- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #1.021
saol tatlım. bana da ilk zamanlar günler geçmezdi 12. haftadan sonra daha rahat oluyosun..Hayırlı olsun canım ne guzel iki tane oglus :)
Bende cinsiyetini öğrendiğim günleri gorecek miyim acaba:)
Bu arada karnınız belirdi mı arkadaslar yada be zaman belirdi yani ikiz olunca bi fark oluyo mu acaba merak ediyorum :) ?
canım sende güzel haberler almışsın maşallahbenim paşazade açtı yine bacakları show yaptı..diğer sıpam yine saklandı arkaya göstermedi..
12 ekimde tekrar gidicez 3'lü tarama için..bakalım o zaman gösterecek mi?
sağlıklı olsunlar da görmesek de olur valla..
doktora saçımı boyatabilir miyim dedim: tabi ki boya dedi,
organik boyayla mı dedim: hiç farketmez dedi
bebeklerin beyin gelişimini etkiliyormuş dedim: yok öyle bişey inanma öyle şeylere dedi..
ben de gelirken hemen organik boya aldım ama içim rahat değil..
ne yapacağımı bilemedim.. beyazlarım berbat ve saçım boyaya alışikın olduğu için deli gibi dökülüyor ..
aranızda fikri olan var mı?
teşekkür ederimm.Hayırlı olsun canım, Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla...
Çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın, sorunsuz hamilelik ve doğum nasip etsin hepimize...
Korkma canım, olumlu düşünelim ki herşey olumlu olsun. Evrene olumlu mesaj göndermek lazım :)
Hayırlı olsun canım... Diğeri kız bence :) Sağlıklı olsunlar da gerisi boş tabii...
Ben de sormuştum doktoruma, 12. haftadan sonra boyayabilirsin demişti, tabii 1 ay var daha( Birkaç saç bandı alsam diyorum, beyazları biraz olsun gizler belki :)
saol canımmm...gerçekten çok korkuttu bizi. hain kırmızı bir hafta önce gelmişti.çok şükür bir daha gelmedi.Günaydın kızlar uzun zamndır giremiyodum
FLUFEM kuzum çok geçmiş olsun canım kanamanın nekadar psikoloji bozduğunu ben çok iyi bilirim ben ilk defa 3 haftadır görmüyorum kuzucuklarımı onun dışında her 3 günde bir ultrasondaydım kanamam olduğu içinumarım birdaha olmaz kanaman kuzu
handeta evet kuzu aamızda beş gün var gibi görünüyo yani benim bebişler biraz karmaşık son adetim 21 nisan senin nezaman
Kızlar doktordan çıktım.rahim ağzı normal dedi,4 cm.bi tehlike yok şimdi dedi.ama yinede haftalık iğne verdi erken doğumu önlüyomuş..24.haftadan sona herkese kullandırıyomuş bende bir ay erken başladık ama olsun onlar iyi olsunda.
saol tatlım. bana da ilk zamanlar günler geçmezdi 12. haftadan sonra daha rahat oluyosun..
canım sende güzel haberler almışsın maşallahsaçboyası ilk 12 haftada plasentada tıkanıklık yapabiliyomuş diye okumuştum. açıkçası ben cesaret edemem.. sende boyamadan iyice araştır canımcım
teşekkür ederimm.doğum hikayelerimizi, bebeklerimizin gelişimlerini paylaştığımız günleri de görücez inşallah hep beraber
saol canımmm...gerçekten çok korkuttu bizi. hain kırmızı bir hafta önce gelmişti.çok şükür bir daha gelmedi.
yarın kontrolümüz var. bebişlerimi çoook özledim
gözün aydın tatlım.. bence rahim ağzı gayet iyi çıkmış... benim geçen hafta 14+5 günlükken 3,64mm di ve dr gayet iyi dedi
kızlar 11. haftadan beri ölçüm oluyor mu sizin de?
Canım merhaba geçmiş mesajlarının birinde 3.lü test yapılacak demişsin ikili test yaptırdınmı? Doktorlar ikiz gebeliklerde 2li 3lü testler doğru sonuç vermediği için yapmıyorlar sadece ense burun kemiği ölçümü yapıyorlar beni biraz bilgilendiirmisin. Teşekkürler şimdiden...kızlar ben resmen pul pul dökülüyorum.. temmuzda konyada başladı..
konyanın havası kuru antalyaya gidince nemli havada düzelir diye düşünmüştüm ama daha da arttı..
ama öyle olmadı malesef
koltuk altımdan kasıklarıma kadar dalga dalga, çizgi çizgi dökülüyor derim
özellikle de göğüs ve karın çevrem..
çatlak olmasın diye mustela kullanıyorum ama kuruluğu gidermeye yetmiyor..
dün doktoruma sordum: kesin çözüm olan hiçbişey yok, badem ve kakao yağını öneriyoruz genelde dedi..
aranızda bu problemi yaşayan var mı?
ne gibi yöntemler uyguluyorsunuz..
bu şekilde devam ederse doğum sonrası her yerim ayrı bie harita şekli alacak gibi
selam kızlar canım çok sıkkın tansiyonum yüksek seyrediyo birde aşikardim var
gözün aydın canım. Iğnenin ismi nedir acaba?kızlar doktordan çıktım.rahim ağzı normal dedi,4 cm.bi tehlike yok şimdi dedi.ama yinede haftalık iğne verdi erken doğumu önlüyomuş..24.haftadan sona herkese kullandırıyomuş bende bir ay erken başladık ama olsun onlar iyi olsunda.
canım gebe kaldığım günden beri ölçüyor. Hemşiresine kaydetmesi için söylüyor.saol tatlım. Bana da ilk zamanlar günler geçmezdi 12. Haftadan sonra daha rahat oluyosun..
Canım sende güzel haberler almışsın maşallahSaçboyası ilk 12 haftada plasentada tıkanıklık yapabiliyomuş diye okumuştum. Açıkçası ben cesaret edemem.. Sende boyamadan iyice araştır canımcım
Teşekkür ederimm.Doğum hikayelerimizi, bebeklerimizin gelişimlerini paylaştığımız günleri de görücez inşallah hep beraber
Saol canımmm...gerçekten çok korkuttu bizi. Hain kırmızı bir hafta önce gelmişti.çok şükür bir daha gelmedi.
Yarın kontrolümüz var. Bebişlerimi çoook özledim
Gözün aydın tatlım.. Bence rahim ağzı gayet iyi çıkmış... Benim geçen hafta 14+5 günlükken 3,64mm di ve dr gayet iyi dedi
Kızlar 11. Haftadan beri ölçüm oluyor mu sizin de?
geçmiş olsun canımselam kızlar canım çok sıkkın tansiyonum yüksek seyrediyo birde aşikardim var
gözün aydın canım. Iğnenin ismi nedir acaba?
canım gebe kaldığım günden beri ölçüyor. Hemşiresine kaydetmesi için söylüyor.
geçmiş olsun canım
selam kızlar canım çok sıkkın tansiyonum yüksek seyrediyo birde aşikardim var
oy oyyy .yerim o kızçeleridün başka ilaç vermişlerdi ama taşikardiyi kesmedi bugün başka bir ilaç başlıycaklrkızcelerimde ilaç kuzusu oldu
hayırlı olsun hamileliğin. benim 7.hafta belli olmuştu. allah kalbindekini nasip etsin.WALLA HENÜZ ikizmi değilmi belli değil inş ikizdr ama çok istiyorumtabi rabbim neyi layık görürse onu verir tbi bide o var
ikiz olup olmadığı nezaman belli oluyor arkadaşlar
Kızlar peki sizde sırt ağrısı varmı???
Proluton canım iğnenin adı.aslında ikiz gebelikte 24 haftada başlanıyomuş kullanmaya ama biz erken başladık.
iğneyi bugun bende vuruldum haftada 1 defa vurulacagım erken doğum olmasn dıye suan 10 haftalığımProluton canım iğnenin adı.aslında ikiz gebelikte 24 haftada başlanıyomuş kullanmaya ama biz erken başladık.
kızlar cinsiyetlerini ne zaman belli olur yani siiznkiler ne zaman belli oldu 2 hafta sonra Allahın izni ile 12 haftalık olacak belli olurmu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?