2014 ikiz anneleri

10 gün neki:)bi problem olmadığı için aylık cagırıyo beni.zamanda geçmiyo

ozaman biraz şanslıyım ben desene :D çarşamba ayrı bakılıyodu cumartesi ayrı hiç 10 gün beklemedim :D gerçi bir problem olmasada bende ayda bir kez gitseydim dediğim olmadı değil zaten çok zor elde edilmiş mucize bebeklerim hep korkuyla geçti bu güne kadar benim :( bundan sonra işallah bende sağlıklı olurumda ayda bir kez giderim :D

ultrason cihazlarının birde evde bakabilcek türünden neden yapmıyolar ya :D artık tüm gün filim seyreder gibi seyrederdik benim kanamam olduğu için birde ben çok sık girdim ultrasona bu 10 raporlu evde yatıyodum ilk defa 10 gün boyunca görmedim diye bilirim buda çok uzun bir süre :D

Kizlar öyle cihazlar var ama 7000 euro :|
Bana göre birazz ucuz oldugu icin almiyorum :) haha

Hande sansliyiz eslerimiz cok zorlukta cikarabilirlerdi..
Allahtan bizi anliyan cinslerle evliyiz :)

Aslinda hic sakincasi yokmus ama iste olsun isimizi garantiye alalim :)

Bu arada kizlar kac gündür kafa agrisi cekiyorum, cekenler varmi? Nasil geciyor??????? :'(

eşim benden daha çok korkuyor valla :)) baş ağrısı zaman zaman yaşıyorum özellikle uyku düzenim değiştiğinde ve yorulduğumda oluyor buz ile masaj yapınca hafifliyo ama masaj biter bitmez devam ediyor ağrı kesici falanda kullanmadım kendiliğinden geçti şükür ...

günaydın duble anneler ...baş ağrısı sıkıntısını bende yaşıyorum sırt ve bel ağrıları da cinsel ilişki konusuna gelince eşime para teklif ettim ama yine de kabul etmedi :1: işin şakası doktorda yasakladı bize öncesinde de eşim ben korkarım doktor müsaade etse de olmayacak dedi anlayacağınız aylardır dünya ahret bacım oldu :)

kızlar günaydın
Bugün cinsiyetlerimizi söyledi doktor KIZ annesi oluyorum ikitane prenses geliyo bize
Allahım sana şükürler olsun
Doktor biri kız dedi büyük ihtimal diğeride kız dedi ikitane prenses ikitane aşk
Babalarının başına ikitane bela :D kızlar babacı olurya akşamları babaya koşarlar bende rahat ederim :D

kızlar günaydın
Bugün cinsiyetlerimizi söyledi doktor KIZ annesi oluyorum ikitane prenses geliyo bize
Doktor biri kız dedi büyük ihtimal diğeride kız dedi ikitane prenses ikitane aşk
Babalarının başına ikitane bela :D kızlar babacı olurya akşamları babaya koşarlar bende rahat ederim :D

Gözünüz aydin olsun!!! Ne mutlu sana 2 kiz annesi olmak bence super birsey!!!
Benim yigenimde 15 haftalikken baktirmisti onunki tek tabi kiz dediler 1 hafta sonra erkek dediler ve suan hala erkek :)

Ama türkiyede daha iyi bilirler tabi :) burdakilere nasil güvenecegim hic bilmiyorum :)

kızlar günaydın

Ayy ne güzel iki tane kızın olcak:))daha ne istersinki:)

Gözünüz aydin olsun!!! Ne mutlu sana 2 kiz annesi olmak bence super birsey!!!
Benim yigenimde 15 haftalikken baktirmisti onunki tek tabi kiz dediler 1 hafta sonra erkek dediler ve suan hala erkek :)

Ama türkiyede daha iyi bilirler tabi :) burdakilere nasil güvenecegim hic bilmiyorum :)

haftaya pipi çıkmasın bizdede :D kuzu

Merhaba ikiz anneleri. Biz dr dan geldik cok şükür ikiside iyiler.bi dahaki randevumuz 12.ci hafta ikili ölçümleri yapicak kan yapilmicakmis.sizler naptiniz kan istedimi dr unuz?

Merhaba ikiz anneleri. Biz dr dan geldik cok şükür ikiside iyiler.bi dahaki randevumuz 12.ci hafta ikili ölçümleri yapicak kan yapilmicakmis.sizler naptiniz kan istedimi dr unuz?

Bana kanda yapıldı canım sonuçlarınıda şimdi öğrendim allaha şükür hiç bi sorun yok oğluşlarımda.inş seninkide sorunsuz çıkarda rahatlarsın

Bana kanda yapıldı canım sonuçlarınıda şimdi öğrendim allaha şükür hiç bi sorun yok oğluşlarımda.inş seninkide sorunsuz çıkarda rahatlarsın

ikiz bebeklerde kandan tarama testleri yapılmıyomuş canım ense kalınlığı ölcümleri yapılıyo ultrasonla

Benim tüp drum 2li yaptir 3 lu yaptirma demişti.hatta kan tahlilini ankarada biyere gondermemi soylemisti.ama burdaki dr kan hangi bebeğin sonucunu vericek yaniltir dedi.sasirdim doğrusu..

kızlar günaydın

canım tebrik ederim. iki kız annesi olmak güzel bir duygudur. bana da geçen cuma biri kesin erkek diğeri büyük ihtimalle kız dendi. bugün yine biri kesin erkek diğerinde de bi çıkıntı gördü, geçen seferki gibi büyük ihtimalle kız diyemedi bu sefer. ben tabi böyle kaldım:53:çok alıştırmışım kendimi bir kız bir erkek fikrine

aaaa jelybon cinsiyet belli oldu mu:52:maşallah yaaaa
Ewet tatlım iki tane yakışıklı oğlum olcak:)
Benim tüp drum 2li yaptir 3 lu yaptirma demişti.hatta kan tahlilini ankarada biyere gondermemi soylemisti.ama burdaki dr kan hangi bebeğin sonucunu vericek yaniltir dedi.sasirdim doğrusu..
Benim doktorumda sadece ikili istedi
canım tebrik ederim. iki kız annesi olmak güzel bir duygudur. bana da geçen cuma biri kesin erkek diğeri büyük ihtimalle kız dendi. bugün yine biri kesin erkek diğerinde de bi çıkıntı gördü, geçen seferki gibi büyük ihtimalle kız diyemedi bu sefer. ben tabi böyle kaldım:53:çok alıştırmışım kendimi bir kız bir erkek fikrine

Bende en başta hep bi oğlan bi kız hayal ediyodum:)ama doktorum biri kesin erkek diğeride büyük ihtimal erkek dedi.sağlıklı olmaları hepsinden önemli canım.kız oğlan farketmezki..ama bi kızım olmasınıda çok isterdim:16:

amin canım inşallah. zaten kötü olunca hangi bebekden dolayı kötü çıktığı da bilinmiyor. hoş zaten ikizlerde doğal olarak kötü çıkıyor. sonra her ikisine de amniyosentez öneriyorlar. benim dr hiç gerek yok dedi.

Evet canim iki dr farklı konusunca garipsedim.hos kotu cikti desede Allah korusun kotu cikani al diyecek halim yok.Rabbim saglikli sihhatli tum uzuvlari yerinde hayirli evlatlar nasib etsin inşallah cumlemizin yavrulari Rabbime emanet.

Back
X