2014 Kasım Anneleri

Alla alla 4,5 kilo alırken popo ile bacakları erittin heralde, göbiş iyi duruyo maşalla oh oh anneciklere bak hele

cnm boyum 1,80 onun etkısı var, gogus ve gobekten baska hıcbıryerımde bırsey yok cok sukur

ama o kadar kıloyuda bır ayda aldım sayılır, anca yemek yıyıyorum bı aydır :18:

yarın doktora neler sorayım akıl verın bana ya

bı aydır aklımda bı suru sey vardı

yarın doktora gıdıcem hepsı uctu

Buda benim son üç haftada çılgınca büyüyen göbeğim :)))Eki Görüntüle 1175457

masallah, nasılda buyumus, ama sende ısyan gıbı gayet fıt gorunuyorsun artık hamıle oldugumu anlasılıyor ya dısarıdan ne guzel degılmı?:)

evet caım büyüttük göbeği..dahada büyücek inş..
kız seninde sivri top gibi benim gibi maşallahh

evet cnm sıvrı yaa cok komık

ama bebek baya asagıda ya sıvrılen sey nedır onu cozemedım
mıncıklarım o pırpırlayan kelebeği bennn

Gerçekten miiğğğ

oyle valla kendıne hep hakaret edıosun tombık momnık

halbukı gayet ıyı gorunuyrsun yahu

bende ne haayal etmıstım

caım bebiş aşağıda ama organlar yukarı çıkıyorr ondann

Kızlaaar bu da benim 5 aylık ikiz göbişim

Mersi şeker bronzlaştım valla fit konusuna gelince ben 53 kiloydum 1,5 kilo aldım dün biri kızın mı olacak dedi yok erkek dedim arkan bayaa büyümüş ben kız sandım dedi negatif tipler yaa

Kızlaaar bu da benim 5 aylık ikiz göbişim

maşallah canım hiç ikiz göbeği gibi değil

maşallah canım ama senin gerçekten minnacık yaa ben bugün yine bol giyinmiştim dar giyince top gibi çıkıyo meydana
birde benim popo büyüdü :18:

Eki Görüntüle 1175456
Buda bnm oglan teyzeleri
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah canım benimki seninkinin çok az yayvan hali
çok şükür artık anlaşılıyor birde şu aaa göbeğin çıkmış demiyolar mı acaba siz nerenizde taşıdınız bebeklerinizi diyesin geliyor
hamileyim nan ben çıkacak tabi artık 5buçuk bitti

ayy banada hiç göbeğin yok nasıl 21 haftadasın diyorlar..
benim sanırım iç karnım geniş canım..
dışarı fırladı top gibi ama küçükk

180 cm miiğğğğ ğ iyimiş, ben 156 yım memnun oldum
aklından uçtuysa o soruların sıkıntısı geçmiştir kuzucum, vücudunda işkillendiğin ağrı varsa sorabilrsin, doğum ile alakalı bişi varsa sorabilirsin, keyfin yerinde ise doktorun hatrını sorabilirsin. Bilemedim ki

oyle valla kendıne hep hakaret edıosun tombık momnık

halbukı gayet ıyı gorunuyrsun yahu

bende ne haayal etmıstım

Ne hayal etmiştin tamam o zaman artık kendime ben iyiyim güzelim anneyim dicem :)

cok tatlısın ya

Mersi şeker bronzlaştım valla fit konusuna gelince ben 53 kiloydum 1,5 kilo aldım dün biri kızın mı olacak dedi yok erkek dedim arkan bayaa büyümüş ben kız sandım dedi negatif tipler yaa

Gerizekalı kadınmış o salak.. bak bi yazı paylaşayım;

Usta bir ressamın öğrencisi eğitimini tamamlamış. Büyük usta, öğrencisini uğurlamış. Çırağına " Yaptığın son resmi, şehrin en kalabalık meydanına koyar mısın?" demiş.

" Resmin yanına bir de kırmızı kalem bırak. İnsanlara, resmin beğenmedikleri yerlerine bir çarpı koymalarını rica eden bir yazı iliştirmeyi de unutma" diye ilave etmiş.

Öğrenci, birkaç gün sonra resme bakmaya gitmiş. Resmin çarpılar içinde olduğunu görmüş. Üzüntüyle ustasının yanına dönmüş. Usta ressam, üzülmeden yeniden resme devam etmesini tavsiye etmiş.

Öğrenci resmi yeniden yapmış.Usta, yine resmi şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş.

Fakat bu kez yanına bir palet dolusu
çeşitli renklerde boya ile birkaç fırça koymasını söylemiş.

Yanına da, insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı bırakmasını önermiş. Öğrenci denileni yapmış. Birkaç gün sonra bakmış ki, resmine hiç dokunulmamış. Sevinçle ustasına koşmuş.

Usta ressam şöyle demiş:

"İlkinde, insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşılabileceğini gördün. Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı.

İkincisinde, onlardan müspet,yapıcı,olumlu olmalarını istedin. Yapıcı olmak eğitim gerektirir. Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye cesaret edemedi."
- Emeğinin karşılığını, ne yaptığını bilmeyen insanlardan alamazsın.
- Değer bilmeyenlere sakın emeğini sunma.
- Asla bilmeyenle tartışma...

neticede, gerçekten herkese fikrini sormayacaksın, sormadan ve söz hakkı verilmeden konuşanı da sallamayacaksın.

Son düzenleme:
kızlar size birşey anlatayımda gülün..
15 gün önce falan ben bir rüya görmüşüm ama rüya olduğunu dün öğrendimm
rüyalarım o kadar gerçekci oluyorki..
babamın kuzeninin kızı var geöen yıl evlendi..annemle oturuyoruz annemlerde annem diyorki ayşen hemile..aa diyorum seviniyorum neyse işte rüyaöm bu..
ben bunu gerçek zannedip herkese ayşen hamile diyorummm sonra gidip biri arıyor kızın annesini hayırlı olsun diye..o da ne hayırlı olsun diyor..
ee ayşen hamileymiş isyan söyledi diyor..
annesi hemen kızı arıyor bağırıyor benden önce isyanamı söyledin hamile olduğunu yazıklar olsun diye kızı hırpalıyorr sonra kız tabi beni arıyor isyan naptın sen ne hamilesi nereden uydurdun diyor bende annemden duydum dur annemi arayım diyorum..annemi arıyorum kız sen mayakmısın ben öle birşey demedim diyor..ve ben dankkkk rüya olduğunu anlıyorum...
kızdan özür dileye dileye bir hale geldimmm

Ooo bayanlar göbişler resimlenecek kadar büyümüş maşallah😊hepiniz çok güzelsiniz bebişlerinizle bu arada bir şey danışayım size şimdi benim göbeğimin üstünde bildiğin çok fena kullanma oldu😔şimdi tatile giderken napcam diye düşünüyorum bikini giyine pek hoş olmıvak sanki ,alsam mı ki😁😁

doğru valla bende sallamıyorum hee doğru deyip geçiyorum.. ne zaman tuvalete gitsem kaç haftalık aaa daha az duruyo başka zaman daha çok duruyo erkek mi dedin kız gibi karnın özele gitme devlete git yüzün şişmiş belli hamile suratı olmuş daha neler neler

Almaa onlar döküyor sonra benimde çıktı Allahtan sarı renk belli olmuyor alırsan çoğalır bu defa

Son düzenleme:
Kızlar bu gün bebisimin pıt pıtlarını karnımın dısından hissettim:)))harikaymıs aksam babamıza sürpriz yapcaz tembellik yapıp uyumazsak tabi...Bu arada göbisleriniz fevkaladeninn fevkınde:)))masallahh hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…