- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #1.081
Doktoruna ara sor bence canım böyle böyle yazıyo korktum de.en azından için rahat eder.arkadaşlar kahverengi kanamalarım devam ettiği için doktor endol fitil verdi.fakat prospektüste hamileler kullanmamalıdır yazıyor beni korkuttu bir de burda okuduğum bazı yazılarda bebeklerin suyunu azalttığı yazıyo.zaten kanamadan dolayı bebeklerden biri yeterince sıkışmış şekilde.bilemedim napsam
Amin canım teşekkür ederim. Evet 1 erkek cocugum var 3.5 yaşında ondan sonra 2 tanede kızım olucak allah izin verirse yanlış görmediyse :) kendim bakıcam evet annemle kayınvalidem yakınlar ama dogumun ilk aylarında gelirler yardıma sonra ben yanlız bakıcam.cok fazla korkmuyorum aslında bakarım becerebilirim :))) Allah yardımcımız olsun inşlallah uslu olurlar cok fazla yormazlar beni :)) senin durumlar nasıl ?
Doktoruna ara sor bence canım böyle böyle yazıyo korktum de.en azından için rahat eder.
Ne gzl senin tecrüben var bebek konusunda:)bende inş becerebilirim.bebekler doğunca senden çok şey öğrencez biz tecrübesiz anneler
teşk.canım hepimiz kazasız kavuşalım inş.benim herşey yolundaydı 5 ay bitti 5 ayı atlatım diye sevinirken oldu ama tamamen dikkatsizlik,istirahat edin bol bol
canım evet öyleymiş fakat ben yaşadıkları buraya yazıp sizlerin moralini bozmak istemiyorum hamileyken insan herşeyden etkileniyor .dikkati elden bırakmayın bol bol dinlenin her işe koşmayın hele ikizse bebekler ben dinlemedim böyle oldu Allah herkesin çoçuklarını annesine babasına bağışlasın.
herşey yolunda çok şükür bir dahaki muaynede şeker yüklememiz olacak onuda sağlıkla atlatırız inşallah sen nasılsın nasıl giiyor göbüş ne alemde :)canım benim çook geçmiş olsun. tez zamanda toparlanırsınız inşallah. allah güç kuvvet versin
ooo canım bayadır karşılaşmadık. nasılsın? inşallah güzel haberlerle evine döneceksin bugün. bak sen şu minnoşlara analarına sürpriz yapmışlar ha
herşey yolunda çok şükür bir dahaki muaynede şeker yüklememiz olacak onuda sağlıkla atlatırız inşallah sen nasılsın nasıl giiyor göbüş ne alemde :)
ben fazla giremiyorum ama yazamasamda sizi takip etmeye çalışıyrum rabbim hayırlı haber alıp vermeyi nasip etsin inşallah ..
dürüdenizderya kanaman varmış o kanamalar çok ürkütücü oluyor ama şükürki evlatların sıhhatli aman diyim dikkat iş güç boşver lütfen evlatlarımız çok değerli ne onları ne kendimizi yormayalım ..
iyidir canım çook şükür. göbek birden boy attıçok hızlı büyüyor şu anda
selam kızlar belki beni hatırlarsınız 2 yumurta çatlattım bu ay imdi gebeyim dr.um 3-4 haftalık falan dedi bhcg bugün 4878 çıktı abdominal ultrason da birey görülmedi vajinal bakıldı 5 mm tek kese gördük....
şimdi normalde böyle bir hcg değerinde yukardan görülmesi gerekmez miydi???
şuan tek kese ama sizce ikiz olma ihtimali var mı????
sizler ikiz sahibi olduğunuzu nasıl öğrendiniz önce tek sonra çift kese gören var mı????
bu arada ikiz kardeşlerim var
Peki göbüşünüz sertmi kızlar.ben bunu herkese soruyom korkuyorum benimki sertte
Meraba 2012 ikiz anasiyim zaman ne cabuk geciyor 2014 bile acilmis.
Sey diyecem bu gun bi ikiz anne adayi parkta bebeklerimin kac kilo dogdugunu soledi.ve nasil beslendigimi sordu.hic stres yapmayin bol su icin bol et ceviz y iyin seker ve undan uzak durun.
38 hatada dogum yaptim biri 2.800 biri 3.500.bende beklemiyordum bukadar.
Gercekten vhic sikinti yapmayin 4 5 litre su icin iki bence cok az.bol et balik ceviz sut ve tabi meyve gerisini bosverin gunde 4 ceviz haftanin bes gunu yagsiz et.iki saate bir meyve.gercekten diyorum meyve cok faydali ben her kontrole gittigimde bebeklerim kipir kipirdi.doktor bazilarina git meyve suyu ic gel diyordu.ben stres yaptim bos yere
cnm maşallah çok güzel kiloları inş hepimizinkiler de böyle olur kiloları çok korkuyorum erken doğumdan ve düşük kilodan peki beyaz ekmek yiyormuydun
tabi canım benimki de sert. sen dr a gidecektin ne oldu?Peki göbüşünüz sertmi kızlar.ben bunu herkese soruyom korkuyorum benimki sertte
canım gebeliğin hayırlı olsun. benim tüp bebek. bana kanda pozitifi gördükten 2 hafta sonra ilk ultrason yapıldığı için öncesinde nasıl göründüler bilmiyorumselam kızlar belki beni hatırlarsınız 2 yumurta çatlattım bu ay imdi gebeyim dr.um 3-4 haftalık falan dedi bhcg bugün 4878 çıktı abdominal ultrason da birey görülmedi vajinal bakıldı 5 mm tek kese gördük....
şimdi normalde böyle bir hcg değerinde yukardan görülmesi gerekmez miydi???
şuan tek kese ama sizce ikiz olma ihtimali var mı????
sizler ikiz sahibi olduğunuzu nasıl öğrendiniz önce tek sonra çift kese gören var mı????
bu arada ikiz kardeşlerim var
maşallah darısı bizim bebelereMeraba 2012 ikiz anasiyim zaman ne cabuk geciyor 2014 bile acilmis.
Sey diyecem bu gun bi ikiz anne adayi parkta bebeklerimin kac kilo dogdugunu soledi.ve nasil beslendigimi sordu.hic stres yapmayin bol su icin bol et ceviz y iyin seker ve undan uzak durun.
hoş geldin canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsinBende 18 haftalik ikizlere hamileyim tup beboooo benimkiler sipalar simdiden zorluyor beni birinin plasentasi asagida 3 defa kanamam oldu yumurtalikta kist olustu allah hepimizin yardimcisi olsun umarim hepimiz saglikli sihhatli aliriz bebolarimizi kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?