2014 Kasım Anneleri

Çok tatlısınız

Anammmm ortada top gibi yusyuvarlak şirin bişi... Maşallah... Benim göbeği hatırlıyosun di mi yayvan yayvan.. Acaba neden öyle :)))

evet canım yaa aynen öle ortada top gibi birşey var..yastık koymuş gibi görünüyorumm bilmem kuzu seninki niye yayvan hatırlıommm

İnegöl bursa yolu 2. Km si diyor tatlım nette bende bursa çıkışında diye hatırlıyorum sen sor herkes söyler zaten yolunuzun üstüyse mutlaka uğrayın

evet canım yaa aynen öle ortada top gibi birşey var..yastık koymuş gibi görünüyorumm bilmem kuzu seninki niye yayvan hatırlıommm

Ya sanırım benim deri yapım bünyem çok müsait gebeliğe saldıkça salıyor ohh kuzum da içerde bir sürü alan buluyor dört dönüyor

Çok tatlısınız

Anammmm ortada top gibi yusyuvarlak şirin bişi... Maşallah... Benim göbeği hatırlıyosun di mi yayvan yayvan.. Acaba neden öyle :)))

Canım iç karnın geniştir o yüzden yayvandır benimde öne doğru değil yana doğru büyüyo daha çok..

Hhee sağol canım sen bide bana sor kendimi dev gibi gmrüyorum şimdiden

Sağol canım

kız hiçte dev gibi değlsin cillop gibisinn maşallahh
Ya sanırım benim deri yapım bünyem çok müsait gebeliğe saldıkça salıyor ohh kuzum da içerde bir sürü alan buluyor dört dönüyor

seninki 3+1 de oturuo bizimkiler 1+1 dee

Canım iç karnın geniştir o yüzden yayvandır benimde öne doğru değil yana doğru büyüyo daha çok..

Amaniinn iç karnım benimde geniş o zaman iyi iyi pek çatlamam işşalla bu şekilde.
Bu arada sanırım bebek odasında çekilmişsin hiihihhi bide ayakların tombik mi olmuş bana mı öyle geldi, ay çok şirin hihihi bıcırıklar yaa çok şirin

Evet caım yani böyle yusyuvarlak değil de dikdörtgen ya da kare gibi oluyor

kız hiçte dev gibi değlsin cillop gibisinn maşallahh

seninki 3+1 de oturuo bizimkiler 1+1 dee

Allah hep güldürsün seni e mi güldürdün beni canım

Migrenim çok köötü ya pazartesinden beri bir türlü geçiremedim çıkıyorum ben kızlar bir daha ne zamana vınn ı getirebilirim bilmiyorum... Ama girip okuyorum sizleri... Sağlıcakla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…