2014 ikiz anneleri

teşekkür ederim kızlar inşallah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız benim mide bulantılarım gece daha cok oluyo sabah çok az ama gece daha çok bulanıyoo ama boğazıma kadar geliyo kusamıyorum tatlı bi şey de yiyemiyorum böyle onlan var mı benim gibi

benim kan degerlerim 2 günde 3 e katlıyordu ama kan yanıltabilir diyorlar hayırlısı olsun

bugun yani 21 de ysptm 2687 yukselmis 3 kati benimde.sizin tekmi yoksa ikizmi... ayyy insan merak ediyor kese gozuksede bakalim ne olucak. tabi saglikli olsun en onemkisi bu...

Aynen canım kussam rahatlayacak gibiyim maalesef hep midem ağzımda yanıyor sanki..hiç kusmadım ama gunler zor geçiyor..bide koku hassasiyeti beni mahvetti:)

Aynen canım kussam rahatlayacak gibiyim maalesef hep midem ağzımda yanıyor sanki..hiç kusmadım ama gunler zor geçiyor..bide koku hassasiyeti beni mahvetti:)
2 hafta sonra doktora gidicem acaba test yaparlar mı her şey yolunda diye ya da ilaç verecekler mi bana şimdi sadece folbiol bi de crinojel kullanıyorum başka bi şey kullanmıyorum demir ilacı kullananlar varmış ben de kullanacak mıyım ayyy beni neler bekliyoo kiii :18::18::18::18:

Ben Elevit kullanıyorum ama sanırım kansizlik da var cok üşüyorum bide yürürken nefesim daralıyor senin sat ne zamandi? benim 5 agystos..aramız nasıl acaba merak ettim..

Ben Elevit kullanıyorum ama sanırım kansizlik da var cok üşüyorum bide yürürken nefesim daralıyor senin sat ne zamandi? benim 5 agystos..aramız nasıl acaba merak ettim..

canım benim doktorum bana 6 haftalık 5 günlük (6+5) dedi senin doktor sana ne dedi kaç haftalık dedi ?
doktor vajinal ultrasyondan baktı kalp atışlarını da gördük

bugun yani 21 de ysptm 2687 yukselmis 3 kati benimde.sizin tekmi yoksa ikizmi... ayyy insan merak ediyor kese gozuksede bakalim ne olucak. tabi saglikli olsun en onemkisi bu...

ikiz canım benim merak etmen çok normal :) sağlıklı bir şekilde inş alırız bebişlerimizi kucagımıza kac hafta oldu 6 hafta ben öğrendim keselerini ve kalp sesini duydum

canım benim doktorum bana 6 haftalık 5 günlük (6+5) dedi senin doktor sana ne dedi kaç haftalık dedi ?
doktor vajinal ultrasyondan baktı kalp atışlarını da gördük

Ayniyiz galiba bende yarın gidicem kalbini dinlemeye..iki hafta once 4,5 haftalık demişti bana da..

21in içindeyiz canım çok korkuyorum yarın kontrolümüz var bakalım büyümüşlermi dr ne diyecek ama yarına kadar nasıl sabredeceğim...

21in içindeyiz canım çok korkuyorum yarın kontrolümüz var bakalım büyümüşlermi dr ne diyecek ama yarına kadar nasıl sabredeceğim...

Bende aksine sürekli hidsediyorum kızlar hareketlerini..yaklaşık 1 ay önce hissetmeye başladım ben...ama kırkuyorum bi yandanda;(acaba benim hareket dediğim şeyler kasılmamı diyekasılma nasıl oluyo onuda bilmiyorumki ayırt etsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…