- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #1.181
kızlar selam ,
Bende 2014 ikiz annesi olacağım inşallah :)
Bebeklerinin cinsiyetini öğrenen anneler, kaçıncı haftada öğrenmiştiniz ?
bende elimden geldigince yapmamaya calışıorum eşim yardımcı oluyor saolsun ama öylede boşluyamıyorum oğlum var bide 3.5 yaşında heryere dokunuyo hassas bi bünyesi var zaten hastalanır die korkuyorum o yüzden öyle cok bırakamıorum işleri
Bende hicbir is yapmiyorum ye ic yat modundayimbenimkilerde bazen hic durmuyo kipir kipirlar bazende hic kipirti olmuyor benimde akintim var doktorum normal olacak bunlar dedi
Onlar doğana kadar idare etcez canım napalım.evimizin kusuruna bakacak olan hiç gelmesin daha iyi.bende çok pimpirikliydim ama insan yawrusu için herşeyi yapıyo.varsın b.k götürsün:)biz sağlıklı olalımda.
kızlar selam ,
hayırlı olsunnn biz 14. haftada kesin olarak öğrendik..
amin canımbende çok ayakta kalıp,uzanınca oluyor
yaşadıklarımız çok benziyo,hele ilk zamanlar kasık ağrısı ile karıştırıp ağlardımasıl ayıp olan, insan tutamıyo ya bazen işte o an,,rezillik
arkadaşım eğer hazır kullanıyosan yanlış yapıyosun bence...bende süt içmakte zorlanıyordum şöyle yapıyorum, büyükk bir bardak sütle bir muzu birlikte tüketiyorum.hem leziz oluyor hemde potasyum alıyorum düzenli olarak,çok önemli çünkü.yoğurtta sıkıntım yok ama sen içine ev yapımı reçel veya kuru meyve ekleyebilirsin.
hazır olanlar sağlıksız canım,çok katkılı
(bu arada içebildiğim tek marka süt;pı....r)
bence hiç sorun yok canımcım,kontrollerin gayet iyi maşallahherkez farklı zamanlarda hissediyo,biraz da kioyla da alakalıymış.benim görümcem 27. haftada hissetmişti,ama 95 kiloyla normal sanırım...
bende öyle tekme falan hissetmiyorum. uzandığımda göbeğimin bir tarafına toplanıyor bebişler,orası kocaman ve sivri oluyo..babalarına şenlik çıkıyo tabiama benim canım çok acıyo
pis kokulu ve rengi sarı,yeşil olmadıkça bir sorun olmaz dedi benim drum.bende su gibi akıntı bitti,senin dediğin gibi daha koyu kıvamlı bir akıntı başladı
inşallah sağlıkla ve güzel günlerde yavrularımızı kucağımıza alıcaz
yaa bende 14. haftadayım ama doktorum hiç bişey söylemiyor
bu cumartesi yine gideceğiz kontrole , bakalım bu sefer söyler bişeyler belki..
Senin dinlenmen zor o zaman canım ya.oğlun kreşe gidiyomu yoksa ewdemi.zor oluyodur senin için valla
Kizlar biz hala yatiyoruz lekelenmeler devam ediyor dr.umuz 24 saat yatis verdi ignelere devam ediyoruz bebislerimiz iyi sukur ama plasentamiz rahim agzina yakin oldugu icin devamli istirahat edip buyutuyoruz minisleri insallah
Kızlar genital bölgenizi nasıl temşzliyosunuzben artık orayı görmekte zorlanıyorum hamamotu kullanan varmı?
oy kuzum geçmiş olsun. bebekler iyi olsun da istirahat etKizlar biz hala yatiyoruz lekelenmeler devam ediyor dr.umuz 24 saat yatis verdi ignelere devam ediyoruz bebislerimiz iyi sukur ama plasentamiz rahim agzina yakin oldugu icin devamli istirahat edip buyutuyoruz minisleri insallah
Kızlar bugün tam 12. haftamız bitti çok şükür. Kontrol vardı. Doktorum uzun uzun baktı bebislere pek hareketlilerdi. Sağlıklı görünüyorlar dedi ama ayrıca bir ense ölçümü falan yapmadı.
Cinsiyetler için de erkek dedi büyük ihtimalle. Evde 3 erkekle yaşamak nasıl olacak kim bilir :) eşimle ikimizin de yeğenlerimiz erkek. Dedeler anneanne babaanneler falan hep kız bekledi hayal etti ama olmadı. İnşallah sağlıklı doğar ikisi de
Kızlar genital bölgenizi nasıl temşzliyosunuzben artık orayı görmekte zorlanıyorum hamamotu kullanan varmı?
ben yanında yiyorum ama sen istersen içine ezebilirsinmuzu sütün içinemi katıyorsun
hayırlı olsun.ben 14+1 de öğrendim..iki erkek benimdekızlar selam ,
canım ben de seni merak ediyordum.canını sıkma bebeklerine sağ salim kavşucaksın inşallahKizlar biz hala yatiyoruz lekelenmeler devam ediyor dr.umuz 24 saat yatis verdi ignelere devam ediyoruz bebislerimiz iyi sukur ama plasentamiz rahim agzina yakin oldugu icin devamli istirahat edip buyutuyoruz minisleri insallah
bende bu konuda zorlanıyorum:18:annem sürekli konuş onlarla seni tanısınlar diyo ama bana komik geliyo birazBende oyleyim canim doktor hicbir sey yapmayacaksin dedi yatiyorum surekli ama olsun bebisler dogunca yatmayi ozleyecegiz simdi yatalim bari
Bu arada kizlar hic bebislere sarki falan soyluyor musunuz soyluyorsaniz neler soyluyorsunuz
sakın kullanma hamamotunu canım.normalde bile çok tehlikeli.sanırım ben kuaföre gidicemKızlar genital bölgenizi nasıl temşzliyosunuzben artık orayı görmekte zorlanıyorum hamamotu kullanan varmı?
Kızlar bugün tam 12. haftamız bitti çok şükür. Kontrol vardı. Doktorum uzun uzun baktı bebislere pek hareketlilerdi. Sağlıklı görünüyorlar dedi ama ayrıca bir ense ölçümü falan yapmadı.
Cinsiyetler için de erkek dedi büyük ihtimalle. Evde 3 erkekle yaşamak nasıl olacak kim bilir :) eşimle ikimizin de yeğenlerimiz erkek. Dedeler anneanne babaanneler falan hep kız bekledi hayal etti ama olmadı. İnşallah sağlıklı doğar ikisi de
ben yanında yiyorum ama sen istersen içine ezebilirsin
hayırlı olsun.ben 14+1 de öğrendim..iki erkek benimde
canım ben de seni merak ediyordum.canını sıkma bebeklerine sağ salim kavşucaksın inşallah
bende bu konuda zorlanıyorum:18:annem sürekli konuş onlarla seni tanısınlar diyo ama bana komik geliyo birazşimdilik babalarıyla sohbet ediyolar. ben arada ninni söylüyorum
sakın kullanma hamamotunu canım.normalde bile çok tehlikeli.sanırım ben kuaföre gidicemgerçi nefret ederim ama napimmm
gözün aydın sdtive.bende de aynı durum var.herkez kız bekliyodu,ama iki oğluşum olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?