2014 ikiz anneleri

Kızlar doktordan çıktım.rahim ağzı normal dedi,4 cm.bi tehlike yok şimdi dedi.ama yinede haftalık iğne verdi erken doğumu önlüyomuş..24.haftadan sona herkese kullandırıyomuş bende bir ay erken başladık ama olsun onlar iyi olsunda.

saol tatlım. bana da ilk zamanlar günler geçmezdi 12. haftadan sonra daha rahat oluyosun..
canım sende güzel haberler almışsın maşallah saçboyası ilk 12 haftada plasentada tıkanıklık yapabiliyomuş diye okumuştum. açıkçası ben cesaret edemem.. sende boyamadan iyice araştır canımcım
teşekkür ederimm. doğum hikayelerimizi, bebeklerimizin gelişimlerini paylaştığımız günleri de görücez inşallah hep beraber
saol canımmm...gerçekten çok korkuttu bizi. hain kırmızı bir hafta önce gelmişti.çok şükür bir daha gelmedi.
yarın kontrolümüz var. bebişlerimi çoook özledim

gözün aydın tatlım.. bence rahim ağzı gayet iyi çıkmış... benim geçen hafta 14+5 günlükken 3,64mm di ve dr gayet iyi dedi
kızlar 11. haftadan beri ölçüm oluyor mu sizin de?

Son düzenleme:

İmş sağlıkla kucağımıza alırız canım.valla benim doktorum ölçüyomuydu bilmiyorum belkide ölçüyodu bana sölemiyodu normal diye.dün ilk defa söledi.

Canım merhaba geçmiş mesajlarının birinde 3.lü test yapılacak demişsin ikili test yaptırdınmı? Doktorlar ikiz gebeliklerde 2li 3lü testler doğru sonuç vermediği için yapmıyorlar sadece ense burun kemiği ölçümü yapıyorlar beni biraz bilgilendiirmisin. Teşekkürler şimdiden...

gözün aydın canım. Iğnenin ismi nedir acaba?
canım gebe kaldığım günden beri ölçüyor. Hemşiresine kaydetmesi için söylüyor.
selam kızlar canım çok sıkkın tansiyonum yüksek seyrediyo birde aşikardim var
geçmiş olsun canım

WALLA HENÜZ ikizmi değilmi belli değil inş ikizdr ama çok istiyorum tabi rabbim neyi layık görürse onu verir tbi bide o var

ikiz olup olmadığı nezaman belli oluyor arkadaşlar

dün başka ilaç vermişlerdi ama taşikardiyi kesmedi bugün başka bir ilaç başlıycaklr kızcelerimde ilaç kuzusu oldu
oy oyyy .yerim o kızçeleri canım kızlar sen iyiysen iyiler.sıkma canını...
WALLA HENÜZ ikizmi değilmi belli değil inş ikizdr ama çok istiyorum tabi rabbim neyi layık görürse onu verir tbi bide o var
ikiz olup olmadığı nezaman belli oluyor arkadaşlar
hayırlı olsun hamileliğin. benim 7.hafta belli olmuştu. allah kalbindekini nasip etsin.
Kızlar peki sizde sırt ağrısı varmı???

bende yok canım henüz... senin bünye baya zayıf anlaşılan:18: bbende de uyku problemi var. sabaha doğru uyuyorum. eşim giderken de erkenden uyanıyorum.

Sedef canım sırt ağrısı ve bel ağrısı bendede var.

Arkadaşlar bugün butikbebe den kuzular için birşeyler aldık kredikartıyla güvenlimi diye aklımıza takıldı bu konuda sorun yaşayan oldumu

kızlar cinsiyetlerini ne zaman belli olur yani siiznkiler ne zaman belli oldu 2 hafta sonra Allahın izni ile 12 haftalık olacak belli olurmu :)

Selam guzel ikiz anneleri.Nasılsıniz? Ben tedbir icin hala yatiyorum cuma gunu dr a gidicez inşallah yavrularimda iyidir.
sedefcim o igne düşük onleyici diye biliyorum demek erken dogumu da onluyormus.benim kanama icin dr proluton depot igne verdi kanama olmadığı zaman haftada 1.kanama varsa 3 gunde 1 vurulucaksin zaten gorusucez dedi.simdi devam ettirirmi bilmiyorum.sen yinede cok fazla ayakta kalma bizler rahim agzi sorunlarina daha yakınız.insallah saglikla sihhatle yavrularimiza kavusuruz hep dualarimdasiniz.

kızlar cinsiyetlerini ne zaman belli olur yani siiznkiler ne zaman belli oldu 2 hafta sonra Allahın izni ile 12 haftalık olacak belli olurmu :)

Canim dr 12.ci hafta belli olabilecegini soyluyor ama yinede goremiyorlar.benim 14 +6 da birinin cinsiyetini kesin dedi digeri muallakta.erken haftalarda cinsiyet ogrenenlerde cogunlukla ilerleyen haftalarda değişti.en garantisi 16.ci haftadan sonra bence.Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasib etsin canim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…