2014 Kasım Anneleri

Bu yazıya ek yaptın dimi az önce okudum eneeemm hiç bişey anlamadım dedim

Hehhe yok kız bebek odamız yok daha hol de çektim ama ev çok dağınık yerdeki poşeti bile alamıyom kendimi koltuğa atıyorum
Ay evet ayaklarım şişti bugün hehe senden de bişey kaçmıyo kendi tombik ayaklarına arkadaş mı arıyon

Balım devamını ekleyememişim düzenledim tekrar oku devamını daha iyi sonu :)

kızlar şok geçiriyorum :) dün sipariş verdiğim çatlak kremlerim bugün elimde
http://www.recete.com/Lierac-Phytolastil-Gel-2x200ml-Catlak-Onleyici-Jel-Ikili-Paket,PR-1593.html

gerçekten inanılmaz bir fiyata aldım sanırım, bir de ufak ufak hediyeler çıktı içinden. Arkadaşlarla kontrole ttik de hiç işkillendirici bir tarafı yok. gayet orjinal görünüyor. koruma bandı falan var. hatta barkodunu check ettim doğru çıkıyor. kısaca bilginiz olsun kızlar :)

İş yerinde ki bilgisayardan açılmıyor site akşam bende bakayım :13:

Buda benim son üç haftada çılgınca büyüyen göbeğim :)))Eki Görüntüle 1175457
Çok şiriiinnn artık net olarak çıkmış.

Tontik ayaklarını gıdıklarım senin :) arkadaş aramıyom valla aman şişmesin sizinkiler..

Bu yazıya ek yaptın dimi az önce okudum eneeemm hiç bişey anlamadım dedim

Ahhahahahahahah ayol desene ahahhaha

kızlar size birşey anlatayımda gülün..
15 gün önce falan ben bir rüya görmüşüm ama rüya olduğunu dün öğrendimm
rüyalarım o kadar gerçekci oluyorki..
babamın kuzeninin kızı var geöen yıl evlendi..annemle oturuyoruz annemlerde annem diyorki ayşen hemile..aa diyorum seviniyorum neyse işte rüyaöm bu..
ben bunu gerçek zannedip herkese ayşen hamile diyorummm sonra gidip biri arıyor kızın annesini hayırlı olsun diye..o da ne hayırlı olsun diyor..
ee ayşen hamileymiş isyan söyledi diyor..
annesi hemen kızı arıyor bağırıyor benden önce isyanamı söyledin hamile olduğunu yazıklar olsun diye kızı hırpalıyorr sonra kız tabi beni arıyor isyan naptın sen ne hamilesi nereden uydurdun diyor bende annemden duydum dur annemi arayım diyorum..annemi arıyorum kız sen mayakmısın ben öle birşey demedim diyor..ve ben dankkkk rüya olduğunu anlıyorum...
kızdan özür dileye dileye bir hale geldimmm

Allaaa isyean sinirlendi atarı atardır aman
Canikom delisin sen, bu kadar yaşanır mı ayol bi rüya

Gerçekten komikmiş bende anormal rüyalar görüyorum aksiyon dolu eşim hep uyandırıyor hayııır diye bağırıyomuşum

Eki Görüntüle 1175456

Buda bnm oglan teyzeleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaa super gorunuyorsun,

gayet fit

Maşallahh sende gayet iyisin

Buda benim son üç haftada çılgınca büyüyen göbeğim :)))Eki Görüntüle 1175457

Maşallahh annesiii

Aynenn öyle kimse de olumlu bir yorum yapmıyor..ama kendilerine de aynı şeyin yapılması canlarını sıkıyor...

Valla doğumdan sonra dökülüyomuş ama ben çok utanıyorum doktora giderken göbek deliğimden alt kısmını alıyorum..
Mayo giysen???

Bugün anneme serum taktırmadım çok şükür bebişler kımıl kımıl..
Demek serumdan mayışıyo tontişlerim
Bir de kızlar hızlı bir büyüme sürecine girdik artık göbişlerimiz yani bebişler daha hızlı büyüyecekler o yüzden bol ptotein almaya çalışın..
İnşallah hepimizin sağlıkla kucağımıza alırızda resimlerini paylaşırız bıcırıkların

yaww ne bilim ben rüya olduğunu çok gerçekçiydiki bana göre hala gerçekk...kızı zorla hamile yapıcammm

Belkide hamiledir içine doğmuştur kıızzz bi test yapsın
Benim akraba rüyasında görmüştü oğlu olacak hamileydi demişti, yiiok yiaa demiştim ben, 1 ay sonra test yaptım 7 haftalık hamileymişim

inş çok gec kalmamısızdır kullanmaya başlamak için

Çatlamadıysan geç değildir, hemen başla.

aptala malum olurmuşş diyosunn yaniiii bence kesin hamileee

inş çok gec kalmamısızdır kullanmaya başlamak için

Ya ben Nivea duşta vücut kremi kullanıyorum etkisi baya uzun sürüyor yeni doğum yapan arkadaşım sadece bunu kullandı hiç çatlağı yok bana da önerdi..annem teyzem ablam hiç çatmadı bana hiç kullanma genetik biz çatlamıyoruz diyolar ama yinede alayım diyorum ne olur ne olmaz en önemlisi tabi çook su içmek

Aynen cnm ya çok kötü görünüyor😔mayoyuda değiştirmek eziyet cnm ya bikinin altını habire değiştiriyorum içim rahat ediyor.ama olmadı bir bakayım yoksa hiç hoş görünmüyor ya😔

ben akşam somon ve salata yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…