2014 ikiz anneleri

hayırlısı olsun cnm

uzun uzun okudum yazdıklarınızı.4 gün hastanede yattım kanama yüzünden. pzt çıktım şükür.şimdi 1 ay raporluyum.evet canlar eşimle bizde kardeş gibiyiz.telefonda konuşuyoruz hoş şeyler ayıptır sölemesiama akşam eve gelince herşey bitiyo .yok yok biz bu işi iyiden iyiye unuttuk:))) sahi o neydi neyden bahsediyorduk biz:))))evet ben de özel bölgeye jilet yapmaya başladım.ama görmek sorun şimdiden.zaten kilom vardı.cinsiyetleri öğrenemedik daha 13+0 dayız.ısrarla ben görmedim dedi dr. ama benim dr um prof. sanırım prof yanıldı dedirtmemek için söylemedi ki biz bişilere benzettik bebişleri ultrasonda eşim çok bariz gördüm diyo birirni:)))hayırlısı Allahtan.
isime gelince 8.5 yaşındaki kızımın adı Melike Asel eğer bunlarda kız ise ezgi-inci , züra -zülal erkekse muhammed emin - ahmet erdem gibi düşünüyorum şimdilik.daha çok erken aslında ama düşünülüyor işte.......sizce nasıl isimler ama kız isimlerine birer ön ad bulmam lazım 2 isim olsun istiyorum çünkü:))))

geçmiş olsun rabbim sağlıkla almayı nasip etsin hepimizee eliz inci yiğenimin ismi

Bizde iki isim koyacagiz bebislere ama hala tam karar veremedik aslinda esim iki isim ve uyumlu olsun istemiyor o tek ve farkli olsun diyor bende iki isim ve uyumlu olsun diyorum bakalim artik saglikli olsunlarda buluruz elbet bir isim kizlar hic alisveris yaptiniz mi benim hicbir seyim yok plasenta previa oldugu icin doktor yatip dinleneceksin hicbir sey yapmayacaksin diyor annemde bozdu moralimi boyle rezillik gormedim yapilan hicbir hazirlik yok diye ne yapacagimi sasirdim

Anacım napacax bizağdada zararlı aslında.mantar falan olmaktan korkuyom.mantar gecmişim var benim.artık jiletle görmeden yapacaz napalım

Ağda zararlı değil ister doktorunuza ister sağlık ocağındaki ebeye sorun. Eğer ağda yaptırırken aşırı stres oluyorsanız yaptırmayın ama zaten geçmişten gelen böyle bir alışkanlığınız varsa hiçbir zararı yok hamileliğimin ilk ayından beri düzenli yaptırıyorum ki öncedende düzenli yaptırırdım sadece hamilelik döneminde hormonlardan ötürü daha sık yaptırmak zorunda kaldım 3 haftada 1 gibi... Allah korusun acil bişi olsa gönül rahatlığıyla gidicem doktora bu konuda biraz takıntılıyımda

kızlar biz de 16. haftamızı bitiriyoruz hayırlısıyla..
biz de henüz hiç birşey almadık.. diğerinin de cinsiyeti belli olsun o zaman başlayacaz alışverişe.
en çok kafamı karıştıran beşik konusu..
siz neler yaptınız bu konuda ya da ne düşnüyorsunuz??
bir de bebek arabası ve anakucağı var.. bunlarda neleri tercih ettiniz?

isim konusuna gelince; oğlumuza eşimin babasının adını koyacaz "adem"
diğeri de kız olursa; oğlana "adem eray" kıza "ada miray" olarak düşünüyoruz..
tabi bunlar aklımıza ilk gelenler.. sizce nasıl?

Eray - Miray güzelmiş aslında..
Ama ben uyumlu isimler koymak istemiyorum.. Bir tanesi Egemen olacak da daha 3 isim daha bulmamız gerek :)
Poyraz olabilir belki ...
Alışverişe gelince ben 7 aya kadar hiç bişey almayı düşünmüyorum açıkcası.

7 ay çok geç değilmi benim herşeyim hazır.erken doğum riskimiz var sonuçta

7 ay çok geç değilmi benim herşeyim hazır.erken doğum riskimiz var sonuçta

Bilmem.. Öyle çok acele etmeyelim diyoruz.. Belki zaman ilerledikçe fikrimiz değişir..
Erken doğum riskimiz var ama 7 aylık da doğurmayız heralde :) Daha isim bulamadık , alışverişte karar vermek ne zor olacak kimbilir..

Ankaradamı yaşıyosun sen:)

Olurmu canım 7 aylık doğan çook ikiz var bırakma sen o zamana.6 ayda herşeyin hazır olsun.hem 7 aylık göbeğinle o kadar alışverişi yapman zor olur o kadar çok eksik çıkıyoki aldıkça.sizi bilmem ama ben şimdi bile az ayakta kalıyım sırtım feci ağrıyo

Ben cekmeceli beşiklerden aldım canım en az 3 yaşına kadar yatarlar bi ara resmini koyarım:)bebek arabası için çok erken bence.zaten kış çocuğu olcaklar kışın ewde oluruz.yazın alırım belki araba.ama acıkcası hiç almak niyetinde değilim.

Aslında doğru.. Şimdiden ayakta kalınca belim fena ağrıyor..
Biraz acele etmekte yarar var.. Gerçi daha bizim keretalar bi göstermediler ki cinsiyetlerini :)

arkadaşlar rahim ağzına dikiş attıran varmı,benim doktorum %90 atarız yükümüz ağır dedi dün önlem amaçlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…