2014 ikiz anneleri

amin cnmmm amin sağlıklı bir şekilde alalım kucagımıza inş hepimiz

kızlar bi sorum vardı merak ettim cuma günü doktora gidicem kalp atışlarını duymak için

cuma günü tranferin 30.günü yani ikiz bebişler 6 hafta 3 günlük olmuş olacak acaba kalp atışlarını duyabilir miyim

Ewet canım ya çok zayıf bünyemyürümem değişti resmen göbekten:)ağırlaştım artık hissediyorum
hıım ben de bu iğneden 3 günde 1, 17-18 haftaya kadar kullandım. şimdi kullanmıyorum
Ben ne zamana kadar kullanam acaba???sormak aklıma gelmedi hiç doktora
Sedef canım sırt ağrısı ve bel ağrısı bendede var.

Arkadaşlar bugün butikbebe den kuzular için birşeyler aldık kredikartıyla güvenlimi diye aklımıza takıldı bu konuda sorun yaşayan oldumu
Sırt ağrısı beni öldürüyobutikbebeden aldım nerdeyse bebeklerin bütün kıyafetlerini bi sıkıntı yaşamadım canım çok gzl şeyler var orda hemde ucuz.
iğneyi bugun bende vuruldum haftada 1 defa vurulacagım erken doğum olmasn dıye suan 10 haftalığım
Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsşn hepimize.ama sen çok erken başlamışsın canım ya neden bu kadar erken başlattı doktor?
Ewet canım erken doğumuda önlüyomuş..ayakta kalınca sırt ağrımdan ve karnımın gerginliğinden duramıyorum zatenkorkuyom kambur olacam diye.

kızlar konu başlıgındaki şu fazladan 'a' harfi gözünüzü tırmalamıyor mu ya? konu sahibi arkadaşa zahmet düzeltse şu başlıgı. alakasız bir cevap oldu ama kusura bakmayın :)

vala cnm hiç bir bilgim yok 4 hafta kullanacagım sonra ne olcak bılmıyorum erken doğum yapabılırsın dedı benım onceden karnımda kesik ameliyatlıydı karnım sıkıntılı diye

biz 6. haftada gördük kalp atışını ama dinlemedik.
kızlar konu başlıgındaki şu fazladan 'a' harfi gözünüzü tırmalamıyor mu ya? konu sahibi arkadaşa zahmet düzeltse şu başlıgı. alakasız bir cevap oldu ama kusura bakmayın :)
sen söylemeden önce hiç farketmemiştim. şimdi benim gözüme de batar artık
bu arada sayfayı açan arkadaş hiç uğramıyor buraya.inşallah sağllık problemi yoktur:18:
kızlar cinsiyetlerini ne zaman belli olur yani siiznkiler ne zaman belli oldu 2 hafta sonra Allahın izni ile 12 haftalık olacak belli olurmu :)
bizim 14+1 ken belli oldu.2 hafta önce...

ben de 5+6 da duydum daha doğrusu ekranda gördüm kalp atışlarını

Bende pazartesi gidicem kalbini dinlemeye cok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum açıkcası :)

hayırlısıyla duyarsın inşallah canım. ama inan o korkular hiiçççç bitmiyor. ben kontrole gidicem bugün, kalbim güm güm:18::18:

İns bakalım bide biraz kasığım ağrıyor bugün ona telaş ettim 6 haftadayim normal mı acaba dün biraz oturdugum yerden uzandım isik yakacaktim yanlışlıkla ondan olabilir mı ki bilemedim yatıyorum simdi 😔

bende de oluyoo kasık ağrıları arada sadece ağır bi şey kaldırmıyorum ona dikkat edeiyorum çok şeye uzanıyorum
6. haftadayım ben normal davranmaya calışıyorum çok düşünmek iyi değil başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum

canım benim 12. haftaya kadar adet sancısı gibi sancılarımoldu. hemde sürekli bu normalmiş... bol bol dinlen tabii

yeni geldim dr dan kızlar. bebişler 15+6 olmuşlar çok şükür.kıpır kıpır sıpalarım kesin ikisi de erkek. bizde gördük pipileri..
kanama alanıda kaybolmuş ama yinede her hafta 1 iğne yazdı. hayırlısı olsun hepimiz için.

nee güzelll canım yaa inşallah ben de cuma günü güzel haberle gelirim bu arada doktor sana hangi iğneyi yazdı adı ne düşük olmasın diye mi yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…