2014 ikiz anneleri

ilk gittim banada öyle dedi tek kesede olabilir çift kesede plasentalarının ortak olduğu kesin ama keseleri net belirli değil dedi dün yine gittiim alttan baktı sanki 2 ayrı kesede gibi ama yinede kesin demiyorum dedi bende çok korkuyorum ilk duyduğumda arabada susmadan ağladım Allaha dua et bizlere bağışlasın yavrularımızı inşallah sorun yoktur canım dua et.

inşallah canım dua edeceğim hepimize bağışlasın Rabbim yavrularımızı

Merhabalar kızlar bende Allah nasip ederse ikiz annesi olacağım hikayem kısaca 12 yaşında bi oğlum var,hamile kalmadan 3 ay önce bebeğini kalbi durdu ve kürtajla alındı cok ümitsizdim doktorumda öyle yumurtlama kalitem sınırda olduğu için artık tüpmü denesek diyordiki büyük sokla karşılaştık ikizlere hamileydim:)Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı sekilde kucağımıza almayı nasip etsin bi önceki kaybımdan dolayı ve ikiz gebeliklerin risklerini okudukça cok tedirgin oluyorum size sorum 2li test için doktorlarınız ve siz neler düşünüyorsunuz?ölçümler tamam ama kan alma kısmını pek önermiyo doktorlar yüksek çıkıyormuş sonuçlar...

Herkese merhaba güzel ikiz anneleri... Umarım herkesler iyidir.Benim karnım aldı başını gitti 6-7 aylık görünümde şu an ve malesef tek gebelik yaşıyan birine göre çok daha ağır geçiriyorum hamileliğimi yürüyüş yapamıyorum, her bi yanım ağrıyor ,ayaklarım şiş , en kötüsü yürüyememek rahimde ağrı oluyor doktorumda yürüme zaten dedi ... Bebekleri çok hissedemiyorum yani böyle güçlü bi tekme falan hissetmedim henüz sadece içimde bir hareketlilik var gibi doktorm ilk gebelik olduu için eylül 15den önce biraz zor hissetmen demişti acele edenleri telaşlananları görüyorum bence korkmayın son aylara doğru bolca yiycez tepiklerini

Merhaba arkadaslar bende 16 haftalik gebeyim.. İki tane kizim olacak inss:) surekli takipteydim uye olmak daha yeni aklima geldi.. Bebislerimi bende henuz hissetmiyorum.. Herseyleri cok normal ilerliyo.. Ense kalinliklari falan olculdu.. İki bebisimde gecen hafta 150 gr idi.. Simdilik kardeslese paylasiyolar yediklerimi heralde bu beni inanilmaz mutlu ediyor.. Sizler nasilsiniz?

kızlar bu hafta hastaneye gittik ani sancılarla idrar yolları enfeksiyonu dedi ilaç verdi ama hala ani sancılar girip çıkıyor normal mi sizce bu durum?

kızlar bu hafta hastaneye gittik ani sancılarla idrar yolları enfeksiyonu dedi ilaç verdi ama hala ani sancılar girip çıkıyor normal mi sizce bu durum?

Canım bi kaç sayfa önce benimde yazım var bu konuyla ilgili..bende sık idrara çıkma ve yaparkn ağrı şikayetleri vardı.dün tahlil yaptırdım çok az enfeksiyon çıktı bende.yarın doktor kontrolüm var bakalım o ne diycek sonuçlara.ama ilaç kullandırmaz sanırım bol su iç der...lökosit 1-2 çıktı benim tahlilde..sende kaç?

şu an elimde değil test sonucum ama canım daha fazlaydı gibi hatırlıyorum kültür istediler kültür de bakteri üremesi çıkmamış ama bana piyeloseptyl verdi bir de fitil verdi gyno-lomexin adında ama araştırdım gebelikte kategorisi c olmasına rağmen kanamalara falan yol açmış korktum kullanmadım valla ani sancılarım çok giriyor acaba bundan mı diye düşünmeden edemiyorum:18:

Canım doktorun kullan dediyse kullan ihmal etme.enfeksiyon çoğalırsa daha tehlikeli allah korusun.bol su iç hatta abartarak iç ben 15 bardak falan içmiştim bikere:)bide yarım limonu 1 bardak ılık suya sık iç...soğuk zaten hiç içme suyu...çorapsız durma.ben gece bile çıkarmam artık:)

15bardak mı ben günde 1lt bile içemiyorum bulantı ve kusmalardan kiiiii:18::18::18::18:
hele sıcak su hiç içemiyorum ilaçlarımı bile soğuk suyla içiyorum yoksa ilaçları da kusuyorum ay çok moralim bozuldu şimdiiii
zaten utanmasam yorganla yatcam geceleri acaip üşüyorum şu an klimalı ortamdayım diye hırkayla dolaşıyorum napcam ben böyle yaaaa

hayırlı olsun canım bebişler. bende kan tahlili yaptırmadım ve drumda önermedi zaten. yavrular allaha emanet

canım bence ilaç kullanmalısın çünkü enfeksiyon tehlikeli olabiliyor.:18: ayrıca bol bol su içmeye çalış.çook geçmiş olsun.atlatırsın cnm korkma.

kızzzzzlarr. doktordan yeni geldim. banada tahlil yaptı şükür temiz çııktı. vee ben iki kız bekliyodum ama iki erkek geliyomuş
oğluşlarım büyümüş maşallah.birisi 13+6 biri 14+1 çıktı. rabbim sağıkla kavuştursun meleklerimize.amin

teşekkür ederim canım elimden geldiğince içmeye çalışıyorum
ohhh oğluşlar mı geliyormuş amaninnn maaşallah subhanallahhhhh aminnnnnn

kızlar merhabaa.sizi takip ediyorum ama gebelik biraz daha ilerlemeden pek yazmak istemedim buraya.çok şükür 10 haftalık olduk:) ben bişi sorcam kanama geçiren oldu mu aranızda?benim geçen hafta bugün,yaklaşık 24 saat süren kanamam oldu hastanede yattım serum verildi.çok şükür bebişlerde bi sorun yok hatta bikaç gün önce ilk kez hareketlerini bile gördük ultrasonda.2 farklı doktora gittim birisi ikizlerde normal kanama olması dedi,ultrasonda kanama olan yer ayrı bir keseymiş gibi gözüküyor.

bu arada pek su içmeyen arkadaşlar varmış sanırım nolur yapmayın.ben şişe yanımda geziyorum en az 3 litre içiyorum çünkü gerekliymiş.tüm doktorlar söylüyor zorla da olsa için.

geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın bu durumu herşey normal ilerler
o su içemeyenlerden biri de benim hamile kalmadan önce günde 2-3lt su içen ben şimdi 1lt yi zor buluyorum çok içince direk kusturuyor yavaş yavaş içmeye çalışıyorum 1lt yi bulmak çok iyi bizim için bayram sonrasına kadar günde 1lt serum yiyordum sıvı alamadığım için inşallah bugünleri de atlatacağız yavaş yavaş

hayırlı olsun canım cinsiyetler öğrenilmişş:))))) çok sevindim. allah kucagına almayı nasip etsin

herkese günaydınlar merhabalr bebişler nasıl annişler nasılmış,biz bugün evdeyiz şükür dinleniyoruz oğluşum sürekli hareketli kızışım uslu annesinin karnında dönüp duruyorlar .heyecanla doğmalarını bekliyorum daha çok var ama onları çok merak ediyorum ,ayrıntılı ultrasyona girdik çok tatlılardı maşallah ama oğlan kızı çok tekmeliyorbirde bende çok kansızlık çıktı kan ilaçları verdi çok zor kullanıyorum midem bulanıyor ...sizleri çok takip edemiyorum işten çok yorgun geliyorum umarım bebişlerde anneleride çok iyilerdir herşey yolundadır

Kızlar doktorda geldim. Bebeğimin birinin beyninde su toplaması varmış.diğer herşyi normal.tekbaşına bu korkulacak bi durum değil dedi.parmaklarına iç organlarına baktı normal onlar dedi.içimiz rahat etsin diye hafta içi ayrıntılı ult yapacaklar.böyle bişey yaşayan varmı

5 Eylül de doktora gittim tek kese gördüler. Allah hayırlısını versın dedım ama bozuldum da bıraz.. bır de doktora "belkı ıkızdır olabılıyormus o tıp seyler" dedıkce "yok ole bısey, ole bı ıhtımal yok" gıbı laflar ettı hepten canımı sıktı..
ama ben ultrason resmınde bır kese ıcınde 2 kulak gıbı bısey gorebılıyorum yakından bakınca... ya da belkı de kendımı kandırıyorum .. ne bıleyım kızlar ya
Allah hayırlısını versın hepımıze

canım ınternetten arastırdın mı ne demekmıs ne anlama gelıyomus? merak ettım
umarım kotu bısey yoktur Rabbim saglıklı sıhhatlı sana bagıslar yavrularını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…