- Konu Sahibi durudenizderya
-
çok minnaklar tatlımm:) daha 42 mm ler
erken değil mi canım? ben yaşamadım ama...püfff
ben de kesinlikle düşünüyorum..ama hangi marka ve model? sadece aventi eledim. çok sesliymiş...
selam hayirli gunler ikiz anneleri.benim icin guzel dilekleriniz ve dualariniz icin Allah razı olsun.Rabbim hepimizin evlatlarini korusun, anne babasina bagislasin.icim rahat degil kanama bi azaliyo sonra tekrar çoğalıyor. Dr u aradim bakmadan bisey diyemem gel dedi.aksam gidicem Allahin izniyle yavrularimin sağlıklı olduklari haberini duyayim insallah.dondugumde sizlerede haber veririm.Allaha emanetsiniz../B]
merhabalar bu ay 2 yumurta çatlattım çok istiyorum ikizlerimin olmasını, yazdıklarınızı okuyup okuyum hevesleniyorum gözlerim doluyor...dua edin bana kızlar
E hamileymişsin işte canım.rabbim tamamına erdirsin inş
yok canım daha değilim yani bilmiyorum belki de hamileyimdir daha belli değil hamilelik takvimi yapmak istedim hevesten sat ı yazınca böle çıkıyor...birşey soracağım ikiz gebelik belirtilerinde kasığın her iki tarafı da ağrır mı ben bu ay sağdan ve soldan birer tane çatlattım inşallah tutmuştur ikisi de, 3 gün oldu daha sadece sol tarafımda ince bir sızı var:44:
Selam arkadaslar hayirli aksamlar.Rabbime şükürler olsun yavrularim ikiside cok iyi masallah.herseylerini inceledi biri 80 gr digeri 72 gr birine kesin kiz digerini erkek gibi ama diger randevuda kesinlestirelim dedi eger benim gördüğüm de kordon degilse erkekti :) ama ikiside saglikli ya hamdolsun.
canim soda sormussun icebilirsin ama meyvelilerden degil.benim dr soda ic mineral olarak iyi hemde mideni rahatlatir demisti.birde ozellikle sade ic.meyveliler aroma tatlandiricili oldugu icin icme.limon elma dilim halinde atip icersin.
Batma şeklinde sancım vardı benim canım.oturup kalkarken kasıklarım batıyodu.ama sana şunu söleyim gebelik ve adet belşrtileri tıpatıp aynı.ben test yaptığım gün ağlamıştım adet olcam diye ama hamileymişim.herkeste farklı olabilir belki,benim böleydi.göğüslerde ağrı olur der herkes ama benim hiç olmadı hala yok
bebişlerin tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi, her iki taraf da ağrıyor muydu yoksa tek tarafta mı batma oluyordu
İki taraftada oluyodu canım çift yumurta benimkiler
allah bağışlasın canım yaabenim de ikiz kardeşlerim var ikiz bebeklerim de olur inşallah ama tek tarafım ağrıyor...şey bir de sence döllenmeden 3 gün sonra ağrı olur mu ne düşünüyosun daha regle 13 gün var
canım çok geçmiş olsun. gebelikte böyle burun kanamaları olabiliyor. sıkma canınıKızlar merhaba nasılsınız bakalım.ben hiç iyi değilim.yok böyle bir grip tersime çevirdi beni yaz günü.bi de sinüzit olmuşum.hiç bir şey fayda etmiyor.dr antibiyotik başladı ama 2. gün daha onunda faydasını görmedim.bu gün canım çok sıkıldı 5-6 kez burnumdan kanama açıldı.son ki çok şiddetliydi.durdurmakta zorlandık baya. eşim de kızımda panik oldular yazık.böyle durumlar yaşayanlar varmı ne yapmam lazım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.( 9 haftalık gebeyim ikiz danalara:)))
ben içiyorum canımKızlar maden suyu içiyomusunuz???
hadi Allah gönlüne göre versinmerhabalar bu ay 2 yumurta çatlattım çok istiyorum ikizlerimin olmasını, yazdıklarınızı okuyup okuyum hevesleniyorum gözlerim doluyor...dua edin bana kızlar
ooo ne güzel gözün aydın canım. kanama ile ilgili bir şey dedi mi?Selam arkadaslar hayirli aksamlar.Rabbime şükürler olsun yavrularim ikiside cok iyi masallah.herseylerini inceledi biri 80 gr digeri 72 gr birine kesin kiz digerini erkek gibi ama diger randevuda kesinlestirelim dedi eger benim gördüğüm de kordon degilse erkekti :) ama ikiside saglikli ya hamdolsun.
canim soda sormussun icebilirsin ama meyvelilerden degil.benim dr soda ic mineral olarak iyi hemde mideni rahatlatir demisti.birde ozellikle sade ic.meyveliler aroma tatlandiricili oldugu icin icme.limon elma dilim halinde atip icersin.
ben içiyorum canım.günde 1 tane..Kızlar maden suyu içiyomusunuz???
Selam arkadaslar hayirli aksamlar.Rabbime şükürler olsun yavrularim ikiside cok iyi masallah.herseylerini inceledi biri 80 gr digeri 72 gr birine kesin kiz digerini erkek gibi ama diger randevuda kesinlestirelim dedi eger benim gördüğüm de kordon degilse erkekti :) ama ikiside saglikli ya hamdolsun.
Valla onu bilemycem canım.ben tüple hamile kaldığım için bilemiycem:)ikiz kardeşlerin kızmı erkekmi:)birbirlerine düşkünlermi
saol kuzumcanım çok geçmiş olsun. gebelikte böyle burun kanamaları olabiliyor. sıkma canını
ben içiyorum canım
hadi Allah gönlüne göre versin
ooo ne güzel gözün aydın canım. kanama ile ilgili bir şey dedi mi?
canımmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah minişleriniiii
ne güzeller onlar öyle yaaaa
Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin size de inşallah okudum canımmm
Canım bende okudum ayetel kürsi inş rabbim sana gönlündekini en kısa zamanda verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?