- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #1.101
Valla yemem gerekenleri yemekten yemek istediklerime zaman kalmiyordu.ki.
Zipislarim 9 bucuktan beri uyuyor adlinda uyusam iyide uykum kacti takiliyom sizlerle
Yok demedi ama az su icersen ve cok kilo alirsan risk artar demisti.12 kilo alip 14 kilo dogurdum.ama tabi sut olsun diye ye ye ye 20 kilo aldim.ne güzel dr sana erken doğum olabilir dedi mi hiç
Yok demedi ama az su icersen ve cok kilo alirsan risk artar demisti.12 kilo alip 14 kilo dogurdum.ama tabi sut olsun diye ye ye ye 20 kilo aldim.
kac kıloyla kaldın ben 63 kıloyla kaldımm bakalım ne olacak
Bana neler demislerdi yok erken olur kuvezde kalir .ikisinin kilosu bi cocuga bedel olur ...bide bunlari soyleyen ailemden birileri hep.hicbiseye aldirmayin kimseyi dinlemeyin sizi ben anlarim en iyi.guzel guzel dogurun
77 ile kaldim canim.
kızlarr ben de 2014 ikiz annesi olucam inşallah dün bebişlerimin kalp atışlarını izledikçok şaşırdımm ama enşeliyim minyon bi fiziğim var taşırım değil mi sorun olmaz yoksa sorun mu olur :18::18::18: ikiz bebeklerin daha zor geçtiği de erken doğum riski tek gebeliğe göre fazla olduğu söylendi :18::18::18::18:
yaaa sevincim kursağımda kaldı :18::18::18::18:
Gunaydin guzel ikiz anneleri.biz dr dan geldik.cok şükür yavrularim ikiside iyiler.4lu ttest icin kan verdim.cinsiyetimizde bir kiz bir erkek Allahin izniyle.elinizden operler teyzeleri :)
kızlarr ben de 2014 ikiz annesi olucam inşallah dün bebişlerimin kalp atışlarını izledikçok şaşırdımm ama enşeliyim minyon bi fiziğim var taşırım değil mi sorun olmaz yoksa sorun mu olur :18::18::18: ikiz bebeklerin daha zor geçtiği de erken doğum riski tek gebeliğe göre fazla olduğu söylendi :18::18::18::18:
yaaa sevincim kursağımda kaldı :18::18::18::18:
19 haftayı geçtik canım karnım sert ama belirli zamanlar değil hep sertti hamile kaldığımdan bericnm bendede var sertlik şuan kaç haftalık
tabi canım benimki de sert. sen dr a gidecektin ne oldu?
canım gebeliğin hayırlı olsun. benim tüp bebek. bana kanda pozitifi gördükten 2 hafta sonra ilk ultrason yapıldığı için öncesinde nasıl göründüler bilmiyorum
maşallah darısı bizim bebelere
hoş geldin canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin
38 hatada dogum yaptim biri 2.800 biri 3.500.bende beklemiyordum bukadar.
Gercekten vhic sikinti yapmayin 4 5 litre su icin iki bence cok az.bol et balik ceviz sut ve tabi meyve gerisini bosverin gunde 4 ceviz haftanin bes gunu yagsiz et.iki saate bir meyve.gercekten diyorum meyve cok faydali ben her kontrole gittigimde bebeklerim kipir kipirdi.doktor bazilarina git meyve suyu ic gel diyordu.ben stres yaptim bos yere
Ne gzl bi haber sabh sabah:))inş böle devam eder.dörtlü teste neden gerrk duydu doktorun?senmi istedin yoksa
Saol canim teşekkür ederim.amin cumlemize sorunsuz bir gebelik diliyorum.benim tup dr um 2li yapılmadı diye 4lu yaptir dedi.o yüzden yaptirdim.ama olumsuz bisey cikarsada ikizin yaniltmasini dusunerek uzmicem kendimi.
Bu arada detayli usg hakkinda bilgi edinen varmi?kendi dr unuz mu soylicek perianatolog bulup detayli usg gidin diye?
19 haftayı geçtik canım karnım sert ama belirli zamanlar değil hep sertti hamile kaldığımdan beri
Gittim tatlım.rahim ağzımı ölçtü 4 cm rahim kapalı dedi bi sorun yok dedi o sancı rahim büyüdüğü için büyük ihtimal fedi.haftalık iğne verdi erken doğum önleme amaçlı..,siz başlaınızmı iğneye
Hımm ikili yapılmadığı için yaptırıyosun anladım canım...ben detaylı usg yaptırdım gecen hafta...doktor bebeğimin birinin beyninde minik bi kist görünce beni yönlendirdi..bi doktor arkadaşını ayarladı kendisi yaptırdık...ama zaten sîzede doktor kendisi söler diye düşünüyorum...allaha şükür bi sorun çıkmadı bizde.o kist büyük ihtimal ilerleyen zamanlarda kaybolcak dediler...
Canim benimde karnim sert ben zayif ve yagsiz gobege sahip oldugum icin diye düşünüyorum.birde rahim agzi olcumu usg ile mi bakiyor? Bana karnimdan baktiginda rahim agzi guzel kapali diyor? Alttan mi bakmasi gerekiyor bu olcum icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?