- Konu Sahibi durudenizderya
-
Canim hic tuz kullanmamayi dene belki şişmez.benim de ilk kez bu hafta ayaklarım şişmeye başladı. ayakkabı biraz sıkıyor ve ayağıma vuruyor. bulantılarım sıklığı azalsa da hala devam ediyor.
canım benimki de biri sağda üstte diğeri solda altta
Merhaba canım hosgeldin. Rabbim saglikli sihhatli yavrularini kucagina almak nasib etsin.merhabalar kızlar bende ikiz anne adayıyım 2014 de mart ayında buyu ıhtımal dunyaya gelicekler inşallah..
Canim benim okudum bende Rabbim kabul buyursun insallah gönlüne gore ikizler nasib etsin bekletmeden meleklerini gondersin insallah.ne güzel ikizleriniz olucak :) allah hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin hepinize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarınız olsun.küçüklüğümden beri hep ikizlerim olmasını istemiştim ne güzel bi duygudur kimbilir.1 yıldırçocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor maalesef,sizden ricam benim için birer ayetel kürsi okurmusunuz hamilelerin duaları kabul olurmuş öle derler.şimdiden edenlerden allah razı olsun.
ismim buket
Saol canim Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimizin yavrularini saglikli sihhatli kucagimiza alnak nasib etsin.canımmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah minişleriniiii
ne güzeller onlar öyle yaaaa
Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin size de inşallah okudum canımmm
Eki Görüntüle 786765
Sizin göbekler ne alemde kızlar:)
Canim hic tuz kullanmamayi dene belki şişmez.
Merhaba canım hosgeldin. Rabbim saglikli sihhatli yavrularini kucagina almak nasib etsin.
Canim benim okudum bende Rabbim kabul buyursun insallah gönlüne gore ikizler nasib etsin bekletmeden meleklerini gondersin insallah.
Saol canim Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimizin yavrularini saglikli sihhatli kucagimiza alnak nasib etsin.
hanimlar hayirli günler herkese.benim kanama aksam kesiliyo oh be diyip sevinirken sabah ilk idrarda yine kipkirmizi gelmeye basliyoRabbim korusun insallah yavrularimi aslında kanamam tam adet donemimde geldi.acaba bunye durduramadı ayni zamanda adet mi oluyorum.stres yapmiyim diyorum ama kanamayi görünce gozumden yaşlar suzuluyo.. Allahim yavrularimi korusun 4 sene sonunda kavustugum sevincim doguma kadar yavrularimi kucagimda gorene kadar sürdürsun..acilarini gostermesin..
Merhaba canım hosgeldin. Rabbim saglikli sihhatli yavrularini kucagina almak nasib etsin.
Canim benim okudum bende Rabbim kabul buyursun insallah gönlüne gore ikizler nasib etsin bekletmeden meleklerini gondersin insallah.
Saol canim Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimizin yavrularini saglikli sihhatli kucagimiza alnak nasib etsin.
hanimlar hayirli günler herkese.benim kanama aksam kesiliyo oh be diyip sevinirken sabah ilk idrarda yine kipkirmizi gelmeye basliyoRabbim korusun insallah yavrularimi aslında kanamam tam adet donemimde geldi.acaba bunye durduramadı ayni zamanda adet mi oluyorum.stres yapmiyim diyorum ama kanamayi görünce gozumden yaşlar suzuluyo.. Allahim yavrularimi korusun 4 sene sonunda kavustugum sevincim doguma kadar yavrularimi kucagimda gorene kadar sürdürsun..acilarini gostermesin..
Kızlar aranızda doğumunu benim gibi bulunduğu şehire 2 saat uzakta bi yerde yaptıracak olan varmı?
cnm hem geçmiş olsun hemde gözün aydın. süper yaaabenimde gönlümden geçen kız,erkek ama hayırlısını diliorum her zaman
bende yaşıyorum ve genelde crinone jelden sonra.ben ilaca bağlamıştım amakızlar siz jeli 12 hafta dolunca mı bıraktınız? benm yarın 12+0.bir hafta daha kullanmalımıyım sizce?
canım ya ben evimden çok uzakta annemlerdeyim doğumuda burada yaparım inşallah rabbim yardımcımız olsun sen neden okadar uzak biryerde yapacan?
anammm kuzulara bak ya rabbim bizlere bağışlasın senin göbiş bu değilmi canım?benimde heralde okadar...
cinsiyetlerini öğrenemedim ve kontrole 3 hafta var. inşallah çatlamamm:) allah ikizlerimize sağlık versin.İnşallah sağlıklı ve sıhatli bir şekilde görürsünüz arkadaşım merak etme:) ben doçente gidiyordoum 6. Haftada kalp atışını duyduktan sonra beni 2.kez 11. Haftada çağırdı ilk hamileliğim olduğu içinde 8. Haftada gitmem gerektiğini bilemedim iki ayrı kesede oldukları kesin plesantada tek dediler hep tek yumurta ikizi gibi dediler 17. Haftaya kadar sürekli düfüzyon stresiyle yaşadım sonra çift plesanta birleşmiş oyüzden tek gözükmüş dediler biraz rahatladım çok şükür benim bu belirsizliklerle çok sıkıntılı geçti çift yumurtaysa riskler daha az senin daha kolay geçer merak etme) cinsiyetler belli mi
merhaba canım. kaçıncı haftadasın?merhabalar kızlar bende ikiz anne adayıyım 2014 de mart ayında buyu ıhtımal dunyaya gelicekler inşallah..
rabbim gönlüne göre versin arkadaşım bende meleklerimi çok bekledm,adınada dua ettim allah kabul etsin.ne güzel ikizleriniz olucak :) allah hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin hepinize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarınız olsun.küçüklüğümden beri hep ikizlerim olmasını istemiştim ne güzel bi duygudur kimbilir.1 yıldırçocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor maalesef,sizden ricam benim için birer ayetel kürsi okurmusunuz hamilelerin duaları kabul olurmuş öle derler.şimdiden edenlerden allah razı olsun.
ismim buket
kızlar sizce benimkilerin cinsiyeti ne? 11+1 ve 11+2 günlükler burda
Eki Görüntüle 789173 Eki Görüntüle 789171 Eki Görüntüle 789172
Kızlar bu gün Dr gittim çok şükür sağlıklı gözüküyorlar birinin kız olduğu kesin değiride pek edepli pek göstermiyor Dr emin olmamakla beraber kız olabilir dedi Eylül'ün 16 sında detaylı ultrason var bakalım artık nasıllar
aramızda hiç detaylı ultrason a giren oldumu nasıl geçiyor ne kadar sürüyor cd falan veriyorlar mı
Canım bu detaylıda organlarına falan bakıyorlarmış hatta Allah korusun damak yapısı bozuk bir bebek varmış onu bile fark edebiliyoruz dedi Dr çok gelişmiş cihazlarmışCanım detaylı ult hakkında hiç bilgim yok.neye bakılıyoki onda?
Valla kambur değilde arkaya doğru yürüyorum ve bel ağrısı yapıyor bende birazKızlar ya ben karnımın gerginliğinden dolayı kambur yürüyorum.sizdede varmı böle durumlar
Kızlar çok erken ama süt sağma makinası almayı düşünüyormusunuz ben diğer çocuklarımda ihtiyaç duymadım ama ikiz olunca sanki ihtiyaç varmış gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz
çok minnaklar tatlımm:) daha 42 mm leroy oy oy cinsiyetten anlamam ama kocaman olmuşlar annesiiiii
erken değil mi canım? ben yaşamadım ama...püfffKızlar ya ben karnımın gerginliğinden dolayı kambur yürüyorum.sizdede varmı böle durumlar
Kızlar çok erken ama süt sağma makinası almayı düşünüyormusunuz ben diğer çocuklarımda ihtiyaç duymadım ama ikiz olunca sanki ihtiyaç varmış gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?