- Konu Sahibi durudenizderya
günaydın kızlar nasılsınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınız?
Günaydın canlarr.hayirli sabahlar nasilsinizz? Kizlar dr a sormadim ama hersey yolunda olduguna gore agir agir evimi supursem olurmu ki? Sizlernapiyosunuz bu konuda.? Gecen temizlikci cagirdim ama ben asiri uyuzum yerde bir iki yerde sac kili kalmis bi daha onu cagirmayi dusunmuyorumen guzeli kendi yaptigim temizlik.
iyiyim ben canım:)sen nasılsın
karnım ağrıyo kuzu benim sizdede ağrı oluyomu
valla ben temizlik işi falan yapamıyorum. düşük rikim de oluyor. haftada bir kadın geliyor. beğensem de beğenmesem de temizliyor. bence şu gebelik döneminde titizlikten feragat edilebilir. görmeyiver kız sen de o iki kılıGünaydın canlarr.hayirli sabahlar nasilsinizz? Kizlar dr a sormadim ama hersey yolunda olduguna gore agir agir evimi supursem olurmu ki? Sizlernapiyosunuz bu konuda.? Gecen temizlikci cagirdim ama ben asiri uyuzum yerde bir iki yerde sac kili kalmis bi daha onu cagirmayi dusunmuyorumen guzeli kendi yaptigim temizlik.
Kızlar yürüyüşün bize bi zararı olmaz dimi
Günaydın kızlar bu sabah 6 ,30 daha uyandım karnımda top gibi olmuşlar
neden öyle oluyo bileniniz var mı? Bana kalırsa kesin kavga var içerde benim ikizlerin biri kesin fena uslu olanı dövüp duruyo![]()
:)ben hiç bilmiyorum canım.tek kesedemi seninkiler yoksa keseleri ayrımı
çift yumurta gülüm benimkiler
mucizem onlar benim aralarında ortama 5 gün var tüp bebek transferi tek yumurta yapıldı bana ama ben birine kendim hamile kaldım
öyle garip bir durum var bende doktorla kapışmıştım bile ben tek transfer istemiyorum çift istiyorum diye ikinci denememizde tek koymak zorundayım dedi iki tane koyamam napcan mecbur büktük boynumuzu yanlız işlemlerden önce bir gece var ilişki olan sonra yumurta toplama sonra transfer ortalama 5 gün var aralarında hesaplayınca farkta 5 gün çıkıyo baştan tek yumurta bölündü sandık biz ama perinatoloji diye bir bölüm var doc.dr.ra gözüktüm kesinlikle çift yumurta ikizi dedi![]()
orkidecim msj alıntısı yapamadım ama iki oğluşmu geliyorrrrrrrrrbnm kızlardan biride çükülü olabilme ihtimali var o zman desene artık bayramdan sonra kesinleştirir doktorumuz inşallah..
Kızlar size konu ile ilgisiz bişi sorcam:)ben bebeklere kayınvalidemle bakıcam.seneye yazın yeni ewimize taşıncaz.ewimiz dublex olcak.kayınvalidem direk söylemiyo ama ordada kendine bi oda istiyo ama şimdiki ewi durcak evini bozmayacak.bu arada kayınvalidem dul kocası 20 yıl önce ölmüş.sizin bu konudaki duruşunuz ne olurdu?
Aaaa ilk defa duydum böle bişey:))kısmetten öte hiç bişey yok iyiki doktor iki transfer etmemişolurdu sana 3 bebek:)