2014 ikiz anneleri

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.rabbim seninde bebişlerini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

merhabalar bu ay 2 yumurta çatlattım çok istiyorum ikizlerimin olmasını, yazdıklarınızı okuyup okuyum hevesleniyorum gözlerim doluyor...dua edin bana kızlar

yumurtaların çatladığını nasıl anlıyorsunuz?bilmediğim için soruyorum ilaçla yumurtaları artırıp iğneyle mi çatlatma yapılıyor acaba? bende ikizlerim olmasını çok isterdim rabbim gönlümüze göre versin.

canım inşallah hiç birimiz acil durumlarla karşılaşmaz bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız...dra güven şart inşallah herşey gönlümüzce olur.

Ewt bnim göbüşüm:)aslında daha büyük burda belli olmadı.hele akşamları dahada şişiyo taş gibi bide karnım çok sert

maşallah yaabenim akşamları özellikle yeemeeklerden sonra taş gibi oluyor galiba normal bir durum...ah bi bilsen kaç senedir göbiş böle olsun diye dualar ettim...Allaha bin şükür erkenden şişiverdi rabbim bizlere bağışlasın...

yumurta takibi yapıyor doktorum ama ben çatlatma iğnesi kullanmadım bizim ilk ayımız doktor iğnesiz deneyelim dedi, ikiz fikri çok heyecan verici iki kat sevinç demek allah isteyen herkese versin aratmasın

arkadaşlar cumartesi yada pazar regli günüm inşallah olmamda bende müjdemi burda paylaşırım(inşallaaah) sol kasığımda bugün akşama kadar batma oluştu ara ara hadi hayırlısı

Hayirli günler ikiz anneleri. Cok şükür bugun keyfim biraz daha iyi cunku bugun hic leke bile gelmedi.Allahim insallah doguma kadar saglikli sorunsuz bir gebelik nasib etsin.diken uzerinde olmak ne zormuş.

Canim yastik olayi bende düşünüyorum ben yüzüstü yatmaya alisigim karnim agriyinca donuyorum farkina varmadan normal yastıktan koyuyorum bacagimin arasina simdilik.kullanan varsa hangisi iyidir bilgi verirse iyi olur.

Çok sevindim canım lekenin kesilmesine allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsşn.bendede bugün çok sancı oldu 10 dk falan geçmedi.vajinama doğru sızladı resmen.yattım biraz.sağlıkla kucağımıza alalım başka bişey istemşyorum

Kızlaar doğumunuzu epidural anesteziylemi yaptırcaksınız yoksa genelmi?

Canim mantigima kalsa epidural isterim ama cok korkak biriyim ben.ameliyat sirasinda bayilirim kesin.bunun bebislerime ve ameliyatta dr icin bi sakincasi yoksa epidural isterim kesme dikme bitince bi tokatla ayiltirlar iste dogal bayginlik :)

Canim mantigima kalsa epidural isterim ama cok korkak biriyim ben.ameliyat sirasinda bayilirim kesin.bunun bebislerime ve ameliyatta dr icin bi sakincasi yoksa epidural isterim kesme dikme bitince bi tokatla ayiltirlar iste dogal bayginlik :)

Bende korkağım ama epidural istiyorum:)kesilirken hissetmekten çok korkuyom:)

selam,bacak arasın ınce bı yastık koyup sol tarafa yatmak en ıyısı benım bıldıgım, ve sizle hemen hemen dogum tarıhlerımız cok yakın siz çin takvımıne baktınızmı cınsıyetler ne gorunuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…