- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
beğenmedinmi gbüşümüüü
ya sende amma abartıyorsun, hıc anlattıgın gıbı degılsın he :)
)
ısyan gormeyelı baya buyutmusssun gobegı, ben sana gore daha fazla kılo aldım ya :S yatıyorum ya habıre eve gıdınce ısten
hareketsızlıkten 4.5 kılo aldım atcam fotomu :)
Alla alla 4,5 kilo alırken popo ile bacakları erittin heralde, göbiş iyi duruyo maşalla oh oh anneciklere bak hele
mıncıklarım o pırpırlayan kelebeği bennn
Gerçekten miiğğğ
Buda benim son üç haftada çılgınca büyüyen göbeğim :)))Eki Görüntüle 1175457
evet caım büyüttük göbeği..dahada büyücek inş..
kız seninde sivri top gibi benim gibi maşallahh
mıncıklarım o pırpırlayan kelebeği bennn
Gerçekten miiğğğ
masallah, nasılda buyumus, ama sende ısyan gıbı gayet fıt gorunuyorsun artık hamıle oldugumu anlasılıyor ya dısarıdan ne guzel degılmı?:)
evet cnm sıvrı yaa cok komık
ama bebek baya asagıda ya sıvrılen sey nedır onu cozemedım
oyle valla kendıne hep hakaret edıosun tombık momnık
halbukı gayet ıyı gorunuyrsun yahu
bende ne haayal etmıstım
Kızlaaar bu da benim 5 aylık ikiz göbişim
ohh bronz bronzz :) gayet fit gorunuyorsun masallah
ya sende amma abartıyorsun, hıc anlattıgın gıbı degılsın he :)
kızlar yarın doktora gıdıcem
neler sorucam kagıt yapıcam
bırden aklımdan sorular uctu, ıyı mı
akıl verın bana :)
Kızlaaar bu da benim 5 aylık ikiz göbişim
maşallah canım hiç ikiz göbeği gibi değil
maşallah canım ama senin gerçekten minnacık yaa ben bugün yine bol giyinmiştim dar giyince top gibi çıkıyo meydana
birde benim popo büyüdü :18:
maşallah canım benimki seninkinin çok az yayvan hali
çok şükür artık anlaşılıyor birde şu aaa göbeğin çıkmış demiyolar mı acaba siz nerenizde taşıdınız bebeklerinizi diyesin geliyor
hamileyim nan ben çıkacak tabi artık 5buçuk bitti
Buda benim son üç haftada çılgınca büyüyen göbeğim :)))Eki Görüntüle 1175457
180 cm miiğğğğ ğcnm boyum 1,80 onun etkısı var, gogus ve gobekten baska hıcbıryerımde bırsey yok cok sukur
ama o kadar kıloyuda bır ayda aldım sayılır, anca yemek yıyıyorum bı aydır :18:
yarın doktora neler sorayım akıl verın bana ya
bı aydır aklımda bı suru sey vardı
yarın doktora gıdıcem hepsı uctu
oyle valla kendıne hep hakaret edıosun tombık momnık
halbukı gayet ıyı gorunuyrsun yahu
bende ne haayal etmıstım
180 cm miiğğğğ ğiyimiş, ben 156 yım memnun oldum
aklından uçtuysa o soruların sıkıntısı geçmiştir kuzucum, vücudunda işkillendiğin ağrı varsa sorabilrsin, doğum ile alakalı bişi varsa sorabilirsin, keyfin yerinde ise doktorun hatrını sorabilirsin. Bilemedim ki
Ne hayal etmiştintamam o zaman artık kendime ben iyiyim güzelim anneyim dicem :)
Mersi şeker bronzlaştım valla fit konusuna gelince ben 53 kiloydum 1,5 kilo aldım dün biri kızın mı olacak dedi yok erkek dedim arkan bayaa büyümüş ben kız sandım dedinegatif tipler yaa
Gerizekalı kadınmış o salak.. bak bi yazı paylaşayım;
Usta bir ressamın öğrencisi eğitimini tamamlamış. Büyük usta, öğrencisini uğurlamış. Çırağına " Yaptığın son resmi, şehrin en kalabalık meydanına koyar mısın?" demiş.
" Resmin yanına bir de kırmızı kalem bırak. İnsanlara, resmin beğenmedikleri yerlerine bir çarpı koymalarını rica eden bir yazı iliştirmeyi de unutma" diye ilave etmiş.
Öğrenci, birkaç gün sonra resme bakmaya gitmiş. Resmin çarpılar içinde olduğunu görmüş. Üzüntüyle ustasının yanına dönmüş. Usta ressam, üzülmeden yeniden resme devam etmesini tavsiye etmiş.
Öğrenci resmi yeniden yapmış.Usta, yine resmi şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş.
Fakat bu kez yanına bir palet dolusu
çeşitli renklerde boya ile birkaç fırça koymasını söylemiş.
neticede, gerçekten herkese fikrini sormayacaksın, sormadan ve söz hakkı verilmeden konuşanı da sallamayacaksın.
Ooo bayanlar göbişler resimlenecek kadar büyümüş maşallah��hepiniz çok güzelsiniz bebişlerinizlebu arada bir şey danışayım size şimdi benim göbeğimin üstünde bildiğin çok fena kullanma oldu��şimdi tatile giderken napcam diye düşünüyorum bikini giyine pek hoş olmıvak sanki ,alsam mı ki����
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?