- Konu Sahibi durudenizderya
-
Durumunu bilmiyorum ama ben normal yolla ikiz bebek sahibi oldum ve Dr profesör değil op. Dr kendisi şuan için memnunum doktorum inşallah planlı bir sezaryan olur diyor ama ikiz gebeliklerde bazen plansız da olabiliyormuş bence evine en yakın ve en iyi Dr da bulsan bence iyi olur ....Kızlar bişey sormak istiyorum.benim kendi doktorum ankarada.yaklaşık 1,5 saat mesafede.ama ben acil bi durum olursa diye yaşadığım şehirde bi doktor edinmek istiyorum.özel bi hastanede bi doktor var.ama prof değil.sizce prof olup olmaması farkedermi doğumda???
harika evet ikiz annesi olmaya hazırlanıyorum ve ne hissettiğimi dahi bilmiyorum ve korkmuyorum dersem yalan olur ama allahın bize verdigi en güzel hediyelerimiz olduklarını bilmek beni daha bir mutlu ediyor.. Allahım saülıkla kucagımıza almayı ve onları hakkı ile büyütmeyi nasip etsin....
herşeyde vardır bir hayır bunu asla unutma ve kendini üzme hiç ummadığın anda rabbim öyle bir mucize yaşatır ki sen bile inanamazsın tecrübeyle sabittir .......
canım geçmiş olsun ama emin ol hiçbir şey yapamılmıyor ben neler denedim yaklaşık 10 kilo verdim serum la yaşadım hiç bir şey yiyeyemedim ilaç falan da fayda etmedi ama çok şükür 14/15 haftalarda bitti ara sıra oluyor ama eskisi gibi değiMerhabalar
Sorum bulantı yaşayan arkadaşlara acaba bulantılarınız istifralarınız kaçıncı haftada bitti biz 10+2günlüğüz ama hala bulantı ve istifralar devam etmekte başladı mı 24saat sürüyor işe yarayan herşeyin süresi 2-3gün sonra yine aynı moduna dönüyor ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olabilir misiniz?
Hayırlı olsun aramıza hoş geldinHARİKA EVET İKİZ ANNESİ OLMAYA HAZIRLANIYORUM VE NE HİSSETTİĞİMİ DAHİ BİLMİYORUM VE KORKMUYORUM DERSEM YALAN OLUR AMA ALLAHIN BİZE VERDİGİ EN GÜZEL HEDİYELERİMİZ OLDUKLARINI BİLMEK BENİ DAHA BİR MUTLU EDİYOR.. ALLAHIM SAÜLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI VE ONLARI HAKKI İLE BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN....
canım benm ki de prof deil op.dr. sorun yaratacağını sanmam. sadece ayıntılı ultrason için prof. düşünüyorum ben.Kızlar bişey sormak istiyorum.benim kendi doktorum ankarada.yaklaşık 1,5 saat mesafede.ama ben acil bi durum olursa diye yaşadığım şehirde bi doktor edinmek istiyorum.özel bi hastanede bi doktor var.ama prof değil.sizce prof olup olmaması farkedermi doğumda???
bende de çok sık. hele geceleri her kalktığımda susuzluktan kurumuş oluyorum.önce su sonra tuvalet. ama sıkıcı oluyoKızlar idrar durumunuz ne ?ben 45 dkya gidiyorum
hepinize merhaba Allah gülegüle sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah arkadaşlar ben 2 aylık hamileyim maşallah çoğunuz bizden büyük .zor geçiyor mu?ikiz gebelik riskli diyor doktor çok korkuttu beni
canım benm ki de prof deil op.dr. sorun yaratacağını sanmam. sadece ayıntılı ultrason için prof. düşünüyorum ben.
bende de çok sık. hele geceleri her kalktığımda susuzluktan kurumuş oluyorum.önce su sonra tuvalet. ama sıkıcı oluyo
canım hayırlı olsun öncelikle... korkulacak bi durum olmuyo genelde.ama her bünye farklı. mesela bende bulantı,kusma vs olmadı. işe gidiyorum,temizlik ve yemeğimi yapabiliyorum çok şükür. bebişler de şuan sağlıklılar. inşallah hepimiz sorunsuzca tamamlarız gebeliği ve sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımıza
Burdaki doktorada randevu aldım canım.perşembe 12 de.diğer doktorumlada cumartesi 10da:)benim kasık ağrımda oluyo idrar yaparken doktora söleyim bakalım ne dicek.
Kizlar suanimiza kadar 6 kilo almissiz, sizlerde durumlar nasil?
bencede ihmal etmee canım.
kızlar bugün uzandığımda eşim elini karnıma koydu ve pıt pıt attığını söyledi. şaka yapıyo sandım ben de dokundum ve gerçekten kalp gibi atıyodu. bu kadar erken hisseden var mı?yoksa biz hayal mi gördük
hepinize merhaba Allah gülegüle sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah arkadaşlar ben 2 aylık hamileyim maşallah çoğunuz bizden büyük .zor geçiyor mu?ikiz gebelik riskli diyor doktor çok korkuttu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?