- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
- 163
- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #1.201
Bende oyleyim canim doktor hicbir sey yapmayacaksin dedi yatiyorum surekli ama olsun bebisler dogunca yatmayi ozleyecegiz simdi yatalim bari
Bu arada kizlar hic bebislere sarki falan soyluyor musunuz soyluyorsaniz neler soyluyorsunuz
ben yanında yiyorum ama sen istersen içine ezebilirsin
hayırlı olsun.ben 14+1 de öğrendim..iki erkek benimde
canım ben de seni merak ediyordum.canını sıkma bebeklerine sağ salim kavşucaksın inşallah
bende bu konuda zorlanıyorum:18:annem sürekli konuş onlarla seni tanısınlar diyo ama bana komik geliyo birazşimdilik babalarıyla sohbet ediyolar. ben arada ninni söylüyorum
sakın kullanma hamamotunu canım.normalde bile çok tehlikeli.sanırım ben kuaföre gidicemgerçi nefret ederim ama napimmm
gözün aydın sdtive.bende de aynı durum var.herkez kız bekliyodu,ama iki oğluşum olucak inşallah
Kızlar bugün tam 12. haftamız bitti çok şükür. Kontrol vardı. Doktorum uzun uzun baktı bebislere pek hareketlilerdi. Sağlıklı görünüyorlar dedi ama ayrıca bir ense ölçümü falan yapmadı.
Cinsiyetler için de erkek dedi büyük ihtimalle. Evde 3 erkekle yaşamak nasıl olacak kim bilir :) eşimle ikimizin de yeğenlerimiz erkek. Dedeler anneanne babaanneler falan hep kız bekledi hayal etti ama olmadı. İnşallah sağlıklı doğar ikisi de
kızlar ben çok duygusallaştım hep ağlamak geliyor sizde de oluyor mu bebişlere müzi dinletirken de çok duygusallaşıyorum
oy kuzum geçmiş olsun. bebekler iyi olsun da istirahat et
gözün aydın canım. sağlıkla kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin Allah
gebelik başından beri jilet kullanıyordum ama ben de artık göbekten aşağıyı göremiyorum. bundan sonra nasıl yaparım bilmiyorum. sir ağda fobisi gelişti gebelikte
ben yanında yiyorum ama sen istersen içine ezebilirsin
hayırlı olsun.ben 14+1 de öğrendim..iki erkek benimde
canım ben de seni merak ediyordum.canını sıkma bebeklerine sağ salim kavşucaksın inşallah
bende bu konuda zorlanıyorum:18:annem sürekli konuş onlarla seni tanısınlar diyo ama bana komik geliyo birazşimdilik babalarıyla sohbet ediyolar. ben arada ninni söylüyorum
sakın kullanma hamamotunu canım.normalde bile çok tehlikeli.sanırım ben kuaföre gidicemgerçi nefret ederim ama napimmm
gözün aydın sdtive.bende de aynı durum var.herkez kız bekliyodu,ama iki oğluşum olucak inşallah
Bu sene erkek senesi:)hayırlı ewlatlar olsunlar inşallah
Kızlar kocam artık beni kadın değilde anne olarak görüyo sizdede varmı böle durumlar.malum adamla 5 aydır kardeş gibiyiz ama pekte şikayeti yok sanki benimkinin..söylemesi ayıp dün güzel bişeyler giyip yanına yattımaşkım üstünü giy üşüycen diyo inş doğumdan sonrada böyle devam etmez bu adam
Aslında bu meseleyi merak ediyorum ama kimseye soramadim simdi ben daha basindayim bi sıkıntı yok sadece adam naziklikten ölüyo bisi olcak diye bence bisi olmaz ama neyse peki ilerleyen zamanlarda nolucak? 
kızlar , isim olarak ne düşünüyorsunuz ikizleriniz için ?
Ben neticede çift yumurta ikizleri olduğu için çok da uyumlu olmaları gerekmiyor diye düşünüyorum...
Si ne düşünüyorsunuz sevgili ikiz anneleri :)
Transferden beri bizde tık yok canım:)tek olsa rahat olurduk ama ikiz daha dikkat gerektiriyo.erken doğumu tetikliyo allah korusun..
benimkiler Ahmet ve Zeynep olacak inşallahkızlar , isim olarak ne düşünüyorsunuz ikizleriniz için ?
Ben neticede çift yumurta ikizleri olduğu için çok da uyumlu olmaları gerekmiyor diye düşünüyorum...
Si ne düşünüyorsunuz sevgili ikiz anneleri :)
Hadi ya.. Bana doktorum bisi demedi bende soramadim erken diye olmazsa biraz geçsin bi sorayım yine de icim rahat olsun.. Teşekkür ederim canım cevap için.. Bebeklerimiz içn herseye deger :)
Bana doktorum ilk 3 ay yasak,sonra 5 e kadar serbest ve tekrar yasak demişti ama biz hiç denemedik bile korkudan:)
ikiz canım benim merak etmen çok normal :) sağlıklı bir şekilde inş alırız bebişlerimizi kucagımıza kac hafta oldu 6 hafta ben öğrendim keselerini ve kalp sesini duydum
isim dediniz yaramı deştiniz kızlar... bi oğlum olursa iki isim koyarım biri mutlaka ömer olur diyordum. çok severim ömer ismini ama tek başımna koymak istemedim. herkeste olan bir soyadımız var isim benzerliği olmasın diye düşünmüştüm. sonra ikiz olduğunu öğrendik, dedik biri kız olsa... ama şimdi öğrendik ki büyük ihtimal ikisi de erkek. 10 gün sonra netleşecek durum... iki bebeğime de iki isim vermek istemiyorum. çünkü ömer gibi çok sevdiğim bir başka isim daha yok. biri tek isimli diğeri iki isimli de olmaz, hem ömeri hangisine vereceğimşimdi düşünüyoruz eşimle ne yapacağız diye.. kaan kerem falan oralarda dolanıyoruz ama sonuç ne olacak bilemiyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?