- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #1.121
Merhaba arkadaslar degerleriniz nasildi.
Çünkü benimde değerlerim bana yüksek geliyor. ikizmi diye merak içindeyim :)
Sat 20 ağustos5Eylül : 216 eyül :133,619 eylül : 895,6
Anladim canim insallah saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi.
kızlar merhaba,ayrıntılı usg yı hangı haftada yapıyorlar bı bılgıısı olan var mı?
165 boyum benimde.zayıfım bende elbette taşırsın.ama ikiz gebelik hakikaten zor:)allahıma şükrediyorum ama zor valla:)zayıf olduğumdan sırt ağrılarım başladı.karnımda dar zayıf olduğum için.sert olmasını ona bağlıyorum.ama ikisi birden hareket edince o duygu anlatılmaz:)dün ilk defa karnımın iki tarafı sivrildi kalktı acaip bişeydi:)ikiz gebelik dinlenme gebeliği kısaca
Hayırlı olsun canım Rabbim sorunsuz bir hamilelikle yavrularini saglikli sihhatli kucagina almak nasib etsin.her gebelik biraz risklidir.cunku bazi seyleri kisitlaman gerekir bu ikiz gebelikte dahada dikkat daha ozen ve daha cok dinlenme ile gecmesi gereken surec.sunu unutma Rabbim nasib ettiyse o yavrulari hic bisey olmaz insallah.bol bol dua ile koruyup kollayacagiz yavrularimizi.
bende ikiz olduklarini ogrendigimde dr uma bakisimdan anladi merak etme ne cilizlar siskalar ikizi dogurdu da buyuruyor sende tasirsin dedi.benim boyum 1.68 kg 48 ile hamile kaldim 16+6 olduk 4 kg almıştım.doktorlar riski tek gebeliği olana da soyluyor sen merak etme.
benim kan degerlerim 2 günde 3 e katlıyordu ama kan yanıltabilir diyorlar hayırlısı olsun
teşekkür ederim kızlar inşallah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız benim mide bulantılarım gece daha cok oluyo sabah çok az ama gece daha çok bulanıyoo ama boğazıma kadar geliyo kusamıyorum tatlı bi şey de yiyemiyorum böyle onlan var mı benim gibi
2 hafta sonra doktora gidicem acaba test yaparlar mı her şey yolunda diye ya da ilaç verecekler mi bana şimdi sadece folbiol bi de crinojel kullanıyorum başka bi şey kullanmıyorum demir ilacı kullananlar varmış ben de kullanacak mıyım ayyy beni neler bekliyoo kiii :18::18::18::18:Aynen canım kussam rahatlayacak gibiyim maalesef hep midem ağzımda yanıyor sanki..hiç kusmadım ama gunler zor geçiyor..bide koku hassasiyeti beni mahvetti:)
2 hafta sonra doktora gidicem acaba test yaparlar mı her şey yolunda diye ya da ilaç verecekler mi bana şimdi sadece folbiol bi de crinojel kullanıyorum başka bi şey kullanmıyorum demir ilacı kullananlar varmış ben de kullanacak mıyım ayyy beni neler bekliyoo kiii :18::18::18::18:
Ben Elevit kullanıyorum ama sanırım kansizlik da var cok üşüyorum bide yürürken nefesim daralıyor senin sat ne zamandi? benim 5 agystos..aramız nasıl acaba merak ettim..
bugun yani 21 de ysptm 2687 yukselmis 3 kati benimde.sizin tekmi yoksa ikizmi... ayyy insan merak ediyor kese gozuksede bakalim ne olucak. tabi saglikli olsun en onemkisi bu...
Ben Elevit kullanıyorum ama sanırım kansizlik da var cok üşüyorum bide yürürken nefesim daralıyor senin sat ne zamandi? benim 5 agystos..aramız nasıl acaba merak ettim..
canım benim doktorum bana 6 haftalık 5 günlük (6+5) dedi senin doktor sana ne dedi kaç haftalık dedi ?
doktor vajinal ultrasyondan baktı kalp atışlarını da gördük
elevit sende de dışkında sıyah renk yapıyormu bende kullanıyorum
Evet maalesef simdiyah hemde..ve kokusunu da değiştiriyor ilaç farkettiysen.. Yada su sn kokuya hassas oldugum içindir bilmiyorum..
hayırlı haberlerini bekliyoruz yarın sağlıka duy inşallah pıt pıtlarını doktorun söyler tam kaç haftalık olduğunuAyniyiz galiba bende yarın gidicem kalbini dinlemeye..iki hafta once 4,5 haftalık demişti bana da..
Arkadaşlar ben bebişlerin hareketlerini halen hissetmiyorum....çok kokuyo rum
21in içindeyiz canım çok korkuyorum yarın kontrolümüz var bakalım büyümüşlermi dr ne diyecek ama yarına kadar nasıl sabredeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?