Gerizekalı kadınmış o salak.. bak bi yazı paylaşayım;
Usta bir ressamın öğrencisi eğitimini tamamlamış. Büyük usta, öğrencisini uğurlamış. Çırağına " Yaptığın son resmi, şehrin en kalabalık meydanına koyar mısın?" demiş.
" Resmin yanına bir de kırmızı kalem bırak. İnsanlara, resmin beğenmedikleri yerlerine bir çarpı koymalarını rica eden bir yazı iliştirmeyi de unutma" diye ilave etmiş.
Öğrenci, birkaç gün sonra resme bakmaya gitmiş. Resmin çarpılar içinde olduğunu görmüş. Üzüntüyle ustasının yanına dönmüş. Usta ressam, üzülmeden yeniden resme devam etmesini tavsiye etmiş.
Öğrenci resmi yeniden yapmış.Usta, yine resmi şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş.
Fakat bu kez yanına bir palet dolusu
çeşitli renklerde boya ile birkaç fırça koymasını söylemiş.
Yanına da, insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı bırakmasını önermiş. Öğrenci denileni yapmış. Birkaç gün sonra bakmış ki, resmine hiç dokunulmamış. Sevinçle ustasına koşmuş.
Usta ressam şöyle demiş:
"İlkinde, insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşılabileceğini gördün. Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı.
İkincisinde, onlardan müspet,yapıcı,olumlu olmalarını istedin. Yapıcı olmak eğitim gerektirir. Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye cesaret edemedi."
- Emeğinin karşılığını, ne yaptığını bilmeyen insanlardan alamazsın.
- Değer bilmeyenlere sakın emeğini sunma.
- Asla bilmeyenle tartışma...
neticede, gerçekten herkese fikrini sormayacaksın, sormadan ve söz hakkı verilmeden konuşanı da sallamayacaksın.
Amaniinn iç karnım benimde geniş o zaman iyi iyi pek çatlamam işşalla bu şekilde.
Bu arada sanırım bebek odasında çekilmişsin hiihihhi bide ayakların tombik mi olmuş bana mı öyle geldi, ay çok şirin hihihi bıcırıklar yaa çok şirin
doğru valla bende sallamıyorum hee doğru deyip geçiyorum.. ne zaman tuvalete gitsem kaç haftalık aaa daha az duruyo başka zaman daha çok duruyo erkek mi dedin kız gibi karnın özele gitme devlete git yüzün şişmiş belli hamile suratı olmuş daha neler neler
kızlar şok geçiriyorum :) dün sipariş verdiğim çatlak kremlerim bugün elimde
http://www.recete.com/Lierac-Phytolastil-Gel-2x200ml-Catlak-Onleyici-Jel-Ikili-Paket,PR-1593.html
gerçekten inanılmaz bir fiyata aldım sanırım, bir de ufak ufak hediyeler çıktı içinden. Arkadaşlarla kontrole ttik de hiç işkillendirici bir tarafı yok. gayet orjinal görünüyor. koruma bandı falan var. hatta barkodunu check ettim doğru çıkıyor. kısaca bilginiz olsun kızlar :)
Çok şiriiinnn artık net olarak çıkmış.Buda benim son üç haftada çılgınca büyüyen göbeğim :)))Eki Görüntüle 1175457
Tontik ayaklarını gıdıklarım senin :) arkadaş aramıyom valla aman şişmesin sizinkiler..Hehhe yok kız bebek odamız yok daha hol de çektim ama ev çok dağınık yerdeki poşeti bile alamıyom kendimi koltuğa atıyorum
Ay evet ayaklarım şişti bugün hehe senden de bişey kaçmıyo kendi tombik ayaklarına arkadaş mı arıyon
Bu yazıya ek yaptın dimi az önce okudum eneeemm hiç bişey anlamadım dedim
Çok şiriiinnn artık net olarak çıkmış.
Tontik ayaklarını gıdıklarım senin :) arkadaş aramıyom valla aman şişmesin sizinkiler..
Ahhahahahahahah ayol desene ahahhaha
kızlar size birşey anlatayımda gülün..
15 gün önce falan ben bir rüya görmüşüm ama rüya olduğunu dün öğrendimm
rüyalarım o kadar gerçekci oluyorki..
babamın kuzeninin kızı var geöen yıl evlendi..annemle oturuyoruz annemlerde annem diyorki ayşen hemile..aa diyorum seviniyorum neyse işte rüyaöm bu..
ben bunu gerçek zannedip herkese ayşen hamile diyorummmsonra gidip biri arıyor kızın annesini hayırlı olsun diye..o da ne hayırlı olsun diyor..
ee ayşen hamileymiş isyan söyledi diyor..
annesi hemen kızı arıyor bağırıyor benden önce isyanamı söyledin hamile olduğunu yazıklar olsun diye kızı hırpalıyorrsonra kız tabi beni arıyor isyan naptın sen ne hamilesi nereden uydurdun diyor bende annemden duydum dur annemi arayım diyorum..annemi arıyorum kız sen mayakmısın ben öle birşey demedim diyor..ve ben dankkkk rüya olduğunu anlıyorum...
kızdan özür dileye dileye bir hale geldimmm
babamın kuzeninin kızı var geöen yıl evlendi..annemle oturuyoruz annemlerde annem diyorki ayşen hemile..aa diyorum seviniyorum neyse işte rüyaöm bu..
ben bunu gerçek zannedip herkese ayşen hamile diyorummmsonra gidip biri arıyor kızın annesini hayırlı olsun diye..o da ne hayırlı olsun diyor..
annesi hemen kızı arıyor bağırıyor benden önce isyanamı söyledin hamile olduğunu yazıklar olsun diye kızı hırpalıyorrsonra kız tabi beni arıyor isyan naptın sen ne hamilesi nereden uydurdun diyor bende annemden duydum dur annemi arayım diyorum..annemi arıyorum kız sen mayakmısın ben öle birşey demedim diyor..ve ben dankkkk rüya olduğunu anlıyorum...
yaa super gorunuyorsun,
gayet fit
Buda benim son üç haftada çılgınca büyüyen göbeğim :)))Eki Görüntüle 1175457
Gerizekalı kadınmış o salak.. bak bi yazı paylaşayım;
Usta bir ressamın öğrencisi eğitimini tamamlamış. Büyük usta, öğrencisini uğurlamış. Çırağına " Yaptığın son resmi, şehrin en kalabalık meydanına koyar mısın?" demiş.
" Resmin yanına bir de kırmızı kalem bırak. İnsanlara, resmin beğenmedikleri yerlerine bir çarpı koymalarını rica eden bir yazı iliştirmeyi de unutma" diye ilave etmiş.
Öğrenci, birkaç gün sonra resme bakmaya gitmiş. Resmin çarpılar içinde olduğunu görmüş. Üzüntüyle ustasının yanına dönmüş. Usta ressam, üzülmeden yeniden resme devam etmesini tavsiye etmiş.
Öğrenci resmi yeniden yapmış.Usta, yine resmi şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş.
Fakat bu kez yanına bir palet dolusu
çeşitli renklerde boya ile birkaç fırça koymasını söylemiş.
Yanına da, insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı bırakmasını önermiş. Öğrenci denileni yapmış. Birkaç gün sonra bakmış ki, resmine hiç dokunulmamış. Sevinçle ustasına koşmuş.
Usta ressam şöyle demiş:
"İlkinde, insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşılabileceğini gördün. Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı.
İkincisinde, onlardan müspet,yapıcı,olumlu olmalarını istedin. Yapıcı olmak eğitim gerektirir. Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye cesaret edemedi."
- Emeğinin karşılığını, ne yaptığını bilmeyen insanlardan alamazsın.
- Değer bilmeyenlere sakın emeğini sunma.
- Asla bilmeyenle tartışma...
neticede, gerçekten herkese fikrini sormayacaksın, sormadan ve söz hakkı verilmeden konuşanı da sallamayacaksın.
Ooo bayanlar göbişler resimlenecek kadar büyümüş maşallah😊hepiniz çok güzelsiniz bebişlerinizlebu arada bir şey danışayım size şimdi benim göbeğimin üstünde bildiğin çok fena kullanma oldu😔şimdi tatile giderken napcam diye düşünüyorum bikini giyine pek hoş olmıvak sanki ,alsam mı ki😁😁
Allaaa isyean sinirlendi atarı atardır aman
Canikom delisin sen, bu kadar yaşanır mı ayol bi rüya
İş yerinde ki bilgisayardan açılmıyor site akşam bende bakayım :13:
Almaa onlar döküyor sonra benimde çıktı Allahtan sarı renk belli olmuyor alırsan çoğalır bu defa
yaww ne bilim ben rüya olduğunu çok gerçekçiydiki bana göre hala gerçekk...kızı zorla hamile yapıcammm
inş çok gec kalmamısızdır kullanmaya başlamak için
Belkide hamiledir içine doğmuştur kıızzz bi test yapsın
Benim akraba rüyasında görmüştü oğlu olacak hamileydi demişti, yiiok yiaa demiştim ben, 1 ay sonra test yaptım 7 haftalık hamileymişim
Çatlamadıysan geç değildir, hemen başla.
inş çok gec kalmamısızdır kullanmaya başlamak için
Maşallahh sende gayet iyisin
Maşallahh annesiii
Aynenn öyle kimse de olumlu bir yorum yapmıyor..ama kendilerine de aynı şeyin yapılması canlarını sıkıyor...
Valla doğumdan sonra dökülüyomuş ama ben çok utanıyorum doktora giderken göbek deliğimden alt kısmını alıyorum..
Mayo giysen???
Bugün anneme serum taktırmadım çok şükür bebişler kımıl kımıl..
Demek serumdan mayışıyo tontişlerim
Bir de kızlar hızlı bir büyüme sürecine girdik artık göbişlerimiz yani bebişler daha hızlı büyüyecekler o yüzden bol ptotein almaya çalışın..
İnşallah hepimizin sağlıkla kucağımıza alırızda resimlerini paylaşırız bıcırıkların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?