Demin kotumun arası baya terlemis.su mu acaba diye çok korktum.hala da endiseliyim kizlar.sizin boyle oluyor mu
Kızlar internette şöyle bişey buldum işinize yarar belkiEki Görüntüle 1175565
Canım korkma zaten hormonlar uüzünden sıcağı fazlasıyla hissediyoruz dün bende dr a gittim oturduğum yerden kalkınca sanki altımın ıslak olduğunu hissettim wc ye gittim çamaşırım bile sıcaktan azcık ıslanmış bu sıcakta kot giyiyoruz normal evde bişey olmuyorsa sıcaktandır ki yüzde 99 sıcaktandır merak etmedaha neler görücez bu gebelikle birlikte çok merak ediyorum enteresan şeyler
Çok çok saol canim ya çok korktum birden.hiç.böyle olmazdim:))
aynen yaa..benmde çok canım yanıyo😖 ben doktora sormuştum..normal genişliyosun demişti..nereye genişliyosam daha
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar geçenlerde yazmıştım 4lu testım rısklı cıktı down için kan tetsı yaptırıdm dıye ugun sonucum geldi allaha sükür temiz cıktı stresle gecen 3 haftamın sonucunda rahatlamak gibisi yokmuş
merhabalar geçenlerde yazmıştım 4lu testım rısklı cıktı down için kan tetsı yaptırıdm dıye ugun sonucum geldi allaha sükür temiz cıktı stresle gecen 3 haftamın sonucunda rahatlamak gibisi yokmuş
Ben e bebekten baby me nin alt açma örtülerinden alıcam tatil dönüşü sırf pamuk çok hoşuma gitti
Hamile yastığı kullanan var mı aranızda ya da araştıran ya da almayı düşünen var mı??
Gözünaydın canımm
Annem havuzlu handan bunlardan almış 20 tl ye..
netten yorumlarına baktım kullananlar çok nemnunmuş..
Eki Görüntüle 1175649
Eki Görüntüle 1175673
Herkes göbiş paylaşmış buda benim kızımla bu arada 6 kilo almısım 22 haftalıgız 🙈
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy maşallah sizee
arkadaşlar merhaba.bu zamana kadar çalıştığım için aranıza katılamadım.
sanırım bundan sonra doğuma kadar raporlu olacağım.
bel fıtığım var fizik tedaviden rapor alıyorum.
bol bol buralarda olacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?