- Konu Sahibi durudenizderya
-
şimdi kontrolden geldik ve cinsiyetlerimizi öğrendik 1 kız+ 1 erkeksağlıklarıda iyi şükürler olsun rabbime...darısı öğreneceklerin başına :) :)
şimdi kontrolden geldik ve cinsiyetlerimizi öğrendik 1 kız+ 1 erkeksağlıklarıda iyi şükürler olsun rabbime...darısı öğreneceklerin başına :) :)
sağol cnm allah razı olsun . :)canım haziran topiğindeydin sanırım sende.hoşgeldin.senin minişlerinde hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
melis gözün aydın cnm. darısı bana inşallah.canım tam olarak kaçıncı günündü?
kızlar selam,
yarın ilk defa doktora gideceğim inşallah ikizlerdir. öyle hissediyorum umarım öyle olur.. benim için dua edin :)
selam canım. allah gönlüne göre versin... benim 6. haftada tek kese görünmüştü ikiz olduğu haldeminikler daha
ayykeşke hemencik belli olsalar cnm ya.. senin yumurcakların ne zaman ikiz olduğu belli oldu? tek yumurta mı çift yumurta mı?
ayyy bayıldım bu habere içim umut doldu inşallah ben de yarın öğrenebilirim :) :18:
hayırlı doğumlar inşallah :)
benım daha 5 hafta oldu sizce belli olur mu kızlar ?
Burdaki doktorada randevu aldım canım.perşembe 12 de.diğer doktorumlada cumartesi 10da:)benim kasık ağrımda oluyo idrar yaparken doktora söleyim bakalım ne dicek.
Sedefcim merhaba, uzun zamandır giremiyordum siteye şimdi toptan okurken senin idrarla ilgili problemini gördüm. Aynı sıkıntı bende de vardı hatta 12. haftada idrarımda kan gördüm ama ben onu kanamam var sandım gecenin bi yarıları doktora gittik onlar da anlamadılar bir şey, sonra sağlık ocağı kontrolüme gittiğimde yapılan tahlillerde kum döktüğüm anlaşıldı. Bütün o kanamalar, kasık ağrıları, idrar yaparkenki zorlanmalar ondanmış meğer. İnsan kum döktüğüne sevinir mi, ama ben bebeklerimde sorun yokmuş diye ona bile sevindim inan:) yani demem o ki sana tavsiyem bi idrar tahlili yaptırman, çoğu gebeliklerde mesanin şekli değiştiğinden bu durumla karşılaşılabiliniyormuş.
Tatlım idrar testi yaptırdım bugün.sonuc ancak akşam elimde olur.doktora cumartesi göstercez sonucu.ama ben buraya yazarım belki yorumlayan olur:)zor yapma değil canım benimki.sık sık yapıyodum bide yaparken kasık ağrım oluyodu.dur bakalım inş bişey çıkmaz.
Umarım basit bi enfeksiyondan ibarettir:)
bu arada hareketlerini hissetmeye başladın mı sen, ben daha doğru dürüst bişey hissedemedim, çok sabırsızlanıyorum
Umarım basit bi enfeksiyondan ibarettir:)
bu arada hareketlerini hissetmeye başladın mı sen, ben daha doğru dürüst bişey hissedemedim, çok sabırsızlanıyorum
Doğumlarımızda aynıymış:)ne gzl ya çok şey paylaşcaz daha burda.asıl doğumdan sonra ihtiyacımız var birbirimize:)
bencede:)
ankaraya gittiğini biliyorum doktora, bende boluda oturup ankaraya gidiyorum hala daha tb merkezime gidiyorum, bırakmayı da düşünmüyorum açıkçası. Sen ankarada nereye gidiyorsun?
Bende kırıkkale yaşıyorum canım ama benimde doktorum ankarada.mehmet erdem doktorum.hangi merkeze gidiyosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?