2014 Kasım Anneleri

birtürlü gelmeyen neşemi getirdin

Aşk olsun sana benim burda canım yanıyo

gidiyorum canım gittim bileeeee

misafirim yolda (iki ay kalmak üzere geliyor)

İyi işte sana da eğlence çıktı, loğusa tribine gir, ayyy oyyyy yürüyemiyoommm, ayyy şişti ayaklarımmmm , aman memelerim, aman dötüm gübeğm aaa yüzük te olmuyo artık de, acıkırsan yemek yoksa yap kendine 2 tavada yumurta 1 br süt, ohhhh millet başının çaresine baksın.
Artıkın bu iş böyle

neden olacakmış canım bu bayramda senin ailenin yanında geçsin bayram yani hatta eşinde gelsin bece bayramdaaa

Ben de isterim gelsin diye tabi ki canım.. Bakim artık kesin bir tepki verecek ben de kırmadan inatlaşmak istiyorum çok istiyorum çünkü çok özledim o ailesini her hafta görme fırsatına sahip ben kaç ay oldu görmeyeli... Bi ara geldiler işte 1 hafta o d a taşınma derken hiçbişi anlamadım

Canım onun ailesi de çok yakın haftada bir görme şansı var benim öyle değil uzaklar.. Gerçekten u zak olan bilir ya.. Yolda yürürken bile babamın arabasından görsem gözlerim doluyor plakaya bakıyorum sanki onlar mı diye İnşallah çok tepki göstermez de giderim.. Çok özledim..

akşama çıkıcam tatlım,kocamgillen yürürüm,sağol canım

toplasan 5 bebek yawrum
2 memik bebeği,
2 popik bebeği, bide 600 gr lık yavru bebeğim
valla diğer yerlerim de 500 gr dan fazladır şu hale bak

v ahaha ahaha sen un çuvalı olmuşsunn yavrumm yahuuu

inş birgün sizlerde yakınlarında olursunuz cnaımmm
misafirim yolda (iki ay kalmak üzere geliyor)

evet napıoyurzzz ayy buram ağrıo ayy bacağıma kramp girdi...ayy bugün çok hareketli bebek acıtıo karnımı..hamilelik tiribindeyiz unutmaaa

hadi bakalım inşAllah

benimm dombikk güzelimmmm

valla canım eşinde anlayış göstermesi lazım..haftada görüşüyor diyorsun yani olmaz öle şey yaa..
bayramlarda sizin ailenizin yanına gitmeniz lazım zaten bu durumda

teşekkür ederim canım.

benimm dombikk güzelimmmm

valla canım eşinde anlayış göstermesi lazım..haftada görüşüyor diyorsun yani olmaz öle şey yaa..
bayramlarda sizin ailenizin yanına gitmeniz lazım zaten bu durumda

Valla o kadar diyemem belki bayramda bize gideceğiz diye ama beni de kısıtlamasın yani ailemle olmak istiyorum... Bakalım bu akşam çok yorgun olmazsa söylicem :)

karadenizde oturan arkadaşlar bana bi fındık çırpısı lazım

KUYRUK SOKUMUM AĞRIYOOOOOOO ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK
oturup kalkarken canım çok yanııyoooo

aynen yaa..benmde çok canım yanıyo😖 ben doktora sormuştum..normal genişliyosun demişti..nereye genişliyosam daha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güzel sözmüş

Hamile yastığı kullanan var mı aranızda ya da araştıran ya da almayı düşünen var mı??

Kızlaaar bu da benim 5 aylık ikiz göbişim

Eklentiler

• $IMG_20140702_141929.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 73
bence geçdeğil içine sinmediyse değiştir tabi..ne gibi şeyler öğrendinki canmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktorlar yanls ilac tedavisi yapip, bebegi anne karnında oldürmüsler.
Baska birine bebegin kalbi durdu deyip kurtaj yapacakmis, kadin baska doktora gitmis, o da bebegin sapasaglam ne kalbi durmasi demisler. Ayni hastanede bi kac doktor yapmis bunlari.. tedirgin oldum bende degiştirecem inşallah..

Canim zaten tahlillerim hep elimde , doktordan bise almama gerek yok galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…