- Konu Sahibi durudenizderya
-
cinsiyetlerini öğrenemedim ve kontrole 3 hafta var. inşallah çatlamamm:) allah ikizlerimize sağlık versin.
merhaba canım. kaçıncı haftadasın?
rabbim gönlüne göre versin arkadaşım bende meleklerimi çok bekledm,adınada dua ettim allah kabul etsin.
tuanacım allah yardmıncın olsun.allah korktuğundan esirgesin.dualarımdasın cnm
merhabalar bu ay 2 yumurta çatlattım çok istiyorum ikizlerimin olmasını, yazdıklarınızı okuyup okuyum hevesleniyorum gözlerim doluyor...dua edin bana kızlar
Canım ben kırıkkalede yaşıyorum tedavim ankarada oldu.doktorumuda değiştirmedim kontrollerede ankaraya gidiyoz.acil bi durum olmazsa doğum orda olcak.1,5 saat mesafe var.yaşadığım şehirdeki doktorlara güvenemiyom nedense:)hem tüp hem ikiz olunca korkuyorum
Ewt bnim göbüşüm:)aslında daha büyük burda belli olmadı.hele akşamları dahada şişiyo taş gibi bide karnım çok sert
yumurtaların çatladığını nasıl anlıyorsunuz?bilmediğim için soruyorum ilaçla yumurtaları artırıp iğneyle mi çatlatma yapılıyor acaba? bende ikizlerim olmasını çok isterdim rabbim gönlümüze göre versin.
yumurta takibi yapıyor doktorum ama ben çatlatma iğnesi kullanmadım bizim ilk ayımız doktor iğnesiz deneyelim dedi, ikiz fikri çok heyecan verici iki kat sevinç demek allah isteyen herkese versin aratmasın
Ben bilmiyorum o iğneyi canım ne için
selaam kızlaar. nasılsınız bakalım? benim de bugün kontrolüm vardı. cinsiyetler kesinleşti. Allaha binlerce kere şükür bir kızım bir de oğlum olacakmış
Hayirli günler ikiz anneleri. Cok şükür bugun keyfim biraz daha iyi cunku bugun hic leke bile gelmedi.Allahim insallah doguma kadar saglikli sorunsuz bir gebelik nasib etsin.diken uzerinde olmak ne zormuş.
Canim yastik olayi bende düşünüyorum ben yüzüstü yatmaya alisigim karnim agriyinca donuyorum farkina varmadannormal yastıktan koyuyorum bacagimin arasina simdilik.kullanan varsa hangisi iyidir bilgi verirse iyi olur.
Kızlaar doğumunuzu epidural anesteziylemi yaptırcaksınız yoksa genelmi?
Canim mantigima kalsa epidural isterim ama cok korkak biriyim ben.ameliyat sirasinda bayilirim kesin.bunun bebislerime ve ameliyatta dr icin bi sakincasi yoksa epidural isterim kesme dikme bitince bi tokatla ayiltirlar iste dogal bayginlik :)
Hayirli günler ikiz anneleri. Cok şükür bugun keyfim biraz daha iyi cunku bugun hic leke bile gelmedi.Allahim insallah doguma kadar saglikli sorunsuz bir gebelik nasib etsin.diken uzerinde olmak ne zormuş.
Canim yastik olayi bende düşünüyorum ben yüzüstü yatmaya alisigim karnim agriyinca donuyorum farkina varmadannormal yastıktan koyuyorum bacagimin arasina simdilik.kullanan varsa hangisi iyidir bilgi verirse iyi olur.
ne güzelllllrabbim hayırlısıyla kucağınada almak nasip etsin
selam,bacak arasın ınce bı yastık koyup sol tarafa yatmak en ıyısı benım bıldıgım, ve sizle hemen hemen dogum tarıhlerımız cok yakın siz çin takvımıne baktınızmı cınsıyetler ne gorunuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?