2014 ikiz anneleri

Canim hic tuz kullanmamayi dene belki şişmez.
merhabalar kızlar bende ikiz anne adayıyım 2014 de mart ayında buyu ıhtımal dunyaya gelicekler inşallah..
Merhaba canım hosgeldin. Rabbim saglikli sihhatli yavrularini kucagina almak nasib etsin.
Canim benim okudum bende Rabbim kabul buyursun insallah gönlüne gore ikizler nasib etsin bekletmeden meleklerini gondersin insallah.
canımmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah minişleriniiii

ne güzeller onlar öyle yaaaa

Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin size de inşallah okudum canımmm
Saol canim Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimizin yavrularini saglikli sihhatli kucagimiza alnak nasib etsin.

hanimlar hayirli günler herkese.benim kanama aksam kesiliyo oh be diyip sevinirken sabah ilk idrarda yine kipkirmizi gelmeye basliyo Rabbim korusun insallah yavrularimi aslında kanamam tam adet donemimde geldi.acaba bunye durduramadı ayni zamanda adet mi oluyorum.stres yapmiyim diyorum ama kanamayi görünce gozumden yaşlar suzuluyo.. Allahim yavrularimi korusun 4 sene sonunda kavustugum sevincim doguma kadar yavrularimi kucagimda gorene kadar sürdürsun..acilarini gostermesin..

amin canım benim aminnnnn belki de dediğin gibi adet kanamasıdır üzerine görme dedikleri şeydir inşallahhhh
benim bir arkadaşımda öyle görmüştü hatta koştur koştur hastaneye gitmişlerdi sen şimdi bol bol dinlen Rabbim yavrularını sana bağışlasın inşallahhhhhhhh evlatlarımızla sınamasın Allahımmmm

canım hiç sorun etme kendine bebişler iyi olsunda gerisi önemli değil kayın validem bütün hamileliklerinde her ay adet dönemi kanama yaşamış son gebeliğini 5.ayda öğrenmiş...üstüne görme diyorlar rabbim yardımcımız olsun hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

sağol canım birinin erkek olduğunu söylemişti diğeri bacaklarını kapatıyordu onunda kız olması beni çok mutlu etti...rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

canım ya ben evimden çok uzakta annemlerdeyim doğumuda burada yaparım inşallah rabbim yardımcımız olsun sen neden okadar uzak biryerde yapacan?

Canım ben kırıkkalede yaşıyorum tedavim ankarada oldu.doktorumuda değiştirmedim kontrollerede ankaraya gidiyoz.acil bi durum olmazsa doğum orda olcak.1,5 saat mesafe var.yaşadığım şehirdeki doktorlara güvenemiyom nedense:)hem tüp hem ikiz olunca korkuyorum

cinsiyetlerini öğrenemedim ve kontrole 3 hafta var. inşallah çatlamamm:) allah ikizlerimize sağlık versin.
merhabalar kızlar bende ikiz anne adayıyım 2014 de mart ayında buyu ıhtımal dunyaya gelicekler inşallah..
merhaba canım. kaçıncı haftadasın?
rabbim gönlüne göre versin arkadaşım bende meleklerimi çok bekledm,adınada dua ettim allah kabul etsin.

tuanacım allah yardmıncın olsun.allah korktuğundan esirgesin.dualarımdasın cnm

Kızlar bu gün Dr gittim çok şükür sağlıklı gözüküyorlar birinin kız olduğu kesin değiride pek edepli pek göstermiyor Dr emin olmamakla beraber kız olabilir dedi Eylül'ün 16 sında detaylı ultrason var bakalım artık nasıllar
aramızda hiç detaylı ultrason a giren oldumu nasıl geçiyor ne kadar sürüyor cd falan veriyorlar mı

Canım detaylı ult hakkında hiç bilgim yok.neye bakılıyoki onda?

Kızlar çok erken ama süt sağma makinası almayı düşünüyormusunuz ben diğer çocuklarımda ihtiyaç duymadım ama ikiz olunca sanki ihtiyaç varmış gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz

Kızlar çok erken ama süt sağma makinası almayı düşünüyormusunuz ben diğer çocuklarımda ihtiyaç duymadım ama ikiz olunca sanki ihtiyaç varmış gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz

Canım ben alcam galiba.ikisi birden ağladığında birini emziririm diğerini sağdığım sütle beslerim diye düşünüyorum.onları uyutunca sütümü sağarım vakit kaybı olmaz.

oy oy oy cinsiyetten anlamam ama kocaman olmuşlar annesiiiii
çok minnaklar tatlımm:) daha 42 mm ler
Kızlar ya ben karnımın gerginliğinden dolayı kambur yürüyorum.sizdede varmı böle durumlar
erken değil mi canım? ben yaşamadım ama...püfff

ben de kesinlikle düşünüyorum..ama hangi marka ve model? sadece aventi eledim. çok sesliymiş...

Kızlar merhaba nasılsınız bakalım.ben hiç iyi değilim.yok böyle bir grip tersime çevirdi beni yaz günü.bi de sinüzit olmuşum.hiç bir şey fayda etmiyor.dr antibiyotik başladı ama 2. gün daha onunda faydasını görmedim.bu gün canım çok sıkıldı 5-6 kez burnumdan kanama açıldı.son ki çok şiddetliydi.durdurmakta zorlandık baya. eşim de kızımda panik oldular yazık.böyle durumlar yaşayanlar varmı ne yapmam lazım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.( 9 haftalık gebeyim ikiz danalara:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…