seninle canım sende çok dua et.buarada kızlar size birşey soracam benim bugun muayenemde doktor tek plasenta 2 bebek dedi ama tek kesedemi yoksa 2 ayrı kesedemi henuz anlaşılmıyor haftaya vajinal bakacam tekse çok riskli dedi çok korkuyorum duyduğumdan beri ağlıyorum yeni susutum diyebilirim bu konuda bilgisi olan var mı neolur dua edin

bu kadar kendınızu uzersenız bebişler içinde ıyı olmaz bılıyorsunuz,daha birşşey belli olmadan bu kdar uzmeyın dua edın en ıyısı yapılcak baska sey yok...

Sıkma canını benimde nasıl olduğu konusunda hiçbir bilgim yok ama en son Dr tek plasenta 2 bebek gibi gözüküyor dedi ama detaylı ultrasonda daha kesin konuşuruz dedi tehlikede şöyle tıbbı adını söyledi ama tam hatırlamıyorum biri dedi aç gözlü oluyor dedi ve öbürünün gelişimini yavaşlatıyor Muş dedim ya kısmet böyle olmaya bilirde takma kafana dua et inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alacağız

Rabbim inşallah gönlüne göre verir en kısa zamanda

canımmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah minişleriniiii
ne güzeller onlar öyle yaaaa
Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin size de inşallah okudum canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…