2014 ikiz anneleri

nee güzelll canım yaa inşallah ben de cuma günü güzel haberle gelirim bu arada doktor sana hangi iğneyi yazdı adı ne düşük olmasın diye mi yazdı

inşallah tatlım proluton yazdı cnm. düşüğe engel oluyormuş. geçen hafta 3 tane yapmıştı. artık her hafta 1 tane.

Kızlar merhaba bugün doktoruma gittim bebeklerimin ense kalınlıgına baktı gayet normal herşey cok şükür ikili test yaptırmamı önerdi yanlış cıkıyo genelde ama biz yinede biz bakalım üçlü testle karşılaştırırız dedi.vee sanırım cinsiyetleri kız :)) cok emin degilim dedi ama kıza benzior dedi :) allah herkeze hayırlısını versin sag salim saglıkla kucagımıza alalım

Alah tamamına erdirsin canım ne gzl iki prenses annesi olcan:)kızlar bebeklere yalnızmı bakcaksınız?acaba imkansızmı yalnız bakmak,hani belki biri bari akıllı olursa?

canlar merhabalr ben enson buraya bebklerde iyi bende iyiyim şükür yazmıştım fakat 10 gündür hast.yatıyorum aşırı kanamam oldu bardaktan boşanırcasına oldu ayrıca bende akdeniz anemisi çıktı moralim altüst şimdilik geçiçi süre eve çıktık ama moralim hiç yerinde değil daha çok zamanımız var ALLAH hepimizin yadımcısı olsun .yavrularımza kazasız kavuşalım.

merhabalar hanımlar fazladan ''a'' harfini konuyu açar açmaz farkettim ama bir türlü düzeltemedim ,uğraştım ama başaramadım kusura bakmayın kızlar şimdilerde çok ciddi sağlık sorunlarımız var kusura bakmayın pek aranıza katılamıyorum .Allah hepimizin yavrularını korusun Allaha emanet olun.Allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar versin .

hayırlı olsun canım...gelsin kızlarrr

ayy çok üzüldüm canım ya. allah şifa versin en kısa zamanda inşallah. moralini bozma gelmişsin 22. haftaya sağ salim tamamlarsınız inşallah. rabbim evlatlarımıza sağlık ve uzun ömür versin,annelerine de tabi

Çok üzüldüm canım ya kanamanın sebebi neymiş peki?allah hepimize en az 32. Haftaları tamamlamayı nasip etsin inş

Gecmis olsun canım sonuçta bebeklerimize kavuşacaksak çekilen çile kutsal napalım anneler sabırlı oluR :) en kötü gunün boyle olsun allah bebeklerine saglıklı sıhhatli kavuştursun

günaydın ikiz anneleri..
herşey yolundadır umrım herkeste bugün aşklarımla buluşmam var çok heyecan verici her zmanki gibi :)
iğne olan arkadaşlar bende haftada bir 33. haftama kadar pruloton iğne olacağım ve bir ay olan kontrolümüz on beş gün sıkılığına düştü tekil gebelikler gibi değil biraz zor ama olsun rabbim çifte mutluluğunu nasip etti bize ..
cinsiyet için acele eden varsa heran herşey olabiliyor bence 20. haftayı bekleyin ki iki kızım bi oğlan bi kız oldu bi anda 18. haftada buda ayrı bi mutluluk alışverişler başladı oda hakkında araştırmalar ..ve en güzeli o tekmeler herşeyi unutturan ...
sağlıkla en az 35. haftalar ve en az 2,5 kg bebekler diliyorum herpimize ..
sağlıkla kalın ....

flufem canım çok teşşekkürler Allah razı olsun ikiz gebelik gerçekten çok zor .inş sizlerde böyle sorunlar olmaz hepimiz sağ salim tamamlarız hayırlısı ile onlara kavuşuruz .Allah senide bebklerinide korusun

Çok üzüldüm canım ya kanamanın sebebi neymiş peki?allah hepimize en az 32. Haftaları tamamlamayı nasip etsin inş
canım kanamanın sebebi kız altta erkek üstte onu sürekli itiyormuş gibisinden şeyler söylediler ama öyle böyle değil kanamam çok fazlaydı bacaklarımdan aktı gitti ,inş yazdığın gibi en az 32 haftaya kadar bile gelebilsek büyük başarı benim için ama benimkiler çok sabırsız sanki .sende yavrularına kazasız kavuş inş.
Gecmis olsun canım sonuçta bebeklerimize kavuşacaksak çekilen çile kutsal napalım anneler sabırlı oluR :) en kötü gunün boyle olsun allah bebeklerine saglıklı sıhhatli kavuştursun
Allah razı olsun teşk. ederim canım .evet canım çekilen acılar kutsal tabi ki fakat bizim her anımız onları çok etkiliyor bütün stresi benimle birlikte onlarda yaşadı herşeyi hissediyorlar ,tek korkum onlar için çünkü ben 7 yıldır onlar için mücadele ediyorum,Rabbim hepimizinkileri korusun inş.
hanımlar kedinize dikkat edin benden tavsiye kanamam yok ben iyiyim diye her işe kalkmayın herkes dikkat edin diyorsa bir bildikleri var bol bol dinlenmek uzanmak iyi geliyor benimde bu aya kadar hiç kanamam yoktu fakat ben kendim suçluyum işte ve evde kendimi çok yordum siz öyle yapmayın lütfen .

Ay ne guzel olmuş âmin canım saglıklı sıhhatli azasiz noksansiz kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin Rabbim :)

inşallah canım...inan tüm dualarım hepimize..allah bebişlerine sağlıkla kavuştursun seni

cnm inş hepimiz bebğimizii sağlam bir şekilde kucagımıza alırız yavrularımızı senin kaç aylık ken kanaman başladı

cnm inş hepimiz bebğimizii sağlam bir şekilde kucagımıza alırız yavrularımızı senin kaç aylık ken kanaman başladı
teşk.canım hepimiz kazasız kavuşalım inş.benim herşey yolundaydı 5 ay bitti 5 ayı atlatım diye sevinirken oldu ama tamamen dikkatsizlik,istirahat edin bol bol
Gecmis olsun canım bizi zor süreçler bekliyo anladım :) allah bi daha yaşatmasın
canım evet öyleymiş fakat ben yaşadıkları buraya yazıp sizlerin moralini bozmak istemiyorum hamileyken insan herşeyden etkileniyor .dikkati elden bırakmayın bol bol dinlenin her işe koşmayın hele ikizse bebekler ben dinlemedim böyle oldu Allah herkesin çoçuklarını annesine babasına bağışlasın.

Alah tamamına erdirsin canım ne gzl iki prenses annesi olcan:)kızlar bebeklere yalnızmı bakcaksınız?acaba imkansızmı yalnız bakmak,hani belki biri bari akıllı olursa?

Amin canım teşekkür ederim. Evet 1 erkek cocugum var 3.5 yaşında ondan sonra 2 tanede kızım olucak allah izin verirse yanlış görmediyse :) kendim bakıcam evet annemle kayınvalidem yakınlar ama dogumun ilk aylarında gelirler yardıma sonra ben yanlız bakıcam.cok fazla korkmuyorum aslında bakarım becerebilirim :))) Allah yardımcımız olsun inşlallah uslu olurlar cok fazla yormazlar beni :)) senin durumlar nasıl ?

canım benim çook geçmiş olsun. tez zamanda toparlanırsınız inşallah. allah güç kuvvet versin

ooo canım bayadır karşılaşmadık. nasılsın? inşallah güzel haberlerle evine döneceksin bugün. bak sen şu minnoşlara analarına sürpriz yapmışlar ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…