2014 ikiz anneleri

canım haziran topiğindeydin sanırım sende.hoşgeldin. senin minişlerinde hayırlı olsun.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar selam,

yarın ilk defa doktora gideceğim inşallah ikizlerdir. öyle hissediyorum umarım öyle olur.. benim için dua edin :)

şimdi kontrolden geldik ve cinsiyetlerimizi öğrendik 1 kız+ 1 erkek sağlıklarıda iyi şükürler olsun rabbime...darısı öğreneceklerin başına :) :)

ayyy bayıldım bu habere içim umut doldu inşallah ben de yarın öğrenebilirim :) :18:
hayırlı doğumlar inşallah :)
benım daha 5 hafta oldu sizce belli olur mu kızlar ?

Son düzenleme:
kızlar selam,

yarın ilk defa doktora gideceğim inşallah ikizlerdir. öyle hissediyorum umarım öyle olur.. benim için dua edin :)

selam canım. allah gönlüne göre versin... benim 6. haftada tek kese görünmüştü ikiz olduğu halde minikler daha

ikiz anneleri neredesiniz yahuuu??? bebeler nasıl, siz nasılsınız?

kızlar dr bir ay sonra gel demişti ama ben dayanamıcam. cuma gidicem tekrar.kocamannnn 2 hafta oldu ama:18::18:

selam canım. allah gönlüne göre versin... benim 6. haftada tek kese görünmüştü ikiz olduğu halde minikler daha

ayy keşke hemencik belli olsalar cnm ya.. senin yumurcakların ne zaman ikiz olduğu belli oldu? tek yumurta mı çift yumurta mı?

selam kızlar
doktordan geldim şimdi
biraz canım sıkkın sormak istediğim herşeyi unuttum.!!bu hafıza kayıpları normal mi? bilemiyorum :..(
sus pus oturup döndüm geldim
zaten tek kese gördüler.. ama hala umudum var..
bildiğiniz gibi değil kalbimin ortasına bir dana oturdu kalkmıyor ...

Burdaki doktorada randevu aldım canım.perşembe 12 de.diğer doktorumlada cumartesi 10da:)benim kasık ağrımda oluyo idrar yaparken doktora söleyim bakalım ne dicek.

Sedefcim merhaba, uzun zamandır giremiyordum siteye şimdi toptan okurken senin idrarla ilgili problemini gördüm. Aynı sıkıntı bende de vardı hatta 12. haftada idrarımda kan gördüm ama ben onu kanamam var sandım gecenin bi yarıları doktora gittik onlar da anlamadılar bir şey, sonra sağlık ocağı kontrolüme gittiğimde yapılan tahlillerde kum döktüğüm anlaşıldı. Bütün o kanamalar, kasık ağrıları, idrar yaparkenki zorlanmalar ondanmış meğer. İnsan kum döktüğüne sevinir mi, ama ben bebeklerimde sorun yokmuş diye ona bile sevindim inan:) yani demem o ki sana tavsiyem bi idrar tahlili yaptırman, çoğu gebeliklerde mesanin şekli değiştiğinden bu durumla karşılaşılabiliniyormuş.

Tatlım idrar testi yaptırdım bugün.sonuc ancak akşam elimde olur.doktora cumartesi göstercez sonucu.ama ben buraya yazarım belki yorumlayan olur:)zor yapma değil canım benimki.sık sık yapıyodum bide yaparken kasık ağrım oluyodu.dur bakalım inş bişey çıkmaz.

Umarım basit bi enfeksiyondan ibarettir:)

bu arada hareketlerini hissetmeye başladın mı sen, ben daha doğru dürüst bişey hissedemedim, çok sabırsızlanıyorum

Doğumlarımızda aynıymış:)ne gzl ya çok şey paylaşcaz daha burda.asıl doğumdan sonra ihtiyacımız var birbirimize:)

bencede:)
ankaraya gittiğini biliyorum doktora, bende boluda oturup ankaraya gidiyorum hala daha tb merkezime gidiyorum, bırakmayı da düşünmüyorum açıkçası. Sen ankarada nereye gidiyorsun?

bencede:)
ankaraya gittiğini biliyorum doktora, bende boluda oturup ankaraya gidiyorum hala daha tb merkezime gidiyorum, bırakmayı da düşünmüyorum açıkçası. Sen ankarada nereye gidiyorsun?

Bende kırıkkale yaşıyorum canım ama benimde doktorum ankarada.mehmet erdem doktorum.hangi merkeze gidiyosun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…