Arac sarsmadiysa korkulacak bisey yok canim sen yoruldugun yorgun oldugun icin hissetmemissindir ben kac kez sord doktora patika yoldan gitmedikce problem yokkKızlar bişey sorucam...2 gün önce 2.5 saatlik yoldan evime geldim haliyle yorulfum..ve bebeğiöin tekmelerini az hissetmeye başladım...bu normal mi...benm gibi yasayan var mı...
merhabalar geçenlerde yazmıştım 4lu testım rısklı cıktı down için kan tetsı yaptırıdm dıye ugun sonucum geldi allaha sükür temiz cıktı stresle gecen 3 haftamın sonucunda rahatlamak gibisi yokmuş
Eki Görüntüle 1175673
Herkes göbiş paylaşmış buda benim kızımla bu arada 6 kilo almısım 22 haftalıgız 🙈
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O gün ben bahçıvanlı fotomu paylaştım, dedim deli gibi tek başıma foto koyuyorum :)) hahahah!
Şimdi bir geldim şenlik var.
Allah'ım hepinizi ayrı ayrı mıncıklarım.
Ne güzelsiniz hepiniz!
Carputi sana ayrı bayıldım hayatımmm yaaa!
Maşallah tam istediğim fizik var şu an sende. Fit annelerdensin , harika!
O gün tek başıma koydum ama neyse bugünden de geri kalmayım.
Eki Görüntüle 1175789
💕💕💕
Aaaaa bu ne sessizlik kızlar??
Uyanın bakimm!
Ben bile erkenden kalkıyorum evde olmama rağmen.
Gün aydın olsun hepimize.. 🎈🎈🎈🎈
Haftayı bitirmen üzereyiz, dayanın çalışan anneler :)
Cuma gününü beklemek ne demek çok iyi bilirim :) 😛😛😛
💕💕💕
O gün ben bahçıvanlı fotomu paylaştım, dedim deli gibi tek başıma foto koyuyorum :)) hahahah!
Şimdi bir geldim şenlik var.
Allah'ım hepinizi ayrı ayrı mıncıklarım.
Ne güzelsiniz hepiniz!
Carputi sana ayrı bayıldım hayatımmm yaaa!
Maşallah tam istediğim fizik var şu an sende. Fit annelerdensin , harika!
O gün tek başıma koydum ama neyse bugünden de geri kalmayım.
Eki Görüntüle 1175789
💕💕💕
maşallah canımm ne güzel olmuşsunn elbisen pek şeker
günaydınn canım...ben uykuyu açamadım daha
Gece bel ağrısından uyku tutmadı ben de telefonla oyalandım. O esnada doğum fotoğrafçısı bir bayanla ekleştik instagramda.
Fotoğraflarına baktım, Allah'ım içim gitti. O kadar güzel bebek fotoğrafları var ki..
Doğum fotoğrafçılığı hakkında siz ne düşünüyorsunuz kızlar merak ediyorum..
Biriyle anlaşacak mısınız?
Araştırma yapabildiniz mi?
Ben Ankara'da güvenilir birini bulmaya çalışıyorum.
Evde fotoğrafçıların makinesinden var ( ben de kendimce hobi olarak foto çekiyorum) ama o heyecanla hiç kimse çekemez, eminim.
Bu yüzden anılarım hep taze kalsın diye bir doğum fotoğrafçısı mutlaka istiyorum.
İşte fotolardan bir kaçı;
💕💕💕💕💕💕
Eki Görüntüle 1176027 Eki Görüntüle 1176028 Eki Görüntüle 1176029
💕💕💕
merhabalar geçenlerde yazmıştım 4lu testım rısklı cıktı down için kan tetsı yaptırıdm dıye ugun sonucum geldi allaha sükür temiz cıktı stresle gecen 3 haftamın sonucunda rahatlamak gibisi yokmuş
Gunaydnlrr kizlr hepinizin gobusu cook tatli yaa bencede yakisti bizlere hamisslik bi benkaldm heralde eklemyn:))
Gunaydnlrr kizlr hepinizin gobusu cook tatli yaa bencede yakisti bizlere hamisslik bi benkaldm heralde eklemyn:))
Gece bel ağrısından uyku tutmadı ben de telefonla oyalandım. O esnada doğum fotoğrafçısı bir bayanla ekleştik instagramda.
Fotoğraflarına baktım, Allah'ım içim gitti. O kadar güzel bebek fotoğrafları var ki..
Doğum fotoğrafçılığı hakkında siz ne düşünüyorsunuz kızlar merak ediyorum..
Biriyle anlaşacak mısınız?
Araştırma yapabildiniz mi?
Ben Ankara'da güvenilir birini bulmaya çalışıyorum.
Evde fotoğrafçıların makinesinden var ( ben de kendimce hobi olarak foto çekiyorum) ama o heyecanla hiç kimse çekemez, eminim.
Bu yüzden anılarım hep taze kalsın diye bir doğum fotoğrafçısı mutlaka istiyorum.
İşte fotolardan bir kaçı;
💕💕💕💕💕💕
Eki Görüntüle 1176027 Eki Görüntüle 1176028 Eki Görüntüle 1176029
💕💕💕
Akşam paylaşılan göbekleri gördüm kızlar çok tatlı herkes, son göbişler benim göbişler gibi daha da bi mutlu oldum hihihii
Pınar foto çok tatlı, elbisen de ışıl ışıl. ben hala siyahlara gömülüyüm yahu, artık açılıp saçılayım bari
Bayanlar doktorunuz Omega -3 hapı almanızı tavsiye ettimi ?
günaydın canım, düşünüyorum ben de dediğin gibi o an aileden birilerinin fotoğraf çekebileceği bir an değil, onlar da heyecandan ne yapacaklar bilmiyorum, ben de düşünüyorum, araştırmadım henüz. ben babanın da dahil olduğu üçlü fotolara bayılıyorum
günaydınn kızlarrrrr, yine herzamanki gibi, hayırlı, bereketli, sağlıklı bir gün diliyorum hepimize
Ya carputi alemsin dün sen değil miydin tatlı diyen canım çekmişti bugünde somon demişsin yine canım çektibayılırım somon ızgaraya yanında soğanlı güzel bir salata geçen hafta yemiştik ama çok pahalı öyle her hafta alınacak nbi balık değil malesef azca somon çokça çuptayla idare ediyor bizim prenses bu arada dün dışardaki tatlım hüsranla sonuçlandı özsüttekiler pek cazip gelmedi biz dondurma yedik onuda sevmedim bende bugün bisküvili çikolata soslu muhallebi yaptım carputiye sevgiler bakalım yarın canımı ne çektireceksin şaka maka damak zevkimiz aynı
Canımmm çok teşekkür ederim.
O senin tatlılığın! 💗💗💗
Ay ben utanmasam onu da giymicem, o derece patlıyorum sıcaktan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?