2014 ikiz anneleri

Benimkiler cok küçük ama ben şimdiden başladım şarkıya.. Fasulyem büyüdü bulutlara kadar diye bi cocuk şarkısı var kardeşim söylerdi aklımda kalmış benimkiler fasulye ye daha :))

Bende oyleyim canim doktor hicbir sey yapmayacaksin dedi yatiyorum surekli ama olsun bebisler dogunca yatmayi ozleyecegiz simdi yatalim bari

Bu arada kizlar hic bebislere sarki falan soyluyor musunuz soyluyorsaniz neler soyluyorsunuz

Canım bazen söyleniyorum ama kitap okumaya başladım eşim bu konuda sürekli uyarıyor...

Ya kızlar göbişlerinizde kaşıntı oluyormu

Sedef canım ben başından beri jiletci oldum ama bir ay oldu dokunmuyorum...

Anacım napacax bizağdada zararlı aslında.mantar falan olmaktan korkuyom.mantar gecmişim var benim.artık jiletle görmeden yapacaz napalım

Bu sene erkek senesi:)hayırlı ewlatlar olsunlar inşallah

Kızlar kocam artık beni kadın değilde anne olarak görüyo sizdede varmı böle durumlar.malum adamla 5 aydır kardeş gibiyiz ama pekte şikayeti yok sanki benimkinin..söylemesi ayıp dün güzel bişeyler giyip yanına yattımaşkım üstünü giy üşüycen diyoinş doğumdan sonrada böyle devam etmez bu adam

amin canım.. önce ikizi kabullenmem vakit almıştı, şimdi de iki erkeğe alışmak için zamana ihtiyacım var evde testesteron patlaması yaşanacak

ne yapacağız evde 3 erkekle bilmem flufem

Bu sene erkek senesi:)hayırlı ewlatlar olsunlar inşallah

tabi en önemlisi hayırlı ve sağlıklı olmaları. bir dahakine kız senesine denk getireyim bari

Aslında bu meseleyi merak ediyorum ama kimseye soramadim simdi ben daha basindayim bi sıkıntı yok sadece adam naziklikten ölüyo bisi olcak diye bence bisi olmaz ama neyse peki ilerleyen zamanlarda nolucak? 😊

kızlar , isim olarak ne düşünüyorsunuz ikizleriniz için ?
Ben neticede çift yumurta ikizleri olduğu için çok da uyumlu olmaları gerekmiyor diye düşünüyorum...
Si ne düşünüyorsunuz sevgili ikiz anneleri :)

Aslında bu meseleyi merak ediyorum ama kimseye soramadim simdi ben daha basindayim bi sıkıntı yok sadece adam naziklikten ölüyo bisi olcak diye bence bisi olmaz ama neyse peki ilerleyen zamanlarda nolucak? 

Transferden beri bizde tık yok canım:)tek olsa rahat olurduk ama ikiz daha dikkat gerektiriyo.erken doğumu tetikliyo allah korusun..

Transferden beri bizde tık yok canım:)tek olsa rahat olurduk ama ikiz daha dikkat gerektiriyo.erken doğumu tetikliyo allah korusun..

Hadi ya.. Bana doktorum bisi demedi bende soramadim erken diye olmazsa biraz geçsin bi sorayım yine de icim rahat olsun.. Teşekkür ederim canım cevap için.. Bebeklerimiz içn herseye deger :)

Hadi ya.. Bana doktorum bisi demedi bende soramadim erken diye olmazsa biraz geçsin bi sorayım yine de icim rahat olsun.. Teşekkür ederim canım cevap için.. Bebeklerimiz içn herseye deger :)

Bana doktorum ilk 3 ay yasak,sonra 5 e kadar serbest ve tekrar yasak demişti ama biz hiç denemedik bile korkudan:)

Bana doktorum ilk 3 ay yasak,sonra 5 e kadar serbest ve tekrar yasak demişti ama biz hiç denemedik bile korkudan:)

Bana ne tedavi aşamasında ne de transfer sonrasında nede hamile olduğumda bisi demedi ne ivf doktorum ne kendi doktorum:)) biz normal hayata devam :)) zaten benimki herkesten bi farklı olmuş ben transferden sonra hemen kalktım kimse boyle yapmamış hemen duş aldım duyan şaşırıyor sanırım benim doktorumdan baska boyle yapan yok ) biz bu rahatlıkla devam edersek ohoo :)) ama aklıma takıldı simdi en iyisi kendim sorayım :)

ikiz canım benim merak etmen çok normal :) sağlıklı bir şekilde inş alırız bebişlerimizi kucagımıza kac hafta oldu 6 hafta ben öğrendim keselerini ve kalp sesini duydum

ben dün ultrasona girdim. tek kese gözüktü. ultrasona göre 4,5 haftadayım. doktora nasıl ya iki kese deilmi dediğimizde nasıl yani tek kese diye üzüldünüzmü dedi :) yok tabiki tek çift farketmez ama o kadar değere ikize yavaş yavaş alıştımıştım kendimi dedim :))) ama sağlıklı olsun 1 tane olsun tabi önemli olan bu..

16 Eylül :133,6
19 eylül : 895,6
21 Eylül : 2687,7
Maşallah değerlere bakınca benimki baya bi toraman olacak herhalde tekse o zmn :)

isim dediniz yaramı deştiniz kızlar... bi oğlum olursa iki isim koyarım biri mutlaka ömer olur diyordum. çok severim ömer ismini ama tek başımna koymak istemedim. herkeste olan bir soyadımız var isim benzerliği olmasın diye düşünmüştüm. sonra ikiz olduğunu öğrendik, dedik biri kız olsa... ama şimdi öğrendik ki büyük ihtimal ikisi de erkek. 10 gün sonra netleşecek durum... iki bebeğime de iki isim vermek istemiyorum. çünkü ömer gibi çok sevdiğim bir başka isim daha yok. biri tek isimli diğeri iki isimli de olmaz, hem ömeri hangisine vereceğim şimdi düşünüyoruz eşimle ne yapacağız diye.. kaan kerem falan oralarda dolanıyoruz ama sonuç ne olacak bilemiyorum:44:

ya bende aynı şekildeyim.
Mutlaka ikisine de iki isim koyacağım.
Çünkü hem eşimin hem de benim 2şer tane ismimiz var. Dedik çocuklarda öyle olsun ..
ama biz de de sadece Egemen ismi var. Başka isim de bulamadık :)

merhaba bende ikiz bekliyorum 2,5 yaşında bir oğlum var bi kız bir oğlum daha olacak insallah isimlere defne,azra,çınar aklımdakiler nedense erkek ismi aklımda yok gibi oğlumun adı kayra utku fikir verir belki size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…