2014 Kasım Anneleri

Demin kotumun arası baya terlemis.su mu acaba diye çok korktum.hala da endiseliyim kizlar.sizin boyle oluyor mu

Canım korkma zaten hormonlar uüzünden sıcağı fazlasıyla hissediyoruz dün bende dr a gittim oturduğum yerden kalkınca sanki altımın ıslak olduğunu hissettim wc ye gittim çamaşırım bile sıcaktan azcık ıslanmış bu sıcakta kot giyiyoruz normal evde bişey olmuyorsa sıcaktandır ki yüzde 99 sıcaktandır merak etme daha neler görücez bu gebelikle birlikte çok merak ediyorum enteresan şeyler

Çok çok saol canim ya çok korktum birden.hiç.böyle olmazdim:))

Gözünaydın canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözünaydın canımm

Ben e bebekten baby me nin alt açma örtülerinden alıcam tatil dönüşü sırf pamuk çok hoşuma gitti

Annem havuzlu handan bunlardan almış 20 tl ye..
netten yorumlarına baktım kullananlar çok nemnunmuş..

Hamile yastığı kullanan var mı aranızda ya da araştıran ya da almayı düşünen var mı??

Ben kullanıyorum canım sırt destekli cok rahat edıyorum sırt agrısıyla uyanmıyorum e-bebekden 54 ₺ küsüre aldım

Gözün aydın strese son artık bebişide üzme

Herkes göbiş paylaşmış buda benim kızımla bu arada 6 kilo almısım 22 haftalıgız 🙈

O gün ben bahçıvanlı fotomu paylaştım, dedim deli gibi tek başıma foto koyuyorum :)) hahahah!
Şimdi bir geldim şenlik var.
Allah'ım hepinizi ayrı ayrı mıncıklarım.
Ne güzelsiniz hepiniz!

Carputi sana ayrı bayıldım hayatımmm yaaa!
Maşallah tam istediğim fizik var şu an sende. Fit annelerdensin , harika!

O gün tek başıma koydum ama neyse bugünden de geri kalmayım.

💕💕💕

hosgeldınnn cnım nasılsın nasıl gıdıyor? bel fıtıgı cok etkılıyo cok yaknımdan bılıyorum hamılelık sonrası cok rahatlamıstı ama ınsallah senı cok fazla yıpratmaz bebısın nasıl sen nasılsın?

Bayanlar doktorunuz Omega -3 hapı almanızı tavsiye ettimi ?

Bende Decavit, Kan ilacı kullanıyorum ek olarak bu ay omega -3 te verdi bana...

Ben Decavit , Kan İlacı buna ek olarak bu birde Omega - 3 te verdi doktorum...

Kızlar bişey sorucam...2 gün önce 2.5 saatlik yoldan evime geldim haliyle yorulfum..ve bebeğiöin tekmelerini az hissetmeye başladım...bu normal mi...benm gibi yasayan var mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…