2014 ikiz anneleri

nasılsınız maşallah sizlere:nazar::nazar::nazar:
bende allah izin verirse salı yada çarşamba günü opu için gidecemm inş.bana da nasip olur ikiz veya tekiz farketmez ama bu aralar yine ikiz bebek istiyorum tabi herşeyin başı sağlık rabbim siznkileri size bağışlasın
darısı olmanyalara
size bi kaç sorum olacak bilgi verirsiniz inş.iğnemin 7.günü 4 yumurtam vardı 3ü 9mm diğeri ise 11mm idi sizce 3 gün içindde yine yumurta çıkarmı büyürmü birde rahim kalınlığım 7.günde 6.54 tü kalınlaşırmı sizin nasılsı bilgi verirmisiniz

merhaba canım öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun ikiz teke göre daha riskli ,yumurta sayısı değil kalitesi önemli sayısnı kafaya takma ayrıca bana transfer yapıldığında rahim kalınlığım 6.30 du .yumurtamda 4 taneydi 3 tanesi döllendi Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inş.hayrlı haberlerini gelişmeleri yaz

Aah ahh ne sen sor ne ben söleyim davul gibi karnım bi anormallikmi var diyorum bazen kendi kendime.3 aylık ama 6 aylık gibi görünüyo.azıcık ayakta dursam belim kasıklarım feci ağrıyo

birde gögüslerde çok büyüdü ayrıca tüylenme ve kaşıntıda var ayyyy çok cekiniyorum ama bende bunlar normal mi diye merak ediyorum .inş herşey normaldirde kazasız kavuşuruz miniklere birde ikizlerde bakmak çok zormuş herkes öyle diyor :18:

hoşbuldum canım sağol bana doktorumun hemşiresi fizik ile kalınlaştırırız falan dedi 450 tl civarı bende acaba gerek kalmadan kalınlaşırmı diye merak ettim
birde 4 yumurtam varmış görünmeyenler oluyormu hemşire doktor doğrru saymışmı dediğinde evet dedim ama ne bileyim çıkarmı belki sürpriz yumurtalar vardr

Benim 18 hesaplanmıştı 20 toplandı:)

merhaba canım öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun ikiz teke göre daha riskli ,yumurta sayısı değil kalitesi önemli sayısnı kafaya takma ayrıca bana transfer yapıldığında rahim kalınlığım 6.30 du .yumurtamda 4 taneydi 3 tanesi döllendi Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inş.hayrlı haberlerini gelişmeleri yaz

ne güzel rabbim bağışlasın yavrunu sana yumurtalarının boyu kaç mmidi kalite boyutunamı bağlı
birde benziyor benim durumum seninkine inş.sonum hayırlısıyla seninkine benziyor içime sinmiyordu iptal etmeyi düşünüyordum seni görünce hırslandım herşeyin hayırlısı ama iinsan endişeleniyor dondurmaya kalmasa böyle bi imkanım birdaha olmaz diye korkuyordum
yazarım tabi çok sağol peki başka bir sorum olacak 7.günden sonrada yumurta çıkarma iğnamin dozunu fazla vermediler yumurta kaliteli olsun diye hani daha çok dozla yada iğnayle bir kerede yumurtalar azıp çıkmasın diye kalitesiz oluyormuş öyle birşey varmı

birde gögüslerde çok büyüdü ayrıca tüylenme ve kaşıntıda var ayyyy çok cekiniyorum ama bende bunlar normal mi diye merak ediyorum .inş herşey normaldirde kazasız kavuşuruz miniklere birde ikizlerde bakmak çok zormuş herkes öyle diyor :18:

Çatlaklar başlıycaksa ondan kaşınıyodur cnım:((kremler sürmeye başla.ewet canım çok zormuş.ama şöyle düşün.zorluğu iki kat ama mutluluğuda iki kat;):nazar:

ne güzel rabbim bağışlasın yavrunu sana yumurtalarının boyu kaç mmidi kalite boyutunamı bağlı
birde benziyor benim durumum seninkine inş.sonum hayırlısıyla seninkine benziyor içime sinmiyordu iptal etmeyi düşünüyordum seni görünce hırslandım herşeyin hayırlısı ama iinsan endişeleniyor dondurmaya kalmasa böyle bi imkanım birdaha olmaz diye korkuyordum
yazarım tabi çok sağol peki başka bir sorum olacak 7.günden sonrada yumurta çıkarma iğnamin dozunu fazla vermediler yumurta kaliteli olsun diye hani daha çok dozla yada iğnayle bir kerede yumurtalar azıp çıkmasın diye kalitesiz oluyormuş öyle birşey varmı

canım içi boş olan yumurtalar oluyormuş benim kiler 17 mm di galiba ,ayrıca benim eşimdede sorun vardı herşey nasip canım bu yola çıkmışsın inş .sonuda güzel olur yani herşeyi kontrol edemiyoruz ama yumurtarın 7.güne göre güzel gidiyor .sana birşey daha yazayım benim yumuratanın 1 tanesi hemencik 20 mm olmuş diğerlerini büyümesine izin vermiyor orayı kaplamış doktor onu aldı sonra iğnelere devam ettim diğerlerinde artık büyüdü birde benimkiler hep orantısızdı biri 11 biri 14 biri 7 biri 20 gibi .inş herşey yolunda gider canım .bende ilaçların dozunun az olmasına katılıyorum ben ilk tedavimda daha az ilaç kullanmıştım daha çok ve kaliteli yumurtam olmuştu .doktorlar bunu daha iyi bilir tabi ki sen bunları düşünme şimdi moralini yüksek tut,beslenmene dikkat et gazlı baharatlı hazır yiyecekler falan yeme .seni mutlu eden şeylerle meşgul ol çok dua et canım inş. hayırlısı ile hamiş olursun ben 7 yıl tedavi peşinde koştum şükürler olsun Rabbime isteyen herkese nasip etsin inş.:16:

canım içi boş olan yumurtalar oluyormuş benim kiler 17 mm di galiba ,ayrıca benim eşimdede sorun vardı herşey nasip canım bu yola çıkmışsın inş .sonuda güzel olur yani herşeyi kontrol edemiyoruz ama yumurtarın 7.güne göre güzel gidiyor .sana birşey daha yazayım benim yumuratanın 1 tanesi hemencik 20 mm olmuş diğerlerini büyümesine izin vermiyor orayı kaplamış doktor onu aldı sonra iğnelere devam ettim diğerlerinde artık büyüdü birde benimkiler hep orantısızdı biri 11 biri 14 biri 7 biri 20 gibi .inş herşey yolunda gider canım .bende ilaçların dozunun az olmasına katılıyorum ben ilk tedavimda daha az ilaç kullanmıştım daha çok ve kaliteli yumurtam olmuştu .doktorlar bunu daha iyi bilir tabi ki sen bunları düşünme şimdi moralini yüksek tut,beslenmene dikkat et gazlı baharatlı hazır yiyecekler falan yeme .seni mutlu eden şeylerle meşgul ol çok dua et canım inş. hayırlısı ile hamiş olursun ben 7 yıl tedavi peşinde koştum şükürler olsun Rabbime isteyen herkese nasip etsin inş.:16:

demek ki hrşey nasip kısmet hakkımızda hayrlsı rabbim yavrularınızı sağsalim kucağınıza almayi nasip etsin darısı olmayanlara
artık düşünmeyecem boşuna kafa yoruyorum herşey olacağına varır yeterki herşeyin hayırlısı olsun ama içimi çok rahatlattın çok sağol allah razı olsun dediğin gibi yapacam çok iyi bir örnek oldun bana
aminnn rabbim bağışlasın 7 yılınıdan sonra allah hep mutluluklar yaşatsın sana bebeklerinle

demek ki hrşey nasip kısmet hakkımızda hayrlsı rabbim yavrularınızı sağsalim kucağınıza almayi nasip etsin darısı olmayanlara
artık düşünmeyecem boşuna kafa yoruyorum herşey olacağına varır yeterki herşeyin hayırlısı olsun ama içimi çok rahatlattın çok sağol allah razı olsun dediğin gibi yapacam çok iyi bir örnek oldun bana
aminnn rabbim bağışlasın 7 yılınıdan sonra allah hep mutluluklar yaşatsın sana bebeklerinle

canım Allah sendende razı olsun ne yaptık ki keşke elimizden daha fazla şey gelse,başımdan geçtiği için seni çok iyi anlıyorum ama lütfen rahat ol moral çok önemli stres yapma bizde karı koca ikimizdede sorun vardı sen Allahtan ümidini kesme ama bol bol dua et hep iste yorulmadan usanmadan iste ...canım benim A.e.ol

canım Allah sendende razı olsun ne yaptık ki keşke elimizden daha fazla şey gelse,başımdan geçtiği için seni çok iyi anlıyorum ama lütfen rahat ol moral çok önemli stres yapma bizde karı koca ikimizdede sorun vardı sen Allahtan ümidini kesme ama bol bol dua et hep iste yorulmadan usanmadan iste ...canım benim A.e.ol

nasipte varsa her şekilde oluoyr bizde bi tek bende sorun var çikolata kistim var stres yapmıycam herşey boşuboşuna öylede böylede yapılacak ama psikolojimi rahatlattın çok sağol sende allaha emanet ol
hepiniize hayırlı doğumlar

Yani ebrumeric, ailede yoksa Allah'ın izniyle olmaz mı diyosun? İnşallah ya, bizde yok ama insan yine de çok ama çok tedirgin oluyo. Yediğimiz, içtiğimiz bile yapay, kim bilir neleri etkiliyo vücudumuzda. O yüzden de çok tedirginim.
doktorumun söylediğine göre söylüyorum cnm tabiki yüzde yüz olmaz dnemez ama zaten ensesi burnu normal çıkarsa en azından down sendromundan şüphelenilmez ...tedirgin olma rabbim sağlıkla versin evlatlarımızı..
anladığım kadarıyla normal sanırım 2 üzeri 2,5 arası anormal oluyor diye okumuştum..

arkadaşlar bu ikili test konusunda doktorlar ikiye bölünmş sanırım ben önemli olan ultrason ölçümleri ve aile öyküsü diye düşünüyorum gerisi teferruat inşallah sağlıkla alırız evlatlarımızı ...
bu arada günaydın herkese..[/QUOTE
dr ikili testi yapalım dedi ama ben yaptırmak istemediğimi söyledim...daha önce 4 düşük yaptım ben tam aralıkta tüp bebek yaptırmaya karar vermiştikki son bi kez deneyelim dedik çok şükür bugünlere geldik hemde ikizler...aslında bende 46xx21ps+var yani 21.kromozomun bir kolunda uzama var eşimin genetik testinde problem yoktu...drların bir kısmı pgt önermiş bir kısmı gerek yok demişti...inşallah bebişlerimiz sağlıklı olur ve sağlıkla kucağımıza alırız...
amin cnm inşallah.

Kızlar ağda yaptıran varmı aranızda hamilelikte zararlı oluyomu
bende çok kararsızım bu konuda kendim evde deneyeceğim inşallah bir şey olmaz çünkü baş edemiyorum ..

aynı sıkıntılar bendede var inan ..bakma konusuna gelince tabiki zordur bir tane ile başedemiyor insanlar ama olsun iki evlat birden büyüteceğiz üstelik hem kardeş hem oyun arkadaşı olacaklar yani başka birinin çcuğuna ihityac kalmayacak :)

günaydın duble anneler herkese mutlu haftasonları ....

doktorumun söylediğine göre söylüyorum cnm tabiki yüzde yüz olmaz dnemez ama zaten ensesi burnu normal çıkarsa en azından down sendromundan şüphelenilmez ...tedirgin olma rabbim sağlıkla versin evlatlarımızı..
amin cnm inşallah.

bende çok kararsızım bu konuda kendim evde deneyeceğim inşallah bir şey olmaz çünkü baş edemiyorum ..

aynı sıkıntılar bendede var inan ..bakma konusuna gelince tabiki zordur bir tane ile başedemiyor insanlar ama olsun iki evlat birden büyüteceğiz üstelik hem kardeş hem oyun arkadaşı olacaklar yani başka birinin çcuğuna ihityac kalmayacak :)

günaydın duble anneler herkese mutlu haftasonları ....

sanada günaydın canım tabi tünaydın diyeyim artık ,canım haklısın zor olacak ama birbirlerine arkadaşta olurlar .ben o günleri sabırsızlıkla bekliyorum .

kızlar bayram için yolculuğa çıkacakmısınız doktorunuz ne dedi .benim ailem 3.30 saat uzaklıkta yolcu otobüsüyle gidecem eşimin izni yok ,yola çıkıp çıkmamakta kararsız kaldım annemlerde sakın gelme deyip duruyorlar aman yolda birşey olur falan diye ....:44:

ya arkadaşlar ağda ben yapmıyorum en iyisi jilet annem bana hamileyken yapmış arkasından sancıları başlamış ve ben 8 aylıkken doğuvermişim...bu yüzden çok korkuyorum...biraz dişimizi sıkalım inşallah doğumdan sonra tekrar başlarız...

nasipte varsa her şekilde oluoyr bizde bi tek bende sorun var çikolata kistim var stres yapmıycam herşey boşuboşuna öylede böylede yapılacak ama psikolojimi rahatlattın çok sağol sende allaha emanet ol
hepiniize hayırlı doğumlar

canım çikolata kisti sebebeyle kuzenimde tüp bebek yaptırdı ikizleri oldu çok şükür inşallah güzel haberlerini bizlerle paylaşırsın...

Kızlar sir ağda konusunu ben doktoruma sordum zararı varmı diye açıkca... Temiz ve hijyene uygun koşularda yapılıyorsa hiçbir zararı olmadığını tam tersine en sağlıklısı olduğunu söyledi hamilelik hormonu nedeniyle iyice güçlenen kılları jiletle dahada güçlendireceksiniz birde jiletde malesef kıl dönmesi riski fazla buda deri altında iltihaba ağrıya neden olabilir yanlış bir hareketle kesiğe neden olabilirsiniz bu tip riskler çok daha fazla jiletde.ben yıllardır ağda yaptırırım ne enfeksiyon ne bişi yaşamadım şükür iltihap sorunum bile olmadı.Bence temiz hatta evinize gelen bir ağdacı bulursanız sizler için çok daha iyi olur...

Canım kadınlar için helede gebeler için en sağlıklısı jiletmiş,ağda enfeksiyona sebep olabiliyomuş.ben jilet kararı aldım:)
:17:ben de jiletçi oldum:1::1:
herkese merhabalar ikiz anneleri nasılsınız bebişleriniz nasıllar hareketleri hissetmeye başladınız mı ,bizim henüz cinsiyetleri belli olmadı bir dahaki kontrol 1 ay sonra belki o zaman belli olur ,rüyamda hep doğduklarını görüyorum :49:
bizimde ense ölçümleri yapılmıştı şükür normal değerde çıktı,ayrıca rahime dikiş atabiliriz demişti fakat sonra onada gerek duymadı ,ikili ve üçlü testte yaptırmayacağım dedi şimdilik böyle hamişler ,hep işte olduğum için sık sık yazamıyorum işte hep bilgisayar başındayım evde açamıyorum birde sırtım çok ağrıyor ,yanlarıma da yatamıyorum sizlerdede varmı sırt ağrıları birde gece sürekli koştura koştura wc gidiyoruz yaaa:1:ayrıca benim karnım çok büyüdü herke 6 aylık mı diyor :47:yok 4 aylık ikiz diyorum aaaaaa tüp mü diyorlar :47:
canımcım dikiş için 16-24 hafta arası alttan muayene ediyorlarmış. ağrıya gelince valla her yerim ağrıyo. yaşlı ninelere döndüm. yatakta dönmekte zorlanıyorum. iki yastıkla rahat ediyorum. ben kilo almadım henüz ama karnım benim de büyüdü. herkes anlıyor gebe olduğumu. ah o densizler her yerde demek. tüp mü doğal mı deyince sanane kardeşim diyesim geliyor:47::47:

sanada günaydın canım tabi tünaydın diyeyim artık ,canım haklısın zor olacak ama birbirlerine arkadaşta olurlar .ben o günleri sabırsızlıkla bekliyorum .

kızlar bayram için yolculuğa çıkacakmısınız doktorunuz ne dedi .benim ailem 3.30 saat uzaklıkta yolcu otobüsüyle gidecem eşimin izni yok ,yola çıkıp çıkmamakta kararsız kaldım annemlerde sakın gelme deyip duruyorlar aman yolda birşey olur falan diye ....:44:
ben bir yere gitmeyeceğim canım

canım çikolata kisti sebebeyle kuzenimde tüp bebek yaptırdı ikizleri oldu çok şükür inşallah güzel haberlerini bizlerle paylaşırsın...

evet bu kistle ancak tüp bebekte oluyormuşşş inş.rabbim hayırlıısyla nasip etsin
anne adayları bugün doktora gittim yumurtalarım 4 gündür 3mm büymüş en büyüğü 13 mm tedavimi ertelenebilir 4 tane yuurtam var ve hiç gelişmediler rahmimde kalınlaşmışş 12mm olmuş progestan 35 olmuş bir tek yumurtam sorunlu

günaydın duble anneler..
benm sabahlaarı karnım çok sert oluyor ve minik kuşlar sağ tarafa öyle bir toplanmış oluoyrki akıllara zarar bu beni çok rahatsız ediyor yaataktan kalkıp lavaboya fln gidince birazda gezinince geçiyor sizde de varmı böyle bi durum tedirgin olmaya başladım biraz sanki..

Kızlar sizinde yüzünüzde tüylenme oldumu:(benim tedavide kullandığım ilaçlar sonası oldu hep:(inş zamanla dökülür
canım benim yüzümde olmadı ama karnımda çok oldu halada oluyor almıyorum öyle alsın bakalım
:17:ben de jiletçi oldum:1::1:

canımcım dikiş için 16-24 hafta arası alttan muayene ediyorlarmış. ağrıya gelince valla her yerim ağrıyo. yaşlı ninelere döndüm. yatakta dönmekte zorlanıyorum. iki yastıkla rahat ediyorum. ben kilo almadım henüz ama karnım benim de büyüdü. herkes anlıyor gebe olduğumu. ah o densizler her yerde demek. tüp mü doğal mı deyince sanane kardeşim diyesim geliyor:47::47:
ben bir yere gitmeyeceğim canım
canım beni doktor 14 haftada alttan elle muayene etti biraz canım yandı fakat bu önemliymiş dikiş atmamaya karar verdi önce atıcam demişti elle muayene ettikkten sonra atmamaya karar verdi baya içeri girdi bende kanama olur falan diye korktum ama şükürler olsun olmadı ayrıca her doktor elle muayene etmezmiş eski ve tecrübeli doktorlar elle yaparmış .
haklısın bu şekilde de yola çıkmamak lazım
günaydın duble anneler..
benm sabahlaarı karnım çok sert oluyor ve minik kuşlar sağ tarafa öyle bir toplanmış oluoyrki akıllara zarar bu beni çok rahatsız ediyor yaataktan kalkıp lavaboya fln gidince birazda gezinince geçiyor sizde de varmı böyle bi durum tedirgin olmaya başladım biraz sanki..
günaydın canım evet canım benimde gün içinde taş gibi oluyor daha erken ama ikiz olunca herşey biraz erken oluyor ayrıca dediğin gibi bir yere toplanıyor minikler .bizi biraz zorlayacağa benziyorlar Allah onları ve bizleri korusun

Back
X