- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #1.161
nerdesiniz yahu...? bebişler ne alemde ne var ne yok? ben çooook sıkılıyorum...
hala bebişleri hissedemiyorum ama artıkkk karnım yamuluyo..nerde olduklarını biliyoruz.bu bile çok güzel
Ben 5 buçuk ayda 10 kilo aldim 54 ile hamile kaldim bugun kontrolumuz vardi 64 cikti artik doguma kadar ne olurum allah bilir hos gerci ben plasenta previa dan dolayi hep yatma modundayim yiyip icip yatiyorum doktordan doktora cikiyorum disari
Bebekler sağlıklı olsunda yat dinlen canım.annende falanmı kalıyosun ewdemi?ewde pek yatamazsın yardımcı olan biri yoksa
Çokta almamaya dikkat et tatlım doğumun zor olur..bebeklere yarayacak şeyler ye.ceviz süt yoğurt fındık biraz...ben arada kendimi şımartıp tatlı yiyorum 15 günde bi:)
ayyyy yerim ben onları yaBenle yatıp benle kalkıyolar:))inş doğuncada öyle olurlar:)çok hareketliler,iki taraf birden yamulunca daha güzel oluyo bak göreceksin:)
Canim inan oyle yapiyorum tatli agzima koymam sevmiyorum tuz kullanmam hamur isi de pek yemiyorum ama surekli yattigimdan herhalde hergun 4 ceviz yiyorum bol bol peynir meyve yiyorum gunde iki bardak sut iciyorum
ayyyy yerim ben onları yacanım benim göbüşte artık yamuk mumuk,seninde acıyıp geriliyo öyle olunca dimi??,,ama çok güzel.
bende bende senin gibiyim...ama hızla şişiyorum:18::18: sanırım bünyeyle alakalı. bebeklerimiz sağlıklı olsunda veririz artık canım,napalım
oooohh.maşallah size.kızlar sizin çok iyi ben 16+4 üm daha ve 8 kilo almışım.aslında çok yemiyorum ekmek şeker tüketmemeye çalışıyorum ama olmuyooo:18::18::18: 63 tüm 71 oldum
kızlar ben süt içemiyorum meyveli süt içiyorum sizce zararlımıdır yoğurta sade yıyemiyorum onuda meyveli yiyorum hatamı yapıyorum
canim allah tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin insallah o an ki mutluluk harika bi si kac haftalik seninkiler doktor soyledi miKızlar bugün bebetolarimin pitpitlarini duydum cok sükür ikisi de yasiyo.. Ne buyuk bi mutluluk ya:) Ama bi kanama bölgesi var dedi rutin dinlenmem gerekiyomus.. Suan dista bi kanama leke falan yok ama icte gorunuyo maslesef benim gibi olan var mı içinizde ? Ne zaman geçer ki(
amin canımGergin oluyo canım ya:)işte çoğı zaman korkuyorumya acaba o gerginlik kasılma belirtismi diye.rabbim hepimize bebeklerimize sağlık versin.benimkiler yemek yerken çok yamuluyobide yorulup uzandığım zaman
yaşadıklarımız çok benziyo,hele ilk zamanlar kasık ağrısı ile karıştırıp ağlardımValla saglikli olsunlarda dedigin gibi veririz kilolari dogurunca bu arada soylemesi ayip bender cok gaz oluyor kizlar agridan deliriyorum bazen solugumu bile kesiyor ssanci sizde de var mi boyle sikayetler
arkadaşım eğer hazır kullanıyosan yanlış yapıyosun bence...bende süt içmakte zorlanıyordum şöyle yapıyorum, büyükk bir bardak sütle bir muzu birlikte tüketiyorum.hem leziz oluyor hemde potasyum alıyorum düzenli olarak,çok önemli çünkü.yoğurtta sıkıntım yok ama sen içine ev yapımı reçel veya kuru meyve ekleyebilirsin.kızlar ben süt içemiyorum meyveli süt içiyorum sizce zararlımıdır yoğurta sade yıyemiyorum onuda meyveli yiyorum hatamı yapıyorum
Canım sizlerin kiloları azmış ben 75le başladım 81 oldum...
Kızlar ben bebişlerin hareketlerini halen hissetmiyorum bi problem yoktur inşallah...sizlerin nasıl oluyor tarif edermisiniz
Birde arada beyaz krem gibi bir akıntım oluyor sizlerdede varmı
Nasıl tarif edeyim:))midende kelebek çırpınışı gibi,bazen çok hareketli olurlarsa karın ağrısı oluyo bende.beyaz akıntı bendede bu hafta başladı normal sanırım korkacak bişey yokCanım sizlerin kiloları azmış ben 75le başladım 81 oldum...
Kızlar ben bebişlerin hareketlerini halen hissetmiyorum bi problem yoktur inşallah...sizlerin nasıl oluyor tarif edermisiniz
Birde arada beyaz krem gibi bir akıntım oluyor sizlerdede varmı
Valla saglikli olsunlarda dedigin gibi veririz kilolari dogurunca bu arada soylemesi ayip bender cok gaz oluyor kizlar agridan deliriyorum bazen solugumu bile kesiyor ssanci sizde de var mi boyle sikayetler
canim allah tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin insallah o an ki mutluluk harika bi si kac haftalik seninkiler doktor soyledi mi
Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum 2 gündür kasıgımda fena agrı olur geceleri sag tarafıma yatınca bişeyim yok ama saol tarafıma yatınca fena bi şekilde kasıklarım agrıyor. doktorumu aradım normal dedi rahim büyüyor olur bunlar dedi kanama olmadıgı sürece korkulcak bişey yok dedi. 2 gündür temizlik yapıodum yavaş yavaş acaba cokmu yoruldum ondanmı anlam veremedim
Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum 2 gündür kasıgımda fena agrı olur geceleri sag tarafıma yatınca bişeyim yok ama saol tarafıma yatınca fena bi şekilde kasıklarım agrıyor. doktorumu aradım normal dedi rahim büyüyor olur bunlar dedi kanama olmadıgı sürece korkulcak bişey yok dedi. 2 gündür temizlik yapıodum yavaş yavaş acaba cokmu yoruldum ondanmı anlam veremedim
arkadaşım eğer hazır kullanıyosan yanlış yapıyosun bence...bende süt içmakte zorlanıyordum şöyle yapıyorum, büyükk bir bardak sütle bir muzu birlikte tüketiyorum.hem leziz oluyor hemde potasyum alıyorum düzenli olarak,çok önemli çünkü.yoğurtta sıkıntım yok ama sen içine ev yapımı reçel veya kuru meyve ekleyebilirsin.
hazır olanlar sağlıksız canım,çok katkılı
(bu arada içebildiğim tek marka süt;pı....r)
O ağrıyı bende çektim kaç gün.doktoru rahim büyüdüğü için büyük ihtimal dedi çünkü ult falan bi terslik çıkmadı...benimde sağ tarafımdaydı.hemen temizliği bırak çokmu önemli beniö heryer toz önemsemiyorum.ikiz gebeyiz biz çok daha dikkatli olmamız lazım.günümün çoğu yatarak geçiyo.yemek yapmaya kalkıyorum bulaşığa flan yormuyorum yani kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?