2014 Kasım Anneleri

Kızlar bişey sorucam...2 gün önce 2.5 saatlik yoldan evime geldim haliyle yorulfum..ve bebeğiöin tekmelerini az hissetmeye başladım...bu normal mi...benm gibi yasayan var mı...
Arac sarsmadiysa korkulacak bisey yok canim sen yoruldugun yorgun oldugun icin hissetmemissindir ben kac kez sord doktora patika yoldan gitmedikce problem yokk

Aaaaa bu ne sessizlik kızlar??
Uyanın bakimm!
Ben bile erkenden kalkıyorum evde olmama rağmen.

Gün aydın olsun hepimize.. 🎈🎈🎈🎈
Haftayı bitirmen üzereyiz, dayanın çalışan anneler :)
Cuma gününü beklemek ne demek çok iyi bilirim :) 😛😛😛

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oyy canımm çok sevindimm ama demiştim sana temiz çıkacak diyee...ohh bizimde rahatladı içimizz...

Eki Görüntüle 1175673
Herkes göbiş paylaşmış buda benim kızımla bu arada 6 kilo almısım 22 haftalıgız 🙈

maşallah sizeee

maşallah canımm ne güzel olmuşsunn elbisen pek şeker

günaydınn canım...ben uykuyu açamadım daha

Gece bel ağrısından uyku tutmadı ben de telefonla oyalandım. O esnada doğum fotoğrafçısı bir bayanla ekleştik instagramda.
Fotoğraflarına baktım, Allah'ım içim gitti. O kadar güzel bebek fotoğrafları var ki..

Doğum fotoğrafçılığı hakkında siz ne düşünüyorsunuz kızlar merak ediyorum..
Biriyle anlaşacak mısınız?
Araştırma yapabildiniz mi?
Ben Ankara'da güvenilir birini bulmaya çalışıyorum.
Evde fotoğrafçıların makinesinden var ( ben de kendimce hobi olarak foto çekiyorum) ama o heyecanla hiç kimse çekemez, eminim.
Bu yüzden anılarım hep taze kalsın diye bir doğum fotoğrafçısı mutlaka istiyorum.

İşte fotolardan bir kaçı;
💕💕💕💕💕💕

💕💕💕

çok teşekkür ederim pınarcım hepimiz çok güzeliz annelik yakıştı bize

maşallah canımm ne güzel olmuşsunn elbisen pek şeker

günaydınn canım...ben uykuyu açamadım daha

Çok tşk ederim tatlım!
Valla o kadar sıcak ki hep böyle efil efil giyiniyorum. :)

💕💕💕

ayy çok güzeller bunlar ama konyada sanırım yoktur doğum fotoğrafçısı..
bizde artık kendimiz çekeceğiz

Günaydın kızlarrrr herkese:92::92::92:

Tatlım gözün aydın çok sevindim senin adına
bundan sonra hep iyi günleriniz olsun inş. sağlıkla mutlulukla

Gunaydnlrr kizlr hepinizin gobusu cook tatli yaa bencede yakisti bizlere hamisslik bi benkaldm heralde eklemyn:))

Akşam paylaşılan göbekleri gördüm kızlar çok tatlı herkes, son göbişler benim göbişler gibi daha da bi mutlu oldum hihihii
Pınar foto çok tatlı, elbisen de ışıl ışıl. ben hala siyahlara gömülüyüm yahu, artık açılıp saçılayım bari

günaydın canım, düşünüyorum ben de dediğin gibi o an aileden birilerinin fotoğraf çekebileceği bir an değil, onlar da heyecandan ne yapacaklar bilmiyorum, ben de düşünüyorum, araştırmadım henüz. ben babanın da dahil olduğu üçlü fotolara bayılıyorum

günaydınn kızlarrrrr, yine herzamanki gibi, hayırlı, bereketli, sağlıklı bir gün diliyorum hepimize

Günaydın kızlar:)

Göbüşler süper, hepinize maşallah. Bütün gün pc başındayım diye akşam eve gidince nete hiç girmiyorum, ama bütün muhabbette akşam dönüyormuş, artık ben de sabah dizi tekrarı izler gibi geçmişi okuyorum napalım

Hepinize güzel bir gün diliyorum.

Canımmm çok teşekkür ederim.
O senin tatlılığın! 💗💗💗
Ay ben utanmasam onu da giymicem, o derece patlıyorum sıcaktan! 😂😂😂

💕💕💕

doğum fotoğrafçısı güzel fikir aslında, benim ilk doğumum normal dpğumdu, eşim de girdi doğuma ve fotoları o çekti ama kızımın doğduğu andan itibaren çektiği tüm resimlerde eli titremiş, heyecandan sanırım, resimler bulanıktı hep:) ama yine de hoş bir anı oldu. Tabi profesyonel birinin çekmesi her zaman daha iyi olur

Ayyy valla damak zevkimiz aynı bugün sen söyle o zaman ne yiceksin akşama eşim evde iftar hazırlıcam ne yapsam fikir lazım bana..
Özsütten bende geçen pasta aldım çilekleri ekşimişti o kadar kötüydü ki eşim çöpe attı hemen

İyi haberlerini bekliyordum çok sevindim gözün aydın

Canımmm çok teşekkür ederim.
O senin tatlılığın! 💗💗💗
Ay ben utanmasam onu da giymicem, o derece patlıyorum sıcaktan!

Sıcak valla, bende hep gecelikle yatıyodum dün gece terlemişim 3 te uyandım soyundum, altımda külot üstümde atlet olacak şekilde giyinip yattım, yeni doğmuş gibi uyandım sabah. Artık öyle, geceliğin ipli kolları da acıtıyodu bazen. artık don atlet mode on.
Bu arada itiraf.com : kızlar akşam eve gittim erkenden, balık pişirdik kocacımla yedik ohh gel accık uzanıp dinlenelim dedik 19:00 gibi, sonra kalkıp yürüyüş üstüne pilates yaparım dedik... Yatış o yatış, sabah 6 ta kalktım terden saçım sakalıma karışmış 11 saatlik uyku ne güzelmiş bea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…