- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #1.041
Canim dr 12.ci hafta belli olabilecegini soyluyor ama yinede goremiyorlar.benim 14 +6 da birinin cinsiyetini kesin dedi digeri muallakta.erken haftalarda cinsiyet ogrenenlerde cogunlukla ilerleyen haftalarda değişti.en garantisi 16.ci haftadan sonra bence.Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasib etsin canim.
iğneyi bugun bende vuruldum haftada 1 defa vurulacagım erken doğum olmasn dıye suan 10 haftalığım
Ewet canım ya çok zayıf bünyemoy oyyy .yerim o kızçelericanım kızlar sen iyiysen iyiler.sıkma canını...
hayırlı olsun hamileliğin. benim 7.hafta belli olmuştu. allah kalbindekini nasip etsin.
bende yok canım henüz... senin bünye baya zayıf anlaşılan:18: bbende de uyku problemi var. sabaha doğru uyuyorum. eşim giderken de erkenden uyanıyorum.
Ben ne zamana kadar kullanam acaba???sormak aklıma gelmedi hiç doktorahıım ben de bu iğneden 3 günde 1, 17-18 haftaya kadar kullandım. şimdi kullanmıyorum
Sırt ağrısı beni öldürüyoSedef canım sırt ağrısı ve bel ağrısı bendede var.
Arkadaşlar bugün butikbebe den kuzular için birşeyler aldık kredikartıyla güvenlimi diye aklımıza takıldı bu konuda sorun yaşayan oldumu
Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsşn hepimize.ama sen çok erken başlamışsın canım ya neden bu kadar erken başlattı doktor?iğneyi bugun bende vuruldum haftada 1 defa vurulacagım erken doğum olmasn dıye suan 10 haftalığım
Ewet canım erken doğumuda önlüyomuş..ayakta kalınca sırt ağrımdan ve karnımın gerginliğinden duramıyorum zatenSelam guzel ikiz anneleri.Nasılsıniz? Ben tedbir icin hala yatiyorum cuma gunu dr a gidicez inşallah yavrularimda iyidir.
sedefcim o igne düşük onleyici diye biliyorum demek erken dogumu da onluyormus.benim kanama icin dr proluton depot igne verdi kanama olmadığı zaman haftada 1.kanama varsa 3 gunde 1 vurulucaksin zaten gorusucez dedi.simdi devam ettirirmi bilmiyorum.sen yinede cok fazla ayakta kalma bizler rahim agzi sorunlarina daha yakınız.insallah saglikla sihhatle yavrularimiza kavusuruz hep dualarimdasiniz.
kızlar bi sorum vardı merak ettim cuma günü doktora gidicem kalp atışlarını duymak için
cuma günü tranferin 30.günü yani ikiz bebişler 6 hafta 3 günlük olmuş olacak acaba kalp atışlarını duyabilir miyim
bende 10 haftalığım bana vermedi yaa sorsammı doktora
Ewet canım ya çok zayıf bünyemyürümem değişti resmen göbekten:)ağırlaştım artık hissediyorum
Ben ne zamana kadar kullanam acaba???sormak aklıma gelmedi hiç doktora
Sırt ağrısı beni öldürüyobutikbebeden aldım nerdeyse bebeklerin bütün kıyafetlerini bi sıkıntı yaşamadım canım çok gzl şeyler var orda hemde ucuz.
Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsşn hepimize.ama sen çok erken başlamışsın canım ya neden bu kadar erken başlattı doktor?
Ewet canım erken doğumuda önlüyomuş..ayakta kalınca sırt ağrımdan ve karnımın gerginliğinden duramıyorum zatenkorkuyom kambur olacam diye.
kızlar bi sorum vardı merak ettim cuma günü doktora gidicem kalp atışlarını duymak için
cuma günü tranferin 30.günü yani ikiz bebişler 6 hafta 3 günlük olmuş olacak acaba kalp atışlarını duyabilir miyim
biz 6. haftada gördük kalp atışını ama dinlemedik.kızlar bi sorum vardı merak ettim cuma günü doktora gidicem kalp atışlarını duymak için
sen söylemeden önce hiç farketmemiştim. şimdi benim gözüme de batar artıkkızlar konu başlıgındaki şu fazladan 'a' harfi gözünüzü tırmalamıyor mu ya? konu sahibi arkadaşa zahmet düzeltse şu başlıgı. alakasız bir cevap oldu ama kusura bakmayın :)
bizim 14+1 ken belli oldu.2 hafta önce...kızlar cinsiyetlerini ne zaman belli olur yani siiznkiler ne zaman belli oldu 2 hafta sonra Allahın izni ile 12 haftalık olacak belli olurmu :)
Bende pazartesi gidicem kalbini dinlemeye cok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum açıkcası :)
hayırlısıyla duyarsın inşallah canım. ama inan o korkular hiiçççç bitmiyor. ben kontrole gidicem bugün, kalbim güm güm:18::18:
İns bakalım bide biraz kasığım ağrıyor bugün ona telaş ettim 6 haftadayim normal mı acaba dün biraz oturdugum yerden uzandım isik yakacaktim yanlışlıkla ondan olabilir mı ki bilemedim yatıyorum simdi 
İns bakalım bide biraz kasığım ağrıyor bugün ona telaş ettim 6 haftadayim normal mı acaba dün biraz oturdugum yerden uzandım isik yakacaktim yanlışlıkla ondan olabilir mı ki bilemedim yatıyorum simdi 
canım benim 12. haftaya kadar adet sancısı gibi sancılarımoldu. hemde sürekli bu normalmiş... bol bol dinlen tabii
yeni geldim dr dan kızlar. bebişler 15+6 olmuşlar çok şükür.kıpır kıpır sıpalarımkesin ikisi de erkek. bizde gördük pipileri..
kanama alanıda kaybolmuş ama yinede her hafta 1 iğne yazdı. hayırlısı olsun hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?