- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #1.221
ben dün ultrasona girdim. tek kese gözüktü. ultrasona göre 4,5 haftadayım. doktora nasıl ya iki kese deilmi dediğimizde nasıl yani tek kese diye üzüldünüzmü dedi :) yok tabiki tek çift farketmez ama o kadar değere ikize yavaş yavaş alıştımıştım kendimi dedim :))) ama sağlıklı olsun 1 tane olsun tabi önemli olan bu..
16 Eylül :133,6
19 eylül : 895,6
21 Eylül : 2687,7
Maşallah değerlere bakınca benimki baya bi toraman olacak herhalde tekse o zmn :)
geçmiş olsun rabbim sağlıkla almayı nasip etsin hepimizee eliz inci yiğenimin ismiuzun uzun okudum yazdıklarınızı.4 gün hastanede yattım kanama yüzünden. pzt çıktım şükür.şimdi 1 ay raporluyum.evet canlar eşimle bizde kardeş gibiyiz.telefonda konuşuyoruz hoş şeyler ayıptır sölemesiama akşam eve gelince herşey bitiyo .yok yok biz bu işi iyiden iyiye unuttuk:))) sahi o neydi neyden bahsediyorduk biz:))))evet ben de özel bölgeye jilet yapmaya başladım.ama görmek sorun şimdiden.zaten kilom vardı.cinsiyetleri öğrenemedik daha 13+0 dayız.ısrarla ben görmedim dedi dr. ama benim dr um prof. sanırım prof yanıldı dedirtmemek için söylemedi ki biz bişilere benzettik bebişleri ultrasonda eşim çok bariz gördüm diyo birirni:)))hayırlısı Allahtan.
isime gelince 8.5 yaşındaki kızımın adı Melike Asel eğer bunlarda kız ise ezgi-inci , züra -zülal erkekse muhammed emin - ahmet erdem gibi düşünüyorum şimdilik.daha çok erken aslında ama düşünülüyor işte.......sizce nasıl isimler ama kız isimlerine birer ön ad bulmam lazım 2 isim olsun istiyorum çünkü:))))
Anacım napacax bizağdada zararlı aslında.mantar falan olmaktan korkuyom.mantar gecmişim var benim.artık jiletle görmeden yapacaz napalım
kızlar biz de 16. haftamızı bitiriyoruz hayırlısıyla..
biz de henüz hiç birşey almadık.. diğerinin de cinsiyeti belli olsun o zaman başlayacaz alışverişe.
en çok kafamı karıştıran beşik konusu..
siz neler yaptınız bu konuda ya da ne düşnüyorsunuz??
bir de bebek arabası ve anakucağı var.. bunlarda neleri tercih ettiniz?
isim konusuna gelince; oğlumuza eşimin babasının adını koyacaz "adem"
diğeri de kız olursa; oğlana "adem eray" kıza "ada miray" olarak düşünüyoruz..
tabi bunlar aklımıza ilk gelenler.. sizce nasıl?
Eray - Miray güzelmiş aslında..
Ama ben uyumlu isimler koymak istemiyorum.. Bir tanesi Egemen olacak da daha 3 isim daha bulmamız gerek :)
Poyraz olabilir belki ...
Alışverişe gelince ben 7 aya kadar hiç bişey almayı düşünmüyorum açıkcası.
7 ay çok geç değilmi benim herşeyim hazır.erken doğum riskimiz var sonuçta
uzun uzun okudum yazdıklarınızı.4 gün hastanede yattım kanama yüzünden. pzt çıktım şükür.şimdi 1 ay raporluyum.evet canlar eşimle bizde kardeş gibiyiz.telefonda konuşuyoruz hoş şeyler ayıptır sölemesiama akşam eve gelince herşey bitiyo .yok yok biz bu işi iyiden iyiye unuttuk:))) sahi o neydi neyden bahsediyorduk biz:))))evet ben de özel bölgeye jilet yapmaya başladım.ama görmek sorun şimdiden.zaten kilom vardı.cinsiyetleri öğrenemedik daha 13+0 dayız.ısrarla ben görmedim dedi dr. ama benim dr um prof. sanırım prof yanıldı dedirtmemek için söylemedi ki biz bişilere benzettik bebişleri ultrasonda eşim çok bariz gördüm diyo birirni:)))hayırlısı Allahtan.
isime gelince 8.5 yaşındaki kızımın adı Melike Asel eğer bunlarda kız ise ezgi-inci , züra -zülal erkekse muhammed emin - ahmet erdem gibi düşünüyorum şimdilik.daha çok erken aslında ama düşünülüyor işte.......sizce nasıl isimler ama kız isimlerine birer ön ad bulmam lazım 2 isim olsun istiyorum çünkü:))))
Bilmem.. Öyle çok acele etmeyelim diyoruz.. Belki zaman ilerledikçe fikrimiz değişir..
Erken doğum riskimiz var ama 7 aylık da doğurmayız heralde :) Daha isim bulamadık , alışverişte karar vermek ne zor olacak kimbilir..
kızlar biz de 16. haftamızı bitiriyoruz hayırlısıyla..
biz de henüz hiç birşey almadık.. diğerinin de cinsiyeti belli olsun o zaman başlayacaz alışverişe.
en çok kafamı karıştıran beşik konusu..
siz neler yaptınız bu konuda ya da ne düşnüyorsunuz??
bir de bebek arabası ve anakucağı var.. bunlarda neleri tercih ettiniz?
isim konusuna gelince; oğlumuza eşimin babasının adını koyacaz "adem"
diğeri de kız olursa; oğlana "adem eray" kıza "ada miray" olarak düşünüyoruz..
tabi bunlar aklımıza ilk gelenler.. sizce nasıl?
Olurmu canım 7 aylık doğan çook ikiz var bırakma sen o zamana.6 ayda herşeyin hazır olsun.hem 7 aylık göbeğinle o kadar alışverişi yapman zor olur o kadar çok eksik çıkıyoki aldıkça.sizi bilmem ama ben şimdi bile az ayakta kalıyım sırtım feci ağrıyo
Aslında doğru.. Şimdiden ayakta kalınca belim fena ağrıyor..
Biraz acele etmekte yarar var.. Gerçi daha bizim keretalar bi göstermediler ki cinsiyetlerini :)
Ankaradamı yaşıyosun sen:)
Hayır Sivas da yaşıyorum:)
Seninkiler epey nazlı çıkmış:)kız bence:)kkzlar gec gösterirmiş.biz 12 haftada öğrenmiştk oğlanları:)
Ay inşallah :)
Biz kız istiyoruz ama herkes senin 2 oğlun olacak diyor.
Bu cumartesi randevum var bakalım..
senin kız mıydı erkek mi?
arkadaşlar rahim ağzına dikiş attıran varmı,benim doktorum %90 atarız yükümüz ağır dedi dünönlem amaçlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?