2014 ikiz anneleri

kızlar selam ,

Bende 2014 ikiz annesi olacağım inşallah :)
Bebeklerinin cinsiyetini öğrenen anneler, kaçıncı haftada öğrenmiştiniz ?

Senin dinlenmen zor o zaman canım ya.oğlun kreşe gidiyomu yoksa ewdemi.zor oluyodur senin için valla

Bende hicbir is yapmiyorum ye ic yat modundayim benimkilerde bazen hic durmuyo kipir kipirlar bazende hic kipirti olmuyor benimde akintim var doktorum normal olacak bunlar dedi

Bende hicbir is yapmiyorum ye ic yat modundayim benimkilerde bazen hic durmuyo kipir kipirlar bazende hic kipirti olmuyor benimde akintim var doktorum normal olacak bunlar dedi

Onlar doğana kadar idare etcez canım napalım.evimizin kusuruna bakacak olan hiç gelmesin daha iyi.bende çok pimpirikliydim ama insan yawrusu için herşeyi yapıyo.varsın b.k götürsün:)biz sağlıklı olalımda.

İnşallah arkadaşım ah bi sağlıkla kucağımıza alsak içimiz tam rahat etse...en ufak birşey de pinpirikleniyorum...benim akıntımda su gibiydi yeni yeni böyle oldu...

Kizlar biz hala yatiyoruz lekelenmeler devam ediyor dr.umuz 24 saat yatis verdi ignelere devam ediyoruz bebislerimiz iyi sukur ama plasentamiz rahim agzina yakin oldugu icin devamli istirahat edip buyutuyoruz minisleri insallah

Kizlar biz hala yatiyoruz lekelenmeler devam ediyor dr.umuz 24 saat yatis verdi ignelere devam ediyoruz bebislerimiz iyi sukur ama plasentamiz rahim agzina yakin oldugu icin devamli istirahat edip buyutuyoruz minisleri insallah

Bende oyleyim canim doktor hicbir sey yapmayacaksin dedi yatiyorum surekli ama olsun bebisler dogunca yatmayi ozleyecegiz simdi yatalim bari

Bu arada kizlar hic bebislere sarki falan soyluyor musunuz soyluyorsaniz neler soyluyorsunuz

Kızlar bugün tam 12. haftamız bitti çok şükür. Kontrol vardı. Doktorum uzun uzun baktı bebislere pek hareketlilerdi. Sağlıklı görünüyorlar dedi ama ayrıca bir ense ölçümü falan yapmadı.

Cinsiyetler için de erkek dedi büyük ihtimalle. Evde 3 erkekle yaşamak nasıl olacak kim bilir :) eşimle ikimizin de yeğenlerimiz erkek. Dedeler anneanne babaanneler falan hep kız bekledi hayal etti ama olmadı. İnşallah sağlıklı doğar ikisi de

Kızlar genital bölgenizi nasıl temşzliyosunuzben artık orayı görmekte zorlanıyorum hamamotu kullanan varmı?

Valla soylemeye utaniyorum ama 1 ay once jiletle temizledim o zamandan beri ozel bolgeye yapmadim birsey simdilik yapmayida dusunmuyorum cunku iki defa dus aldiktan sonra kanamam oldu korkuyorum bir sure daha dursun bakalim anneme jiletle aldiririm buyuk ihtimalle bacak ve koltuk altons agda yaptim simdiye kadar ama en son 3 gun once yaptim cok canim yandi hormonlasrdasn galiba artik oralari da jilet yapacagim

oy kuzum geçmiş olsun. bebekler iyi olsun da istirahat et
gözün aydın canım. sağlıkla kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin Allah
Kızlar genital bölgenizi nasıl temşzliyosunuzben artık orayı görmekte zorlanıyorum hamamotu kullanan varmı?
gebelik başından beri jilet kullanıyordum ama ben de artık göbekten aşağıyı göremiyorum. bundan sonra nasıl yaparım bilmiyorum. sir ağda fobisi gelişti gebelikte

muzu sütün içinemi katıyorsun
ben yanında yiyorum ama sen istersen içine ezebilirsin
kızlar selam ,
Bende 2014 ikiz annesi olacağım inşallah :)
Bebeklerinin cinsiyetini öğrenen anneler, kaçıncı haftada öğrenmiştiniz ?
hayırlı olsun.ben 14+1 de öğrendim..iki erkek benimde
canım ben de seni merak ediyordum.canını sıkma bebeklerine sağ salim kavşucaksın inşallah
Bende oyleyim canim doktor hicbir sey yapmayacaksin dedi yatiyorum surekli ama olsun bebisler dogunca yatmayi ozleyecegiz simdi yatalim bari
Bu arada kizlar hic bebislere sarki falan soyluyor musunuz soyluyorsaniz neler soyluyorsunuz
bende bu konuda zorlanıyorum:18:annem sürekli konuş onlarla seni tanısınlar diyo ama bana komik geliyo biraz şimdilik babalarıyla sohbet ediyolar. ben arada ninni söylüyorum
sakın kullanma hamamotunu canım.normalde bile çok tehlikeli.sanırım ben kuaföre gidicemgerçi nefret ederim ama napimmm

gözün aydın sdtive.bende de aynı durum var.herkez kız bekliyodu,ama iki oğluşum olucak inşallah

Bende konusuyorum arada ninni soyluyorum onnlar da iki tane biri pepe nin uyu bebrgimi digeri de dandini dandini dastana bi de niluferon eee bebegim sarkisini baska da bilmiyorum sizden akil alayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…