2014 ikiz anneleri

acaba zararı varmı kı ya aklıma takıldı kokusuda evet değişik
Olacağını sanmam hususi veriyorlar sanırım icinde biraz Demir çinko falan var Demir hapı atınca da boyle olur cunku..
hayırlı haberlerini bekliyoruz yarın sağlıka duy inşallah pıt pıtlarını doktorun söyler tam kaç haftalık olduğunu
İns canım heyecanlıyım biraz..

Kızlar herkese merhabalar
forma yazmıyorum ama sık sık takip ediyorum. Malum okullar açıldı yoğunluk başladı.
Ben ve bebekler iyiyiz bu hafta detaylı ultrosona girdik 4 lü tarama testin sonuçları aldık çok şükür bir sorun çıkmadı hala aralarında 5 günlük fark var ama bu hafta bel ve bacak ağrısından duramadım felaket inşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız

Bu hamilelik kafayi yedirecek hepimize bende oyleyim agrim olur niye oldu terslik mi var agrim olmaz niye agri yok birsey mi var hareketini hissederim ayri hissetmem ayri allah saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip eder insallah bebeklerimizi bende hic bilmiyorum kasilma nasil olur ne hissedersin ilk olunca boyle oluyor galiba

Aynen canım ya allah hepimşzin yawrusunu bize bağışlasın inşallah.ben hareket ettiğim zaman onlarda hareket ediyo hissediyom inş başka bişi değildir

ikiz canım benim merak etmen çok normal :) sağlıklı bir şekilde inş alırız bebişlerimizi kucagımıza kac hafta oldu 6 hafta ben öğrendim keselerini ve kalp sesini duydum

4+5 teyim reglime gore hesaplarsam carsamba bi gidicem bakalim gozukurmu kese :) benimkide 3 kat olarak artiyor ozzmn ikiz olma ihtimali yuksek desenize:)

Kızlar bugün bebetolarimin pitpitlarini duydum cok sükür ikisi de yasiyo.. Ne buyuk bi mutluluk ya:) Ama bi kanama bölgesi var dedi rutin dinlenmem gerekiyomus.. Suan dista bi kanama leke falan yok ama icte gorunuyo maslesef benim gibi olan var mı içinizde ? Ne zaman geçer ki(

Canim gozun aydib bebislerin pit pitlari duymussun.saglikli bir gebelik dilerim canim.kanama alani bende de vardi senin gibi hemen korkmus burdaki arkadaslarada sormustum ayni durumdaydim canim 8 haftalikken dra gittigimde usg de gördü.disarda hicbisey yoktu agri sizi kanana vs.dr soyleyince şaşırdım.ayri bir kese gibi görüldü ikizlerden birini goturebilir dedi uyuz dr bi daha gitmedim zaten ona.tup bebek dr aradim anlattim.hic korkma bu siralar biraz fazla dinlen dedi.zaten 12.ci haftama kadar dusuk onleyici progestan igne gub asiri vuruluyordum.progestan kapsulde gunde 3 defa fitil seklinde kullaniyordum.cok sukur hicbir sorun olmadı 9+5 te yine usg bakildi kanama slani fln yoktu.herseyin en guzel yani stres yapmamak.bir cok seyin tedaviside boyle.sen bebislerini sev dua ile dinlenmene bak canim.

Canım hayırlı olsun.bolbol dinlen inşallah kanama bölgesi en kısa zamanda geçer...

Arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda.haftaya detaylı usg var.

Yalnız tansiyon 12–8 çıktı...sizlerin kaç çıkıyor...

gözün aydın kengo. büyümüş kuzularıncanım maşallah hala çalışıyosun.ben bu sene 7 gün çalışabildim sadece
hayırlı olsun,sağlıkla büyüsünler inşallah. bende de oldu canım telaşlanma.hemde 15 haftalıkken.bir haftada iyileşti şükür.
Arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda.haftaya detaylı usg var.
Yalnız tansiyon 12–8 çıktı...sizlerin kaç çıkıyor...

maşallah ayşecim. büyümüş senin bebişlerde canım benim tansiyon genelde 4-9 yada 5-10 ama benim hep düşüktü. bence senin tansiyon gayet iyi
sen kaç kilo aldın canım?

Çalışmıyorum canım yanlış anlaşıldı galiba iki çocuk okula başladı biri birinci sınıf ister istemez yoğunluk oldu....

Altı kilo aldım canım doğuma kadar yirmiyi geçmezsem iyi...sen kaç kilo aldın...

Bende 5 kiloya yakın aldım kızlar.bence normal ama 3 canlıyız biz.bide ben zayıf başlamıştım hamileliğe 52 ile.zayıf kişiler hamileyken daha çok kilo alıyo diye biliyorum.doktorum 12-16 arası normal demişti inş geçmem sınırıbende sadece göbek var.kalçam bacaklarımda bi değişiklik yok henüz olsada önemli değil bebekler sağlıklı doğsun.haa bide çatlak olmasın yeter:18:

Altı kilo aldım canım doğuma kadar yirmiyi geçmezsem iyi...sen kaç kilo aldın...

oooohh.maşallah size.kızlar sizin çok iyi ben 16+4 üm daha ve 8 kilo almışım.aslında çok yemiyorum ekmek şeker tüketmemeye çalışıyorum ama olmuyooo:18::18::18: 63 tüm 71 oldum

İcim rahatladı ya cok sagol..sagolsun doktorum cok iyi bise olmaz ama gunün cogunu yatarak geçir dedi eger hareketli yasarsan bebekkerin riske edersin dedi bende ona telaş ettim..crinone jel kullanıyorum hala 2 kere..haftada 1 iğne oluyodum dün bitti ama igne artık.. İns bisi olmaz..
Canım hayırlı olsun.bolbol dinlen inşallah kanama bölgesi en kısa zamanda geçer...
İns canım ya anne olmak ne zor cok sagol..

nerdesiniz yahu...? bebişler ne alemde ne var ne yok? ben çooook sıkılıyorum...
hala bebişleri hissedemiyorum ama artıkkk karnım yamuluyo..nerde olduklarını biliyoruz.bu bile çok güzel

Ben 5 buçuk ayda 10 kilo aldim 54 ile hamile kaldim bugun kontrolumuz vardi 64 cikti artik doguma kadar ne olurum allah bilir hos gerci ben plasenta previa dan dolayi hep yatma modundayim yiyip icip yatiyorum doktordan doktora cikiyorum disari

Bebekler sağlıklı olsunda yat dinlen canım.annende falanmı kalıyosun ewdemi?ewde pek yatamazsın yardımcı olan biri yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…