2014 ikiz anneleri

selam hayirli gunler ikiz anneleri.benim icin guzel dilekleriniz ve dualariniz icin Allah razı olsun.Rabbim hepimizin evlatlarini korusun, anne babasina bagislasin.icim rahat degil kanama bi azaliyo sonra tekrar çoğalıyor. Dr u aradim bakmadan bisey diyemem gel dedi.aksam gidicem Allahin izniyle yavrularimin sağlıklı olduklari haberini duyayim insallah.dondugumde sizlerede haber veririm.Allaha emanetsiniz../B]

Bu mübarek günde güzel haberlerle gel inşallah.

merhabalar bu ay 2 yumurta çatlattım çok istiyorum ikizlerimin olmasını, yazdıklarınızı okuyup okuyum hevesleniyorum gözlerim doluyor...dua edin bana kızlar

E hamileymişsin işte canım.rabbim tamamına erdirsin inş

yok canım daha değilim yani bilmiyorum belki de hamileyimdir daha belli değil hamilelik takvimi yapmak istedim hevesten sat ı yazınca böle çıkıyor...birşey soracağım ikiz gebelik belirtilerinde kasığın her iki tarafı da ağrır mı ben bu ay sağdan ve soldan birer tane çatlattım inşallah tutmuştur ikisi de, 3 gün oldu daha sadece sol tarafımda ince bir sızı var:44:

Selam arkadaslar hayirli aksamlar.Rabbime şükürler olsun yavrularim ikiside cok iyi masallah.herseylerini inceledi biri 80 gr digeri 72 gr birine kesin kiz digerini erkek gibi ama diger randevuda kesinlestirelim dedi eger benim gördüğüm de kordon degilse erkekti :) ama ikiside saglikli ya hamdolsun.

canim soda sormussun icebilirsin ama meyvelilerden degil.benim dr soda ic mineral olarak iyi hemde mideni rahatlatir demisti.birde ozellikle sade ic.meyveliler aroma tatlandiricili oldugu icin icme.limon elma dilim halinde atip icersin.

Batma şeklinde sancım vardı benim canım.oturup kalkarken kasıklarım batıyodu.ama sana şunu söleyim gebelik ve adet belşrtileri tıpatıp aynı.ben test yaptığım gün ağlamıştım adet olcam diye ama hamileymişim.herkeste farklı olabilir belki,benim böleydi.göğüslerde ağrı olur der herkes ama benim hiç olmadı hala yok

Günde iki tane içiyorum canım şişkinliğe iyi gelsin diye.ama içine meyva atıncada gzl olur:)deniycem

bebişlerin tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi, her iki taraf da ağrıyor muydu yoksa tek tarafta mı batma oluyordu

İki taraftada oluyodu canım çift yumurta benimkiler

allah bağışlasın canım yaa benim de ikiz kardeşlerim var ikiz bebeklerim de olur inşallah ama tek tarafım ağrıyor...şey bir de sence döllenmeden 3 gün sonra ağrı olur mu ne düşünüyosun daha regle 13 gün var

Valla onu bilemycem canım.ben tüple hamile kaldığım için bilemiycem:)ikiz kardeşlerin kızmı erkekmi:)birbirlerine düşkünlermi

canım çok geçmiş olsun. gebelikte böyle burun kanamaları olabiliyor. sıkma canını
Kızlar maden suyu içiyomusunuz???
ben içiyorum canım
merhabalar bu ay 2 yumurta çatlattım çok istiyorum ikizlerimin olmasını, yazdıklarınızı okuyup okuyum hevesleniyorum gözlerim doluyor...dua edin bana kızlar
hadi Allah gönlüne göre versin
ooo ne güzel gözün aydın canım. kanama ile ilgili bir şey dedi mi?

Kızlar maden suyu içiyomusunuz???
ben içiyorum canım.günde 1 tane..

tuana senden haber bekliyodum. inan çok sevindim cnmm. rabbim korusun yavrularımızı.
bende bugün çok halsizim yaa. sanırım pazartesinin stresini yaşamaya başladım

Valla onu bilemycem canım.ben tüple hamile kaldığım için bilemiycem:)ikiz kardeşlerin kızmı erkekmi:)birbirlerine düşkünlermi

ikisi de kız 18 yaşındalar kedi köpek gibiler valla bir bakmışsın kavga gürültü bir bakmışsın öpüşüp koklaşıyorlar dr zamanında tek yumurta ikizi demişti ama bize göre çift kan grupları farklı sadece kardeş benzerliği var

saol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…