2014 ikiz anneleri

Kızlar bişey sormak istiyorum.benim kendi doktorum ankarada.yaklaşık 1,5 saat mesafede.ama ben acil bi durum olursa diye yaşadığım şehirde bi doktor edinmek istiyorum.özel bi hastanede bi doktor var.ama prof değil.sizce prof olup olmaması farkedermi doğumda???

Durumunu bilmiyorum ama ben normal yolla ikiz bebek sahibi oldum ve Dr profesör değil op. Dr kendisi şuan için memnunum doktorum inşallah planlı bir sezaryan olur diyor ama ikiz gebeliklerde bazen plansız da olabiliyormuş bence evine en yakın ve en iyi Dr da bulsan bence iyi olur ....

Merhabalar
Sorum bulantı yaşayan arkadaşlara acaba bulantılarınız istifralarınız kaçıncı haftada bitti biz 10+2günlüğüz ama hala bulantı ve istifralar devam etmekte başladı mı 24saat sürüyor işe yarayan herşeyin süresi 2-3gün sonra yine aynı moduna dönüyor ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olabilir misiniz?

HARİKA EVET İKİZ ANNESİ OLMAYA HAZIRLANIYORUM VE NE HİSSETTİĞİMİ DAHİ BİLMİYORUM VE KORKMUYORUM DERSEM YALAN OLUR AMA ALLAHIN BİZE VERDİGİ EN GÜZEL HEDİYELERİMİZ OLDUKLARINI BİLMEK BENİ DAHA BİR MUTLU EDİYOR.. ALLAHIM SAÜLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI VE ONLARI HAKKI İLE BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN....

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Selam hanimlar hayirli gunler. Herkes iyidir insallah.bizde iyiyiz yatiyoruz hala kanama bitti ama yinede tedirgin oluyorum.Rabbim saglikla ikisini kucagima aldığım gunleride gostersin inşallah.

canım geçmiş olsun ama emin ol hiçbir şey yapamılmıyor ben neler denedim yaklaşık 10 kilo verdim serum la yaşadım hiç bir şey yiyeyemedim ilaç falan da fayda etmedi ama çok şükür 14/15 haftalarda bitti ara sıra oluyor ama eskisi gibi deği

Hayırlı olsun aramıza hoş geldin

hepinize merhaba Allah gülegüle sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah arkadaşlar ben 2 aylık hamileyim maşallah çoğunuz bizden büyük .zor geçiyor mu?ikiz gebelik riskli diyor doktor çok korkuttu beni

canım benm ki de prof deil op.dr. sorun yaratacağını sanmam. sadece ayıntılı ultrason için prof. düşünüyorum ben.
Kızlar idrar durumunuz ne ?ben 45 dkya gidiyorum
bende de çok sık. hele geceleri her kalktığımda susuzluktan kurumuş oluyorum.önce su sonra tuvalet. ama sıkıcı oluyo

canım hayırlı olsun öncelikle... korkulacak bi durum olmuyo genelde.ama her bünye farklı. mesela bende bulantı,kusma vs olmadı. işe gidiyorum,temizlik ve yemeğimi yapabiliyorum çok şükür. bebişler de şuan sağlıklılar. inşallah hepimiz sorunsuzca tamamlarız gebeliği ve sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımıza

Burdaki doktorada randevu aldım canım.perşembe 12 de.diğer doktorumlada cumartesi 10da:)benim kasık ağrımda oluyo idrar yaparken doktora söleyim bakalım ne dicek.

Burdaki doktorada randevu aldım canım.perşembe 12 de.diğer doktorumlada cumartesi 10da:)benim kasık ağrımda oluyo idrar yaparken doktora söleyim bakalım ne dicek.

bencede ihmal etmee canım.
kızlar bugün uzandığımda eşim elini karnıma koydu ve pıt pıt attığını söyledi. şaka yapıyo sandım ben de dokundum ve gerçekten kalp gibi atıyodu. bu kadar erken hisseden var mı?yoksa biz hayal mi gördük

İkiz olunca erken değil aslında canım.ben 15. Haftada hareketlerini görmüştüm:))karnımın sol taraf sivrilmişti.hele sen bi öyle gör nasıl mutlu olcaksın:))

şimdi kontrolden geldik ve cinsiyetlerimizi öğrendik 1 kız+ 1 erkek sağlıklarıda iyi şükürler olsun rabbime...darısı öğreneceklerin başına :) :)

benim ilk öğrendiğim zaman ağrılarım oldu.çok şükür şimdi iyiyim. hafif de bulantı başladı ama tuzlu krakerle bastırıyorum şimdilik. benim doktorumda korkuttu .rapor aldım. 2hafta.bende 6.haftayı bitirdim. senin tedaviyle mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…