- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #1.241
Ben cekmeceli beşiklerden aldım canım en az 3 yaşına kadar yatarlar bi ara resmini koyarım:)bebek arabası için çok erken bence.zaten kış çocuğu olcaklar kışın ewde oluruz.yazın alırım belki araba.ama acıkcası hiç almak niyetinde değilim.
canım bahsettigin besikler büyük sanırım. doğar doğmaz odalarina mı koyacaksın çocukları? ben ilk bir yıl yatak odasında bizimle kalırlar diye düşünüp ona göre küçük sallanan beşik bakıyordum. ama hala kafam çok karışık. ne yapacagimi bilmiyorum
ben de elbiselerini neredeyse tamamladım ama beşik, kendime gecelik, bebek bakım ürünleri, bez, yastık, çanta gibi şeyleri henüz alamadım. onları da çok geçmeden ayarlamak istiyorum.
İkimizden hızlısı yok anacım topikte:)ama ben öndeyim beşikler hazır:)bezlerini kremlerini almadım küvet alcam.cantalar hazırlancak.bugün 2 tane pijama takımı aldım intten kendime.terlik alcam.
İkimizden hızlısı yok anacım topikte:)ama ben öndeyim beşikler hazır:)bezlerini kremlerini almadım küvet alcam.cantalar hazırlancak.bugün 2 tane pijama takımı aldım intten kendime.terlik alcam.
gebelik eğitimine gidiyorum haftalık. ebe bebekler için ikişer takım da prematür elbise takımı al dedi. göğüs pompası şiddetle önerdi. medela, ameda ve avent markalarını önerdi. ilk önerdiği medela imiş
valla beşikleri banyo takımlarını falan hepsini de alırdım da taşınacağım. şehir değişikliği olacak 1 ay sonra. gittiğim yerde alacağım mecbur
Prematüre takım heryerde bulunmuyo canım ben zar zor buldum küçücük bi dükkandan.:)pompayı neden önerdiki?emmeleri daha iyi değilmi?senn öğrendiklerini yaz bizede canım:)
ikizler genelde erken ve sezeryan ile doğuyor ya bu nedenle süt hemen olmuyormuş. bu medelanın pompası bebeğin emmesini taklit ediyor, sütü artırıyormuş. bir de bebek erken doğarsa emmesi de zayıf güçsüz oluyormuş.
kızlar , isim olarak ne düşünüyorsunuz ikizleriniz için ?
Ben neticede çift yumurta ikizleri olduğu için çok da uyumlu olmaları gerekmiyor diye düşünüyorum...
Si ne düşünüyorsunuz sevgili ikiz anneleri :)
Kizlar internetten hangi siteden alisveris yapiyorsunuz bende bu gidisle herseyi internetten alacagim galiba
Kizlar internetten hangi siteden alisveris yapiyorsunuz bende bu gidisle herseyi internetten alacagim galiba
Miray ismine bayılıyorum çok güzel...kızlar biz de 16. haftamızı bitiriyoruz hayırlısıyla..
biz de henüz hiç birşey almadık.. diğerinin de cinsiyeti belli olsun o zaman başlayacaz alışverişe.
en çok kafamı karıştıran beşik konusu..
siz neler yaptınız bu konuda ya da ne düşnüyorsunuz??
bir de bebek arabası ve anakucağı var.. bunlarda neleri tercih ettiniz?
isim konusuna gelince; oğlumuza eşimin babasının adını koyacaz "adem"
diğeri de kız olursa; oğlana "adem eray" kıza "ada miray" olarak düşünüyoruz..
tabi bunlar aklımıza ilk gelenler.. sizce nasıl?
ikizler genelde erken ve sezeryan ile doğuyor ya bu nedenle süt hemen olmuyormuş. bu medelanın pompası bebeğin emmesini taklit ediyor, sütü artırıyormuş. bir de bebek erken doğarsa emmesi de zayıf güçsüz oluyormuş.
Hah bak oldu:)butikbebe canım çok gzl şeler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?