2014 ikiz anneleri

canım bahsettigin besikler büyük sanırım. doğar doğmaz odalarina mı koyacaksın çocukları? ben ilk bir yıl yatak odasında bizimle kalırlar diye düşünüp ona göre küçük sallanan beşik bakıyordum. ama hala kafam çok karışık. ne yapacagimi bilmiyorum

60-120 canım ölçüleri.benim yatakodam geniş yanımda olcaklar.2 sene odaları ı ayırmam zaten.küçük beşiklerden bende istdim ama 5,6 aylık olunca o beşikten kalkmaya calışırlar.o beşiklerin kenarları çok alçak.sen yanlarında yokken uyandıklarını düşün.

ben de elbiselerini neredeyse tamamladım ama beşik, kendime gecelik, bebek bakım ürünleri, bez, yastık, çanta gibi şeyleri henüz alamadım. onları da çok geçmeden ayarlamak istiyorum.

ben de elbiselerini neredeyse tamamladım ama beşik, kendime gecelik, bebek bakım ürünleri, bez, yastık, çanta gibi şeyleri henüz alamadım. onları da çok geçmeden ayarlamak istiyorum.

İkimizden hızlısı yok anacım topikte:)ama ben öndeyim beşikler hazır:)bezlerini kremlerini almadım küvet alcam.cantalar hazırlancak.bugün 2 tane pijama takımı aldım intten kendime.terlik alcam.

gebelik eğitimine gidiyorum haftalık. ebe bebekler için ikişer takım da prematür elbise takımı al dedi. göğüs pompası şiddetle önerdi. medela, ameda ve avent markalarını önerdi. ilk önerdiği medela imiş

İkimizden hızlısı yok anacım topikte:)ama ben öndeyim beşikler hazır:)bezlerini kremlerini almadım küvet alcam.cantalar hazırlancak.bugün 2 tane pijama takımı aldım intten kendime.terlik alcam.

valla beşikleri banyo takımlarını falan hepsini de alırdım da taşınacağım. şehir değişikliği olacak 1 ay sonra. gittiğim yerde alacağım mecbur

ben bi de çok heves ettim valla ilk haftalarda başladım ara renk şeyler alarak

Prematüre takım heryerde bulunmuyo canım ben zar zor buldum küçücük bi dükkandan.:)pompayı neden önerdiki?emmeleri daha iyi değilmi?senn öğrendiklerini yaz bizede canım:)

Prematüre takım heryerde bulunmuyo canım ben zar zor buldum küçücük bi dükkandan.:)pompayı neden önerdiki?emmeleri daha iyi değilmi?senn öğrendiklerini yaz bizede canım:)

ikizler genelde erken ve sezeryan ile doğuyor ya bu nedenle süt hemen olmuyormuş. bu medelanın pompası bebeğin emmesini taklit ediyor, sütü artırıyormuş. bir de bebek erken doğarsa emmesi de zayıf güçsüz oluyormuş.

Canım biz kıza nil erkeğe fırat düşünüyoruz...sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Miray ismine bayılıyorum çok güzel...
Canım ben annemdeyim Allahın izniyle doğum dan sonra dayılarının yatağında yatacaklar farklı şehir olduğu için evimize geçtiğimizde oda takımı almayı düşünüyoruz.

Bebek arabası için çok erken yaza doğru alırız anakucağınıda üç aydan önce almayız portbebe almaya niyetliyiz...

Canım iyiki marka ismi verdin bende pompa almaya niyetliyim...kızlar birde mamada alacağız galiba.yeğenim 37 haftalık doğdu iki saat arayla önce meme arkasından mama verildi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…