Kızlaaar bu da benim 5 aylık ikiz göbişim
Çok tatlısınız
Anammmm ortada top gibi yusyuvarlak şirin bişi... Maşallah...Benim göbeği hatırlıyosun di mi yayvan yayvan.. Acaba neden öyle :)))
kız çok tatlı olmuşsun hiçte ikiz gibi değil nerdeyse aynıyızz
Çok tatlısınız
Anammmm ortada top gibi yusyuvarlak şirin bişi... Maşallah...Benim göbeği hatırlıyosun di mi yayvan yayvan.. Acaba neden öyle :)))
bazı değer aralıkları var ama hiç takılma canım, zaten bir değer haftasında çıkıyorsa biri ileri ya da geri de çıkabiliyor, bence doktorun sağlıklı dediyse boşver gerisini, 20. haftadan sonra genetik özellikler belli oluyormuş bebişte, bazen önde giden bebek normal haftasına dönüyor bazen geri olan ileri geçiyor, bana olası doğum tarihi sat a göredir dedi doktorum, ölçümlere çok değişkenlik gösterdiği için.ve yediklerimizin bebeğe yarayıp yaramaması da tamamen genetik, bazılarında ne yese kendine yarıyor, bazılarında bebişe, ama protein tüketmeye dikkat et lütfen, peynir güzel, domates de c vitamini için güzel, ama et süt yoğurt olmadan olmaz, bebiş kadar, doğum sonrası toparlanabilmek için de önemli, eskiler rasgele yaşıyormuş ama kemik erimesi vb sorunları o kadar yaygın ki belli bir yaştan sonra, ben hiç peynir yemezdim mesela ama şimdi peynir yiyeceğim menüler oluşturuyorum kendime, bol peynirli yeşil salata gibi, peynirli köfte gibi.. olayı sadece hamilelikle sınırlı düşünmemek lazım yani
nerede burasıııııı? ama olmaz ki şimdi nasıl bekleyecez bayrama kadar
maaşallah göbüşe, ne aldıysan göbüşe gitmiş , boşver rakamları
evet canım yaa aynen öle ortada top gibi birşey var..yastık koymuş gibi görünüyorummbilmem kuzu seninki niye yayvan hatırlıommm
Çok tatlısınız
Hhee sağol canım sen bide bana sor kendimi dev gibi gmrüyorum şimdiden
Sağol canım
Ya sanırım benim deri yapım bünyem çok müsait gebeliğe saldıkça salıyor ohh kuzum da içerde bir sürü alan buluyor dört dönüyor
Canım iç karnın geniştir o yüzden yayvandır benimde öne doğru değil yana doğru büyüyo daha çok..
Canım iç karnın geniştir o yüzden yayvandır benimde öne doğru değil yana doğru büyüyo daha çok..
kız hiçte dev gibi değlsin cillop gibisinn maşallahh
seninki 3+1 de oturuo bizimkiler 1+1 dee
beğenmedinmi gbüşümüüüAyyyy o göbek ne öyle ayyyyy :83:
Evet caım yani böyle yusyuvarlak değil de dikdörtgen ya da kare gibi oluyor
Allah hep güldürsün seni e mi güldürdün beni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?