- Konu Sahibi durudenizderya
-
Canım ya geçmiş olsun Dr bana suda eriyen magnazyum verdi sanki kabızlığa iyi geliyor gibi zaten verirkende söylemişti.Kızlar söylemesi ayıp ben galiba basur oluyorum:26:biraz önce tuvalette kanadı bayailk zamanlar kabızdım ondan oldu heralde
Benim ilkKızlaar doğumunuzu epidural anesteziylemi yaptırcaksınız yoksa genelmi?
Sağol bitanem.cumartesi günü kontrolüm var söleyim bakalım belki bişeyler verir banada.Canım ya geçmiş olsun Dr bana suda eriyen magnazyum verdi sanki kabızlığa iyi geliyor gibi zaten verirkende söylemişti.
Benim ilk
iki çocuğum genel anestezi ile oldu ama o ani yaşayamadım şimdi bende epidural istiyorum Dr daha rahat olduğunu söylüyor zaten şuan genelde ondan yapıyoruz dedi hastahanede olan bir hastaya da görüştüm daha taburcu olmamıştı hissetmiyorsunuz dedi baş ağrısı içinde bol su içmek gerektiğini söyledi kadın memnundu
öyle derler ama...bişey olmuyo cnm... 13 haftadır kendi gölgemden bile korkar oldum. çok irkildim falan ama şükür bişi olmadı.. neden sordun?Kizlar aniden Korkmak bebeklere zararlimidir?
Lütfen acele cevap :26:
Kızlar söylemesi ayıp ben galiba basur oluyorum:26:biraz önce tuvalette kanadı bayailk zamanlar kabızdım ondan oldu heralde
Günaydın güzel anneler
öyle derler ama...bişey olmuyo cnm... 13 haftadır kendi gölgemden bile korkar oldum. çok irkildim falan ama şükür bişi olmadı.. neden sordun?
geçmiş olsun canım. ayy benim kabızlık düzeldi çok şükür. o ağrıya nasıl dayanıyosun sedef? dr a git bence:18:
günaydın güzel anne..
bu arada bende epidural istiyorum. zaten bir sorun yaşanırsa paniklik, tansiyon vs uyutuyorlarmış. en azından o gazları almamış oluruz genelde kii gibi
öyle derler ama...bişey olmuyo cnm... 13 haftadır kendi gölgemden bile korkar oldum. çok irkildim falan ama şükür bişi olmadı.. neden sordun?
Canim sorma sebebim cuma gecesi esimle film bakarken bir an korktum
Sabahlari karnimda sertlikle uyanirdim cumartesi hissetmedim, pir pir edislerinide hissetmedim
Korkuyorum acaba birseymin oldu diye
Haftaya kontrol var işte canım belki kabızlığı rahatlatacak bişi verirse inş düzelirim
Canim sorma sebebim cuma gecesi esimle film bakarken bir an korktum
Sabahlari karnimda sertlikle uyanirdim cumartesi hissetmedim, pir pir edislerinide hissetmedim
Korkuyorum acaba birseymin oldu diye
canım buaralar bende çok korkar oldum bebişleri merak edince ben sırt üstü uzanıyorum nefes alıp veriyorum nefes aldıktan sonra tutmaya başlıyorum göbişin oralardaki hareketleri görüyorum içim rahatlıyo bi dene istersen...
Sedefcim, kansizlik icin hap kullaniyormusun?
Oda wc zor cikartiyormus, doktor bana zorlanirsan ara yazarim hemen ilac demisti bence haftayi bekleme ara yazsin bir recete :)
canım buaralar bende çok korkar oldum bebişleri merak edince ben sırt üstü uzanıyorum nefes alıp veriyorum nefes aldıktan sonra tutmaya başlıyorum göbişin oralardaki hareketleri görüyorum içim rahatlıyo bi dene istersen...
Hemen deniyecegim canim cok saol :)
Sadece folik asit ve coraspin kullanıyom canım.ya aslında şuan kabızlıkta yok.hergün çıkıyorum tuvalete.ayy ilk kan gördüğümde nasıl korktum anlatamam.bebeklere bişey oldu sandım.sona baktımki kan ordan gelmiyo:26:
arkadaşlar cumartesi yada pazar regli günüm inşallah olmamda bende müjdemi burda paylaşırım(inşallaaah) sol kasığımda bugün akşama kadar batma oluştu ara ara hadi hayırlısı
yine hüsran......
Çook teşekkğr ederim.doktora ilk sorum bu konu olcak:)inş bende doğumdan sona hemen toparlanıp bebeklerimle ilgilenebilrimKızlar alıntı yapmadım ama genel olarak sorularınıza yardımcı olmaya çalışayım.yaklaşık 10 haftalık ikizlere hamileyim.2003 yılında basur dahil olmak üzere anüsün tamamı bağırsağın 11 cm lik kısmı çıkarıldı bende çok aşırı kanama vardı durduramadı dr lar kanamayı mecburen ağır bir ameliyata maruz kaldım.2 yıl sürdü iyileşme süreci.aman dikkat edin dr la muhakkak görüşün..2005 de kızıma sezeyanla doğum yaptım.çok şükür bir sorun yaşamadım.ama şimdi ikizlere hamileyken daha çok tedirgin oldum tekrarlar mı diye.ancak basit önlemler sayesinde şu ana kadar rahatsız olmadım fazla çok şükür.kan ilaçlarını aç karına alıyorum sabahları.kepek ekmeği çavdar ekmeği tüketiyorum.her fırsatta elma yiyorum çok sevmesem de.ceviz yiyin ama abartmayın baş düşmanı çünkü. baharattan uzaklaşın.patlıcan tüketimini sınırlayın.bol lifli gıdalar alın.ananas gibi.kabız olmamaya özen gösterin.
Sezeryanda aynı gün dr um yürütmüştü beni.yaklaşık bir hafta da baya toplamıştım.sütüm de hemen gelmişti 37. hafta da doğum yapmama rağmen.inşallah yine öyle olur:))))
Çok çok aşırı bişeyden korkmadıktan sonra tabi yine Allah bilir kuzulara bişey olmayacağını düşünüyorum.kızıma 7 aylık hamileyken kaza geçirmiştim.çok şükür bişey olmadı.ama kızım doğduğunda dudağında uçuk benzeri ufacık kabartı izi vardı sonradan kayboldu.ama onlarıda germeyin içerde film falan seyredip:))))
Daha önce sezearyanla doğum yapan biri olarak kendi adıma söylüyorum epidurale ben cesaret edemem.yok bende o kadar yürek.ama yapanlara da gıpta etmiyo değilim.benim için hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen ilk doğumda en nefret ettiğim kısmı sondaydı.ama korktuğum gibi olmadı.basur ameliyatından sonra takmışlardı onun etkisi sanırım hem ameliyatlıyım hem dehşet mesane dolu o halde takmışlardı da sondayı ne akla hizmet se neyse bu kadar yeter birilerine faydam dokunursa ne mutlu bana.e ben hepinizden büyüküm sanırım ya da çoğunuzdan kendinize iyi bakın Allaha emanet olun siz ve zuzularınız tabi bende:)))))
İlk 2,5 ay bende 1,5-2 kilo almıştım canım normal bunlar iki bebek taşıyoz biz ayrıcalıklıyız:)kızlar nasılsıız? bugün işin ilk günüydü ve sandığım gibi yorucu olmadı. oh be dedim wallayalnız dün pikniğe gitmiştim sadece oturdum ve biraz yürüyüş yaptım. eve geldiğimde sancı ve baş ağrısından ölücem sandım. birdaha gezmeye gitmek yokkk.......?
bu arada bu hafta 1,5 kilo vermişim.oysa iştahım aynı. sorun olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?