birtürlü gelmeyen neşemi getirdin
Hemen soğuk duşa gir, ayaklarına ayaklarına da azıcık tut suyu, çıkınca da biraz duvara daya yukarda tut. İşe yarar. 2 aydır çekiyorum bu illeti, inan azıcık öğrendim doğruyu yanlışı. İlk yardım için bunlar. Hadi marş marş
misafirim yolda (iki ay kalmak üzere geliyor)
neden olacakmış canım bu bayramda senin ailenin yanında geçsin bayram yani hatta eşinde gelsin bece bayramdaaa
ben olsam ben de giderdim canım. eşimden ayrı kalmaktan ben de hiç hoşlanmıyorum ama bizim ailelerimiz çok uzakta. benimkiler ısparta, kv trabzonda yaşıyor. biz istanbuldayız. ben trabzona ramazanda gidiyorum 10 gun sadece senede 1 kez. kurban bayramınayakında tekrar izin alıp bizimkilerde 2-3 gun beraber kalıyoruz sonra o annesine gidiyor annesi yanlız yaşıyor cunku. yazında 3-4 gun fırsat bulursak gidiyoruz bızımkılere. ayrı kalmaktan bende hoşlanmıyorum ama ailemi goremıyorum bu seferdoğumdan sonra da iznim bitmeden 25 gun kadar kalmıştım ailemle bu seferde kışı geçirip gitmeyi düşünüyorum yıne. bir daha boyle bir fırsatım olmuyor cunku ancak doğum ıznınde. uzakta olmak cok zor yaşayan bilir.
sağol canım zor gerçekten. ömrümüz yollarda geçiyor işte. hep özeniyorum ailesinin yakınında yaşayanlara
yürümek dışarı çıkmak çok iyi geliyor canım. benimde kızım hastaydı haftasonu 3 gun hiç çıkmadım inan evde oldugum halde o kadar kötüydüm ki. işe gelmek için çıktım salı günü sabah serinlikte yurudum cok ıyı geldı yorgun olmama ragmen kendime geldim hava alınca.
toplasan 5 bebek yawrum
2 memik bebeği,
2 popik bebeği, bide 600 gr lık yavru bebeğim
valla diğer yerlerim de 500 gr dan fazladır şu hale bak
sağol canım zor gerçekten. ömrümüz yollarda geçiyor işte. hep özeniyorum ailesinin yakınında yaşayanlara
yürümek dışarı çıkmak çok iyi geliyor canım. benimde kızım hastaydı haftasonu 3 gun hiç çıkmadım inan evde oldugum halde o kadar kötüydüm ki. işe gelmek için çıktım salı günü sabah serinlikte yurudum cok ıyı geldı yorgun olmama ragmen kendime geldim hava alınca.
misafirim yolda (iki ay kalmak üzere geliyor)
İyi işte sana da eğlence çıktı, loğusa tribine gir, ayyy oyyyy yürüyemiyoommm, ayyy şişti ayaklarımmmm , aman memelerim, aman dötüm gübeğm aaa yüzük te olmuyo artık de, acıkırsan yemek yoksa yap kendine 2 tavada yumurta 1 br süt, ohhhh millet başının çaresine baksın.
Artıkın bu iş böyle
v ahaha ahaha sen un çuvalı olmuşsunn yavrumm yahuuu
inş birgün sizlerde yakınlarında olursunuz cnaımmm
evet napıoyurzzz ayy buram ağrıo ayy bacağıma kramp girdi...ayy bugün çok hareketli bebek acıtıo karnımı..hamilelik tiribindeyiz unutmaaa
Ben de isterim gelsin diye tabi ki canım.. Bakim artık kesin bir tepki verecek ben de kırmadan inatlaşmak istiyorum çok istiyorum çünkü çok özledim o ailesini her hafta görme fırsatına sahip ben kaç ay oldu görmeyeli... Bi ara geldiler işte 1 hafta o d a taşınma derken hiçbişi anlamadım
Canım onun ailesi de çok yakın haftada bir görme şansı var benim öyle değil uzaklar.. Gerçekten u zak olan bilir ya.. Yolda yürürken bile babamın arabasından görsem gözlerim doluyor plakaya bakıyorum sanki onlar mı diyeİnşallah çok tepki göstermez de giderim.. Çok özledim..
Günaydın;
Radyolog yada perinatalog yapabilirmiş, şimdiki doktorum da , daha önceki doktorum da aynı şeyi söylüyor ama, perinataloglar riskli gebelik uzmanı oldukları için çok daha detaylı inceleyip bilgi verebiliyorlarmış, ben de bu nedenle perinatalog tercih ediyorum. Ama radyolaoğa giden arkadaşlar da var, her doktorun bakış açısı farklı olduğundan yönlendirmesi de farklı olabiliyor.
benimm dombikk güzelimmmm
valla canım eşinde anlayış göstermesi lazım..haftada görüşüyor diyorsun yani olmaz öle şey yaa..
bayramlarda sizin ailenizin yanına gitmeniz lazım zaten bu durumda
benimm dombikk güzelimmmm
KUYRUK SOKUMUM AĞRIYOOOOOOO ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK
oturup kalkarken canım çok yanııyoooo
Hıh
Eşimin annanesinin lafidur;
Hayat kadunu bile kimsenin gönlünü yapamamış oğlum sen mi yapacağğn
benim burda anlatmak istediğim; boşverrr kendin için yaşa. Ne üzülücen düşüncesiz misafir üzülsün.
Kızlaaar bu da benim 5 aylık ikiz göbişim
bence geçdeğil içine sinmediyse değiştir tabi..ne gibi şeyler öğrendinki canmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim zaten tahlillerim hep elimde , doktordan bise almama gerek yok galiba.Değiştirebilirsin canım geç değil..
Doktordan iste tüm tahlillerini dosyalama yapıyorum de..
Hoşgeldin canımm bende bazen göbeğimden görebiliyorum vurmalarını
Ayrıntılı için de üzülme ben gittim doktor renkli çok az açto onda da yüzlerini dönmediler zaten
Ağrılarda geçmez canım doğuma kadar malesef çünkü rahim büyüyor sürekli...
Ayyy maşallah benimde bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?