2014 ikiz anneleri

aminn inşaallah pcos olduğum için yumurtlama iğnesi oldummm ama normal yolla hamile kaldımm..

Rabbim sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin inşallah canım. :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
nelere dikkat et dedi doktor. yeme, içme,iş, hareket, yolculuk konularında ne önerdiler.
bana pek bişey diyen olmadı da canım sıkıldı.
yarın Antalya'dan Konya'ya gitmeyi düşünüyoruz.
bi sıkıntı olur mu acaba?? :18::18:

rabbim sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin inşallah canım. :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Nelere dikkat et dedi doktor. Yeme, içme,iş, hareket, yolculuk konularında ne önerdiler.
Bana pek bişey diyen olmadı da canım sıkıldı.
Yarın antalya'dan konya'ya gitmeyi düşünüyoruz.
Bi sıkıntı olur mu acaba?? :18::18:

benim drm ayakta fazla kalmamamı mümkünse yatmamı önerdi onun için evden dışarı çıkmıyorum.yeme konusundada bulantı ve tiksinme yaşıyorum bişey yiyemiyorumm.

merhaba canım. ben de topik sahibi nerede diyordum:1:ben tüp bebek ile hamile kaldım. 7. haftadan bu yana ara ara hem kanama hem lekelenme oldu. şimdilik sorun yok şükür. genelde 36-37 hafta civarı doğum oluyormuş. ve sezerayan tercih ediliyormuş. ben 11. haftada kontrole gittiğimde bir bebeğin ensesi 0,8 mm idi. diğeri uyuduğundan ölçülemedi. çarşamba kontrol var bakalım inşallah o da iyidir. bu arada dr birini erkeğe benzetti.:1:
merhaba canım topik sahibi hepimiziz ,konuyu açtım işe falan başladım raporum bitti derken hiç yazamadım birde kontrolu henüz gitmedik bi gidip gelsek içim rahatlıyacak .ense kalınlıkları hep aklımda nasıl ölçülecek acaba şu anda ne alemdeler kontrolden gelir gelmez yazarım ...uyuyunca ölçülmüyor ha çok ilginçmiş :emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor.... Benim mide bulantım ve halsizlik hala devam ediyor ne zaman biter bu haller gebeliğin tadını bile çıkartamıyorum:(((

hepinize maşallah sübhanellah.ben çıldırmış olmalıyımki.2 çocuktan sonra bir daha ikiz hamile kalmak istiyorum.:52: çünkü ben 4 çocuk sahibi olmak istiyorum.ama yaşımın geçmesinden endişe ediyorum.şuan iki çocuğum var.biri 3 yaşında diğeri 7 aylık.diğer ikiside tek doğümla gelsin istiyorummmmm.:4: olurmuki acaba.allahım hayırlısıyla nasip etsin inş.bunun için özel bişey yaptınızmı.:1:

Nevgul ben özel bir şey yapmadım nasip kısmet ailemizde hiç ikiz yok eşimin ailesinde de ikiz hiç yok dedim ya nasip kısmet

anladım canım dediğin gibi kesinlikle nasip kısmet.rabbim güzel bir hamilelik geçirip güzel bir doğum yapmanızı nasip etsin.darısıda başıma inş.:9:

selam canlar bu akşam bebeklerin ense kalınlıkları ölçüldü maşallah şükürler olsun ikiside normalmiş ayrıca ikili ve üçlü testte gerek görmedi ve şimdilik rahime dikişde atmayacak ,bebekleri bir süre izledik üst üstte yatmışlar hareket ediyorlar :emir_bebek::emir_bebek: ....Allah hepimize sağlıcakla kavuştursun yavrularımızı:49:

selam canlar bu akşam bebeklerin ense kalınlıkları ölçüldü maşallah şükürler olsun ikiside normalmiş ayrıca ikili ve üçlü testte gerek görmedi ve şimdilik rahime dikişde atmayacak ,bebekleri bir süre izledik üst üstte yatmışlar hareket ediyorlar :emir_bebek::emir_bebek: ....Allah hepimize sağlıcakla kavuştursun yavrularımızı:49:

:nazar::nazar::nazar:gözün aydın canım. ben de yarın kontrole gidicem. dr cinsiyetleri ile ilgili bir şey dedi mi?

bu akşam kontrolüm var. hadi bakeem dr amca cinsiyetlerle ilgili ser vermeyip sır verecek mi:1:

iyi haberlerle gelirsin cnm inş.Benimde yrn ikili taramanın kan sonucu çıkacak doktoruma yanlış bilgi veriyormuş dedim ama korkma ben anlarım dedi bi bildiği vardır herhalde .. Cinsiyetini söyler inş sana yaa bana daha 1 ay var dediii

gözün aydın daha biz yolun başındayız ama yarın iyi haberler almak için darısı başıma :)

merhaba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim istanbulda yaşıyorum doğumlarınızı hangi hastanede yapmayı planlıyorsunuz benimde ikiz normal doğumdan cok korkuyorum sezeryan istiyorum ama hangi hastanede yaptırıcam akıl verin

bende bugün ikiz bebek beklediğimi öğrendim ve çok çok şaşırdım.geçen hafta 5 haftalıkken tek kese görünmüştü bugün kontrolde 2 tane görününce gülme krizi tuttu..rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. benimde tüp bebek. ve topiğin en minikleri benimkiler sanırım....:1:

birde dr bana da 11.-12. hafta dikiş atılabilir dedi...hayırlısı:nazar:

canım ya maşallah darısı bizlere olsun inşallah hep güzel haberleri paylaşırız...dikiş ne için atılıyor ikiz gebeliklerde genellikle atılıyormu?

bende bugün ikiz bebek beklediğimi öğrendim ve çok çok şaşırdım.geçen hafta 5 haftalıkken tek kese görünmüştü bugün kontrolde 2 tane görününce gülme krizi tuttu..rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. benimde tüp bebek. ve topiğin en minikleri benimkiler sanırım....:1:

birde dr bana da 11.-12. hafta dikiş atılabilir dedi...hayırlısı:nazar:

canım hayırlı olsun...benim daha önce 4 kaybım var dr banada ikiz olduklarını ikincinin kalp atışını aldıktan sonra söyledi...rabbim bizlere bağışlasın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım...

canım hayırlı olsun...benim daha önce 4 kaybım var dr banada ikiz olduklarını ikincinin kalp atışını aldıktan sonra söyledi...rabbim bizlere bağışlasın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım...

çok teşekkür ederim:1:.sağlıkla bebelerimizi kucağımıza alırız inşallah.4 kayıp yaşamışsın inşallah meleklerini sağlıkla büyütürsün:emir_bebek:

Back
X