2014 ikiz anneleri

Bana neler demislerdi yok erken olur kuvezde kalir .ikisinin kilosu bi cocuga bedel olur ...bide bunlari soyleyen ailemden birileri hep.hicbiseye aldirmayin kimseyi dinlemeyin sizi ben anlarim en iyi.guzel guzel dogurun

Bana neler demislerdi yok erken olur kuvezde kalir .ikisinin kilosu bi cocuga bedel olur ...bide bunlari soyleyen ailemden birileri hep.hicbiseye aldirmayin kimseyi dinlemeyin sizi ben anlarim en iyi.guzel guzel dogurun

evet banada dıyorlar hepp amin inşşş hadi git uyu :) iyi geceler sana

kızlarr ben de 2014 ikiz annesi olucam inşallah dün bebişlerimin kalp atışlarını izledik çok şaşırdımm ama enşeliyim minyon bi fiziğim var taşırım değil mi sorun olmaz yoksa sorun mu olur :18::18::18: ikiz bebeklerin daha zor geçtiği de erken doğum riski tek gebeliğe göre fazla olduğu söylendi :18::18::18::18:
yaaa sevincim kursağımda kaldı
:18::18::18::18:

Hayırlı olsun canım Rabbim sorunsuz bir hamilelikle yavrularini saglikli sihhatli kucagina almak nasib etsin.her gebelik biraz risklidir.cunku bazi seyleri kisitlaman gerekir bu ikiz gebelikte dahada dikkat daha ozen ve daha cok dinlenme ile gecmesi gereken surec.sunu unutma Rabbim nasib ettiyse o yavrulari hic bisey olmaz insallah.bol bol dua ile koruyup kollayacagiz yavrularimizi.
bende ikiz olduklarini ogrendigimde dr uma bakisimdan anladi merak etme ne cilizlar siskalar ikizi dogurdu da buyuruyor sende tasirsin dedi.benim boyum 1.68 kg 48 ile hamile kaldim 16+6 olduk 4 kg almıştım.doktorlar riski tek gebeliği olana da soyluyor sen merak etme.

Gunaydin guzel ikiz anneleri.biz dr dan geldik.cok şükür yavrularim ikiside iyiler.4lu ttest icin kan verdim.cinsiyetimizde bir kiz bir erkek Allahin izniyle.elinizden operler teyzeleri :)

165 boyum benimde.zayıfım bende elbette taşırsın.ama ikiz gebelik hakikaten zor:)allahıma şükrediyorum ama zor valla:)zayıf olduğumdan sırt ağrılarım başladı.karnımda dar zayıf olduğum için.sert olmasını ona bağlıyorum.ama ikisi birden hareket edince o duygu anlatılmaz:)dün ilk defa karnımın iki tarafı sivrildi kalktı acaip bişeydi:)ikiz gebelik dinlenme gebeliği kısaca

cnm bendede var sertlik şuan kaç haftalık
19 haftayı geçtik canım karnım sert ama belirli zamanlar değil hep sertti hamile kaldığımdan beri

Gittim tatlım.rahim ağzımı ölçtü 4 cm rahim kapalı dedi bi sorun yok dedi o sancı rahim büyüdüğü için büyük ihtimal fedi.haftalık iğne verdi erken doğum önleme amaçlı..,siz başlaınızmı iğneye

Anamm ne gzl doğurmuşsun öyle:))gitme sen kız gel hep topiğe.bi çoğumuzun göbüşü sert sen bilirsin normalmi sert gergin olması?

Ne gzl bi haber sabh sabah:))inş böle devam eder.dörtlü teste neden gerrk duydu doktorun?senmi istedin yoksa

Saol canim teşekkür ederim.amin cumlemize sorunsuz bir gebelik diliyorum.benim tup dr um 2li yapılmadı diye 4lu yaptir dedi.o yüzden yaptirdim.ama olumsuz bisey cikarsada ikizin yaniltmasini dusunerek uzmicem kendimi.
Bu arada detayli usg hakkinda bilgi edinen varmi?kendi dr unuz mu soylicek perianatolog bulup detayli usg gidin diye?

Hımm ikili yapılmadığı için yaptırıyosun anladım canım...ben detaylı usg yaptırdım gecen hafta...doktor bebeğimin birinin beyninde minik bi kist görünce beni yönlendirdi..bi doktor arkadaşını ayarladı kendisi yaptırdık...ama zaten sîzede doktor kendisi söler diye düşünüyorum...allaha şükür bi sorun çıkmadı bizde.o kist büyük ihtimal ilerleyen zamanlarda kaybolcak dediler...

Canim benimde karnim sert ben zayif ve yagsiz gobege sahip oldugum icin diye düşünüyorum.birde rahim agzi olcumu usg ile mi bakiyor? Bana karnimdan baktiginda rahim agzi guzel kapali diyor? Alttan mi bakmasi gerekiyor bu olcum icin?

Anladim canim insallah saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi.

Canim benimde karnim sert ben zayif ve yagsiz gobege sahip oldugum icin diye düşünüyorum.birde rahim agzi olcumu usg ile mi bakiyor? Bana karnimdan baktiginda rahim agzi guzel kapali diyor? Alttan mi bakmasi gerekiyor bu olcum icin?

Banada alttan bakmadı hiç canım.usgde ölçtü.yanılma olcağını sanmıyorum usgdede.

Merhaba arkadaslar degerleriniz nasildi.
Çünkü benimde değerlerim bana yüksek geliyor. ikizmi diye merak içindeyim :)
Sat 20 ağustos5Eylül : 216 eyül :133,619 eylül : 895,6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…