2014 ikiz anneleri

Kizlar merhaba nasilsiniz?
Bayadir giremiyordum nette ama yazilarinizi okudum..
Konuyu dagitacam biraz ama size sorum su:

Bebislerinizin odasini nezamana bitirmek istiyorsunuz?
Mesela ben 9.2.2014de bebislerimi kucagima alacagim insallah
Acaba 11ci ayin sonunda bitmis olsa yeterlimi gecmi?

Öpüyorum kendinize ve bebislere iyi bakin:3:

bende nasipse ikiz annesi olucam
sizleri merakla takip ediyorum daha çok acemiyim nelerle karşılacağımı bilmiyorum birazda tırsıyorum :18::18::18::18:

allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin :26::26:

Sağolon kızlar hepimizin kuZularına önce sağlık versin allah.gönlümden bir kız bir oğlan geciyodu ama hayırlısı olsun nasip:)3. Kız olur inş

kızlar 8. haftaya yaklaşırken doktora gittim diğer kesenin içi boştu olsun Allah diğer yavrumu bağışlasın ama ikiz duygusu bambaşka bişeymiş Allah hepimizin yardımcısı olsun ikiz analarına sevgiler :)

Biri kwsin erkek diğeride büyük ihtimal erkek dedi.çok gzl bişey canım ya:) kıpır kıpırlardı hiç durmuyolardı.özledim:)

ultrason cihazlarının birde evde bakabilcek türünden neden yapmıyolar ya :D artık tüm gün filim seyreder gibi seyrederdik benim kanamam olduğu için birde ben çok sık girdim ultrasona bu 10 raporlu evde yatıyodum ilk defa 10 gün boyunca görmedim diye bilirim buda çok uzun bir süre :D

ultrason cihazlarının birde evde bakabilcek türünden neden yapmıyolar ya :D artık tüm gün filim seyreder gibi seyrederdik benim kanamam olduğu için birde ben çok sık girdim ultrasona bu 10 raporlu evde yatıyodum ilk defa 10 gün boyunca görmedim diye bilirim buda çok uzun bir süre :D

10 gün neki:)bi problem olmadığı için aylık cagırıyo beni.zamanda geçmiyo

Back
X